2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253648 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Necmi

mc groger bize iskoçyadan gelmedimi yanlışmı hatırlıyorum iskoç takımıydı sanki.

Çevrimdışı cursedofdragon

mc groger bize iskoçyadan gelmedimi yanlışmı hatırlıyorum iskoç takımıydı sanki.

doğru iskoçyadan gelmiş :D

Çevrimdışı Kutay

kendisi iskoç ingiltereden geldiydi.hull cityden
Glasgow Rangerstan geldi diye hatırlıyorum hatta rangers büyük bir maddi krize girip 3. lige falan düşürülmüştü o sayede almıştık.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben sabit fikirli değilim aslında tam tersi her olayı olayın olduğu ana göre değerlendiririm
sabit fikir bu değil lens kötü transfer dediğin için en başında bunu yememek için sürekli lensi kötülemek sabit fikirliliktir
quaresmanın takıma verdiği zararlara bakıyorsun tamam diyelim lensin faydası yok ama zararıda yok takımı tüketmiyor
quaresma oynamasın lens oynasın demek lensi şaha kaldırmak değildir. ben lens alınırken alınsın yada alınmasın diye bir yorum yapmadım
en azından önceliğim değildi ama quaresma gerçeğide önümüzde duruyordu fenerde başarılı bir sezon geçirmiş lens bir alternatifdir
sonra tutmadı olmadı başarısız oldu veya başarısız olması sağlandı bunların hepsi görüşdür ben öyle düşünürüm sen farklı düşünürsün
fikiğr birliği edip yeterince baskı kuramamışız demekki fikrin değişmediğine göre ben fikrimi söylerim bunu istediğim kadarda tekrarlarım bu baskı kurmak değil ben mesela senin hiç bir fikrine saldırmadım genelde futbol bilginide beğenirim buda her söylediğini doğru kabul etmem anlamı taşımaz
baskı kurmak nedir biliyormusun biri fikrini söyler sonra döner dolaşır onun söylediği ile dalga geçersin taki onu bıktırıp kaçırana kadar
şde baskı kurmak budur fikir söylemek baskı kurmak değildir söylenen fikri dalgaya almak aşağılamak insana söylediğine pişman etmek baskı kurmaktır.
bende fikirlerimi değiştiririm fikir dediğin güncel şartlara göre şekillenir dün doğru olan bugün doğru olmak zorunda değil
öyle bir kural yok herşey durum değiştirir. değişen duruma göre fikirler değişir. takımda transfer istemezsin ama kalkar bir oyuncu alırlar
o oyuncuyla senin kafandaki bütün oyun planı değişir hiç transfer istemezken birden 5-6 transfer istersin
mesela boyd işi olacak sanırım bu benim lensle alakalı düşüncemi değiştiriyor idare etmezmi eder ama
boyd oynayacaksa diğer kanattada haraketli sürekli yer değiştiren devamlılığı olan ve tecrübeli soğukkanlı bir kanat isterim
boyd haraketli bir oyuncu ama tam bir kanat değil kanat forvet bile tanımıma uymuyor daha çok forvet arkası
forveti tamamlayan bir oyuncu şimdi onunla lens en fazla idare eder onun yerine iki kanatta oynayan kanat özelliği daha yüksek olan
soğukkanlı bir oyuncu isterim yada olcay tarzında bir oyuncu alıp kanatsız oyun oynayalım
fikirler değişir sabit fikirlilik diye birşey yok. bende olan insanlarda töleransımın olması ben hatayı kabul edebilen biriyim
benim için mükemmeliyetçilik yok önemli olan kusuru kabul edebilmek ve her hatayla karşılaşdığında birilerine saldırmamak
işi totelde düşünebilmek
emin ol hatalar olmasa hiç birşey bu kadar mükemmel olmazdı tamamen sıradanlaşırdı senin için birşeyi değerli kılan o hatalardır.
