dun yonetim hakkında birseyler donmus,, biz bu konuları hep tartıstık bakın en basitinden birsey soyleyim,,,
3senede metin albrayrak denen adam,, 3 farklı goreve getirildi nelermi,, ilk sene kartal yuvası sonra klüp sekreterliği sonra basın sozculugune
1senede 2kez gorevi değişenler kimler ahmet ve deniz ,,, onlara karsı inanılmaz sinirliyim hiç konuyu uzatmayım,,
birde yeni gelenler var onlar ise hala aynı yerlerinde devam ediyorlar işte bu son olusuturulan grubun futbol haricindekli bütün gorevlileri metin albayrak dısında hepsi iyiler,, onceki donemden kalan hacıguzeller ,,dalgakıran,erdogan,, urgancılar ve tamer kıran efendilerin hiçbiri durmadı neden çnk yine futboldaki duzensizlikten dolayı,, bakın bunu iyi bir gozden gecirin demekki sorun futbolda demekki sorun kameralar sohret ve cıkar demekki sorun işbilmezlikle beraber gelisen bircok detay,,,
yani burada savunulacak hiçbirsey yok,, bastan beri fikret orman kurumsallık için futbolda bundan bahsettiğinde benim sinirlerim tepeme cıkıyor,, diğerlerinde cokda uzel bunu ilerletiyorlar,, yani futbol subesinde bastan sona sorun vardı hala var,,
burada bizimkilerin en buyuk sorunu parayla beraber bunun yonetimi,, aynı sekilde kişisel oalrak yonetilme sorunlarıda var sürekli baskaldırıslar oldugunu dusunuyorum vs vs
bugun en buyuk korkum sag beke birini tıkıcaklar ama bunun türk sagbek olacagıdır eger oyle olursa bu yonetim gidene kadar en ufak bir maddi yardım yoktur kesin ve net,,,, ben kendi imkanlarımla birseyler yapıp bu paraların suzenlere sezerlere gittiğini ogrenmek insanı delirtiyor,,
@forzatunga hocam değerlendir isterim bunu,,