Boyd için klübü 2 milyon € istiyor biz 1.7 veriyormuşuz galiba en son.
biri gelir 2 milyon € basar alır 300 bin € için kaçırırız beklerim öyle bir şey 200 bin € için atiba'yı bile harcamış(ilk yarı çöpe gitti kamp yemedi) bir yönetim var.
İş yapacak olan oyuncuya para vermeyiz gider love,negredoya,larine paraları basarız.
senin yaptığın algı kasmak
atiba ameliyat oldu anlaşma sağlandıktan sonra bile 15-20 gün antrenmanlara katılmadı
onun geç katılma nedeni imza değil sakat olması yoksa atiba gibi bir oyuncu
imza pazarlığı yapıyorum diye yatmaz şu lafınla sadece yönetime sallamıyorsun
atibayada hakaret ediyorsun. şimdi tam hatırlamıyorum ya dizinden yada bilekten ameliyat olmuştu.
önceki sezonu sakat tamamladığınıdamı unuttun.
çamur at izi kalsın kafasından çıkın böyle konuşarak sadece kendinizi kandırırsınız
Beşiktaşı birtek siz takip etmiyorsunuz. herkes takip ediyor neyin ne olduğunu biliyor.
iki senedir atiba kötüydü aslında kötü değildi oyun sistemi onu kötü yapıyordu.
o zamanda hatırlarsan bunu söylemişdim millet atiba yaşlandı artık oynuyamıyor dediğinde
benim söylediğim aynen buydu ikinci yarı oyun sistemi değişip oyunu merkeze taşıyınca
atiba parladı. atiba gibi bir oyuncu formsuz olmaz. atiba hocanın ilk şampiyon olduğu sene yıldızdı
sonra düşüş başladı bu sezon ikinci yarı atiba ilk seneye döndü.
takımdaki düşüş ve yükselişi sürekli elli tane bahane üreterek çözmeye çalışıyorsunuz
yok efendim ljajic geç katılmışda kamp görmemişde adam maç oynayıp ertesi gün buraya geldi
bizim oyunculardan çok daha iyi kamp gördü. sadece biraz uyum sorunu olur onuda bir kaç haftada atlatır
kaliteli oyuncu. oyuncuların yapamadığı şey alışık olmadıkları oyunun oynanması daha doğrusu bir sistemin olmaması
atiba gibi ljajic gibi oyuncular sistem oyuncusu sistem çalışırsa parlarlar
ikinci yarıda bak ikisininde en kötü olduğu maçlara ne göreceksin
sürekli ana hedeften dolanıp kendinize bahaneler üretiyorsunuz mesela bütün yaz kampını sadece3 gün çine gitmeye esir
ettiniz o 3 günde takım öldü bitti alt tarafı bir maç yaptılar gittiler maç yapıp döndüler.
bütün sene hocayı kurtarmak için bunu bahane ettiniz sadece bu oyuncular değilki bütün takım dökülüyor hiç biri sezona hazır girmiyordu
takım form tutana kadar ilk yarı bitiyordu. bütün takımda gençliğinin verdiği hırs ve istekle ikili mücadeleye giren dorukhan dışında ikili mücadeleye giren oyuncu yoktu. koşu yok ikili mücadele yok buda takımın form durumunun kötü olduğunu gösterir.
bunun sorumlusu yönetim değil hocadır ben iki senedir bu takım koşmuyor diyorum. budamı yönetimin suçu
hadi atiba geç imzaladı ljajic geç geldi peki diğerlerine nasıl bir mazeret bulacaksın. bir ikisi değilki.
ama bunları görmek işine gelmez bunları görürsen suçun yönetimde değil hocada olduğunu itiraf etmek zorunda kalırsın.
26 kişilik kadroda takımın form durumu iki oyuncunun formsuzluğuna kaldıysa işimiz var.
açıkca söyleyeyim derdiniz Beşiktaş değil derdiniz yönetim bunu Beşiktaşı düşündüğünüz için falan yapmıyorsunuz kendinizi
kandırmayın Beşiktaş menfaatini düşünen bir yerlere takılmadan gerçek sorunu arar sürekli aynı şeyleri tekrarlamaz siz
3 senedir bunları tekrarlamaktan bıkmadınız. bu takım şampiyon olduğundada oyuncular geç geldi.
mesela kamp yapılır bir sürü genç oyuncu çağrılır maçlarda hep onlar oynatılır kamp biter hepsi geri gönderilir
ne anladım bu işden hem yeni gelen oyuncuların takımla maç oynama pratiğini kaybettiriyoruz hemde göstermelik kamp yapıyoruz.
zaten ilk kampa takımın yarısı katılmıyordu.
bu kadar genç oyuncunun kampa katılmasını doğru bulmuyorum az olsun öz olsun hem a takımda tutarsın
hem birşeyler verebilirsin.