insanları kusurlarıyla değerlendirirsen çok daha doğru tahmin yaparsın.
insanları damgalamıyorum bazı insanların karakterini söylüyorum çünkü buraya sırf insanlara saldırmak kaos çıkartmak
için yazanlar var kaosdan besleniyor birilerine saldırıp alay ettikleri yada yanlışlarını suratlarına vurduklarında mutlu oluyorlar
yanlış olmasa bile onu yanlış yapana kadar uğraşıyorlar taki karşısındaki pes etsin bundan mutlu oluyorlar
insanlarla alay etmek yanlış yapsalar bile suratlarına vurmak sürekli hırpalamaya uğraşmak evet kötü niyettir.
mesela bu tipler birine takarsa yazdığı her mesaja saldırıyor neyi savunsa tersini savunuyor sırf tartışma çıkartmak için
bugün birşeyi savunuyor değilmi o kişide aynı şeyi savunursa direk tersini savunmaya başlıyor tek amacı ona saldırmak evet bu kötü niyettir
bu damgalamak değil
birine yazdığı fikir nedeniyle değil sırf o kişi olduğu için saldırıyorsan bu kötü niyet oluyor. yada ne bileyim bir kere senin yazdığın birşeyi eleştirdi
diye onu sürekli hedef alıyorsan buda kötü niyet oluyor.
bu işi çözmek kolay zamanın varsa gel seni moderatör yapalım birde olaya işin mutfağından bak. birde olayları bizim gördüğümüz gözle gör.
bu arada birçok konu değil benim seninle anlaşamadığım konu taliscaydı sadece lens konusunda farklı pencereden bakıyoruz
diğer bütün tartışmalar bu temelde kalıyor sadece bu konuların haklılığını savunmak için üstüne gidilen şeyler
sen futbolu bilen birisin eminim bu takımın sistemi falan olmadığını benden iyi görüyorsundur. görmediğine hayatta inanmam ama iş geldi inada
dayandı. yoksa bir oyuncu üzerinden bir takımın bu kadar kötüleşeceğini düşünecek değilsin
Quaresma'nın verdiği zararları  dile getirenler Lens'in verdiği zararları hep göz ardı etti. Quaresma vs. Lens karşılaştırması yapmadım hiçbir zaman. Neden Quaresma ya da Lens oynamalı tartışması  yapmadım. Bunlar yerine kadroyu Quaresma ve Lensle kuranları sorguladım. Siz ise kadroyu Quaresma ve Lensle kuranları tartışacağınıza ya bu futbolcuları ya da teknik direktörü tartıştınız. Nedenini sen anlatırsın. Quaresma 4 sene önce bu takıma gelirken yine takımdan kopuk bireysel oynamıyor muydu? Yine çizgiye basıp orta açmıyor muydu? Bugünün Quaresma gömücüleri o zamanın Quaresma savunucularıydı. Lens gelirken farklı bir futbolcu muydu? Gelirken set oyunlarını düzgün  oynayamayan, top tekniği zayıf, sahada şaşkın hareketler yapan küçük takımların kontratak futbolcusu değil miydi Lens? Buraya gelirken neyseler burada da onu oynadılar. Bunları senden ya da FM'ci sistem kurmayı bilgisayarda oyun oynamak kadar basit zanneden taraftarın görmesini beklemiyorum. Görmesi gerekenler görmedi. Görmeyen taraftar da srorumluğu antrenöre, futbolcuya yükledi direk. Ben yanlış çıktığım bir konuda hiç söylememiş gibi hareket etmedim. Vagner Love transferini savundum. Olmadı gitti. Mazeret de aramadım; Vagner Love transferini istememiş gibi hareket etmedim hatta yanıldığımı söyledim. Kısaca sabit fikirlilik, ben bilirim ben ederim ben yanılmam diye birisi eleştirilecekse o ben değilim. İnsanın işin içinde olduğu bir şeyde yanılma payı da fazla olur. Quaresma, Lens meselesi ise yukarıda yazdığım gibi yanılmaktan öte iş bilmezlik.

