2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4557691 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Brayn Ruiz Beşiktaş'ın resmi twitter hesabını takip etmeye başladı an itibari ile.  :alala:

Çevrimdışı Kemal

Yav geçen sene İspanya şampiyonu olmuş, CL de final oynamış takımdan orta saha geliyo ki, kariyerinde üst düzey takımlarda forma giymiş, bizden haala beğenmeyen arkadaşlarımız var, Diego Ribas la ne farkı varki bu adamın ? bence 1 tıkta üstüdür. Kim gelsin ki arkadaşlar, UEFA da oynayacak takım , maddi sıkıntılar var, stat konusu malum.

Şuanda ki en önemli konu sağbek, iyi bir sağbek alırsak bence çok iyi işler yapacaz. sağbek Köybaşını etkiliyor ve Mottaya muhtaç kalıyoruz, sıkıntı durumunda ki düşünemiyorum yine Serdar yine Necip.

Çevrimdışı okansosa

Transfer sezonu bitmeden rahat yok bize hala kimin geleceği belirsiz
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

bryan ruiz resmi twt hesabından bizi begenmiş,,

bu su demekmi oluyor hem ruiz hem sosa?:D
Fazla olmaz mı ?  :alala:

Çevrimdışı ozan062

Bence ozan böyle şeyleri çıplak gözle izleyip değerlendirmek daha doğru Beşiktaş düşmanı basının algı yönlendirmesiyle haraket etme
derim kaldıki bu basın böyle bir olayda kıvılcım görse yakar tutuştururdu sen ne yapmak istiyorsun basın buraları takip ediyor ellerine kozmu veriyorsun
bu sene oğuzhanla uğraşsınlar bence böyle şeylerin dedikodusunu bile başlatmak hoş değil millet kendi kazmalarını tepede tutarken biz pırıl pırıl yeteneklerimizi
yerin dibine sokmayalım bunlar Beşiktaşa zarar verecek haraketlerdir. Bizim böyle şeylere pirim vermememiz gerekir artık kendi oyuncularımıza
karşı olumsuz söylemler bitsin renkliler bile bizi bizden fazla kötülemiyor Tarafsız yorum yapmaya kasmayın biz tarafız takım iyiyken çekmeye uğraşmayalım
futbolcularda buraları takip ediyor haklarında atıp tutmamız takıma yararmı sağlar sence millet sabrisine selçuğuna yıllarca laf söyletmiyor biz milletin ağzına
laf veriyoruz :bandit:

ben dogru bildiğimi soylemeyimmi abi?:(( olcak seymi bu simdi :lol: ben zaten kişisel olarak oguzhan ile buyuk sıkıntım var ancak bu yaptıgım yorumların hepsi objektif mac içinde sonucta onumu dusunucem:D ama bizden cıkmamıs birinede ozel bir caba gostermem ama tabiki kollamak lazım,,, ama bu seferde mactan sonra cıkınca bir mekanda kursunlanıncada ne kadar haklı oldugumu dusunuyorum herneyse dogru diyorsun abi ,,, hayır hep herkes hersey iyimiş gibi anlatıyorda biraz farklı noktalardan dokunayım diyorum çnk oyle olsaydı   işler daha farklı olurdu,,, yonetimimiz bunu rahatlıkla bu konuda soyliyebilirim arsenal macının ardından bircok telefon almıs takım cok iyidiye simdi ben delirmeyimde ne yapayım nereye iyi yav:)) bu formsuz takıma gol atamadık atsaydık gruplardaydık,, dolayısıyla geciken transferler vs vs bircok seyi tetikliyor,, inan abi sosyal medyadaki bu dedikoduda desek bircok detay iyi kotu fark etmez bircok seye yol gosteriyor,, biz bunu iyiye yonlendirdiğimizde kazanan biz oluruz,, neyse uzatmayayım:D cıplak gozden cok yaptıkları yetiyor saha içinde abi onuda ekleyim:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı CanEmre

Sağ bek'e devşirirler belki birini  :kop: :kop: :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Kemal

Ruiz ve Sosa birlikte gelirlerse, Beşiktaş taraftarlarına komple rehabilite etmeleri gerekebilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bek'e devşirirler belki birini  :kop: :kop: :kop:
Hocam şimdi kafamda böyle birşey oluştu. Linnes'i alamazsak sağ bek almayıp Ruiz'i alıp Sosa'yı kanatta kullanıp Ruiz'i de 10 numarada kullanabilir Bilic bence de iyi olur.

Çevrimdışı ozan062

zaten mevkilerde bi gariplik olur dediğin gibi fazla olur ama bu saate kadar bildirilmemesi kapa cok soruyu getiriyor

Çevrimdışı okansosa

Hocam şimdi kafamda böyle birşey oluştu. Linnes'i alamazsak sağ bek almayıp Ruiz'i alıp Sosa'yı kanatta kullanıp Ruiz'i de 10 numarada kullanabilir Bilic bence de iyi olur.
Atiba  sosa ruiz ba motta sağ bek franco 7 yabancı oluyor
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

oo abi sen gozerini bozmussun cidden bunu sen soylicek son kisiydin,,

ben demekki uyduruyorum ve uzayda yasıyorum,,, durup dururken uydurucam:))
en son hatırla arsenal macında bir tane frikik kazandık gitti topu kendi aldı sonra daglara taslara attı oradaki davranıslarını iyi suzmeni beklerim,, macın tekrarını iyi izle yanına gelen ismaili cenki ve daha nicesini dinlemeden psikopatca kaleye odaklanarak gitti vurdu,, yahu sen bu takımın frikik kullanıcı değilsin:)) boylesine disiplinsizlik benim gozume carpar,, son mili takım maclarında gecen sezonnun sonunda yediği kartlar  oyunculara yaptıgı dengesiz girişler bunları ben unutmam:)

oyledir de ben su acıdan bakıyorum bize boyle vukuatlı birisi gelmedi uzun zamandır,,, bizde yapamaz o ayrı ama yapıpı gelen olunca soru isareti:)

goruntunun kayıt tarihi 13 agustos ,, birde bu yaptıgı hiç normal birsey değil be abi birde normal gibi soyluyorsun :bawling: melo yapar yaptıda ona normal deriz ama ben su son 3-4 senede boylesine birseyi hatırlamıyorum yapıyorsa karakterinde sorun var diye ileriye gidebilirim:)) hatta simdi geldi aklıma emenike,,, birde yası genc değil herneyse ben endişemi soyluyorum bizde yapamaz yaparsa siler atarız o ayrı,,,

iyide bir dakikalık görüntüyle adamı asıyorsun olay görüntüsü var Çağrının bir yazısı vardı gerilerde yorumda ne diyordu
lider karakterli ve duygusal bir oyuncu takım içinde kötü oynayan oyunculara tepki koyuyor bu işte bizde olması gereken güzel bir özellik
demiyormuyuz lider oyuncumuz yok o zaman işte bir tane geliyor hata yapan oyuncunun o anda kulağını çekmek takımı daha iyi
duruma getirir akşam mersinde ben sahada olsaydım emin ol töreyi sahanın ortasında evire çevire döverdim adamın yaptığı hatalar
maçı veriyordu hele bir keresinde mersinli oyuncu kaleye vururken resmen önünü boşalttı evet bunların başına tırsacakları bir abi
gerekiyor öyle bir oyuncuysa ben hoş geldin derim tabiki daha ne olduğuda belli değil belkide gelmeyecek ntvspora göre konuşuyoruz

Çevrimiçi Necmi

sivok :alala:

Çevrimdışı ozan062

o değilde mottayı keser ismail,,  sivok zaten gider ben size soyleyim çnk dun piyasa yaptı o,,,
 o zaman 1 yabancı daha alabiliriz onada bi bakıyoruz moledoyu alıyormusuzD::D :icool:

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam hepsi aynı anda sahada olmaz zaten de. Ben şunu diyorum Linnes'in olmayacağından eminlerse  Ruiz'e yönelinmiş olabilir diyorum. Böyle bir hamle olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

İtalyan II Tempo gazetesi sağ bek için Lazio'dan Cavanda ile ilgilendiğimizi yazmış. Eğer doğruysa çok iyi bir oyuncu. Transfermarkt piyasa değeri 2 milyon Euro.

