2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542595 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi aktarın bu başlıkta konuşma yasağımı var  :icool:

Çevrimdışı ALDENYX

şimdi linnes transferi olmuş olsaydı 3 m - 4 m euro kar yaptık  derlerdi...ama MOLDE başkanı bunu dedirtmedi bizimkilere helal olsun o başkana....bizim başkan en az 2 transfer herkezin beyeneceği 10 numara lafları havada suda kaldı....hala inanamadığım BA nasıl aldıkları .......
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Artık kapandığına göre genel bakarsak hucum hattına

Ba , Cenk , Sosa aldık müthiş bir transfer hamlesi.

Ortasahaya Töre'yi tutuk ön libero almadık.

Savunmaya sağ bek ve stoper almadık.

Haliyle hucum anlamında önümüzdeki 4 yıl adam almayız gibi. En kötü Sosa'yı sol kanat yapıp seneye Ozi gelişmezse yine 10 numara avına çıakarız.

Defans alınmaması da Bilic'in takım savunmasından ötürü sorun yaşatmaz ama sağ bek hucum anlamında büyük zaafiyt yaratacak. Derbilerde ve içerideki bazı maçlarda Ba üstün performans göstermezse beraberlikler çıkabilir yine.
Hocam sıkıntı zaten sağ bek de Ba'nın en çok gol attığı pozisyon sağ bekten gelen ortalara kafası ile yere çarptırarak gol atması. Bu konuda Ba'nın performansı biraz düşebilir.

Çevrimdışı canU

Anç bir de çıkıp iki oyuncu kesin alıcaz heyecanlandıracak dedi. Azıcık saygınız olsa keşke. Paramız yok stat yapıyoruz deseydiniz de beklentiye sokmasaydınız.

Çevrimdışı Anıl

Demba Ba'nın transferinden sonra burada ben dahil birçok kişi dedik ki Töre, 10 numara, sağ bek, ön libero ve stoper transferleriyle şampiyon oluruz. Ön libero ve stoper hiç düşünülmedi bile. Stoperi anlarım ama ön libero nasıl düşünülmez ? Bunun tek açıklaması Bilic o mevkilere adam istemedi. Necip Atiba Veli sadece ligde oynasaydık yeterliydi ama Avrupa işin içinde olunca yeterli olması mümkün değil. Sağ bek için belli ki İsmail düşünülüyor. Alternatifi de Serdar veya Necip. Sol bek için de Motta 1. tercih. Uğur Boral'da alternatifi. 3 ay boyunca 1 tane kaliteli sağ bek alınamaz mı ya ? Eğer ille de Linnes diye tutturduysa Bilic'e, 3-4 alternatif varsa ve 1 tanesini bile alamadılarsa da yönetime yazıklar olsun. Sağ bekin gelmemesi demek çok büyük birşey olmayabilir belki ama herhangi bir sakatlık veya ceza durumunda tek bir mevki yüzünden sol bek ve ön libero mevkinde sıkıntı yaşayacağız malesef. Ön libero ve sağ bek transferleri yapılsaydı eğer şampiyon olamasak bile yapılması gereken herşey yapılmış olacaktı ve kimse suçlu durumda olmayacaktı. Ama bu sene gelecek 2. lik bile ne Bilic'i ne de yönetimi kurtarmayacak artık. 2 aydır her yere açıklama yaptılar 10 numara ve sağ bek alıcaz diye. Daha 1 hafta önce ANÇ kendisi açıkladı taraftarın içi rahat olsun 10 numara ve sağ bek gelicek diye. Taraftarın içi rahat falan olmasın. Resmen bize yalan söylediler. Şimdiye kadar bunu hiç söylemedim ama malesef bu çok doğruymuş, kusura bakmasın kimse. 2 ayda 1 tane sağ bek alınamaz mı ya ayıp ayıp. Sağ bek almayı bırak ellerindeki Musa Muhammed gibi bir potansiyeli bile kaçırdılar. Yuh olsun hepsine !

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi aktarın bu başlıkta konuşma yasağımı var  :icool:
bilemiyorum valla yönetici o belki kendi kendine bir yasak koymuştur :D
yada otlarıyla özel karışımlar yapıyordur bizim solak ismaili sağ ayağa devşirmek için çözüm arıyordur :alala: @Oktay

Çevrimdışı ozan062

trabzon habire birseyler duyurduD:D:D

gzl bir transfer sezonuydu herkesi getirdik klübümüze duyumcuların cok buyuk prim yaptıgı bir donemdi,, artık bundan dersler cıkarılmalı diye dusunuyorum ki bizimkiler daha farklı davrandılar mesela su olabilir gelecek donemde,, bu isimler bastan belliydi bunları biz bilmeyelim mesela;:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

Anç bir de çıkıp iki oyuncu kesin alıcaz heyecanlandıracak dedi. Azıcık saygınız olsa keşke. Paramız yok stat yapıyoruz deseydiniz de beklentiye sokmasaydınız.
Para çokta çöpe atacak para yok :evillol:

Çevrimdışı Sedat

Sol kanat Motta'ya, sağ kanat Allah'a emanet  :bigstar:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Oktay

bilemiyorum valla yönetici o belki kendi kendine bir yasak koymuştur :D
yada otlarıyla özel karışımlar yapıyordur bizim solak ismaili sağ ayağa devşirmek için çözüm arıyordur :alala: @Oktay
Yaparsa şaşırmam valla :D

Çevrimdışı eski inönü

Besiktasin kadrosu kac kisi su an? Sanmiyiromki 25i bulsun

Çevrimdışı canU

Sezona sağ beksiz başlıyoruz bir sorun yaşamasak bari devre arasına kadar.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Hadi stad tarihi falan motivasyon der geçerimde, 2 gün önce başkanın bir transfer yarın acıklayacagız (sosa) en az 1 yada 2 transfer daha yapacagız demesi olmadı insanları beklenti içine sokuyorlar arkadaş bi çenelerini tutmayı öğrenemediler.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Oktay

Sol kanat Motta'ya, sağ kanat Allah'a emanet  :bigstar:
Erken konuşma @aktar_ismail şu anda bu işe yoğunlaştı  :D

Çevrimdışı sallapati

beyler neden sivok ya da ersan sağ bekte oynamıyor?

Çevrimiçi Samet Ç

Besiktasin kadrosu kac kisi su an? Sanmiyiromki 25i bulsun
23 kişi

Çevrimdışı Kemal

Hocam sıkıntı zaten sağ bek de Ba'nın en çok gol attığı pozisyon sağ bekten gelen ortalara kafası ile yere çarptırarak gol atması. Bu konuda Ba'nın performansı biraz düşebilir.

evet bugün buda konuşuldu NTVSPORda ve çok güzel tespit, kilit transfer sağbekti, devreye bıraktılar inşalah hayırlısı olur.

Çevrimdışı Anıl

Ersan sağ ayaklı abi, birde o ikisi oynarsa hücumda nasıl katkı alacağız ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:06:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sağ bekte oynayacak adam buluruz da bence stoperde çok sıkıntı yaşayabiliriz... Ersan ve Sivok sık sakatlanıyor.. Pedro kalıyor bir tek elde.. o da lig avrupa maratonunu kaldırabilir mi

O zaman da söyledim hala arkasındayım Serdar Taşçı olmayacksa bonservis de veremiyorsan yerliye , Yalçın tek alternatifti. Hem Özen'e hem planlara yazık oldu hem de doğru bir hamle yüzünden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bende onu dusundum birisi simdi twterdan soyluyor stoperden cok beke evrilme oluyor diye,, ersanı sol beke kaydırdılar olmadı,,toramanla sivogu saga kaydırdılar olmadı atıncı hiç denemyelim yazık olur yani aslıdna donem donem biz herkesi biryerlerde denedik olmadı,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Sence Sivok veya Ersan'dan sağ bek olur mu?  Oynama ihtimalleri olsa bile Bilic stoper kıtlığında oynatır mı ?

Çevrimdışı Anıl

O zaman da söyledim hala arkasındayım Serdar Taşçı olmayacksa bonservis de veremiyorsan yerliye , Yalçın tek alternatifti. Hem Özen'e hem planlara yazık oldu hem de doğru bir hamle yüzünden.
O zamanda söylemiştim gerçekten doğru hamleydi Yalçın transferi. Yazık oldu

Çevrimdışı Tolga

geçmiş olsun bu sezonun ilk yarısı şu sağ beksizlikten yine saçma sapan puanlar kaybederiz gene şampiyonluk kaçar
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

evet bugün buda konuşuldu NTVSPORda ve çok güzel tespit, kilit transfer sağbekti, devreye bıraktılar inşalah hayırlısı olur.
Bu yüzden diyordum sağ bek olursa şampiyonuz.

Çevrimdışı eski inönü

23 kişi
3u kaleci zaten. Yetersiz kalicaz ilk devre umarim cok sakatlik ve ceza olmaz. 25 olmaliydi o sayi