2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555758 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Hocam Sosa on numara oynamaz kanat oynayacak gibi Bilic Olcay'ı kesecek gibi.

dün mustafa denizli cok farklı birsey soyledi,,,
dediki olcay sahanı bu sezon surekli oyunan alıyor diye,, bunu gecmis senelerde yapan olmamıstı,,, doalyısıyla oyuncunun kusme  darılma ve kopma durumları ortayua cıkar dedi,,
bundan dolayı boyle birsey dusunuluyormu ancak  biz yinede cosmayalım:D noboa için de bunları demiştik fos cıktı hatta gomis içinde
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı eski inönü

3 transfer alirlarsa benim icin surpriz olmaz

Çevrimdışı berk_bjk

Tolga (Cenk)
sağbek(Serdar)  Pedro(Sivok) Ersan  Köybaşı(Motta-Boral)
Sosa(Töre) Töre(Oğuzhan) Ruiz olcay(Sosa)
Pektemek(Tosun)    Ba

------------

Tolga (Cenk)
Sağbek            Pedro              Ersan          Köybaşı

Veli                Atiba
Töre                     Ruiz                        Sosa

BA

çıldırır insan

Çok iyi duruyo  :super:

Çevrimdışı Kemal

Sosa ve Ruiz aynı anda gelsin , yerli sağbekte alsalar UEFA Avrupa Ligi finaline Beşiktaş yazsın UEFA yetkilileri, solbeke de Köybaşı geçer.

Çevrimiçi Samet Ç

dün mustafa denizli cok farklı birsey soyledi,,,
dediki olcay sahanı bu sezon surekli oyunan alıyor diye,, bunu gecmis senelerde yapan olmamıstı,,, doalyısıyla oyuncunun kusme  darılma ve kopma durumları ortayua cıkar dedi,,
bundan dolayı boyle birsey dusunuluyormu ancak  biz yinede cosmayalım:D noboa için de bunları demiştik fos cıktı hatta gomis içinde
Hocam ben %99 ihtimalle Olcay'ı keseceğini düşünüyorum. Zaten beceriksiz bir oyuncu nasıl oynuyor 11 de diye hep düşünmüşümdür. Dün maçta önü bomboş düz sürse topu kaleci ile karşı karşıya kalcak topu sürmeyi bile beceremedi. Ondan sonra da zaten Bilic oyundan aldı.

Çevrimdışı hzr3088

bir kaç maç sonra ismail'in oraya alışacağını düşünüyorum. pozisyon almada zaten sıkıntısı yok ancak ileri çıkışlarda sorun yaşıyo.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Necmi

ben dogru bildiğimi soylemeyimmi abi?:(( olcak seymi bu simdi :lol: ben zaten kişisel olarak oguzhan ile buyuk sıkıntım var ancak bu yaptıgım yorumların hepsi objektif mac içinde sonucta onumu dusunucem:D ama bizden cıkmamıs birinede ozel bir caba gostermem ama tabiki kollamak lazım,,, ama bu seferde mactan sonra cıkınca bir mekanda kursunlanıncada ne kadar haklı oldugumu dusunuyorum herneyse dogru diyorsun abi ,,, hayır hep herkes hersey iyimiş gibi anlatıyorda biraz farklı noktalardan dokunayım diyorum çnk oyle olsaydı   işler daha farklı olurdu,,, yonetimimiz bunu rahatlıkla bu konuda soyliyebilirim arsenal macının ardından bircok telefon almıs takım cok iyidiye simdi ben delirmeyimde ne yapayım nereye iyi yav:)) bu formsuz takıma gol atamadık atsaydık gruplardaydık,, dolayısıyla geciken transferler vs vs bircok seyi tetikliyor,, inan abi sosyal medyadaki bu dedikoduda desek bircok detay iyi kotu fark etmez bircok seye yol gosteriyor,, biz bunu iyiye yonlendirdiğimizde kazanan biz oluruz,, neyse uzatmayayım:D cıplak gozden cok yaptıkları yetiyor saha içinde abi onuda ekleyim:D
ozan senin doğrun diye bir şey olmaz doğru tektir ve herkes için doğrudur bu güne kadar gündem olmamış bir şeyi çıkıp benim doğrum bu diyemezsin
bu senin düşüncendir doğru olduğu tartışılır bende diyorumki senin düşüncelerin hep Beşiktaşı eleştirmek üzere kurulu Arsenal forumsuzmuş sence bencede
Beşiktaş çok iyi oynadığı için arsenal kötü göründü biz aynı oyunu chelsea karşısındada oynadık onlardamı forumsuzdu hazırlık maçıydı deme bizim içinde hazırlık maçıydı
feyenoord u dağıttık onlarda kötüydü hollanda liginden şl elemesine katılan bir takımdan bahsediyoruz kaldıki arsenal şl elemesine çıkıyor bir golle veda ediyorlar
emin ol ellerinden geleni yaparlar ve yaptılarda aslında arsenal çok kötüydü demiyorsun direk Beşiktaşı kötülüyorsun hep mesajların Beşiktaşı olumsuz göstermek
kötülemek üzerine kurulu senin doğruların her zaman Beşiktaşı kötülemekmi hiçmi iyi bir şey yok arsenal maçından sonra bütün herkes Beşiktaşın çok kaliteli
bir takım olduğunu söylerken sen değil diyorsun tamam buda bir görüştür ama senin bütün görüşlerin böyle Beşiktaşı kötülemek üzerine kurulu

Çevrimdışı eski inönü

Sag bek unutulmasin lutfen

Çevrimdışı Kemal

Yarın geceye kadar kafayı yemezsek iyidir. :iscrewy:

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın geceye kadar kafayı yemezsek iyidir. :iscrewy:
Bakalım akşam Sosa gelirse yarın Ruiz'de bekliyorum ben. Başkan yap bir çılgınlık Sosa Ruiz ve Linnes'i al.

Çevrimdışı ozan062

Hocam ben %99 ihtimalle Olcay'ı keseceğini düşünüyorum. Zaten beceriksiz bir oyuncu nasıl oynuyor 11 de diye hep düşünmüşümdür. Dün maçta önü bomboş düz sürse topu kaleci ile karşı karşıya kalcak topu sürmeyi bile beceremedi. Ondan sonra da zaten Bilic oyundan aldı.
zaten dusunmediği acıkca belli artık alternatiflerde iyi olunca tabi baya gundemden dusmeye basladı:D iyi oluyor bu

ozan senin doğrun diye bir şey olmaz doğru tektir ve herkes için doğrudur bu güne kadar gündem olmamış bir şeyi çıkıp benim doğrum bu diyemezsin
bu senin düşüncendir doğru olduğu tartışılır bende diyorumki senin düşüncelerin hep Beşiktaşı eleştirmek üzere kurulu Arsenal forumsuzmuş sence bencede
Beşiktaş çok iyi oynadığı için arsenal kötü göründü biz aynı oyunu chelsea karşısındada oynadık onlardamı forumsuzdu hazırlık maçıydı deme bizim içinde hazırlık maçıydı
feyenoord u dağıttık onlarda kötüydü hollanda liginden şl elemesine katılan bir takımdan bahsediyoruz kaldıki arsenal şl elemesine çıkıyor bir golle veda ediyorlar
emin ol ellerinden geleni yaparlar ve yaptılarda aslında arsenal çok kötüydü demiyorsun direk Beşiktaşı kötülüyorsun hep mesajların Beşiktaşı olumsuz göstermek
kötülemek üzerine kurulu senin doğruların her zaman Beşiktaşı kötülemekmi hiçmi iyi bir şey yok arsenal maçından sonra bütün herkes Beşiktaşın çok kaliteli
bir takım olduğunu söylerken sen değil diyorsun tamam buda bir görüştür ama senin bütün görüşlerin böyle Beşiktaşı kötülemek üzerine kurulu