Bu adamı 3 ay önce yazmıştım eğer alırsak bomba olur! Ama sanmıyorum..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

Hocam hepsi aynı anda sahada olmaz zaten de. Ben şunu diyorum Linnes'in olmayacağından eminlerse  Ruiz'e yönelinmiş olabilir diyorum. Böyle bir hamle olabilir.
sosayı orta sahaya çekip oradaki rotasyonu genişletip sağ beki de Necip İsmail serdarla idare edilme düşüncesi de olabilir
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Necmi abi Ruiz gelirse sağ bek almazlar veya yerli alırlar Erdem gibi bir oyuncu. İlk on bir de şu şekilde olur.

TOLGA
YERLİ SAĞ BEK
PEDRO
ERSAN
İSMAİL
ATİBA
VELİ
SOSA
TÖRE
RUİZ
BA

YEDEKTE KALAN YABANCILAR DA BÖYLE OLUR : SİVOK, MOTTA, ENARAMO ELDEN ÇIKARTAMAZSAK.

Çevrimdışı ozan062

iyide bir dakikalık görüntüyle adamı asıyorsun olay görüntüsü var Çağrının bir yazısı vardı gerilerde yorumda ne diyordu
lider karakterli ve duygusal bir oyuncu takım içinde kötü oynayan oyunculara tepki koyuyor bu işte bizde olması gereken güzel bir özellik
demiyormuyuz lider oyuncumuz yok o zaman işte bir tane geliyor hata yapan oyuncunun o anda kulağını çekmek takımı daha iyi
duruma getirir akşam mersinde ben sahada olsaydım emin ol töreyi sahanın ortasında evire çevire döverdim adamın yaptığı hatalar
maçı veriyordu hele bir keresinde mersinli oyuncu kaleye vururken resmen önünü boşalttı evet bunların başına tırsacakları bir abi
gerekiyor öyle bir oyuncuysa ben hoş geldin derim tabiki daha ne olduğuda belli değil belkide gelmeyecek ntvspora göre konuşuyoruz

dogru ama biz bu goreve soyundurucazmı onu,, simdi dembaba yapıyorken birde o cıkıyorsa  bircok soru olusuveriyor hemencecik:;))
bazen meloyada bu dediğin gibi yaptıgı için ozeniyoruz gerekli tabiki dogru

Çevrimiçi Samet Ç

dogru ama biz bu goreve soyundurucazmı onu,, simdi dembaba yapıyorken birde o cıkıyorsa  bircok soru olusuveriyor hemencecik:;))
bazen meloyada bu dediğin gibi yaptıgı için ozeniyoruz gerekli tabiki dogru
Hocam Sosa on numara oynamaz kanat oynayacak gibi Bilic Olcay'ı kesecek gibi.

Çevrimdışı hzr3088

linnes'i alamazlarsa ve kısa sürede yerine başka oyuncu da alamazlarsa skandal olur.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı ozan062

sporx diyorki bryan ruiz bitiyor vayyyD::D

sag beke turk patlatırlar o zaman

Çevrimdışı Kemal

Tolga (Cenk)
sağbek(Serdar)  Pedro(Sivok) Ersan  Köybaşı(Motta-Boral)
Sosa(Töre) Töre(Oğuzhan) Ruiz olcay(Sosa)
Pektemek(Tosun)    Ba

------------

Tolga (Cenk)
Sağbek            Pedro              Ersan          Köybaşı

Veli                Atiba
Töre                     Ruiz                        Sosa

BA

çıldırır insan

Çevrimdışı okansosa

Ruizin hesabı hacklenmiş olabilir mi acaba :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga (Cenk)
sağbek(Serdar)  Pedro(Sivok) Ersan  Köybaşı(Motta-Boral)
Sosa(Töre) Töre(Oğuzhan) Ruiz olcay(Sosa)
Pektemek(Tosun)    Ba

------------

Tolga (Cenk)
Sağbek            Pedro              Ersan          Köybaşı

Veli                Atiba
Töre                     Ruiz                        Sosa

BA

çıldırır insan
Aynen böyle olacak Ruiz'i de alırsak sağ beke yerli koyacaklar bu da Erdem olacak gibi.