2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551301 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

trabzon bir kap bildirisi daha yaptı.

bizden ses seda yok  :s20: :s20: :s20:
Ts'nin transfer haberlerini daha rahat alıyorum 3-4 mesaj öncesinde yazmıştım. Bizimkileri alamıyorum  :bawling: çok gizli yürütüyorlar bu ara bizimkiler transferi  :super: ama Micah'ı Linnes'e alternatif olarak düşünüyorduk o yattı gibi Fiorentina ile anlaşmak üzere Micah.  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

bu Emenikenin dönüp dolaşıp gelecegi yer Beşiktaştır. Evren yasaları bunu emrediyor tıpkı Dembabada oldugu gibi  :D
Uzak dursun bizden Ba yeter Ba gidince daha iyileri var onları alırız zenci kontenjanından.

Çevrimdışı ozan062

Arkadaşlar geçen sene kadroda çok fazla iş yapmayan şişkinlik vardı; gidenler ve gelenler olarak bakarsak =

Gidenler :

Jones
Danny
Fernandes
Almeida
İbrahim Toraman
Holosko
Muhammet Demirci
Sezer Öztürk
Eneramo
Gökhan Süzen ( Gidecek)

+
---------------------------
10 KİŞİ

Gelenler

Demba Ba
Cenk Tosun
Jose SOSA
+
------------------------
3 KİŞİ

Tam bir takım olduk , tek eksiğimiz 1 SAĞBEK , 1 sağbekle uzun zamandır kurulamayan kadro kurulacak herkesin yedeği olan.

Lütfen YÖNETİM Bu derde çare bul, şu 2 yıl ŞAMPİYON olalım ve 3.yıldızı takalım, bıktık renklilerin KİBİRlerinden.

bu iyi bir donusum ancak anlamadıgınız sey su,,

gidenler arasında ilk 11de yer alan 3 kişi ferdi almeida ve jones yerleri dolmadı,, birde eksik olan yerler var birde yedeğe adam alınması lazım aslında baya baya adam alınmalı biliyorsunuz dimi:))  ama bunu iki seneye yayarakta gidebiliriz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

bu iyi bir donusum ancak anlamadıgınız sey su,,

gidenler arasında ilk 11de yer alan 3 kişi ferdi almeida ve jones yerleri dolmadı,, birde eksik olan yerler var birde yedeğe adam alınması lazım aslında baya baya adam alınmalı biliyorsunuz dimi:))  ama bunu iki seneye yayarakta gidebiliriz
Hocam ferdi ile almeidanın yerleri nasıl dolmadı ba ve sosa geldi ya hani onun haricinde yedek kulübesi biraz eksik.

Çevrimdışı saricasi

Tsnun işi zor çnkü orta sahada oyun kurucak adam almaları gerekirdi 2 tane fransanın anadolu takımından oynamış forvet aldılar,hepsini bir anda oyanatamaz.bir tanesi sadece iyi gelecek vaad ediyor olabilir.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozan062

Hocam ferdi ile almeidanın yerleri nasıl dolmadı ba ve sosa geldi ya hani onun haricinde yedek kulübesi biraz eksik.

dogru onları ben saymadım,, birde sagbek var,, sonrasında yedeklicek adama ihtiyac var dolayısıyla bunları devre arası ve seneye yaptıgımızda  tamamlarız bir anda olmasınıda bekleyemeyiz  ama bir sagbek ne ugrastırdı ve duynden beri on libero isterken artık olmasada oluru diyoruz sıkıntı var

Tsnun işi zor çnkü orta sahada oyun kurucak adam almaları gerekirdi 2 tane fransanın anadolu takımından oynamış forvet aldılar,hepsini bir anda oyanatamaz.bir tanesi sadece iyi gelecek vaad ediyor olabilir.
golcu ozelliği olan bir kanat yapabilir bunlarla fenerdeki sow emenike muhabbeti gibi  hem biride 90 kusu marca 40 gol atmıs yani gelecekte var oda iyi yedek,, parayı oderler siz onu dusunmeyin batmazlar yani o acıdan bakmak bizi ilgilendirmez

[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 12:41:43 ozan062 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bir transferleri daha var hocam bunların dışında stoper o da orta sahayı mehmet ekici ile idare edecekler herhalde o da fos zaten. Yani ts yıl sonu batma eşiğine gelir net olarak.

Çevrimiçi Samet Ç

golcu ozelliği olan bir kanat yapabilir bunlarla fenerdeki sow emenike muhabbeti gibi  hem biride 90 kusu marca 40 gol atmıs yani gelecekte var oda iyi yedek,, parayı oderler siz onu dusunmeyin batmazlar yani o acıdan bakmak bizi ilgilendirmez
Zaten öyle yapacaklar hocam orta sahaları eksik olduğu için forvette yatabare waris ve cardozo üçlüsü oynayacak.

Çevrimdışı saricasi

dogru onları ben saymadım,, birde sagbek var,, sonrasında yedeklicek adama ihtiyac var dolayısıyla bunları devre arası ve seneye yaptıgımızda  tamamlarız bir anda olmasınıda bekleyemeyiz  ama bir sagbek ne ugrastırdı ve duynden beri on libero isterken artık olmasada oluru diyoruz sıkıntı var

uzun lafın kısası bu topçular büyük takım topçusu değil.tsnun bu sene işi zor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı eski inönü

Uzak dursun bizden Ba yeter Ba gidince daha iyileri var onları alırız zenci kontenjanından.
emenike kanatta ba ilerde ne oynarlar biliyomusun. hiç orta sahaya bile gerek yok defanstan şişir onlar ilerde bi şekilde kaleye sokar topu. tabi turkiye ligi icin gecerli bi sistem. Fener son senelerde nasıl bu kadar şampiyon oldu. işte sistem bu. ileriye 3luye koyuyolar bomba gibi adamları. onlara şişir dur. bi ortadan şişir bi kenar bekler şişirsin ki onlar da çok saglam canerle gokhan. taraftarın da baskısıyla o top bi şekilde kaleye giriyor.

Çevrimiçi Samet Ç

emenike kanatta ba ilerde ne oynarlar biliyomusun. hiç orta sahaya bile gerek yok defanstan şişir onlar ilerde bi şekilde kaleye sokar topu. tabi turkiye ligi icin gecerli bi sistem. Fener son senelerde nasıl bu kadar şampiyon oldu. işte sistem bu. ileriye 3luye koyuyolar bomba gibi adamları. onlara şişir dur. bi ortadan şişir bi kenar bekler şişirsin ki onlar da çok saglam canerle gokhan. taraftarın da baskısıyla o top bi şekilde kaleye giriyor.
Ben Emenike'ye kötü demiyorum sadece daha iyileri var onun fiyatına.

Çevrimdışı Deniz

Öğlen 13 oldu hadi artık
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Öğlen 13 oldu hadi artık

adam bildirdi ve getirdi,, biz bildiricez ve getiricez kim bilir ne zaman,,,

oha ts yine bir adam daha almıs,, PAPADOPOULOS

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı berk_bjk

Bas 3-4 Milyon Euroyu al Linnesi daha aza mı satıcaksın sanki sonra?

Bir bilgin mi var bu konuda hocam ?

Yok hocam bilgim yok ama sabah uykudan uyanınca twitterda görmüştüm. Şimdi göremiyorum ama..

Baktım fiyatıda uygun  :D

Rüya mı gördüm anlamadım ama şu an bakıyorum haberi göremedim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi murat

adam bildirdi ve getirdi,, biz bildiricez ve getiricez kim bilir ne zaman,,,

oha ts yine bir adam daha almıs,, PAPADOPOULOS
sınırsız yabancı olsaydı ne yaparlardı acaba.sınırları zorluyorlar.seneye hacı kaçar. :tabe: d,iğer üç takımın senelik maaş ödemeleri ne kadar acaba.trabzonspor bizden çok ödüyordur herhalde.diğerleride yaklaşık 2 katıdır sanırım.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 13:18:46 MURAT ]

Çevrimdışı manyak1903

Yok hocam bilgim yok ama sabah uykudan uyanınca twitterda görmüştüm. Şimdi göremiyorum ama..

Baktım fiyatıda uygun  :D

Rüya mı gördüm anlamadım ama şu an bakıyorum haberi göremedim
legia varşovali haberi ben de gördüm rüya değil ama gerçek de değil şu an :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi murat

Bas 3-4 Milyon Euroyu al Linnesi daha aza mı satıcaksın sanki sonra?
kaç futbolcuyu satıp para kazanabilmişizki?bedava verip maaşınında yarısını ödemeyelimde :bandit:

İmkanı olan Şu Hacıosmana bir sms atsa, gitmişken bize de bir sağ bek alsın gelsin  :biggrinking:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ts Yabatare'yi de borsaya bildirdi :tabe: Biz de ses seda yok  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

bir trabzon kadar olamıyoruz adamlar öyle ya da böyle eksiklerini fazlasıyla giderdiler biz hala sağ bek bekliyoruz ve daha da bekleriz şu takımın sağ bek eksikliği geçen sezonun başından beri belliyken 1 tane transfer yapamayan yönetim olur da bugün de transfer yapamazsa ne diyecek çok merak ediyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon yatabare ve waris'den sonra olympiakosta oynayan stoper papadoupoulos ille de anlaştı. Bu nasıl bir transfer yapmaktır 15 dakika ara ile transfer yapıyorlar .

Çevrimdışı ozan062

egerki bugun sagbek transferi gerceklesmezse yarına fikret baskandan bi iskandinav alvesi sozlerini duyucagımızı dusunuyorum:D:D   :kop: