2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555401 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Bu takımın stoper sorunu falan yok bende bunu anlamıyorum ;

Pedro - Ersan - Sivok - Atınç  ( çok extra durumda orda aylarca oynamış NECİP) le birlikte 5 kişi

sağbek sağbek sağbek !!!!

Çevrimdışı Tolga

eğer illa sağ bek dışında bir adam alınacaksa o ön libero olmalıdır stopere falan gerek yok şuan elimizdekiler yeterli
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sağduyu

4. Haftadan itibaren

Demona Ba

Gökhan.      Oğuzhan.      Pekmemeli

Sosa.     
                          Attiba

İsmail.   Ersan.   Sivok.       Sağ bek

Tolga

Zaman zaman da,

Demba    Cenk(pekmemek)

Gökhan(Olcay)    Sosa     Attiba.         Pektemek(Kerim)

İsmail(motta).   Ersan.      Petro.          Sağbek

Tolga
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa 10 numara olarak alınmadı sağ kanat oynayacak. Ozi 10 numara oynayacak. Ozi sakatlandığında da Sosa 10 numara olacak. Kısacası Olcay yedek kulübesine.

Çevrimdışı Tolga

millet sosanın bindiği uçağı bile takip etmiş yav hiç gülesim yoktu  :D :D :D :D

Çevrimiçi Samet Ç

Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ile Napoli'de forma giyen Goran Pandev ve Blerim Dzemaili'yle anlaşmaya vardı. Gs Almeida'yı almayacak gibi. Bu kötü oldu ama Pandev'de fazla iyi değil Almeida'nın 1 tık üstü bana göre.

Çevrimdışı Tolga

bu arada aykut demir boştaysa alınabilir çünkü g.birliğindeyken baya iyi performans sergilediği dönemler olmuştu bence ts ondan faydalanamadı

Çevrimdışı Tolga

Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ile Napoli'de forma giyen Goran Pandev ve Blerim Dzemaili'yle anlaşmaya vardı. Gs Almeida'yı almayacak gibi. Bu kötü oldu ama Pandev'de fazla iyi değil Almeida'nın 1 tık üstü bana göre.
pandev kaliteli oyuncudur hocam ama son dönemde eski performansında değil zaten öyle olsa napoli bırakmazdı :)

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada aykut demir boştaysa alınabilir çünkü g.birliğindeyken baya iyi performans sergilediği dönemler olmuştu bence ts ondan faydalanamadı
Katılıyorum hocam zaten Ts hangi futbolcudan verim aldı ki . Malouda, Marcelinho , Janko daha çok örnek var aklımda da hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Aykut nasıl boş olur yahu Trabzon'un futbolcusu ve kolay kolay da vermezler verirlerse tam hamsikafalılık yapmış olurlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cartographer

Molde attı bu arada :) Kop gel Linnes

Çevrimiçi Samet Ç

pandev kaliteli oyuncudur hocam ama son dönemde eski performansında değil zaten öyle olsa napoli bırakmazdı :)
Aynen hocam baya düşük performansı geçen sene 7 gol 7 asist  yapmış.

Çevrimdışı Tolga

Aykut nasıl boş olur yahu Trabzon'un futbolcusu ve kolay kolay da vermezler verirlerse tam hamsikafalılık yapmış olurlar.
eğer boştaysa dedim zaten gidip tsdan aykut için para verip oyuncu alınmaz zaten ama belli ki tsda oynayamayacak bu sezon

Çevrimdışı Tolga

Molde attı bu arada :) Kop gel Linnes
linnes linnes oley oley oley  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

eğer boştaysa dedim zaten gidip tsdan aykut için para verip oyuncu alınmaz zaten ama belli ki tsda oynayamayacak bu sezon

Aldıkları iki cezayirli stoper birbirinden çöp onlarla 6-7 maça çıksınlar Halil amaca kovulsun Cezayirlileri alır gider yanında Aykut'a kalır Trabzon yine  :tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Sosa geldi mi İstanbul'a ?

Çevrimdışı FARUK

linnes bindirdi içeri kadar girdi çizgi üzerinde içeri çevirirken müdahale ile topu kornere attılar korner kullanıldı top dışarı açıldı ceza sahası dış çizgi üzerinden şut üst köşeden girdi :D

Çevrimdışı Tolga

Aldıkları iki cezayirli stoper birbirinden çöp onlarla 6-7 maça çıksınlar Halil amaca kovulsun Cezayirlileri alır gider yanında Aykut'a kalır Trabzon yine  :tabe:
halil amca kovulursa dediğin gibi oynar ki bu gidişte erkenden yolcu olacakmış gibi duruyor  :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kemal

Şu Linnesi ilk etapta bitirecektik

Çevrimdışı Tolga

maçı izlemiyorum ama galiba linnes gene döktürüyormuş :ok: inş bir şekilde bu transfer olumlu sonuçlanır  :)

Çevrimdışı Çağrı

Eboue gitmiyormuş bela oldu başlarına hem de yıllık tam 3 milyon euroluk bir bela  :sevinc

Telles , Chedjou , Muslera , Melo , Bruma , Sneijder , Pandev , Dzemaili 8 oluyor. Eboue yeni çıkan +1 kontenjanından  tribünden 9 milyonu indirip izler Gs'yi  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sezer yarın Başakşehire imza atacakmış şimdi güzel haber lakin ,

Bu (Hakaret Yasak)₅ stadlarını vermiyor bize bunun üstüne bu adamı gönderip maaşını da ona rağmen biz ödemeyiz umarım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı capo di capi

Sözüm ona Beşiktaş'ın ileri gelenlerinden biri de demiyor ki alın şu 500 bin, 1 miyon avro'yu arttırın fiyatı, bitirin Linnes'in işini.  :s20:
Süleyman Seba Ölümsüzdür