2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565281 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Pazartesi günü kadroumuz yeterli derlerse şaşırmam

Ciddiyim..

Olacak gibide duruypor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Net olarak geri çekilip bakarsak koca transfer döneminde sadece Ba'yı aldık. Onu da 10 günde bitirdiler. Ya kalan 2.5 ay boyunca DÜnya üzerinedeki herkesle pazarlık yapıp nasıl bir tane bile adam alınmaz aklım almıyor. Herkes eğri bir tek biz mi doğruyuz. Futrbolla ticareti birbirine karıştırdılar iyice kaşar peynir almıyoruz ki pazardan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Ciddiyim..

Olacak gibide duruypor
Bütün yaz bekledik hocam. Pazartesi dananın kuyruğu kopana kadar da bekleyeceğiz artık.
Pazartesi dediğin gibi bir açıklama da olursa açıklamayı yapan kişi de dahil olmak üzere herkes bunun ele güne karşı durumu kurtarma açıklaması olduğunu bilecektir zaten  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı hic2222

Biraz araştırdım da Bu Jose SOSA isimli oyuncu Gökhan Törenin tecrübelisi gibi görünüyor arkadaşlar.
Sağ kanatta daha etkili ama orta sahada da oynayabiliyor deniliyor. Daha detaylı bilgisi olan var mı ?
Fizik gücü nasıl, devamlılık nasıl ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı CanEmre

Net olarak geri çekilip bakarsak koca transfer döneminde sadece Ba'yı aldık. Onu da 10 günde bitirdiler. Ya kalan 2.5 ay boyunca DÜnya üzerinedeki herkesle pazarlık yapıp nasıl bir tane bile adam alınmaz aklım almıyor. Herkes eğri bir tek biz mi doğruyuz. Futrbolla ticareti birbirine karıştırdılar iyice kaşar peynir almıyoruz ki pazardan.
Töre ile Motta da alındı say @Çağrı  :ebebe:
Yatırımcı değiliz biz taraftarız sonuçta. Hep destek tam destek. Ha seçim olduğunda herkes muhakemesini tekrar yapar safını seçer  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı hic2222

Şöyle izah edeyim;
Türk kulüpleri, geçmişteki gelişmeler hasebiyle Katar takımları pozisyonuna geldi.
Yönetimimiz biliyorki aslında örneğin almanyaya 1 milyona imza atacak kişiler bizden 2-2,5 istiyor. Kulüpleri de öyle. Türkiyeden isteinliyorsa 5-6 diyorlar avrupadan isteniliyorsa 2-3..
Yönetimimiz de artık bu beşiktaş hesabını biliyor, parasını dikkatli harcıyor. Bunlara adam gibi fiyat vermeliyiz yada baştan reddetmeliyiz ortamı oluşturmak durumunda kalıyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

Yatırımcı değiliz biz taraftarız sonuçta. Hep destek tam destek. Ha seçim olduğunda herkes muhakemesini tekrar yapar safını seçer  :ok:

Onlar bizim olduğu için takviye olarak saymıyorum abi transferleri kışın bitirmeyip yaza bıraktılarsa yine onların hatası oluyor.

Seçim diyorsun doğru diyorsun da 1 yıl daha gidecek sadece 2 transfer yüzünden. Şubatta da aynısını yaptılar biz dediğin gibi taraftarız bu iş değil bizim için o zaman madem işleri doğru yaptıklarını savunuyorla bu takım şampiyon olmak zorunda olamazsa aynı onuru gösterip bırakırlar mı? Hayır imkanlar buydu diyecekler konunun imkanla ilgisi olmamasına rağmen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ciddiyim..

Olacak gibide duruypor
Yalnız böyle bir şey yaparlarsa tepkim çok büyük olur. Taraftar oyuncak değil. 10 numara sağ bek alacağız dediler durdular beceremeyipte gerçekleştiremezlerse parasal sıkıntı yüzünden vazgeçtik derlerse çok fena rezil olurlar bu kadar net.

