2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240333 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

19.03te patladı
Ciddi anlamda tazminat konusunda sıkıntı yaşanıyor demekki...

Cek kabul etmemis cuk verip gondermeye calisiyorlarmis

Çevrimdışı MUSTAFA_

O da saçma yarın antremana çıkacam demiş adam.
Resmi olarak bizden olmayan birinin yarın antremana çıkma ihtmali yok
sabah 11deydi antreman galiba o  saate kadar açıklarlar
Mevcut yönetimin hiçbir işte acelesi yok. Bu kafa acayip bir kafa. İşler yapılıyor ama çok yavaş yapılıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Mevcut yönetimin hiçbir işte acelesi yok. Bu kafa acayip bir kafa. İşler yapılıyor ama çok yavaş yapılıyor.
Zaman cok para yok

Onur Küçük

• Ziyaretçi

217-2018 Şampiyonlar ligi maçlarında q7 orta talisca ve cenk gol attığımız çok maç vardı...Ligde aynı olmuyordu çünkü rakipler kapanıyordu. Çözümü hoca bulamadı. Bulmalıydı. 2018-2019 sezonu ilk yarısı da aynı oyun devam etti...
Talisca yerine Sosa tarzı bir oyuncun olsa senin istediğin tarza daha yakın bir futbolu görürdük. Çözüm bulamayan Hocanın takımı her sezon ligde 70 civarı gol atıp en fazla pozisyona giriyordu. Uzun bir konu ama konunun temeli kadro mühendisliğiyle alâkalı. O takıma Guardiola, Klopp sahip olsa aşırı etki edemezdi. Oyuncuya göre sistemi şekillendiren Şenol Güneş o takıma 34 lig maçında 70 gol artırıyorsa sistem teknik direktörleri maksimum 70 gol attırabilirdi.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı mrred

Talisca yerine Sosa tarzı bir oyuncun olsa senin istediğin tarza daha yakın bir futbolu görürdük. Çözüm bulamayan Hocanın takımı her sezon ligde 70 civarı gol atıp en fazla pozisyona giriyordu. Uzun bir konu ama konunun temeli kadro mühendisliğiyle alâkalı. O takıma Guardiola, Klopp sahip olsa aşırı etki edemezdi. Oyuncuya göre sistemi şekillendiren Şenol Güneş o takıma 34 lig maçında 70 gol artırıyorsa sistem teknik direktörleri maksimum 70 gol attırabilirdi.
Evet senin söylediklerin de mantıklı o şekilde bakmamıştım. Haklı olabilirsin
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

nerde kaldı sergen KAP'ı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Kararın tam metnini bulamadım fakat kararla ilgili en kapsamlı haber bu ;
Mahkeme, Türk futbolunda uyuşmazlıkların çözümüyle ilgili “sistemik bir sorun” olduğunu da belirtti. Devletin, Tahkim Kurulu'nun TFF yönetimine karşı bağımsızlığını sağlayacak ve kurumsal yapısını kapsayacak bir reform gerçekleştirmesi gerektiğine de hükmetti.

Karar gereği Ankara Ömer Kerim Ali Rıza’ya 12 bin 500 Euro manevi tazminat, 6 bin 975 Euro da mahkeme masrafı ödeyecek.

Karar, sporda uyuşmazlıkların çözümü ve tahkim mekanizması hakkında bir ilk olması bakımından hem Türkiye hem de Avrupa hukuku için örnek teşkil ediyor.

AİHM gündeminde benzer çok sayıda dava bulunuyor.

Kayhan Karaca / Strasbourg

© Deutsche Welle Türkçe

Buna göre AİHM sadece tazminat ödenmesini yeterli görmemiş sistematik bir sorun olduğu için bu sorunu düzeltmesini de istemiş. TFF bunu düzeltmezse Avrupa Konseyinin Yürütme Organı Bakanlar Kurulunun çeşitli yaptırımlarına maruz kalabilir. Bu yaptırımlar öncelikle siyasi ve diplomatik baskı yolu. Bu da olmazsa Türkiye ile Avrupa ilişkileri baya zarar görür. Yani mecbur uygulayacaklar ama zaman alır
The great gig in the sky

Çevrimdışı yoruk

bu camia sameti kabul etti avcıyı kabul etti sergen neki.
bizim çocuğumuz inkar kabul etmiyor ne derse desin insan çocuğuna gösterdiği hoşgörüyü yabancıya göstermez elbette.
Samet Aybaba için neden ? Yani oyunculuk zamanında yaptığı bir şeyden dolayı mı onu bile kabul etti dediniz ?

Çevrimdışı solar

Kararın tam metnini bulamadım fakat kararla ilgili en kapsamlı haber bu ;
Mahkeme, Türk futbolunda uyuşmazlıkların çözümüyle ilgili “sistemik bir sorun” olduğunu da belirtti. Devletin, Tahkim Kurulu'nun TFF yönetimine karşı bağımsızlığını sağlayacak ve kurumsal yapısını kapsayacak bir reform gerçekleştirmesi gerektiğine de hükmetti.

Karar gereği Ankara Ömer Kerim Ali Rıza’ya 12 bin 500 Euro manevi tazminat, 6 bin 975 Euro da mahkeme masrafı ödeyecek.

Karar, sporda uyuşmazlıkların çözümü ve tahkim mekanizması hakkında bir ilk olması bakımından hem Türkiye hem de Avrupa hukuku için örnek teşkil ediyor.

AİHM gündeminde benzer çok sayıda dava bulunuyor.

Kayhan Karaca / Strasbourg

© Deutsche Welle Türkçe

Buna göre AİHM sadece tazminat ödenmesini yeterli görmemiş sistematik bir sorun olduğu için bu sorunu düzeltmesini de istemiş. TFF bunu düzeltmezse Avrupa Konseyinin Yürütme Organı Bakanlar Kurulunun çeşitli yaptırımlarına maruz kalabilir. Bu yaptırımlar öncelikle siyasi ve diplomatik baskı yolu. Bu da olmazsa Türkiye ile Avrupa ilişkileri baya zarar görür. Yani mecbur uygulayacaklar ama zaman alır

Şurada var: http://hudoc.echr.coe.int/eng-press?i=003-6622299-8788049

Çevrimiçi murat

Samet aybaba galiba siyasi görüşü nedeniyle tukaka edilmiş taraftar tarafından.futbolculuk dönemine ilişkin sadece söylenti ötesini geçmeyen bir konu var teknik adamlık döneminde de beşiktaşa karşı takımlarını sert oynatıyormuş maça çok asılıyormuş gibi şeyler.

Çevrimdışı yoruk

Samet aybaba galiba siyasi görüşü nedeniyle tukaka edilmiş taraftar tarafından.futbolculuk dönemine ilişkin sadece söylenti ötesini geçmeyen bir konu var teknik adamlık döneminde de beşiktaşa karşı takımlarını sert oynatıyormuş maça çok asılıyormuş gibi şeyler.
Teknik adamlık döneminde bize karşı oynattığı oyunları biliyorum.Yani hemen hemen Trabzonspor döneminin 1-2 yıl öncesinden beri aklımda.Ama tabi oyunculuk dönemini bilmiyorum.
Teknik adam olarak ise ekstra bir şey ,bir art niyet falan hiç farketmemiştim açıkcası.

Çevrimdışı mylife1903

Samet Aybaba için neden ? Yani oyunculuk zamanında yaptığı bir şeyden dolayı mı onu bile kabul etti dediniz ?
Samet aybaba sitada girmemesi gereken bir tiptir
Rizayi dusun daha kotusuydu
Taraftarla kufurlesirdi
Topculugunda da ziyayi yedi
Mesela soyle dusun ozzi atibayi yiyor sonra ibbyi calistirirken fb maci oncesi 3-4 oyuncumuzu sakatlatiyir sonra taraftarla kufurlesiyor
Atiba konusu zoya konusu yeterli yani

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Samet aybaba sitada girmemesi gereken bir tiptir
Rizayi dusun daha kotusuydu
Taraftarla kufurlesirdi
Topculugunda da ziyayi yedi
Mesela soyle dusun ozzi atibayi yiyor sonra ibbyi calistirirken fb maci oncesi 3-4 oyuncumuzu sakatlatiyir sonra taraftarla kufurlesiyor
Atiba konusu zoya konusu yeterli yani

sergen gelsin istiyon mu abi
ya da istediğin bir td var mı

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı mylife1903

sergen gelsin istiyon mu abi
ya da istediğin bir td var mı
Kim gelse fark etmez
Sergen tam ortada
Ne orasi ne burasi
En azindan hava katar
Ya boyle efendi bi tip getirecektik hakki yenilmis mustafa akcay gibi efendi efendi calisacakto
Ya kendi icimizden firsat bulamamis olani getirecektik zoya dogan
Ya yerlinin yerlisi hakki kalmisa hakkini verecektik rasim kara
Ya da gs gibi calacaktik baskasinin karisini ama cocuk olmaz erol bulut
Ya da makat reyisi getirip (Küfür Yasak)₁₃ bu topcularin gebermeyenler ile seneye oynayacaktik

Dongu basladi sonuc %90 degismez hedef 2023
Yonetim be dusundu bilmiyoz

Sergen akillidir belki bisiler yapar uyaniktir sergen
En azindan topcudan anlar
Fazla beklentiye firmeden izlemek lazim belki cevher vardir
Tembelligine bakma akilli insan tembel olur
Saftirik adam caliskan olur
Tembel adam aptallasmas calisinca ama saftirik calisarak akillanmaz
Bilmiyorum anlatabildim mi
Tembeldi sergen ama yaraticiydi
Ha ne olur zar atiyon
Ben atar miydim, atmazdim
Sever miyim severim keretayi
Karisik duygularim

Zaten bi boh olamayacaz en kotu varyantta sergeni aradan cikarmis oluruz riza gibi, daha da gundeme gelmez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Haklı  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1222219932508749825

Haklı falan değil @MUSTAFA_ . Ben katılmıyorum, belli ki bir sıkıntı var. Tff limit falan muhabbeti sanırım. Adam yarın antremanlara çıkıcam diyor bildirseler nolur bildirmeseler nolur. Yönetimi gömmek için yer aranıyor resmen, iletişimsizliğe katılıyorum ama gidipte adamları burdan vurmayın yahu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haklı falan değil @MUSTAFA_ . Ben katılmıyorum, belli ki bir sıkıntı var. Tff limit falan muhabbeti sanırım. Adam yarın antremanlara çıkıcam diyor bildirseler nolur bildirmeseler nolur. Yönetimi gömmek için yer aranıyor resmen, iletişimsizliğe katılıyorum ama gidipte adamları burdan vurmayın yahu.
İletişim konusunda haklı. Açıklanmama konusunda ben de katılmıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve siyahbeyazlı yöneticiler de atkılarını, Elazığ ve Malatya için parkeye attı. ‬