bende diyorumki birazda pozitif ol hep negatif olmak kendi kişisel hayatındada seni çıkmazlara sürükler 
bardağa bazen dolu tarafından bakmak gerekir hayatındada pozitif olursan işlerin daha kolay yürür bunu bizzat denedim
sana abi nasihatı umarım küsmüyorsundur eleştiride yapılır ama bununda pozitif olması gerekir insan sevdiğini düzeltmek için
eleştirir saldırıp parçalamak için değil senin eleştiriler biraz parçalamaya dönük olduğu için tepki gösteriyorum moral o kadar
büyük bir güçtürki o takımın kapasitesini iki katına çıkarır gs ye bak bir sene önce şampiyon olmuş takım geçen sene varlık
gösteremedi neden çünkü pohpohlanmadı bizimde yıllardır yaptığımız bu takımı sürekli kötülüyoruz zaten bu işi renkliler fazlasıyla
yapıyor bari biz oyuncularımızı yüceltelim geçen sene yerden yere vurulan almedia gs alsın yarın TR nin en büyük golcüsü olur
adamlar bunu yapıyor biz tam tersi iyi oyuncumuzu yerin dibine sokuyoruz beğenmediğiniz olcayı şu an bırakalım fenerle gs
almak için birbirini parçalar biz beğenmiyoruz
yok yok abi haklısın sen,,, olumlu olmak her zaman isterim ama mukemmeliyetci duygularım boylesin sevdiğim bir seyde devreye giriveriyor ve ben sapıtıyorum,,, birde su zaman felaket birsey bundan dolayı bircok duygularımız koreldi,, artık tahammulsuz olduk veya oldum,, ama bu senin deidğin gibi egerki bu pohpohu arttırırsak bu seferde cosucaz ve oraya buraya saldırıcaz bence onlarınkine gram yaklassak onlar gibi cirkeflesiriz diye dusunuyorum çnk adamlar kazanmak diyor baska bişrsey demiyor bizler ise artık almasakta oluru diyoruz buda iyi değil oda iyi değil tam ortasını bulmak lazım ama işte zaman bunu bize kaybettirdi,, algı oyunları tabiki bundaki payı cok yuksek ama yoneticilerimizin o hamleleri yapmadaki zayıflıgıda beni sürekli üzüyor herkonuda,, ama tabiki onların penceresiyle baktıdında iş baska yani ne dusunsek duzene ayak uyduruyoruz,, bizler ya tamam yada hiç diyoruz,, mesela bizim oyuncumuzu tam desttekliyoruzdur neler oslada ama bir baskasınıda bitirdikmi tam bitiriyoruz,, destekte oyle ya tam destek sonuna kadar kotu dahi olsa,, kotu olsa her sekilde destek:D bu ise bizim kültürümüze yerkesmiş siyasi spor hiç farketmiyor,, bunları topladıgımızda en iyisi ben arttık o kararı yavastan alıyorum fanatik derecemi indiricem yoksa sıkıntı oluyor bunyeyide etkiliyor:))
bu transfer surecinde yasadık hepimiz:D tskrr