2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240143 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Videoda bu maçlar var @cursedofdragon  Gördüğün gibi yeterli miktarda sağ bek oynadığı maç mevcut.

Çevrimdışı cursedofdragon

Elimde 300-400 tane daha pozisyonu var. İstersen sırf Sağ bek olarak oynadığı maçları atarım. değişen birşey yok. Ayrıca durumun rahat davranmayla da alakası yok. Pozisyon almayı bilmiyor, önsezisi yok, hamleleri kötü. Canerden kurtulmaya çalışırken Canerin sağ bek versiyonunu getirmenin bir manası yok.

at onlara da bakalım madem bi.Ben canerlik bir durum görmedim attığın video da ilerde oynarken başka defansta oynarken başka oynaması gayet normal defansta yaptığı müdahaleler hep yerli yerindeydi attığın video da kendim izlediğim maçlarda.

Videoyu attıktan 3-4 dakika sonra yorum yapıyorsun. Video 20 dakika :)

5-6 dk izledim yarısıından fazlası hücumda oynadığı için defans sağ bek performansı lazım bize 2-3 tane anca vardı pozisyon onlarda da başarılıydı :)

Çevrimdışı 38life

5-6 dk izledim yarısıından fazlası hücumda oynadığı için defans sağ bek performansı lazım bize 2-3 tane anca vardı pozisyon onlarda da başarılıydı :)

5-6 dakikadan sonra başlıyor zaten sağ bek oynadığı maçlar. Sana listeyi attım. Asıl izlemen gereken yerleri izlememişsin :)

6:18'den sonra yani Bursa maçı ve sonrası full sağ bek oynadığı maçlar.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2019, 20:19:47 38life ]

bu sana göre öyle bakalım hoca ne yapacak içinden verim alabileceği oyuncular çıkar inşallah.
beşiktaşın menfaati gereği öyle inanmak istiyorum şenol güneş ile alakası yok.

bakalım bekleyip görücez..
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2019, 20:23:10 cursedofdragon ]

Videoda bu maçlar var @cursedofdragon  Gördüğün gibi yeterli miktarda sağ bek oynadığı maç mevcut.

valla genelinde önde oynamış videoda.

Ayrıca oynadığı takımda önemli (senin sedat örneğinden yola çıkarak) :) Sivasta başka oynarsın avcı ile beraber Beşiktaş'ta başka oynarsın büyük takım moduna bürünürsün.

Oynatılan taktik vs bunların hepsi önemli ayrıca 4-5 maçta 1-2 kere adam kaçırması normal bugün hangi bek adam kaçırmıyor adamı 2 dk da caner yapmışsın :D

5-6 dakikadan sonra başlıyor zaten sağ bek oynadığı maçlar. Sana listeyi attım. Asıl izlemen gereken yerleri izlememişsin :)

6:18'den sonra yani Bursa maçı ve sonrası full sağ bek oynadığı maçlar.

tamam izliyeyim :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Douglas'ın son 100 1v1 savunma pozisyonu. Seçmece değil. Total olarak tüm pozisyonlar. Lokman tehlikesinden daha büyük bir tehlike bu Douglas.

https://vk.com/video464250692_456239030

dediğin gibi de bir Fm profili var. Defansif zaaflarını olan daha çok kanat bek gibi. Canere benziyor savunması.

Çevrimdışı 38life

valla genelinde önde oynamış videoda.

Ayrıca oynadığı takımda önemli (senin sedat örneğinden yola çıkarak) :) Sivasta başka oynarsın avcı ile beraber Beşiktaş'ta başka oynarsın büyük takım moduna bürünürsün.

Oynatılan taktik vs bunların hepsi önemli ayrıca 4-5 maçta 1-2 kere adam kaçırması normal bugün hangi bek adam kaçırmıyor adamı 2 dk da caner yapmışsın :D

Hayır. Kabul etmek istemiyorsun. Videonun çoğunda sağ bekte. 6 dakikadan sonra full sağ bek 14 dakika.

İncelediğimiz pozisyonlar 1v1 pozisyonlar. Hangi takımda oynadığı nispeten daha az önemli. Barcelonada oynadığı maçları atsam o zaman da orası çok zor lig diyeceksin.

Tekrar söylüyorum attığım pozisyonlar sadece 1v1 pozisyonları içeriyor. Adam kaçırmayla falan alakası yok yani. Bunlar maçlardaki tüm aksiyonları değil. Sadece 1v1 pozisyonlar. 4-5 maçta 1-2 kere adam kaçırıyor olsaydı emin ol şuan bir kulübe imzayı atmıştı.

Çevrimdışı 38life

dediğin gibi de bir Fm profili var. Defansif zaaflarını olan daha çok kanat bek gibi. Canere benziyor savunması.

E göz var izan var. Hakkında verilen raporların hepsi böyle. Ben zaten Douglas'ı inceleme niyetinde değildim. Futbol bilgisine güvendiğim biri baya bi yerin dibine sokmuş Douglas'ı. Ben de bi bakıyim dedim bu kadar kötü mü diye. Durum bu.

Çevrimiçi Samet Demir

Elimde 300-400 tane daha pozisyonu var. İstersen sırf Sağ bek olarak oynadığı maçları atarım. değişen birşey yok. Ayrıca durumun rahat davranmayla da alakası yok. Pozisyon almayı bilmiyor, önsezisi yok, hamleleri kötü. Canerden kurtulmaya çalışırken Canerin sağ bek versiyonunu getirmenin bir manası yok.
Barça dan Sivas'a gelmesinin yegane nedenleri.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Barça dan Sivas'a gelmesinin yegane nedenleri.

Barcelonaya gitmesi hakkında ne konuşulmuş diye biraz bakayım dedim. Sao Paulo taraftarları bile şaşırmış Barcelonaya gitmesine.

Çevrimdışı 38life

galatasaray karşısında 4-3 öndesin, dakika 86, ileriye çıkmış pozisyonunu kaybetmişsin, geri dönüyorsun. Bu hızda mı koşarsın?

Cenk Tosun: "Abdullah Avcı, Beşiktaş'ı şampiyon yapabilir ama bunu konuşmak için henüz erken. Çünkü daha transferler yapılmadı ve saha içi idmanları başlamadı. Ancak Abdullah hoca modern futbolu çok iyi takip eden bir isim." (beIN Sports)

Çevrimdışı AigleBordeaux

galatasaray karşısında 4-3 öndesin, dakika 86, ileriye çıkmış pozisyonunu kaybetmişsin, geri dönüyorsun. Bu hızda mı koşarsın?

Abdullah Avcı’nın veto ettiğini söyledi birisi burda, bunları gördükten sonra gerçek olabilir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hiçbir kaleci vasfının olduğunu düşünmüyorum, babası sayesinde takılıyor bence, paftan herhangi bir kaleci daha iyi çıkar

U19 taki kaleci iyi duruyor milli takımdada oynuyor, Rusya maçında en Man of Match seçilmişti.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Abdullah Avcı’nın veto ettiğini söyledi birisi burda, bunları gördükten sonra gerçek olabilir

ben söyledim.

Kartal Yiğit: “Abdullah Avcı’nın Roco’yu görmeye niyeti var. “Şili Milli Takımı’na çağrılan adam, boş adam değildir” demiş. Şenol Hoca ile tutmayan aşı, belki Abdullah Hoca ile tutacak.

Çevrimiçi o2bucak

Forumu okuyorum gitmesi gerekenler Tüm takım.
Başkan'ın söylemlerini okuyorum minimum transfer diyor.
Bence Sağ Bek, Sol Bek Sol Kanat alsalar yeterli.
Medel, Mirin, Atiba, Lens, Q7 gitmeden yerlerine adam alınmaz bence.

Ayrıca Necip savunmak istiyorum evet maaş'ı alması gerekenden yüksek olabilir ama bu zamana kadar gelen bütün teknik adamlar Necip'e güvenip bir şekilde oynattılar ise bu Necip'in antrenmanlarda herkesten fazla çalıştığından verilen görevi elinden gelen en iyi şekilde yapmaya çalışmasından kaynaklanıyor. Ve bizim dışardan görüp anlayamadığımız belki de bir çok saha içi olaydan.
232 Maç sadece 132'si ön libero Nerdeyse yarısında mevkiisinin dışında oynamış.

Oynadığı:           
Önlibero   132
Stoper   39
Bek   31
Merkez orta saha   28
Orta saha sağ   8
Sol Bek   2

Çevrimiçi Samet Demir

X - Vida
Roco-alpay

Şeklinde yapın defansı. Çok kasmaya gerek yok. Parayı pulu on libero ve kanatlara yatırın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Forumu okuyorum gitmesi gerekenler Tüm takım.
Başkan'ın söylemlerini okuyorum minimum transfer diyor.
Bence Sağ Bek, Sol Bek Sol Kanat alsalar yeterli.
Medel, Mirin, Atiba, Lens, Q7 gitmeden yerlerine adam alınmaz bence.

Ayrıca Necip savunmak istiyorum evet maaş'ı alması gerekenden yüksek olabilir ama bu zamana kadar gelen bütün teknik adamlar Necip'e güvenip bir şekilde oynattılar ise bu Necip'in antrenmanlarda herkesten fazla çalıştığından verilen görevi elinden gelen en iyi şekilde yapmaya çalışmasından kaynaklanıyor. Ve bizim dışardan görüp anlayamadığımız belki de bir çok saha içi olaydan.
232 Maç sadece 132'si ön libero Nerdeyse yarısında mevkiisinin dışında oynamış.

