2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542798 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

en az 2 transfer yapılacak demişti geçen Başkan ve ANÇ.

İnanamıyorum nasıl böyle birşey olabilir, nasıl sağbeke adam almazlar. Aklım mantığım almıyo

Çevrimdışı ZEKI

:aman: 12 dakika kaldi varmi bir seyler ?

Çevrimdışı ozan062

hep dikkatimi çekti hiç geçmiş aklıma gelmiyor,, biz gorusmeyi bildirsekte bu oyuncunun saglık kontrolunden sonra bilridilmesi gerekmiyormuydu yani ba sırf bundan doalyı bir gun istanbulda oyalanmıstı,, dolayısıyla bu vakitte transfer bildirimi olmaz zaten oyuncuyu jet hızıyla saglık kontrolunden gecircen ve imzayı basıcan:D:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Volkan Başaran

Federeasyon bir gün ek yapsa keşke  :D bide boşta kalan oyuncular ne oluyor

Mesela almeida ?

Bunlar için transfer açılmıyormuydu 1hafta daha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ZEKI

hep dikkatimi çekti hiç geçmiş aklıma gelmiyor,, biz gorusmeyi bildirsekte bu oyuncunun saglık kontrolunden sonra bilridilmesi gerekmiyormuydu yani ba sırf bundan doalyı bir gun istanbulda oyalanmıstı,, dolayısıyla bu vakitte transfer bildirimi olmaz zaten oyuncuyu jet hızıyla saglık kontrolunden gecircen ve imzayı basıcan:D:D
Az once lig tv son dakika tarik gs ile 4 yillik anlasma yapti diye yaziyordu..

Çevrimdışı Kemal

ALİ ECE bugün NTVSPORda çok guzel konuştu ;

Bunlar Norveçli, 6 ay sonrasını hesaplarlar, para sıkıntısı olmaz bunlarda, 2-3m euroya planlarını satın alamazsınız, Yönetim ilk an almalıydı, transfer onlar için bitince ve akıllarına planlarına sağbek almadık girdiği anda isterseniz 5m euro verin SATMAZ BU ADAMLAR. dedi, çok güzel özetledi.

Çevrimdışı sallapati

Bunlar Norveçli, 6 ay sonrasını hesaplarlar, para sıkıntısı olmaz bunlarda, 2-3m euroya planlarını satın alamazsınız, Yönetim ilk an almalıydı, transfer onlar için bitince ve akıllarına planlarına sağbek almadık girdiği anda isterseniz 5m euro verin SATMAZ BU ADAMLAR. dedi, çok güzel özetledi.

doğru söylemiş.. adamların elinde yedek sağ bek yoksa tabiki son dakikada vermezler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 23:51:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim Sosa'da anlmadığım bir olay var.

1.4 milyon euro verdik kiraladık. 2 daha verirsek alacağız peki vermezsek?

Yani bu adamın sözleşmesi bitiyor bu sene vermezsek Aralık'ta bedava sözleşme imzalayıp hiç bizden kopmadan bu adamı sadece 1.4 milyon euroya alamaz mıyız?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çok güzel konuşmuş Ali Ece altına imzamı sorgusuz sualsiz atarım.

Çevrimdışı KAP

bazi liglerin transfer sezonu daha gec kapaniyor. almeida estoril ile falan imzalar bence.

Aslında Holosko'yu sağ bekte denemişken ALmeidayı da deneyeydik sağ bekte yontulabilirdi  :evillol:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı sallapati

Yani bu adamın sözleşmesi bitiyor bu sene vermezsek Aralık'ta bedava sözleşme imzalayıp hiç bizden kopmadan bu adamı sadece 1.4 milyon euroya alamaz mıyız?

muhtemelen 2yi vermeyiz .. sezon sonunu bekleriz

Çevrimdışı ozan062

Az once lig tv son dakika tarik gs ile 4 yillik anlasma yapti diye yaziyordu..

hmm pandevler o zaman saglık kontrolunden gecmediler bugun hiç? bakmadımda yerel basına,, aksama kaymasının sebebi tarıggın bildiğim akdarıyla eskisehirin umutla anlasmaadıkları
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Benimde kafam orada çok karışıyor hocam demin baktım aralıkta sözleşmesi bitiyormuş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 23:53:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Federeasyon bir gün ek yapsa keşke  :D bide boşta kalan oyuncular ne oluyor

Mesela almeida ?

Bunlar için transfer açılmıyormuydu 1hafta daha

İngilizlerin boşta olan oyuncuyu almak için ek transfer dönemleri var sanırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 23:54:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Benimde kafam orada çok karışıyor hocam demin baktım aralıkta sözleşmesi bitiyormuş.

Muhtemelen bağlayıcı sözleşme filan yaptılar Ukraynalılar atlamaz böyle şeyi bakalım önümüzdeki ay göreceğiz hocam
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı capo di capi

Daha Almeida için fona 2.750 milyon avro ödeme yapıcaz.  :s20:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı sallapati

Muhtemelen bağlayıcı sözleşme filan yaptılar Ukraynalılar atlamaz böyle şeyi bakalım önümüzdeki ay göreceğiz hocam

daha dur bakalım ukraynada işler karışırsa ben dönmüyorum diyebilir

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail Sencede bu işte bi gariplik yokmu :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Daha Almeida için fona 2.750 milyon avro ödeme yapıcaz.  :s20:

yd ballandıra ballandıra almeidaya para vermedik demişti zamanında.. Fikret Orman onu da ödeyecek :D.. Genelde futbolcu gelirken bonservis ödenir. Giderken ödeyen tek başkandır heralde YD

Çevrimiçi Samet Ç

Çok büyük bir ihtimalle.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 23:57:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Artık kapandığına göre genel bakarsak hucum hattına

Ba , Cenk , Sosa aldık müthiş bir transfer hamlesi.

Ortasahaya Töre'yi tutuk ön libero almadık.

Savunmaya sağ bek ve stoper almadık.

Haliyle hucum anlamında önümüzdeki 4 yıl adam almayız gibi. En kötü Sosa'yı sol kanat yapıp seneye Ozi gelişmezse yine 10 numara avına çıakarız.

Defans alınmaması da Bilic'in takım savunmasından ötürü sorun yaşatmaz ama sağ bek hucum anlamında büyük zaafiyt yaratacak. Derbilerde ve içerideki bazı maçlarda Ba üstün performans göstermezse beraberlikler çıkabilir yine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Metin Albayrak: ‘Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda transferler yaptık’ http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59841/ 

Transferi kapadık.

Çevrimdışı sallapati

sağ bekte oynayacak adam buluruz da bence stoperde çok sıkıntı yaşayabiliriz... Ersan ve Sivok sık sakatlanıyor.. Pedro kalıyor bir tek elde.. o da lig avrupa maratonunu kaldırabilir mi