Ben bisi demedim abi
Sorta siponsor oldugunda soylediklerim gecerli hala
Para vermismis kagava ocin sonra sipkonsor olmusmus
Her siponsor olan yonetimin isine ksrissin ben kolatirka olarak siponsor oluyorum ama verdogim para sadece pektoya gitsin mi desin
Bahcesir olusumu ksriyer sempozyomu yapip cem papilayi cagirdiginda senin yoneticin de onun yanina pismis kelle gibi sirittiginda onlayn olaydin da iki kelime yazaydin @MURAT abi bile yazdi o ise
yönetici bazında yazmadım sponsor olarak yazdım parayı verip sponsor oluyorsa
bunun için neden itiraz edilir. neymiş reklamını yapıyormuş yapacak sponsor olmanın anlamı bu.
birilerinin reklam yapması istenmiyorsa formaya sponsor almayalım o zaman
kişisel olarak kabullenemediğim bir firma yazarsa ben o formayı alıp giymem
benim koleksiyonum içinde bir tane bile ülker forması yoktur. ama bir kerede neden ülker sponsor oldu demedim.
ülker yaparsın 50 bin satarsın vodafone beko yaparsın 500 bin satarsın oturup nesi karlı nesi zararlı
yönetim hesaplar uygun olan kararı verir. unutuyoruz takımlar formaya reklam verecek firma bulamıyor koç olmasa fener forması reklamsız çıkar
gs nef e kaça verdi ben bu sene vodafone ile iki yıllık anlaşıldı diye biliyorum
belkide yanlış kaldı aklımda 5 M dolar artı kdv olarak yapıldı anlaşma diye aklımda
koç kendi firmasıyla anlaşma yaparken para akıtırken forma için bu oranlarda bir rakam verdi
biz bağlantılı olmayan firmayla bu anlaşmayı yapabildiysek büyük iş gs 2m aldı forma reklamından sanırım
ülkenin durumu buyken sponsor beğenmemek tuhaf bir iş vodafone bizimle 5 yıl önce ilk anlaşmayı yaptığında dolar kuru 2.10 civarı birşeydi
şimdi üç katı gibi ve dahada çıkacak vodafone global bir firma olduğuna ramen ülkede tl ile iş yapıyor.