Kaos çıkarmak isteyen troller arada sırada geliyor ve gidiyor. Onlar zaten kendini direk belli ediyor. Burada herkesin senin gibi düşünüp senin gibi yazmasını istiyorsun. Senin gibi düşünmeyen insana kötü niyetli damgası vurmaktan da çekinmiyorsun. İstersen buna baskı deme farklı tanımla değişen birşey yok.

Sistem konusuna gelince istersen 100 sene tartışalım o kadroları Şenol Güneş'e değil de  sistemci tabir edilen Guardiola'ya, Klopp'a hadi olmadı Avcı'ya versen yine sistem kuramaz. Birbirini tamamlamayan oyunculardan kurulu toplama takımdan sistem yaratılmaz. Dünyanın üzerinde hiçbir antrenör Tolgay,Oğuzhan ve Talisca'yı bir arada bir sistem içinde oynatamaz. İlk önce bunu kabullenip sonra diğer  aşamalara geçmek lazım.

Zamanında adminlik, moderatörlük yaptığım için bilirim o işin zorluğunu. Moderatör ve adminin  tartışmalara katılıp insanları kendi düşünceleri doğrultusunda düşünmeye yönlendirmesi kendi işini zorlaştırır. Elbet isterse katılabilir tartışmalara  ama savunacağı şey ne ise objektif olmak zorunda.

Glasgow Rangerstan geldi diye hatırlıyorum hatta rangers büyük bir maddi krize girip 3. lige falan düşürülmüştü o sayede almıştık.

ne ara yakaladın hemen mesajımı ya :D

karıştırmışım bizden hull citye gittiydi :)

Çevrimdışı mylife1903

oha nerelere gittin en önemlilerini unuttun Ba göktenmi indi ferdinant var ondan sonra wolsh harika oyuncuydu onun gibi orta açanı görmedim ben
yaşlıda değildi biz alışmışız 30 u gören bitiyor o yaşlı geldi bize at gibi koşuyordu sürekli ileri geri zaten uzun bacaklıydı ne ortalar keserdi ya.
mc grogerden para kazanmışdık diye hatırlıyorum biz ingiltereden genelde tutturuyoruz lens ingiltereden gelmedi fenerden geldi :D
birbuçuk diyebiliriz tutmayan ama tutanlarda dibine kadar tuttu. hepsi iz bıraktı. aslında yaşlı olan wilsondu wolsh arada kaynadı bence :D
Ya abi gozluksuz mu okuyon akun mu bitti yazdim yahu ferdi vols hepsini de ben safkan ingiliz atindan bahsediyom gazi kosusundan bahsediyom yoksa at yiyecek olsak lensi keser yeriz

Çevrimdışı mylife1903

Adan geldi adaya sattik geri abi

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşı takibe alan Watkins hesabı fake. Çıkan haberler keşke doğru olsa...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

10kg fazlaylada kampa gelmezsin ne diyim.  :s20:
Bu adam geçen sene de böyle kilo fazlasıyla geldi kampa. Adamda mylife'nin dediği gibi şeytan tüyü var. Neyse daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu futbolcu hakkında. Bu adam buydu zaten.

Çevrimdışı Kutay

ne ara yakaladın hemen mesajımı ya :D

karıştırmışım bizden hull citye gittiydi :)
Benden kaçamazsın abi  :evillol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Bu adam geçen sene de böyle kilo fazlasıyla geldi kampa. Adamda mylife'nin dediği gibi şeytan tüyü var. Neyse daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu futbolcu hakkında. Bu adam buydu zaten.
Bizim bobo da boyleydi acayip kilo aliyordu tatilde yapisal bisi herhalde hormonlarla falan da alakalidir herhalde ben lensin boyle dolma gibi geleceginden emindim de guven beni sasirtti onun da kilo alip gelecegini dusunuyordum cocuk iyi geldi belki baya baya calisti yazin, maclar baslayinca gorecez onu
Bu fazla kiloyla hoca antremana almaz herhakde olur kalir basimiza dert olur
Renkli pisliklerle ugrasiriz sonra adami kostura kostura oldurduler falan diye algi kasarlar

Çevrimdışı levitate

ÖZEL HABER - Beşiktaş, Brentford'da forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat Ollie Watkins ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşmaya vardı.
.
Anlaşma 1+1 yıllık.
Satın alma opsiyonu 8.5M €.
Maaş 750 bin €.

İngiliz futbolcu Ollie Watkins İnstagram hesabından Beşiktaşı takibe aldı. Oyuncu ile anlaştığımız iddia ediliyor.

fake diyolar
bipbipbupbup

fake diyolar

bilemiyorum altan.

16k takipçisi var.biosunda menejerinin instası var.beğeniyi geri çekmiş herhalde zaten öyle diyol la.aboubakar'da takip ediyor bu hesabı.

https://www.instagram.com/olliewatkins11/
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2019, 15:57:32 cursedofdragon ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bizim bobo da boyleydi acayip kilo aliyordu tatilde yapisal bisi herhalde hormonlarla falan da alakalidir herhalde ben lensin boyle dolma gibi geleceginden emindim de guven beni sasirtti onun da kilo alip gelecegini dusunuyordum cocuk iyi geldi belki baya baya calisti yazin, maclar baslayinca gorecez onu
Bu fazla kiloyla hoca antremana almaz herhakde olur kalir basimiza dert olur
Renkli pisliklerle ugrasiriz sonra adami kostura kostura oldurduler falan diye algi kasarlar
Kilo almaya yatkın yapısı var. Ekstra dikkat etmesi gerekirken yediğine içtiğine adamın ne yaptığı ortada.  Bu haldeyken diğerleriyle beraber antrenman yaptırmak diğerlerine de kötü mesaj olur. Çözsünler nasıl çözeceklerse artık.