Çevrimdışı hic2222

Ayrıca İsmail ve Pektemek te yeni transfer sayılır.
Yani;
Nadiren kullanabildiğimiz Fernandes ve biraz daha fazla kullanabildiğimiz Almeida yı kaybettik.
İsmail ile Pektemek adeta yeni transfer ve Tabi Demba ba da var..
Dediğin gibi Töre, Motta da artık bizim.. En az İki yönlü bir orta saha ve bir sağ beke kesinlikle ihtiyacımız var ve sonrasında da kadro derinliği...
Alternatif olabilecek yedek olabilecek oyuncu ihtiyacımız da yabana atılamayacak kadar var. Sakatlık ve cezalılar da epeyce zorlanırız..

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle izah edeyim;
Türk kulüpleri, geçmişteki gelişmeler hasebiyle Katar takımları pozisyonuna geldi.
Yönetimimiz biliyorki aslında örneğin almanyaya 1 milyona imza atacak kişiler bizden 2-2,5 istiyor. Kulüpleri de öyle. Türkiyeden isteinliyorsa 5-6 diyorlar avrupadan isteniliyorsa 2-3..
Yönetimimiz de artık bu beşiktaş hesabını biliyor, parasını dikkatli harcıyor. Bunlara adam gibi fiyat vermeliyiz yada baştan reddetmeliyiz ortamı oluşturmak durumunda kalıyorlar.
Hocam doğru diyorsun da bu konuya sadece bizim dikkat etmemizle olmaz o işler. Sen düşük vermek istiyorsun oyuncu alamıyorsun. Rakiplerin veriyor parayı alıyor ve bütçeleri de pek sarsılmıyor. Örnek gs her sene CL'ye gidip bir önceki sezon transferde harcadıkları parayı karşılıyorlar.Yani kısacası bizim yönetim avrupada verilen paralardan daha düşük vermek istiyorlar. Atıyorum Türkiye'de bir araba 80.000 lira Avrupa'daki fiyatı 50.000 bin lira, biz de Avrupa'daki satıcıya 50.000 vermek yerine 30.000 e almaya çalışıyoruz. Kısacası biz malzemeyi Avrupa'daki fiyatından bile düşük almaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı ozan062

dun yonetim hakkında birseyler donmus,, biz bu konuları hep tartıstık bakın en basitinden birsey soyleyim,,,

3senede metin albrayrak denen adam,, 3 farklı goreve getirildi nelermi,, ilk sene kartal yuvası sonra klüp sekreterliği sonra basın sozculugune

1senede 2kez gorevi değişenler kimler ahmet ve deniz ,,, onlara karsı inanılmaz sinirliyim hiç konuyu uzatmayım,,

birde yeni gelenler var onlar ise hala aynı yerlerinde devam ediyorlar işte bu son olusuturulan grubun futbol haricindekli bütün gorevlileri metin albayrak dısında hepsi iyiler,, onceki donemden kalan  hacıguzeller ,,dalgakıran,erdogan,, urgancılar ve tamer kıran efendilerin hiçbiri durmadı neden çnk yine futboldaki duzensizlikten dolayı,, bakın bunu iyi bir gozden gecirin  demekki sorun futbolda demekki sorun kameralar sohret ve cıkar demekki sorun işbilmezlikle beraber gelisen bircok detay,,,

yani burada savunulacak hiçbirsey yok,, bastan beri fikret orman kurumsallık için futbolda bundan bahsettiğinde benim sinirlerim tepeme cıkıyor,, diğerlerinde cokda uzel bunu ilerletiyorlar,, yani futbol subesinde bastan sona sorun vardı hala var,,

burada bizimkilerin en buyuk sorunu parayla beraber bunun yonetimi,, aynı sekilde kişisel oalrak yonetilme sorunlarıda var sürekli baskaldırıslar oldugunu dusunuyorum vs vs

bugun en buyuk korkum sag beke birini tıkıcaklar ama bunun türk sagbek olacagıdır eger oyle olursa bu yonetim gidene kadar en ufak bir maddi yardım yoktur kesin ve net,,,, ben kendi imkanlarımla birseyler yapıp bu paraların suzenlere sezerlere gittiğini ogrenmek insanı delirtiyor,,

