2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255317 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bunun kuralı mı var 2 deplasman 2 içerde diye :)

Hile hurda yapmasalar 4 maçta deplasman yada içerde olabilir :)

Güçlü oyunla seri yaparız :)

Seri çıkarsa en kolay gs maçı sonrası ki yarıştan kopmazsak avantajlı oluruz. 17 maç olduğu için 8-9 yani 2 deplasman veya 2 içeride öbür devre tersi üst üste olacak. 3 bile olmuyor sadece 1 kere 2 üst üste oluyor.  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugün rakiplerimizden birinini kader günü  :) Eğer istemedikleri sonuç çıkarlarsa bazı oyuncularını alma konusunda bi adım daha yaklaşabiliriz.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bugün rakiplerimizden birinini kader günü  :) Eğer istemedikleri sonuç çıkarlarsa bazı oyuncularını alma konusunda bi adım daha yaklaşabiliriz.

Ben de diyorum cl eleme maçı falan mı var sonradan düştü jeton.  :evillol: Visca-Robinhio-Adebayor-Elia-Clichy-Mossoro-Epruanu falan bir şeyler düşer diyorsun yani :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kyiv

Yeni sezon öncesi fikstür çekimini sıcak tutmak lazım. En ince detaya kadar Galatasarayın pisliklerine dur demek için öncelik fikstürden başlayarak destek lütfen.

#fikstüroyunları

Çevrimdışı murat

tamam yeniledim fikstürü  :biggrinking:

Alanyaspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Gençlerbirliği
Başakşehir - Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor
Beşiktaş - Konyaspor
Trabzonspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Kayseri
Ankaragücü - Beşiktaş
Beşiktaş - Fb
Rizespor - Beşiktaş
Beşiktaş - Y.Malatyaspor
Gs - Beşiktaş
Beşiktaş - Göztepe
Denizlispor - Beşiktaş
Beşiktaş - Göztespor
Antalyaspor - Beşiktaş
İlk maç alanya sıcağında olmamış onu iç saha yapalım  :icool: aslında komle tersi olsa daha iyi bütün sıcak deplasmanlar içeride soğuk deplasmanlar kışın dışarıda ayarlamışsın. Gsliler daha insaflı. Göztepeden ne istiyorsun iki maç yazmışsın.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2019, 15:57:13 MURAT ]

Ben de diyorum cl eleme maçı falan mı var sonradan düştü jeton.  :evillol: Visca-Robinhio-Adebayor-Elia-Clichy-Mossoro-Epruanu falan bir şeyler düşer diyorsun yani :)

Fazla konuşamıyoruz silivrispora transfer olmamak için  :lol: Adebayor zaten serbest kaldı da, bir takımın desteği azalırsa paraları  ödemede işleri zorlaşabilir yada yüksek paralar ödeyemez diyorum :)

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA |Bursaspor’un yeni seçilen Başkanı Mesut Mestan: "Beşiktaş, Umut Meraş için önceki yönetim ile anlaşmış ama biz bunu iptal ettik. Artık planlama bizde.. "

İlk maç alanya sıcağında olmamış onu iç saha yapalım  :icool: aslında komle tersi olsa daha iyi bütün sıcak deplasmanlar içeride soğuk deplasmanlar kışın dışarıda ayarlamışsın. Gsliler daha insaflı. Göztepeden ne istiyorsun iki maç yazmışsın.

göztepe'de hata yapmışım.

Özellikle not düştüm istediğim değil içimden gelen diye.

İsteyim gibi yapsaydım daha farklı bir şey çıkardı ortaya.

aYnen gs'liler daha insaflı!

Beşiktaş'ın sağ bek pozisyonuna iki adayı var:

▪️ Bonservisi Roma'da bulunan 29 yaşındaki Brezilyalı Bruno Pres
▪️ Geçen sezon Sivasspor forması giyen Douglas

28 yaşındaki Douglas, bonservisinin elinde olması sebebiyle siyah-beyazlı formayı giymeye daha yakın. (beIN Sports)

Lecce sportif direktörü Mauro Meluso: "Beşiktaş'ın Burak Yılmaz için vereceği kesin cevabın önümüzdeki hafta gelmesini bekliyoruz. Bir süredir oyuncu ile görüşüyorduk, şimdi Beşiktaş yönetimiyle de tanıştık." (La Gazzetta dello Sport)

Çevrimiçi Akil Emre

SON DAKİKA |Bursaspor’un yeni seçilen Başkanı Mesut Mestan: "Beşiktaş, Umut Meraş için önceki yönetim ile anlaşmış ama biz bunu iptal ettik. Artık planlama bizde.. "
Şunlarla muhatap bile olmayalım sanki bana marceloyu alıyoruz , herhangi bir brezilyalı bek alalım bukadar iş yapar

Çevrimdışı murat

Şunlarla muhatap bile olmayalım sanki bana marceloyu alıyoruz , herhangi bir brezilyalı bek alalım bukadar iş yapar

Yeni yönetime teklifi 500 den açalım.

Çevrimdışı kyiv

Yeni yönetime teklifi 500 den açalım.

:o_o:

Yönetici olacağım bunlar altın sıçsa almam. Ne alırım ne satarım. Benim için yok hükmündeler. İnşallah Sakarya ve Kocaelisporun yanına kadar inerler bu kafayla.Sürüngenler ya tam da doğalarına uygun olur işte  :D

Planlamanızı lütfen daha kötü yapın, daha alt seviyeleri hakediyorsunuz mesut. Bol başarısızlıklar dilerim.

:lol:

güven yalçın içinde whyscout videosu yaparmısın muharrem :)

Biliyorum bizim oyuncumuz ama izlemesi zevkli :)

Çevrimdışı 38life

güven yalçın içinde whyscout videosu yaparmısın muharrem :)

Biliyorum bizim oyuncumuz ama izlemesi zevkli :)

Şuan Wyscout yok. eldeki stokları yülüyorum sadece :) Bi iki transfer resmileştikten sonra tekrar açıcam bi hesap. O zaman bol bol atarım inşallah.

Santraforlarımız ;

Burak Yılmaz
Güven Yalçın
Umut Nayir
Oğuzhan Akgün

Şuan Wyscout yok. eldeki stokları yülüyorum sadece :) Bi iki transfer resmileştikten sonra tekrar açıcam bi hesap. O zaman bol bol atarım inşallah.

tamam eyvallah :)

Çevrimdışı 38life

Santraforlarımız ;

Burak Yılmaz
Güven Yalçın
Umut Nayir
Oğuzhan Akgün

Umut Nayiri özel olarak incelemedim ama Umut Meraşı incelerken aynı takımda oldukları için biraz gördüm. Kesin konuşamam ama pek umut bağlamamak gerek Umut Nayire. Gelecek yok gibi gördüm.

Umut Nayiri özel olarak incelemedim ama Umut Meraşı incelerken aynı takımda oldukları için biraz gördüm. Kesin konuşamam ama pek umut bağlamamak gerek Umut Nayire. Gelecek yok gibi gördüm.

bende çok ışık göremedim ama avcının istediği isimmiş galiba.

Başakşehir de iken istemiş olmamış kısmet Beşiktaş'ta demiş diyorlar bakalım.

[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2019, 17:52:13 cursedofdragon ]

bende çok ışık göremedim ama avcının istediği isimmiş galiba.

Başakşehir de iken istemiş olmamış kısmet Beşiktaş'ta demiş diyorlar bakalım.

Mehmet batdaldan bile verim alabilmişti. Acaba mı dedirtiyor.

3 santrafor yeterli aslında.

Burak Yılmaz
Güven Yalçın
Oğuzhan Akgün

Mehmet batdaldan bile verim alabilmişti. Acaba mı dedirtiyor.

bizim görmediğimiz bir şeyi görmüştür belki ama umutun işi zor önünde burak ve güven var :)

Burak Yılmaz

Güven Yalçın

Umut Nayir

Oğuzhan Akgün

Çevrimdışı Necmi

Boyd için klübü 2 milyon € istiyor biz 1.7 veriyormuşuz galiba en son.

biri gelir 2 milyon € basar alır 300 bin € için kaçırırız beklerim öyle bir şey 200 bin € için atiba'yı bile harcamış(ilk yarı çöpe gitti kamp yemedi) bir yönetim var.

İş yapacak olan oyuncuya para vermeyiz gider love,negredoya,larine paraları basarız.
senin yaptığın algı kasmak
atiba ameliyat oldu anlaşma sağlandıktan sonra bile 15-20 gün antrenmanlara katılmadı
onun geç katılma nedeni imza değil sakat olması yoksa atiba gibi bir oyuncu
imza pazarlığı yapıyorum diye yatmaz şu lafınla sadece yönetime sallamıyorsun
atibayada hakaret ediyorsun. şimdi tam hatırlamıyorum ya dizinden yada bilekten ameliyat olmuştu.
önceki sezonu sakat tamamladığınıdamı unuttun.
çamur at izi kalsın kafasından çıkın böyle konuşarak sadece kendinizi kandırırsınız
Beşiktaşı birtek siz takip etmiyorsunuz. herkes takip ediyor neyin ne olduğunu biliyor.
iki senedir atiba kötüydü aslında kötü değildi oyun sistemi onu kötü yapıyordu.
o zamanda hatırlarsan bunu söylemişdim millet atiba yaşlandı artık oynuyamıyor dediğinde
benim söylediğim aynen buydu ikinci yarı oyun sistemi değişip oyunu merkeze taşıyınca
atiba parladı. atiba gibi bir oyuncu formsuz olmaz. atiba hocanın ilk şampiyon olduğu sene yıldızdı
sonra düşüş başladı bu sezon ikinci yarı atiba ilk seneye döndü.
takımdaki düşüş ve yükselişi sürekli elli tane bahane üreterek çözmeye çalışıyorsunuz
yok efendim ljajic geç katılmışda kamp görmemişde adam maç oynayıp ertesi gün buraya geldi
bizim oyunculardan çok daha iyi kamp gördü. sadece biraz uyum sorunu olur onuda bir kaç haftada atlatır
kaliteli oyuncu. oyuncuların yapamadığı şey alışık olmadıkları oyunun oynanması daha doğrusu bir sistemin olmaması
atiba gibi ljajic gibi oyuncular sistem oyuncusu sistem çalışırsa parlarlar
ikinci yarıda bak ikisininde en kötü olduğu maçlara ne göreceksin
sürekli ana hedeften dolanıp kendinize bahaneler üretiyorsunuz mesela bütün yaz kampını sadece3 gün çine gitmeye esir
ettiniz o 3 günde takım öldü bitti alt tarafı bir maç yaptılar gittiler maç yapıp döndüler.
bütün sene hocayı kurtarmak için bunu bahane ettiniz sadece bu oyuncular değilki bütün takım dökülüyor hiç biri sezona hazır girmiyordu
takım form tutana kadar ilk yarı bitiyordu. bütün takımda gençliğinin verdiği hırs ve istekle ikili mücadeleye giren dorukhan dışında ikili mücadeleye giren oyuncu yoktu. koşu yok ikili mücadele yok buda takımın form durumunun kötü olduğunu gösterir.
bunun sorumlusu yönetim değil hocadır ben iki senedir bu takım koşmuyor diyorum. budamı yönetimin suçu
hadi atiba geç imzaladı ljajic geç geldi peki diğerlerine nasıl bir mazeret bulacaksın. bir ikisi değilki.
ama bunları görmek işine gelmez bunları görürsen suçun yönetimde değil hocada olduğunu itiraf etmek zorunda kalırsın.
26 kişilik kadroda takımın form durumu iki oyuncunun formsuzluğuna kaldıysa işimiz var.
açıkca söyleyeyim derdiniz Beşiktaş değil derdiniz yönetim bunu Beşiktaşı düşündüğünüz için falan yapmıyorsunuz kendinizi
kandırmayın Beşiktaş menfaatini düşünen bir yerlere takılmadan gerçek sorunu arar sürekli aynı şeyleri tekrarlamaz siz
3 senedir bunları tekrarlamaktan bıkmadınız. bu takım şampiyon olduğundada oyuncular geç geldi.
mesela kamp yapılır bir sürü genç oyuncu çağrılır maçlarda hep onlar oynatılır kamp biter hepsi geri gönderilir
ne anladım bu işden hem yeni gelen oyuncuların takımla maç oynama pratiğini kaybettiriyoruz hemde göstermelik kamp yapıyoruz.
zaten ilk kampa takımın yarısı katılmıyordu.
bu kadar genç oyuncunun kampa katılmasını doğru bulmuyorum az olsun öz olsun hem a takımda tutarsın
hem birşeyler verebilirsin.