Oynadığı:           
Önlibero   132
Stoper   39
Bek   31
Merkez orta saha   28
Orta saha sağ   8
Sol Bek   2

Necip hakkında bu forumda bir şey yazmamaya özellikle itinayla dikkat ediyorum. Necip ile ilgili bazı istatistikleri buraya koysam ortalık fena karışır :) Ama buna niyetim yok. Çünkü oluşan algı fena halde kemikleşmiş bir algı. Ne söyleyeceğinin hiçbir önemi yok. Bir şey söylesen anında 10 kişi üstüne çullanacak. 10 kişinin bağırış çağırışı karşısında zaten ne söylesen duyulmaz. Megafon lazım  :lol:

Algı her şeydir. Siyahın beyaz olduğuna bile inandırabilir sizi.

Çevrimiçi o2bucak

Necip hakkında bu forumda bir şey yazmamaya özellikle itinayla dikkat ediyorum. Necip ile ilgili bazı istatistikleri buraya koysam ortalık fena karışır :) Ama buna niyetim yok. Çünkü oluşan algı fena halde kemikleşmiş bir algı. Ne söyleyeceğinin hiçbir önemi yok. Bir şey söylesen anında 10 kişi üstüne çullanacak. 10 kişinin bağırış çağırışı karşısında zaten ne söylesen duyulmaz. Megafon lazım  :lol:

Algı her şeydir. Siyahın beyaz olduğuna bile inandırabilir sizi.

Savunmak istediğim Enzo Roco da var mesela 10 maç zor izledik. oynadığı süre 5,5 maç anca eder. Bir çarmıha germedikleri var adamı.
Ki bence bir adam aynı pozisyondan 10 maç üst üste oynamazsa net yargılamak haksızlık özellikle defans gibi yapılan her hata büyük sonuçlara yol açan bir mevkii de.

Necip gönderilmemesi gereken bir oyuncu. aklıma daima Rudy (1993) filmi gelir.

https://www.imdb.com/title/tt0108002/?ref_=nm_flmg_act_133

Çevrimdışı 38life

Savunmak istediğim Enzo Roco da var mesela 10 maç zor izledik. oynadığı süre 5,5 maç anca eder. Bir çarmıha germedikleri var adamı.
Ki bence bir adam aynı pozisyondan 10 maç üst üste oynamazsa net yargılamak haksızlık özellikle defans gibi yapılan her hata büyük sonuçlara yol açan bir mevkii de.

Necip gönderilmemesi gereken bir oyuncu. aklıma daima Rudy (1993) filmi gelir.

https://www.imdb.com/title/tt0108002/?ref_=nm_flmg_act_133

Roco'nun durumu farklı. Roco hakkında eldeki veri az. Eldeki az veriden çıkan durum da olumsuz. İzleme ve değerlendirme olayını şöyle temellendirmek gerek:

Bir futbolcunun sadece tek bir pozisyonunu izleyerek bile fikir sahibi olabilirsin. Ama bu fikrin sağığı, sağlamlığı oldukça düşüktür. 1 maçını seyredersen biraz daha veri elde edersin ve bir yorum yaparsın. Sonra 10 maçını, 30 maçını, 50 maçını... Veri ne kadar fazlaysa o veriden çıkartılan yorumun sağlamlığı o kadar artar. (Tabii burada yorumu yapan kişinin izleme ve değerlendirme yeteneğine değinmiyorum. O başka bir konu.) Roco'yu sınırlı sayıda maçta seyrettik. Bize olumlama yaptıracak bir veri sunamadı bu maçlarda. Dediğin gibi defans oyuncusu fikir sahibi olunması en zor oyuncudur. Defansta her seferinde farklı bir şey ile karşılaşır oyuncu. Ve bizim bir çok farklı durumda bir çok kez ne yaptığını gözlemlememiz gerekir. Ve bunu yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bir çok yan faktör vardır vs. Ama sonuç olarak Eldeki veriye dayanarak Roco hakkında fikrimi söylemem gerekirse: olumsuz.

Çevrimdışı 38life

Futbolcular hakkında fikir beyan ederken yanılmaktan korkmayın. Beyan ettiğiniz fikirde ısrar etmekten korkun.

Birincisi son derece insani bir durum ve herkesin yaşadığı bir durum.

İkincisi ise sizi yanılgıya ve yanılgıda sabitleşmeye zorlayan "tutarlı olmalıyım" kompleksinden başka birşey değil.