Çevrimdışı Necmi

Quaresma'nın verdiği zararları  dile getirenler Lens'in verdiği zararları hep göz ardı etti. Quaresma vs. Lens karşılaştırması yapmadım hiçbir zaman. Neden Quaresma ya da Lens oynamalı tartışması  yapmadım. Bunlar yerine kadroyu Quaresma ve Lensle kuranları sorguladım. Siz ise kadroyu Quaresma ve Lensle kuranları tartışacağınıza ya bu futbolcuları ya da teknik direktörü tartıştınız. Nedenini sen anlatırsın. Quaresma 4 sene önce bu takıma gelirken yine takımdan kopuk bireysel oynamıyor muydu? Yine çizgiye basıp orta açmıyor muydu? Bugünün Quaresma gömücüleri o zamanın Quaresma savunucularıydı. Lens gelirken farklı bir futbolcu muydu? Gelirken set oyunlarını düzgün  oynayamayan, top tekniği zayıf, sahada şaşkın hareketler yapan küçük takımların kontratak futbolcusu değil miydi Lens? Buraya gelirken neyseler burada da onu oynadılar. Bunları senden ya da FM'ci sistem kurmayı bilgisayarda oyun oynamak kadar basit zanneden taraftarın görmesini beklemiyorum. Görmesi gerekenler görmedi. Görmeyen taraftar da srorumluğu antrenöre, futbolcuya yükledi direk. Ben yanlış çıktığım bir konuda hiç söylememiş gibi hareket etmedim. Vagner Love transferini savundum. Olmadı gitti. Mazeret de aramadım; Vagner Love transferini istememiş gibi hareket etmedim hatta yanıldığımı söyledim. Kısaca sabit fikirlilik, ben bilirim ben ederim ben yanılmam diye birisi eleştirilecekse o ben değilim. İnsanın işin içinde olduğu bir şeyde yanılma payı da fazla olur. Quaresma, Lens meselesi ise yukarıda yazdığım gibi yanılmaktan öte iş bilmezlik.

Kaos çıkarmak isteyen troller arada sırada geliyor ve gidiyor. Onlar zaten kendini direk belli ediyor. Burada herkesin senin gibi düşünüp senin gibi yazmasını istiyorsun. Senin gibi düşünmeyen insana kötü niyetli damgası vurmaktan da çekinmiyorsun. İstersen buna baskı deme farklı tanımla değişen birşey yok.

Sistem konusuna gelince istersen 100 sene tartışalım o kadroları Şenol Güneş'e değil de  sistemci tabir edilen Guardiola'ya, Klopp'a hadi olmadı Avcı'ya versen yine sistem kuramaz. Birbirini tamamlamayan oyunculardan kurulu toplama takımdan sistem yaratılmaz. Dünyanın üzerinde hiçbir antrenör Tolgay,Oğuzhan ve Talisca'yı bir arada bir sistem içinde oynatamaz. İlk önce bunu kabullenip sonra diğer  aşamalara geçmek lazım.

Zamanında adminlik, moderatörlük yaptığım için bilirim o işin zorluğunu. Moderatör ve adminin  tartışmalara katılıp insanları kendi düşünceleri doğrultusunda düşünmeye yönlendirmesi kendi işini zorlaştırır. Elbet isterse katılabilir tartışmalara  ama savunacağı şey ne ise objektif olmak zorunda.
gayet objektif şekilde fikrimi savunuyorum. ben hiç bir zaman oyuncu eleştirmedim quaresma hariç
oyuncuyu eleştirirken aslında hep eleştirdiğim sistemdi. oziye eleştiri getiriyordum birde quaresmaya
başka oyuncu eleştirim olmadı. onları eleştirmemde oyunla alakalı değil karakterle alakalı olduğu için
biri yatarak saklanarak sahada dolanıyor diğeride yaptıklarıyla bütün takıma zarar veriyor
oyuncu kötü oynar bunu kabul ederim ama asla sahadaki ihaneti kabul etmem bunu daha öncede söyledim
lens kötü oyuncu olabilir bende iyi demiyorum quaresma gibi takıma zarar vermedi diyorum lens oynarken neden daha fazla
pozisyona girdik hep atarsın atamazsın onu tartışmıyorum quaresmayla 40 orta açıp pozisyonsuz maçı bitiriyorduk
lensi görme lensli kadronun oyununa bak birde quaresmalı kadronun oyununa bak
hocanın sisyemi yoktu peki oyuncu yapısı yüzünden oynayamıyordu burak gelince mi oyuncu yapısı değişti bir oyuncuylamı
burak gelince quaresma neden dışlandı. biliyordu o oyunla burak gol falan atamaz ama bunu diğer forvetlere hiç yapmadı
love oynarken havadan orta açıyorduk ötesi varmı. quaresma negredoya pas vermiyor dedim çıkıpta kimse bunun aksini kanıtlayacak delil sunmadı
bak transferler kötü olabilir buna birşey demem ama bunu doğru oynatsında bilelim talisca gibi bir adamı bile kafa atmaya zorlamış
daha ne diyeyim sen bir oyuncunun en iyi özelliğini kullanırsın gerisi ekstra olur.
bu söylediklerim benim düşüncem değilki sahadaki oyuncuda aynısını düşünüyor. bunun en iyi örneği abounun haraketiydi.
düşün takımın içine kök salmış ama kaç yıl buınuda besleyen hoca oldu.
quaresmayı geldiği gün istemedim başımıza bela aldık dedim quaresmanın gelmesindeki tek iyi şey onu gönderirken yaptığımız terbiyesizliği telafi etmek oldu dedim
yoksa gram istemedim onu forumda quaresmayı eleştiren benden başka kimse yoktuki aynı zamanda hocayıda eleştiren benden başka kimse yoktu.
ilk zamanda ben eleştirirken ne dediğimi anlamayanlar son zamanlarda gayette iyi anladı.
bu arada quaresma eleştirimle hoca eleştirimi aynı düzlemde değerlendirme ikisi farklı nedenler
ben quaresmayı mesela gol kaçırdı diye bir kere bile eleştirmedim gol kaçar ama sahada talisca varken her serbest vuruşun başına gitmesi
eleştirimdi ama bu quaresmaya değil onun özelinde hocaya eleştirimdi.
tolgayla ozi ile talisca ile orta saha kurulmazda sen inanıyormusun tolgay sorunu yaşanmasa dorukhan forma yüzü görürmüydü
aç sezon başı mesajlarıma ne demişim nerkezde dorukhanı oynatması lazım bunu sezonun başında söyledim
mecbur kalmasa hayatta oynatmazdı oynayıp iyide oynayınca milli takım yoluda açıldı şenol hoca aldı demeyin kim gelse milli takıma dorukhanı alırdı.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Quaresma Takımda kalıyor.

Gürler Akgün

Onur Küçük

• Ziyaretçi

gayet objektif şekilde fikrimi savunuyorum. ben hiç bir zaman oyuncu eleştirmedim quaresma hariç
oyuncuyu eleştirirken aslında hep eleştirdiğim sistemdi. oziye eleştiri getiriyordum birde quaresmaya
başka oyuncu eleştirim olmadı. onları eleştirmemde oyunla alakalı değil karakterle alakalı olduğu için
biri yatarak saklanarak sahada dolanıyor diğeride yaptıklarıyla bütün takıma zarar veriyor
oyuncu kötü oynar bunu kabul ederim ama asla sahadaki ihaneti kabul etmem bunu daha öncede söyledim
lens kötü oyuncu olabilir bende iyi demiyorum quaresma gibi takıma zarar vermedi diyorum lens oynarken neden daha fazla
pozisyona girdik hep atarsın atamazsın onu tartışmıyorum quaresmayla 40 orta açıp pozisyonsuz maçı bitiriyorduk
lensi görme lensli kadronun oyununa bak birde quaresmalı kadronun oyununa bak
hocanın sisyemi yoktu peki oyuncu yapısı yüzünden oynayamıyordu burak gelince mi oyuncu yapısı değişti bir oyuncuylamı
burak gelince quaresma neden dışlandı. biliyordu o oyunla burak gol falan atamaz ama bunu diğer forvetlere hiç yapmadı
love oynarken havadan orta açıyorduk ötesi varmı. quaresma negredoya pas vermiyor dedim çıkıpta kimse bunun aksini kanıtlayacak delil sunmadı
bak transferler kötü olabilir buna birşey demem ama bunu doğru oynatsında bilelim talisca gibi bir adamı bile kafa atmaya zorlamış
daha ne diyeyim sen bir oyuncunun en iyi özelliğini kullanırsın gerisi ekstra olur.
bu söylediklerim benim düşüncem değilki sahadaki oyuncuda aynısını düşünüyor. bunun en iyi örneği abounun haraketiydi.
düşün takımın içine kök salmış ama kaç yıl buınuda besleyen hoca oldu.
quaresmayı geldiği gün istemedim başımıza bela aldık dedim quaresmanın gelmesindeki tek iyi şey onu gönderirken yaptığımız terbiyesizliği telafi etmek oldu dedim
yoksa gram istemedim onu forumda quaresmayı eleştiren benden başka kimse yoktuki aynı zamanda hocayıda eleştiren benden başka kimse yoktu.
ilk zamanda ben eleştirirken ne dediğimi anlamayanlar son zamanlarda gayette iyi anladı.
bu arada quaresma eleştirimle hoca eleştirimi aynı düzlemde değerlendirme ikisi farklı nedenler
ben quaresmayı mesela gol kaçırdı diye bir kere bile eleştirmedim gol kaçar ama sahada talisca varken her serbest vuruşun başına gitmesi
eleştirimdi ama bu quaresmaya değil onun özelinde hocaya eleştirimdi.
tolgayla ozi ile talisca ile orta saha kurulmazda sen inanıyormusun tolgay sorunu yaşanmasa dorukhan forma yüzü görürmüydü
aç sezon başı mesajlarıma ne demişim nerkezde dorukhanı oynatması lazım bunu sezonun başında söyledim
mecbur kalmasa hayatta oynatmazdı oynayıp iyide oynayınca milli takım yoluda açıldı şenol hoca aldı demeyin kim gelse milli takıma dorukhanı alırdı.
O kadar objektifsin ki Lens'in bu takıma verdiği zararı göremiyorsun  :D
İkimizin durduğu yer belli. Ben Quaresma'yı Lens'i bu kulübe sokanları sorguluyorum. Sen bunları kulübe sokanlar yerine futbolcuyu, antrenörü sorguluyorsun.
Oyuncu sistem konusuna girmeyelim. Her kafadan bir oyuncu bir sistem çıkıyor. Herkes de kendi sisteminin kendi tuttuğu oyuncunun en iyi olduğuna inanıyor. Sen Tolgay'ı beğenmezsin diğeri Tolgay'ı harcadılar der. Ama ikiniz de teknik direktörü gömersiniz delice  :D
Sistem, kadro kurmak taraftarın değil işini bilen uzman kişilerin yapacağı iş. Umut, Şafak, Metinle kadro yaparsan olacağı bu kadar.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Quaresma Takımda kalıyor.

Gürler Akgün

Hayaller Boyd,Schurlle,Lookman
Hayatlar Q7 ve Lens
Kanser is loading..
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

herkes ilk kampa 4-5 transfer yetiştirdi.anadolu takımları bile yapıyor transferler

Biz "0" evet yanlış duymadınız "0".Bi ljajic var.

bu sene yeni bir hoca avcı var farklı bir taktik oynatacak takıma ne kadar oyuncualar erken gelip takıma katılırsa o kadar iyi çabuk uyum sağlama kamp yeme lige hazır hale gelme bunlar bizde olmuyor maalesef.Başarısız olursak suçlu belli "hoca".

Çevrimdışı kyiv

Futbol Takımımızdan; Jeremain Lens, Domagoj Vida, Loris Karius, Adem Ljajic, Nicolas Isimat Mirin ve Muhayer Oktay, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan futbolcularımız; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Şu nur yüzlülüğe bakın! Yetkim olsa bütün yabancıları balkanlardan seçerim. Eski Yugoslayva+Bulgaristan+Romanya karması bir takım kurarım.
Mis gibi yemeğimiz uyar, din uymasa da kültür kısmen uyar, davranışlar uyar, adamlar memleket özlemi çekse 5 dakikada ülkelerinde.

Yaşasın Balkanlar!

Ajdin Hasic'i de 4 gözle bekliyorum. Yeni şekerbegoviçimiz'i.

Çevrimdışı 38life

Aynı şekilde düşünüyorum.

Takımdan ayrılması gündemde olduğu iddia edilen Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın bugün sezonu açacağı ilk antrenmana katılmak için Riva Tesislerine geldi.

Quaresma'nın bugün yapılacağı antrenmana katılacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: Ortacizgi.com ÖZEL HABER