2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4234181 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Futbolcularımız Atiba Hutchinson ve Güven Yalçın, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Güven yağ kütlesi azalmış yüz hatları baya belirginleşmiş kilo alır diye korkuyordum almamış tam tersi toparlamış
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Boyd bugün de gelmiş iyi bari başına bir şey geldi diye endişelenmiştim.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Rahmi bey ayıp ediyor şu zor zamanımızda bir 10 milyon ateşlemesi lazım. Oğlun paraları saçıyor Rahmi bey kefenin cebi yok.

Çevrimiçi levitate

Benden duymuş olmayın ama Umut Güner'in istifası kabul edilmemiş..
teşekkürler fikret orman
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Rahmi bey ayıp ediyor şu zor zamanımızda bir 10 milyon ateşlemesi lazım. Oğlun paraları saçıyor Rahmi bey kefenin cebi yok.

O zaman para kıymete biner
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Cevap mesaj da saklı. Oğlu paraları saçtığı için adama para kalmamıştır ondan  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

kaç para ulan bir transfer kaç para.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kaç para ulan bir transfer kaç para.

İçimden bir ses beklediğimize deyecek diyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

İçimden bir seste hoca çıkıp bu kadro yeterli diyecek(zorundalıktan). Ama gerçekten de bu kadrodan beklenmedik bir performans ortaya çıkaracak gibi geliyor(Pollyanalık).

Çevrimiçi levitate

İçimden bir seste hoca çıkıp bu kadro yeterli diyecek(zorundalıktan). Ama gerçekten de bu kadrodan beklenmedik bir performans ortaya çıkaracak gibi geliyor(Pollyanalık).
kanatlar haricinde pek sıkıntı yok bence

düzgün bir oyunla yaparız birşeyler. önemli olan saçma puan kayıplarını engellemek
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

timothee kolodziejczak...
Süratli
Ayakları gayet iyi
Sol stoper
İhtiyaç halinde sol bek olarakta görev yapabiliyor...
Opsiyonlu kiralama + zorunlu satın alma
Yada 2 sene içerisinde ödemek koşuluyla direk satın alma teklifi iletilmiş..
3.750 m istiyor kulübü...
Görüşmeler sürüyor...

(Beşiktaş İstihbarat)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kyiv

Kanatlar hariç eksikleri kendi içimizden çözeriz. Umarım az para bile olsa saçma sapan oyuncular alıp altyapıdan çıkabilecek çocukları taça çıkartmazlar. Altyapıdaki çocuklardan iyi değilse kimseyi iş olsun diye menajer dostları paralandırmak için almasınlar.

Zor oyunu bozar.Para yoksa Kerem,Rıdvan,Oğuzhan ama ilk 11 ama yedek şans bulacak.

polyonna mode on.

polyonna mode on.

Başka şansımız mı var, olumlu haber mi geliyor sanki....

kanatlar haricinde pek sıkıntı yok bence

düzgün bir oyunla yaparız birşeyler. önemli olan saçma puan kayıplarını engellemek

beklerin yedekleri yok.

Çevrimiçi levitate

beklerin yedekleri yok.
altyapı?

ama 11 için sol bek lazım net. canere emanet edilmez hrrr
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

beklerin yedekleri yok.

Kerem Kalafat sağ beki kıvırır. Biraz cesaret. En azından Gökhanın yedeği olarak devşirme birisi değil direkt o yerin adamı oynar.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi doganay

Biz aksam pazarini bekliyoruz, ezik , curuk adamlarin arasindan uyguna saglam birseyler buluruz insallah

Cok sükür Boyd bugün de gelmis.

Umut Güner: "Benim tek sıkıntım kulübün yönetimindeki anlayıştan ibaretti. Son olarak Orhan Ak geldi ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın yardımcısı oldu. Bu da benim adıma bardağı taşıran son damlaydı."

Çevrimdışı Akil Emre

Umut Güner: "Benim tek sıkıntım kulübün yönetimindeki anlayıştan ibaretti. Son olarak Orhan Ak geldi ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın yardımcısı oldu. Bu da benim adıma bardağı taşıran son damlaydı."
Tutmayın küçük enişteyi, aynı hassasiyeti takım tff tarafından dğranırkende beklerdik. Sanırım lokman transferi olmadıkça umut beyin açıklamalarını daha sık göreceğiz.

İtalya basınında yer alan haberde; 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun Türkiye, Rusya ve Arjantin ekiplerinin transfer listesinde olduğu yazıldı.

İtalyan oyuncu için Türkiye'den Beşiktaş, Fenerbahçe, ve Galatasaray, Rusya’dan Lokomotiv Moskova ve Zenit, Arjantin'den ise Cruz Azul'un girişimde bulunabileceği iddia edildi.

Mauri, geçen sezon Milan formasıyla lig ve Avrupa'da olmak üzere sadece 7 maçta oynadı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER