Hocam ben %99 ihtimalle Olcay'ı keseceğini düşünüyorum. Zaten beceriksiz bir oyuncu nasıl oynuyor 11 de diye hep düşünmüşümdür. Dün maçta önü bomboş düz sürse topu kaleci ile karşı karşıya kalcak topu sürmeyi bile beceremedi. Ondan sonra da zaten Bilic oyundan aldı.
zaten dusunmediği acıkca belli artık alternatiflerde iyi olunca tabi baya gundemden dusmeye basladı:D iyi oluyor bu
ozan senin doğrun diye bir şey olmaz doğru tektir ve herkes için doğrudur bu güne kadar gündem olmamış bir şeyi çıkıp benim doğrum bu diyemezsin
bu senin düşüncendir doğru olduğu tartışılır bende diyorumki senin düşüncelerin hep Beşiktaşı eleştirmek üzere kurulu Arsenal forumsuzmuş sence bencede
Beşiktaş çok iyi oynadığı için arsenal kötü göründü biz aynı oyunu chelsea karşısındada oynadık onlardamı forumsuzdu hazırlık maçıydı deme bizim içinde hazırlık maçıydı
feyenoord u dağıttık onlarda kötüydü hollanda liginden şl elemesine katılan bir takımdan bahsediyoruz kaldıki arsenal şl elemesine çıkıyor bir golle veda ediyorlar
emin ol ellerinden geleni yaparlar ve yaptılarda aslında arsenal çok kötüydü demiyorsun direk Beşiktaşı kötülüyorsun hep mesajların Beşiktaşı olumsuz göstermek
kötülemek üzerine kurulu senin doğruların her zaman Beşiktaşı kötülemekmi hiçmi iyi bir şey yok arsenal maçından sonra bütün herkes Beşiktaşın çok kaliteli
bir takım olduğunu söylerken sen değil diyorsun tamam buda bir görüştür ama senin bütün görüşlerin böyle Beşiktaşı kötülemek üzerine kurulu

iyileri zaten herkes soyluyor,, ben de bunu soyleme gereği duymam:)) aman abi o dogru işlerine girersek yandık yeni cag i2*2 nin 4 olduguna bile kuskuyla bakar oldu,, hayır gozumle gormesem okusam tamam sende simdi gozunle gormediğin için baska bakıyorsun cok dogal,,, ben yonetiminden malzemecisine taraftarından olmayana herkese negatifim

hahahaD: yok hep iyi tarafından baktım arsenal macı için,, guntekin cok gzl soyledi aslında dediki besiktas kimi kazandırsaydı arsenal macını o alırdı diye yani gelicek olan transferlerde yetmiyebilirdi cok dogru,, biz iyidik onları sindirdik buda dogru,, ama yuzmusuz kuyruguna gelmisiz ve bundada hatalar var benim gozlemimle en azından boyle elestiririm:)) artık ne dersek mesela bilicin gereksizce oyundan atılması,, mesela ne olabilir atıyorum toreyi daha erken oyuna alabilrdi ilk macta var birsürü sey yani:D bedavaya macları kaybediyoruz su ornekle bitireyim iki senedir surekli derbileri kaybediyoruz hep 1-0 2-1 neden çnk o hamleyi yapıcak oyuncumuz yok winnermı dersiniz fırsatcımı dersiniz adını siz koyun ben deliriyorum artık basarı biraz heyecan istiyorum her seferinde aynı sonla bitincede sabrım kalmaz

)) arsenal macıda oyleydi kotu bir maçı kazandılar biz boyle kazanmadık iste iki senedir:((
hahaha:D bryan ve sosa için bir resim felakett bayıldım