2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550897 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Hocam eline sağlık güzel çalışma olmuş. Linnes gelirse bu sene yeterli bir kadro olacaktır. Seneye de yedek olabilecek yerli bir sağ bek Dede tarzında tank gibi bir stoper ve Mbia tarzında sağlam bir libero ile çok iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum.
Sağol hocam. Kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı Kemal

Güzel çalışma hocam eline sağlık;

Şuan alarm veren Sağbek, sağbekle durumu kurtarırız.

Solbek Köybaşı- Motta -Boral

Sağbek Transfer- Serdar (Necip-Atiba zaman zaman oynuyo) ; en kötü Boral olduğundan bide Motta cezası olsa aynı zamanda yenı transfer cezalı olsa ne yaparız, Köybaşı sağbeke geçer solbek Ugur çıkar, aynı anda veli yada atiba sakat olsa bilede Necip orayı doldurur, yani her ihtimali hesaplasak yine 1 sağbek bize nefeslerin nefesini aldıracak.

Çevrimdışı siyah-1903

bu kadar bas bas bağıran bir eksiklikken, yaklaşık 9 aydır alınacak derken, üstüne üstlük yerli alma zorunluluğun da yokken eğer göz göre göre bizi sağbeksiz bırakırlarsa.. gerçekten okkalı bir helal olsun diyeceğim.. eğer bugün transfer gelmezse "serdar kurtuluş da iyi yaaa aslında" mihvalinde konuşmalar yapmayın bari olur mu.. o kadar da aptal yerine koymayın bizi ey sevgili yönetim
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı okansosa

Linnes için 2.5 m€ teklif yapıldı 1 2 saate cevap gelecek deniliyor
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kemal

devre arasına, sağbek sıkıntılarıyla boğuşurken liderle puan farkı oluşarak girilip, devre arası transferi sağbek yapılmasını İS-TE-Mİ-YO-RUZ.  ey yönetim okuyun burayı.

Çevrimdışı Kemal

ne cevapmış ya, 3 aydır bekliyoruzi 12 saat kaldı transfere

Çevrimdışı okansosa

bence onlar cevaplarını veriyor da biz ısrar ediyoruz teklif de
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı manyak1903

Gel vefasız Gel insafsız Çağırmazdım Acil Olmasaaaaaaa...  :busted_cop:  (twitter da biri yazmış cuk oturmuş)

Martin Linnes geldi mi? Sezer Öztürk kaldı mı? Yalçın öcün aldı mı? Adale imdi yırtılur. (bu da başka biri)
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 12:03:22 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Samet Ç

Saat 14:00'de gelecek cevap olmazsa alternatiflerden biri hemen bitirilecek deniyor ama ne kadar doğrudur bilemem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an 5 sa kaldı transferin kapanmasına  :iscrewy: mesai saati sonuna kadar transfer  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Şu an 5 sa kaldı transferin kapanmasına  :iscrewy: mesai saati sonuna kadar transfer  :ok:
Hocam o sorun değil TFF saat 23:59' a kadar uzatıyor.

Çevrimdışı Anıl

Federasyona başvuru yapılıp 23:59'a uzatılabilir. Daha önceki senelerde olduğu gibi :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocam o sorun değil TFF saat 23:59' a kadar uzatıyor.

Federasyona başvuru yapılıp 23:59'a uzatılabilir. Daha önceki senelerde olduğu gibi :ok:

Martin Linnes gelsin de kaçta geldiği önemli değil  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Ts Abdul Majeed Waris ve Yatabare'yi almış İstanbul'a inmek üzereler. Bunların kaç tane yabancısı oldu?

Çevrimiçi Samet Ç

Micah Fiorentina'da büyük bir ihtimalle. Kaldı elimizde Linnes inşallah alabiliriz.

Çevrimdışı Kemal

Richards kiralansa bari en azından Melonun tasmasını takar , Emenikenin kaderini de Ucheyle Rüştünün çarpışmasına benzetir içine Amokachi kaçarak.

Çevrimdışı okansosa

Ts Abdul Majeed Waris ve Yatabare'yi almış İstanbul'a inmek üzereler. Bunların kaç tane yabancısı oldu?
bosingwa cardozo medejani belkalem constant colman la birlikte 8 oluyor
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 12:13:28 okanmaden55 ]
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı manyak1903

emenike ribas kardeşliği

eboue de paramı almadan gitmem diyormuş.tesiste olay çıkarmış

:super:

Çevrimdışı manyak1903

linnes gelirse haber siteleri biz yazmıştık geldi diye
linnes gelmezse haber siteleri biz yazmıştık gelmedi diye

ne kadar güzel yazıyorlar değil mi   :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

emenike ribas kardeşliği

eboue de paramı almadan gitmem diyormuş.tesiste olay çıkarmış

:super:
Diego için hep söylemişimdir sorunlu oyuncu diye büyük bir ihtimalle takım içinde oynamadığı için huzursuzluk yaratıyor. Juve'den ve Atletico'dan ayrılma sebebi bunlardı.

Çevrimdışı manyak1903

Diego için hep söylemişimdir sorunlu oyuncu diye büyük bir ihtimalle takım içinde oynamadığı için huzursuzluk yaratıyor. Juve'den ve Atletico'dan ayrılma sebebi bunlardı.
burada emenike sorun çıkarmış gibi.yıldızı söndü  :lol: gerçi maç içinde ne olmuş bilemem .

Çevrimiçi Samet Ç

2. KAP'ta Ts'den.

Çevrimdışı Yakup

trabzon bir kap bildirisi daha yaptı.

bizden ses seda yok  :s20: :s20: :s20:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Samet Ç

burada emenike sorun çıkarmış gibi.yıldızı söndü  :lol: gerçi maç içinde ne olmuş bilemem .
Hocam antremanlar da vardır aralarında bir gerginlik yoksa Emenike böyle birşey yapmazdı yani Diego karıştırmıştır ortalığı neyse karıştırsınlarda kimin karıştırdığı önemli değil .  :super:

Çevrimdışı eski inönü

bu Emenikenin dönüp dolaşıp gelecegi yer Beşiktaştır. Evren yasaları bunu emrediyor tıpkı Dembabada oldugu gibi  :D