Tek ses eden sen değildin. O olay bitti sonra yenileri geldi. Kim geldi misal? Lens geldi. Yönetime değil de Quaresma'ya, Lens'e, teknik direktöre mi bağlayayım? Caner demişken İsmail'i nasıl savunduğun aklıma geldi yine. Caner'in futbolculuğunu tartışırız. İsmail'in futbolculuğunu kim tartışır? fenerliler de tartışmaz tuncaboylu ve senin gibi birkaç istisnai Beşiktaşlı haricinde hiçbir Beşiktaşlı da tartışmaz çünkü İsmail'in futbolcu olmadığını biraz izleyen bilir.
2 sene önce Milli takım futbolcusu, fener elimizden kaptı dediğin İsmail'den bahsediyoruz. Sabit fikirli değilim dersin ama şimdi sorsam yine savunursun İsmail'i.
Avcı konusunda katılıyorum. Başkanın egosunu tatmin etmesi dediğin gibi.
işde bu konudada yanılıyorsun ve algı yapıyorsun ben ismail süper oyuncu demedim
canerden daha iyi bir oyuncu dedim ve dediğiminde arkasındayım eğer bir yedek olacaksa ismail yedek olsun dedim
fenerde elimizden kaptı demedim dediğim şey aynen şuydu bugün serbest bırakalım aynı gün renklilerden biri kapar onu
dediğim şekildede oldu. ben ismaili sadece canerle mukayese ettim. al işde milli takım hocası şenol güneş bile
caneri milli takıma almıyor. milli takımın sol beki hasan ali
caner kötü oyuncuda demedim sol bek değil ülkedeki en kötü sol bek bile canerden iyidir.
benim ismaille alakalı bütün konuşmalarım caneri yıldız ilan edenlere karşıydı hep ismaili canere karşı savundum
ismailin canerden iyi olduğunu söylemek ismailin iyi bir sol bek olduğunu söylemek değildir.
birde ismaili fenere kaptırdık dediğim tek bir mesajımı bulamazsın. caneri oynatacaksan kanat oynat savunmada ne işi var bu adamın
bu arada raket gibi bir sol ayağı var. canere özel bir nefretim yok sadece sol bek değil ismail kötü bir sol bek
aradaki fark bu insanlar iki orta açtı diye adamı ülkenin en iyi sol beki ilan etmişlerdi.o zaman ısrarla böyle olmadığını söylüyordum ismail ondan kat kat iyi sol bek diyordum
açarsın mesajlarıma bakarsın bundan fazla birşey söylemedim. o mesajlara bakarken canere methiyeler düzenleride görürsün
ben canerle sadece takıma bela alırız dedim fenerin içinde hiç sevilmeyen biri dedim geçimsiz deniyordu bilemem bunu
Beşiktaşda böyle olacak değil elbet hep mukayeselerim caner ismail arasındaydı ikiside kötü en fazla yedek oyuncu olurlar kulübede yedek
caner yerine ismaili tercih ederim
işde bunu anlamıyorsunuz daha doğrusu algıyla işi başka yerlere taşımak istiyorsunuz.