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:  iyileri zaten herkes soyluyor,, ben de bunu soyleme gereği duymam:))  aman abi o dogru işlerine girersek yandık yeni cag i2*2 nin 4 olduguna bile kuskuyla bakar oldu,, hayır gozumle gormesem okusam tamam sende simdi gozunle gormediğin için baska bakıyorsun cok dogal,,, ben yonetiminden malzemecisine taraftarından olmayana herkese negatifim :lol: hahahaD:   yok hep iyi tarafından baktım arsenal macı için,, guntekin cok gzl soyledi aslında  dediki besiktas kimi kazandırsaydı arsenal macını o alırdı diye yani gelicek olan transferlerde yetmiyebilirdi cok dogru,, biz iyidik onları sindirdik buda dogru,, ama yuzmusuz kuyruguna gelmisiz ve bundada hatalar var benim gozlemimle en azından boyle elestiririm:)) artık ne dersek mesela bilicin gereksizce oyundan atılması,, mesela ne olabilir atıyorum toreyi daha erken oyuna alabilrdi ilk macta var birsürü sey yani:D bedavaya macları kaybediyoruz su ornekle bitireyim iki senedir surekli derbileri kaybediyoruz hep 1-0 2-1 neden  çnk o hamleyi yapıcak oyuncumuz yok winnermı dersiniz fırsatcımı dersiniz adını siz koyun ben deliriyorum artık basarı biraz heyecan istiyorum her seferinde aynı sonla bitincede sabrım kalmaz :))) arsenal macıda oyleydi kotu bir maçı kazandılar biz boyle kazanmadık iste iki senedir:((

hahaha:D bryan ve sosa için bir resim felakett bayıldım

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 17:54:33 ozan062 ]

Çevrimdışı Kesh

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi Ruiz gelirse sağ bek almazlar veya yerli alırlar Erdem gibi bir oyuncu. İlk on bir de şu şekilde olur.

TOLGA
YERLİ SAĞ BEK
PEDRO
ERSAN
İSMAİL
ATİBA
VELİ
SOSA
TÖRE
RUİZ
BA

YEDEKTE KALAN YABANCILAR DA BÖYLE OLUR : SİVOK, MOTTA, ENARAMO ELDEN ÇIKARTAMAZSAK.
eneramo artık yedek kulübesine bile oturamaz Beşiktaş taraftarı onu sahaya çıkartmaz onun Beşiktaş kariyeri bitti
bu saatten sonra yerli hangi sağ beke el atsak yüksek bonservisle karşılaşırız o dolmuş kaçtı derim saydığın oyuncularla
sezon bitmez bizim için sağ bek hayati önem taşıyor mutlaka alınmalı ve iyi bir sağ bek alınmalı ismail sol bek görevine döner
iyi bir yerli sol bekimiz varken yabancı sınırında kullanmak gerekir

Çevrimdışı Kemal

Ruiz ve Sosa birlikte gelmez, belki ilgiden beğendi Bryan Ruiz Beşiktaşı , hemen coştuk , sağbeke insan koyamıyoruz 2 si gelirse , sağbeke kaliteli kişi koymak demek sol bekimizide kurtarmak demektir. Sosa uçakta 1 beğeniyle Ruizide getirdik diyoruz, boşverin Sosa ve sağbek alalım dalgamıza bakalım biz.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 17:59:49 Kemal ]

Çevrimdışı SDemirsoy

zaten dusunmediği acıkca belli artık alternatiflerde iyi olunca tabi baya gundemden dusmeye basladı:D iyi oluyor bu

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:  iyileri zaten herkes soyluyor,, ben de bunu soyleme gereği duymam:))  aman abi o dogru işlerine girersek yandık yeni cag i2*2 nin 4 olduguna bile kuskuyla bakar oldu,, hayır gozumle gormesem okusam tamam sende simdi gozunle gormediğin için baska bakıyorsun cok dogal,,, ben yonetiminden malzemecisine taraftarından olmayana herkese negatifim :lol: hahahaD:   yok hep iyi tarafından baktım arsenal macı için,, guntekin cok gzl soyledi aslında  dediki besiktas kimi kazandırsaydı arsenal macını o alırdı diye yani gelicek olan transferlerde yetmiyebilirdi cok dogru,, biz iyidik onları sindirdik buda dogru,, ama yuzmusuz kuyruguna gelmisiz ve bundada hatalar var benim gozlemimle en azından boyle elestiririm:)) artık ne dersek mesela bilicin gereksizce oyundan atılması,, mesela ne olabilir atıyorum toreyi daha erken oyuna alabilrdi ilk macta var birsürü sey yani:D bedavaya macları kaybediyoruz su ornekle bitireyim iki senedir surekli derbileri kaybediyoruz hep 1-0 2-1 neden  çnk o hamleyi yapıcak oyuncumuz yok winnermı dersiniz fırsatcımı dersiniz adını siz koyun ben deliriyorum artık basarı biraz heyecan istiyorum her seferinde aynı sonla bitincede sabrım kalmaz :))) arsenal macıda oyleydi kotu bir maçı kazandılar biz boyle kazanmadık iste iki senedir:((

hahaha:D bryan ve sosa için bir resim felakett bayıldım

bu kadar tutacağını bilmiyordum atayım dedim bunu hahaaha

Çevrimdışı Çağrı

Mucize olur ama eğer Sosa Ruiz aynı anda gelirse inanılmaz olur. Sosa ortashaay Ruiz onun önüne ama ihtimal vermiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  7 dk.
Ruiz'in Twitter hesabından Beşiktaş'ı takip etme durumunu yöneticiler de biliyor..
Sosa da pürüz çıkarsa, Ruiz'e yönelebiliriz diyorlar.

Böyle diyor bu gereksiz.

Çevrimdışı Necmi

bende diyorumki birazda pozitif ol hep negatif olmak kendi kişisel hayatındada seni çıkmazlara sürükler :D
bardağa bazen dolu tarafından bakmak gerekir hayatındada pozitif olursan işlerin daha kolay yürür bunu bizzat denedim
sana abi nasihatı umarım küsmüyorsundur eleştiride yapılır ama bununda pozitif olması gerekir insan sevdiğini düzeltmek için
eleştirir saldırıp parçalamak için değil senin eleştiriler biraz parçalamaya dönük olduğu için tepki gösteriyorum moral o kadar
büyük bir güçtürki o takımın kapasitesini iki katına çıkarır gs ye bak bir sene önce şampiyon olmuş takım geçen sene varlık
gösteremedi neden çünkü pohpohlanmadı bizimde yıllardır yaptığımız bu takımı sürekli kötülüyoruz  zaten bu işi renkliler fazlasıyla
yapıyor bari biz oyuncularımızı yüceltelim geçen sene yerden yere vurulan almedia gs alsın yarın TR nin en büyük golcüsü olur
adamlar bunu yapıyor biz tam tersi iyi oyuncumuzu yerin dibine sokuyoruz beğenmediğiniz olcayı şu an bırakalım fenerle gs
almak için birbirini parçalar biz beğenmiyoruz

Çevrimdışı Kesh

Fırat günayer  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Ulan adam spiker değil turist bildiğin. Bir tane mi haber yapamaz bir adam  :lol:

Çevrimdışı ozan062

Mucize olur ama eğer Sosa Ruiz aynı anda gelirse inanılmaz olur. Sosa ortashaay Ruiz onun önüne ama ihtimal vermiyorum.

evet bende oyle dusunuyorum o sekilde yapılır buyuk ihtimal,, dger turlu sosa kanata kayar,,  ortasahaya adam alıacaktır

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat günayer  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Ulan adam spiker değil turist bildiğin. Bir tane mi haber yapamaz bir adam  :lol:
Hocam bu adam böyle dediyse ikisinin birden gelme olasılığını yüksek görüyorum.

Bakalım akşam Sosa gelirse yarın Ruiz'de bekliyorum ben. Başkan yap bir çılgınlık Sosa Ruiz ve Linnes'i al.

o zaman varya sadece ALLAH derim   :ebebe:
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı Kesh

Hocam bu adam böyle dediyse ikisinin birden gelme olasılığını yüksek görüyorum.

Bu adam böyle dediyse onların yanında bir de sağ bek alırız  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Şu Durumda ligde iç saha maçlarında olması gereken diziliş şudur.

Tolga

Linnes - Ersan - Pedro - İsmail

Töre Atiba Oğuzhan Olcay

Sosa

KOBRA
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray Almeida tepkisinden dolayı saldırmadığı adam kalmadı forvet için ama eninde sonunda Bizim eski müthiş forvetimize kalacakar  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli