2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4226058 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı sozkul

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Sağlık Kontrolünden Geçti

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan Avcı; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Çok içten ve samimi gülümsemiş.. Moralsizim, beni umutlandırdı, boşa gülecek bir adama benzemiyor...  :D

Çevrimiçi murat

kolaj yapmam gerçekler neyse açıklarım ben :)

Abi sen neler yazdığını farkında değilsin artık :) Hoca devam ederken kadro iyi diyordun sene sonu 3-4 oyuncu yeterli olur diyon 6-7 oyuncu yazıyon :D

6 oyuncu istediğimi ispatla dedin ispatladım.Sonra kılıf uydurmak için Fabri ve tosic bizden onları sayma dedin :) erzurumun kadrosu bizden iyi dedin diye söyledin dedim.dediğimi ispatla dedin ispatladım erzurum ne alaka diye mesaj attın :) Bide makine külüstür filan iyi çalışıyor diyorsun :)

Al mesajını tekrar hatırlatayım 6 oyuncu yazmışsın(Fabri ve tosic de dahil onlar bizim oyuncumuz değil ya hani) 1 kanat eksik yazmışsın hatta 2 kanat lazım normalde 7 oyuncu lazım.Ekstra gençleride yazmışsın alpay,muhayer,rıdvan bunlardan da faydalanmalı demişsin.

hiç öyle gençlerden atıl filan yazmadın yani :D

dönüp dolaşıp aynı konuyu konuşmaktan gına geldi bu arada :D
sen erzurumun kadrosu da bizimkinden iyi derken ne dediğimi bile anlamamışsın sana ne anlatıyorum ki ben.erzurumu yenemeyecek kadar kötü mü kadromuz var hoca yetersiz diyorum.fabri ve tosiçli yazımda bile 7-8 demişsiniz fabri tosiç ve bir ortasaha yazmışım.gerisini eldeki değersizleştirilmişler ve gençlerden takviye yazmışım onları bile transfer diye yazdınız.hatta adeta yeni bir tansfer diye oziyi de eklediniz.

Çevrimdışı cursedofdragon

oldu da diyelim transfer yasağı geldi oyuncu alamıyorsun kiralıkta ki oyuncularını geri çağırıyorsun altyapıdan 3-5 oyuncuyu A takıma çıkarıyorsun transfer yasağını delmiş oluyorsun  :lol:

alt yapıda asgari ücrete gibi bir şey oynatıyorsun oyuncuları o zaman hiç profesyonel sözleşme imzalama hiç 300-400 bin € almasın oyuncular 3-5 bin € oynamaya devam etsinler :D

[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2019, 17:07:24 cursedofdragon ]

Çevrimdışı sozkul

ben olayı iyice karıştırdım şimdi adriano ile sözleşme bitti
değilmi yani gitti. Şimdi onunla sözleşme yaparsak o zaman yeni transfer sayılıyor :alala:

Öyleyse, ben yepyeni transfer istiyorum, genç atletik ve iyi top istob edeninden.

sen erzurumun kadrosu da bizimkinden iyi derken ne dediğimi bile anlamamışsın sana ne anlatıyorum ki ben.erzurumu yenemeyecek kadar kötü mü kadromuz var hoca yetersiz diyorum.fabri ve tosiçli yazımda bile 7-8 demişsiniz fabri tosiç ve bir ortasaha yazmışım.gerisini eldeki değersizleştirilmişler ve gençlerden takviye yazmışım onları bile transfer diye yazdınız.hatta adeta yeni bir tansfer diye oziyi de eklediniz.

yorum bile yapamıyorum artık :D

öyle olsun ne diyim şimdi :D

Çevrimdışı sozkul

şimdi iki gündür sallayanlara verelim mikrofonu
sibirya sesim geliyormu :money:

Biz kimseye sallamadık Necmi, böyle olursa forma almayız dedik, sende kim iyi para ödüyorsa ona verelim, çiğ köftecide olur dedin.
Bende diyorumki hayatta imaj diyede birşey var, bu saatten sonra bize alaburus  traş gitmez..
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2019, 17:08:32 sozkul ]

Çevrimdışı mylife1903

şimdi iki gündür sallayanlara verelim mikrofonu
sibirya sesim geliyormu :money:
Ben bisi demedim abi
Sorta siponsor oldugunda soylediklerim gecerli hala
Para vermismis kagava ocin sonra sipkonsor olmusmus
Her siponsor olan yonetimin isine ksrissin ben kolatirka olarak siponsor oluyorum ama verdogim para sadece pektoya gitsin mi desin

Bahcesir olusumu ksriyer sempozyomu yapip cem papilayi cagirdiginda senin yoneticin de onun yanina pismis kelle gibi sirittiginda onlayn olaydin da iki kelime yazaydin @MURAT abi bile yazdi o ise

Taraftarların Orhan Ak'a olan tepkileri sonrasında Orhan Ak'ın maçlarda yedek kulübede olmayacağı ve yerine Gökhan Keskin'in olacağı bildirildi. Orhan Ak sadece tekhik heyet içerisinde olacak.

Çevrimiçi murat

yorum bile yapamıyorum artık :D

öyle olsun ne diyim şimdi :D
hepsini sana yazmayayım şimdi bir kısmını tangaz yazmıştı :D

Çevrimiçi Necmi

yeni transfer diye birşey varsa eski transfer nasıl birşey oluyor?
çok zor yerden sordun olmuyor böyle :bandit:

Çevrimiçi murat

alt yapıda asgari ücrete gibi bir şey oynatıyorsun oyuncuları o zaman hiç profesyonel sözleşme imzalama hiç 300-400 bin € almasın oyuncular 3-5 bin € oynamaya devam etsinler :D

siz bana takımda olup ta oynayamamış oyuncuların transfer oluşunu bir açıklayın :lol:
ben şimdi de 3-5 bine altyapıdan oyuncu oynatın ne gerek var 300-500 bin euroya oynatmaya demiş mi oldum :claps: :akuma: :lol:

Çevrimiçi murat

Ben bisi demedim abi
Her siponsor olan yonetimin isine ksrissin ben kolatirka olarak siponsor oluyorum ama verdogim para sadece pektoya gitsin mi desin

Bahcesir olusumu ksriyer sempozyomu yapip cem papilayi cagirdiginda senin yoneticin de onun yanina pismis kelle gibi sirittiginda onlayn olaydin da iki kelime yazaydin @MURAT abi bile yazdi o ise

futbolun ve sponsorluğun ve ekonominin kötü olduğu yerlerde herşey normaldir.bazı yerlerde adamn totosuna bile reklam alıyorlar hiçbiri de global marka değil.tabi en azından bir tane göğüs sponsoru dünyaca blinen bir marka olmalı en kötü lassa beko vestel thy vb gibi bilinen türk markalar yu-ma-tu nun da bir gideri var japon markası gibi :D

Çevrimiçi Necmi

Ben bisi demedim abi

yönetici bazında yazmadım sponsor olarak yazdım parayı verip sponsor oluyorsa
bunun için neden itiraz edilir. neymiş reklamını yapıyormuş yapacak sponsor olmanın anlamı bu.
birilerinin reklam yapması istenmiyorsa formaya sponsor almayalım o zaman
kişisel olarak kabullenemediğim bir firma yazarsa ben o formayı alıp giymem
benim koleksiyonum içinde bir tane bile ülker forması yoktur. ama bir kerede neden ülker sponsor oldu demedim.
ülker yaparsın 50 bin satarsın vodafone beko yaparsın 500 bin satarsın oturup nesi karlı nesi zararlı
yönetim hesaplar uygun olan kararı verir. unutuyoruz takımlar formaya reklam verecek firma bulamıyor koç olmasa fener forması reklamsız çıkar
gs nef e kaça verdi ben bu sene vodafone ile iki yıllık anlaşıldı diye biliyorum
belkide yanlış kaldı aklımda 5 M dolar artı kdv olarak yapıldı anlaşma diye aklımda
koç kendi firmasıyla anlaşma yaparken para akıtırken forma için bu oranlarda bir rakam verdi
biz bağlantılı olmayan firmayla bu anlaşmayı yapabildiysek büyük iş gs 2m aldı forma reklamından sanırım
ülkenin durumu buyken sponsor beğenmemek tuhaf bir iş vodafone bizimle 5 yıl önce ilk anlaşmayı yaptığında dolar kuru 2.10 civarı birşeydi
şimdi üç katı gibi ve dahada çıkacak vodafone global bir firma olduğuna ramen ülkede tl ile iş yapıyor.

Çevrimiçi Necmi

Dogru yaklasim bu
Nasi ferrariye tup taktirmaya calisan comari yakalayip arabasini elinden aldilarsa sen de marka degeri falan diye bikbik konusuyorsan kendi kalibrende markalar ile calisacaksin ha yok kalibremiz bahcesir diyorsa baskan onu o konuda da suclayamam gelinen nokta kulubu getirdi nokta budur, demekki

Kola turkayi siponsor aldiklarinda da yazmistim ayni seyleri kolaturka ney lan cakma kolanin reklami mi olur, kola turka 1 milyon veriyirsa git pepsi ya da kokakola ile 700e anlas, itibarini koru
300bin fazla aldin da ne oldu bu taraftar her sene 1 milyonluk forma almadi

Cek ver cuk ver devri bitti
Ben cokersem besiktas coker
Maas almam lazim

Kafalar 1500 yemin ediyorum. Fazla havalaninca dusus sert oldu, rezalet ustune rezalet
Fetocu oldugu iddia edilen orhan ak konusu daha konusulmadi tabi
:alala:

Çevrimdışı levitate

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Sağlık Kontrolünden Geçti

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan Avcı; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

hareketi drogba gibi duruyo :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Atiba sağlık kontrolünden geçmiş. sözleşme yapmadı sanırım daha
demek neymiş sözleşme imzalamadan sağlık kontrolünden geçip kampa takıma hazırlanabiliyor sakat olmayınca
yani sözleşme yapmaması mani değil.

Futbolcularımız Atiba Hutchinson ve Güven Yalçın, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

U-15 takımımız baya sağlam geliyor  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

drogba ne olm :D

aras var burda :D

bu da yakalanıp aranan torbacı gibi duruyor

paltoya bak ya tank zırhı sanki
bipbipbupbup

demek neymiş sözleşme imzalamadan sağlık kontrolünden geçip kampa takıma hazırlanabiliyor sakat olmayınca

25 maçı geçtiği için atiba ile otomatik sözleşmesi uzadı.  :ok:

Çevrimdışı levitate

yaptı abi opsiyon vardı onu kullandık sanırsam
bipbipbupbup

Çevrimdışı sozkul

Benden duymuş olmayın ama Umut Güner'in istifası kabul edilmemiş..

Çevrimdışı MUSTAFA_

U-14 takımında ne cevherler varmış  :o_o:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benden duymuş olmayın ama Umut Güner'in istifası kabul edilmemiş..
Fatih Doğan demişti zaten böyle olacağını  :tabe: Habere sevinmedim bile sonucu bildiğimden :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★