@forzatunga hocam değerlendir isterim bunu,,
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 12:33:12 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Az takipçili Linens twitter kullanıcısı yeni takımım beşiktaş diye yazmış birisi bu durumu açıklayabilir mi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Az takipçili Linens twitter kullanıcısı yeni takımım beşiktaş diye yazmış birisi bu durumu açıklayabilir mi
Martin Linnes @M_Linnes  ·  2 sa.
Looks like the clubs cant find a solution for a transfer. I am still a Molde player.

Hocam 2 saat önce bunu yazmıştı. Bunun da Türkçesi;

Kulüpler henüz anlaşamadı. Hala Molde'nin oyuncusuyum.

Çevrimdışı hic2222

Hocam doğru diyorsun da bu konuya sadece bizim dikkat etmemizle olmaz o işler. Sen düşük vermek istiyorsun oyuncu alamıyorsun. Rakiplerin veriyor parayı alıyor ve bütçeleri de pek sarsılmıyor. Örnek gs her sene CL'ye gidip bir önceki sezon transferde harcadıkları parayı karşılıyorlar.Yani kısacası bizim yönetim avrupada verilen paralardan daha düşük vermek istiyorlar. Atıyorum Türkiye'de bir araba 80.000 lira Avrupa'daki fiyatı 50.000 bin lira, biz de Avrupa'daki satıcıya 50.000 vermek yerine 30.000 e almaya çalışıyoruz. Kısacası biz malzemeyi Avrupa'daki fiyatından bile düşük almaya çalışıyoruz.
Ben yeni sezon transferinin bir önceki sezon bittiğinde bittiği bir kulübü tercih ederim.
Hadi bu olmadı değil arsenal Feyenord maçından önce transferlerin bitmiş olması gerekirdi.
Şimdi 1 saat sonra istediğimiz adamı alalım. Çok kaliteli olsa 1 aya kadar ancak takımla entegre olabilir ki bu süre de uzayabilir. Pil almıyorsun ki tak çalışsın, insan bu yeri değişecek, yolu değişecek, oynyacağı sistem değişecek. Bura da sizinle aynıyım. Alınca oynatmak ta çok kolay olmayabilir.
Bize tüm detaylarıyla baktığımızda evet ofansif orta sahanın yanında sağ bek elzem belki ama orta sahaya iki yönlü bir oyuncu ve defansa ilk onbirde oynayabilecek seviyede kaliteli bir yedek te şart.
Kadro derinliğimiz yok ve tabi belkide birçoğumuza göre çok daha fazlasına ihtiyacımız var. Ve bunları yönetim zamanında yapmalıydı ve malesef yapamadı haklısınız.
Bunlarda tamam hemfikiriz ama ben eleştirmek yerine anlamaya çalışıyorum. Bu yönetim bilet gelirleri dahi futbolu çoktaan bırakmış kişilerin geçmiş dönem alacaklarına bağlanmış bir noktada kulübü devraldı.
Baktılar ki mevcut şartlarda kımıldamanın imkanı yok ve yeni gelirler oluşturabilecek çalışmalara başladılar çünkü tekrar ediyorum mevcut gelirlerin hemen hemen tamamı biryerlere bağlanmıştı.
Ve yönetimimiz hemen stadı yenileyip bu kapsamda gelecek vaad eden bir kulüp noktasına gelip çeşitli anlaşmalara imza atmaya başlayabildiler.
Yönetimimiz iş bilmiyor değil, imkanları kısıtlı tek ifade etmek istediğim bu.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 12:46:05 hic2222 ]

Çevrimdışı Çağrı

Şu yapılan reva değil. İş de değil. Dünya'nın hiçbir yerinde 8 ay boyunca eksik olduğu bilinen bölgeye son gün transfer yaparsan helal olsun nasıl da pazarlık yaptılar nasıl da paralar kasada kaldı diye övgü alamazsın. Kendini kandırmasın kimse bugün ve yarın bu adamlar gelse bile yönetim içine etti bu transfer döneminin.

İmkan yoksa almıyorum de Bilic de kendini ona göre ayarlasın. Bugün lig maçına çıkacağız 11 kişilik kadroda 2  bölge eksik hala bu şaka gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay A.

Töre için Rubin Kazana 4.500.000 Avro
Ba için Chelseaye 6.000.000 Avro
Motta için Corinthiansa 1.100.000 Avro
Toplamda 11.600.000 Avro verilmiş
yanlış hatırlamıyorsam kulübün bu sene ki transfer için ayırdığı bütçe 10 - 12.000.000 Avro civarıydı
ne kadar eksiklerimizin olduğu görünse de  başka transfer olmayacak gibi sanki   :by2: :dry:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı hic2222

Ben sosa ve büyük ihtimalle lineste sonuca varacağımızı zannediyorum ama ikisi de çok kaliteli oyuncu değil gibi.
Kötü değiller ama kaliteleri sınırlı gibi. Gerçi takım oyuncusu olsunlar da, en önemli o..

Çevrimdışı eski inönü

yanlış hatırlamıyorsam kulübün bu sene ki transfer için ayırdığı bütçe 10 - 12.000.000 Avro civarıydı
ne kadar eksiklerimizin olduğu görünse de  başka transfer olmayacak gibi sanki   :by2: :dry:
bonservisi elinde olan Hunt'u ve neden almadılar o zaman? Demekki aşacaklar o butceyi

Çevrimdışı Deniz

Sag beksizlikten kaybediyoruz biz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Ba peşin değil 1.5 milyon euro her sene ödenecek, Töre'ye de 2 taksit diye biliyorum. Bu sezon 5-6 milyon euro harcandı.

Çevrimdışı manyak1903

beyler sakin olun.2 eylül olsun ondan sonra patlarsınız.sıkın dişinizi  :evillol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı okansosa

DerinBesiktasJK

Beşiktaş Colman ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor Colmanın bonservissiz gitmesine onay verirse bu transfer gerçekleşecek.

eğer doğruysa..
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Oktay A.

bonservisi elinde olan Hunt'u ve neden almadılar o zaman? Demekki aşacaklar o butceyi
bonservisi elinde olan futbolcular bedava olmuyor ki imza parası diye bişey çıkardılar örnek bobo 2m Avro istemişti yanlış hatırlamıyorsam imza parası için ayrıyetten hunt olayı basında yer alınca ilgilendiğimiz daha başka oyuncularda var dendi kapatıldı konu ve o zaman hala önder özen vardı bazı şeylere o karar veriyordu ama şuan ANÇ var ve başkanla beraber karar veriyorlar bilmiyorum inşallah sağ bek ve ortanın ortasına adam alırlar benim isteğimde o yönde ama görünen öyle değil..
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  5 dk.
SON DAKİKA !
Beşiktaş Colman ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor Colmanın bonservissiz gitmesine onay verirse bu transfer gerçekleşecek.

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  57 sn.
Colman ile 2 yıllık 1.yılı 1.2 milyon, 2.yıl için 1.4 milyon euro+maş başı 10.000 euro olarak anlaşmaya varıldı.
Dua edelim ts bırakmasın

Bu ne diyor eğer doğruysa o kulüp binasını basarım !

Çevrimdışı manyak1903

Ba peşin değil 1.5 milyon euro her sene ödenecek, Töre'ye de 2 taksit diye biliyorum. Bu sezon 5-6 milyon euro harcandı.
töre yi bilmiyorum ama Ba taksitle senede değil 6 ayda bir.

BA nazar değmesin zaten gözü kaldı milletin.Elimizde patlamasın allah korusun.çok sevdik üzülmeyelim amin :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası