2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565580 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı CanEmre

Hocam çok birikti artık. Şu dakikadan sonra kim gelirse kaça gelirse gelsin bu büyük hata. Ben taraftara yaşattıklarını geçtim 25 gündür yapamadıkları işi 2 günde mi yapacaklar? Bu mu profesyonellik? Bir başkan istiyor diye Sezer diye bir adam bu kulüpte kalıp yattığı yerden sırf Ercan Saatçi rica ediyor diye 1.2 milyon euro alıyor.

Sevmesem de Toraman'ı yolluyorsun Sezer'i tutuyorsun reva mıdır? Çok fazla şey var söylenecek destek oluyoruz forma alıyoruz kombine alıyoruz ama bu rezillik artık.
Benzer duygular yaşıyoruz ama 25 gün 2 gün karşılaştırması da doğru değil sonuçta yapılan çalışmalar olduğunu biliyoruz. 25 günde yapamadığını 27 günde yapmış olacaklar adı geçen oyunculardan gelenler olursa.
Haa Colman Molman olursa... olur mu? olmaz olmaz...  :ebebe: :busted_cop: :busted_cop: :bawling: :ebebe: :iscrewy:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de artık Sezer'in başkanın manevi oğlu falan olduğunu düşünmeye başladım. Bir adam düşünün takıma faydası yok zararı çok ve bu adamı sen hala takımda tutuyorsun üstüne bir de para ödüyorsun. Bu mudur Beşiktaş'ın menfaatlerine düşünmek ?

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bugün maç var mesela kimse Beşiktaş kesin yener diyemiyor..

1 milyon lira para demek bir galibiyet..

1 milyon liralık çingene pazarlığı yaparak bu işin yapılmacağına bende katılıyorum

Pazarlık elbette yap ama bu kadar abartmanın anlamı ne anlamıyorum..

Telefon çıkıyor almıyorsun 1 sene bekleyim düşer diyorsun.. Oysa iş işten geçmiş oluyor..

Yine diyorum Arsenal maçı öncesi bitseydi belkide geçmiştik..

Birileri diyorki geçeçeceimiz garanti miydi ?

Evet değildi ama en azından biz buyuz diyecektik. Şimdi içimizde hep bir yara o maç öncesi yapılmayan transferler..

Hatta buna gökhan törede katılabilir. 3 transfersiz çıktık Arsenal Deplasmanına..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Eneramo 1.2 milyon euro çarpı 2 2.4 milyon euro

Sezer 1 milyon euro bonservis 1.2 milyon euro çarpı 2 maaş 3.4 milyon euro

6 milyon euro! Şaka değil gerçek bu. Kimse yönetimi kuruş hesabı yapıyor diye savunmasın daha anlatmadığım öyle giderler var ki aklınız durur.

Bu kulübün yönetici giderleri ( Maç giderleri ulaşım vs ) yılda 10 milyon tl! Bu mu kuruş hesabı. Koy üstüne 30 milyon tl yapıyor sustuk kombine aldık forma aldık alacğaız da aptal da değiliz. Kamuoyuna en göz önünde olan şey trasnferler diye 500.000 euero hesabı yapıyor göster ondan sonra iki sene 30 milyonu hiç et kimse konuşmasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı matias

alın bir fiyasko daha,,,

jose holebası begenmediler olympiacos ta bakın adam romaya transfer olmus demekki sorun bizim futbolu bilmeyen yonetici ve teknik etkipte

ugrastılar alamadılar jimenez atletico madride gitti,, daha bu sekilde baya sayarız arkadaslar,,, emre can vs vs

bunlardan 3tanesini alsaydık bizi kimse tutamazdı

Bizim almak istediğimiz adam Holebas.   http://www.transfermarkt.com.tr/jose-holebas/profil/spieler/41112

Roma'nın aldığı Manolas.  http://www.transfermarkt.com.tr/konstantinos-manolas/profil/spieler/104752

Biraz araştırın.

Çevrimdışı Çağrı

Bir de artık Sezer'in başkanın manevi oğlu falan olduğunu düşünmeye başladım. Bir adam düşünün takıma faydası yok zararı çok ve bu adamı sen hala takımda tutuyorsun üstüne bir de para ödüyorsun. Bu mudur Beşiktaş'ın menfaatlerine düşünmek ?

Onun değil Ercan Saatçi'nin manevi kardeşi Sezer. Sırf Ercan Saatçi fener'de oynamayacak diye rica minnet aldırdı Başkana. Başkan çok sıkı dost Ercan'la. Sorarım başka bir adam olsa bu maliyetle bu takımda kalmasına izin verilir miydi? En kötü tazminatını verir yollarlardı uzalaşıp bilerek yollamıyor. Bilerek. Kiralık da vermiyor çünkü o parayı alamayacak kimseden Sezer.

Bir de utanmadan Özen'in üstüne atmaya kalktılar. Neymiş Özen almak istemiş ama söz verdi taraftara diye alamıyormuş başkan da demiş ki düşündüğün şeye bak sen al başkan aldırdı de medyaya. Ya gerçekten sinirden gülüyorum şuan. Madem böyle oldu had i inanalım transfer başarısız olunca bunu açıklar mı insan? Kim inanır sana o zaman bu konuda. YETER.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 14:03:02 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bizim almak istediğimiz adam Holebas.   http://www.transfermarkt.com.tr/jose-holebas/profil/spieler/41112

Roma'nın aldığı Manolas.  http://www.transfermarkt.com.tr/konstantinos-manolas/profil/spieler/104752

Biraz araştırın.

ne çok şey biliyor herkes..

Arkadaş Romanın ilgilendiği belirtmiş

http://www.football-italia.net/55101/report-roma-agree-holebas-terms

Al sana 2 saat önceki haber..

Keşke sen araştırsan
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

Valla hocam ben bu yönetimden herşeyi beklerim şu saatten sonra beni şaşırtmazlar colman baroni falan 10 numara olarak gelirse.
o kadarda değil.artık önder özen yok kramponunu alıp gelecek diyen.başkanın kendi kafasından yaptığı transfer benim bildiğim birtek sezer öztürktür.diğer transferler hep bu işin başında olan isimlerin yaptığı transferlerdir.samet aybaba, önder özen, biliç vs.sonuç olarak hepsi başkana yazılıyor fakat iyileri önder özene ,biliç  yazıp kötüleri başkana yazarsak adaletli yaklaşmamış oluruz.bir hata veya başarı varsa bu ortak bir hata veya başarıdır.

Çevrimdışı eski inönü

Hocam çok birikti artık. Şu dakikadan sonra kim gelirse kaça gelirse gelsin bu büyük hata. Ben taraftara yaşattıklarını geçtim 25 gündür yapamadıkları işi 2 günde mi yapacaklar? Bu mu profesyonellik? Bir başkan istiyor diye Sezer diye bir adam bu kulüpte kalıp yattığı yerden sırf Ercan Saatçi rica ediyor diye 1.2 milyon euro alıyor.

Sevmesem de Toraman'ı yolluyorsun Sezer'i tutuyorsun reva mıdır? Çok fazla şey var söylenecek destek oluyoruz forma alıyoruz kombine alıyoruz ama bu rezillik artık.
hocam ortam pislik bataklık bilmedigimiz çok komediler var.  yavaş yavaş temizlenicez. Şu donem iyi bir geciş donemi oluyor bak çok çok daha kotusu olabilirdi. Biraz daha iyi yonden bakalım. Biz taraftar olarak itekleyelim güç verelim. Hata ararsan hata çok var. Tabiki de eleştiricez ama mevcut duzeni yıkmak hickimseye bir yarar saglamaz

Çevrimiçi Samet Ç

Biraz araştırın.
Evet Manolas'ı aldılar ama bugün Holebas'ı da aldılar. Ayrıca Manolas Stoper Benatia'nın yerine aldılar. Holebas sol bek Ashley Cole'e yedek aldılar sen araştır biraz bence.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 14:06:16 Samo1903 ]

Çevrimdışı manyak1903

2 saniyede contaları sıyırdılar :D 2 eylül bekleyin bir her şey bitsin , kapansın transfer. 

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Samet Ç

Onun değil Ercan Saatçi'nin manevi kardeşi Sezer. Sırf Ercan Saatçi fener'de oynamayacak diye rica minnet aldırdı Başkana. Başkan çok sıkı dost Ercan'la. Sorarım başka bir adam olsa bu maliyetle bu takımda kalmasına izin verilir miydi? En kötü tazminatını verir yollarlardı uzalaşıp bilerek yollamıyor. Bilerek. Kiralık da vermiyor çünkü o parayı alamayacak kimseden Sezer.

Bir de utanmadan Özen'in üstüne atmaya kalktılar. Neymiş Özen almak istemiş ama söz verdi taraftara diye alamıyormuş başkan da demiş ki düşündüğün şeye bak sen al başkan aldırdı de medyaya. Ya gerçekten sinirden gülüyorum şuan. Madem böyle oldu had i inanalım transfer başarısız olunca bunu açıklar mı insan? Kim inanır sana o zaman bu konuda. YETER.
Valla hocam bu bir kulüpte yaşanacak en büyük rezillik torpille kulüpte adam tutmak. Yazık değil mi diğer mücadelesini terinin son damlasıyla hatta kanını akıtarak sahada oynanan oyunculara. :s20:

Çevrimdışı Çağrı

hocam ortam pislik bataklık bilmedigimiz çok komediler var.  yavaş yavaş temizlenicez. Şu donem iyi bir geciş donemi oluyor bak çok çok daha kotusu olabilirdi. Biraz daha iyi yonden bakalım. Biz taraftar olarak itekleyelim güç verelim. Hata ararsan hata çok var. Tabiki de eleştiricez ama mevcut duzeni yıkmak hickimseye bir yarar saglamaz

Hocam yıkmak istemiyoruz zaten ama akıllarını başlarına alacaklar çiftlik değil orası. Davaları icraları bitirdin düzene soktun diye böyle saçmalıklar yapamazsın o zaman senden sonra gelenler de aynı şeyleri söylerler. Geçiş dönemi bitti artık biraz daha geçiş dersek bizi komple transit geçecek diğer iki takım. Arsenal'e kafa tutmuşsun artık geçişi filan olmaz bunun oturmuş her şey. Zarar vermeyecekler kulübe hele Demirören'den sonra bu kadar hassasken 30 defa düşünecekler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Valla hocam bu bir kulüpte yaşanacak en büyük rezillik torpille kulüpte adam tutmak. Yazık değil mi diğer mücadelesini terinin son damlasıyla hatta kanını akıtarak sahada oynanan oyunculara. :s20:
sezer de kanını akıtıyor ama barlarda :D

Çevrimdışı Çağrı

2 saniyede contaları sıyırdılar :D 2 eylül bekleyin bir her şey bitsin , kapansın transfer. 

Beklersek sonuca göre yapmış oluruz bu da bizim millet olarak en büyük hatamız. Şimdi konuşacağız ki gelen adamlardan sonra çıldırt bizi başkan olmasın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

sezer de kanını akıtıyor ama barlarda :D
Hocam burda da espri yapmışsın sana helal olsun. :claps: Doğru birde Almanya'da barda bıçaklanma olayı vardı.

Çevrimdışı murat

ne çok şey biliyor herkes..

Arkadaş Romanın ilgilendiği belirtmiş

http://www.football-italia.net/55101/report-roma-agree-holebas-terms

Al sana 2 saat önceki haber..

Keşke sen araştırsan
bütün ilgilendiğimiz oyuncuları alamayız zaten.biz almadık diyede ortada kalacak halleri yok elbet biryerlere gidecek.bakınız arsenalde demba ba yı istemiş alamamış sonra biz almışız.onlarda gidip başka oyuncu bulurlar.düyada en az sıkıntısı olan şey iyi futbolcu teksıkıntı bol para.para çok olduğunda alınacak oyuncu çok.takıma oyuncu önerirken veya bakarken neden noboa linnes ,ruiz vs bakıyoruz paramızın buna yeteceğini düşündüğümüzden yoksa marko marin yerine marko reus veya mario götze ye gideriz.(alıntı senden ama cevap sana değil)

Çevrimdışı CanEmre

Eneramo 1.2 milyon euro çarpı 2 2.4 milyon euro

Sezer 1 milyon euro bonservis 1.2 milyon euro çarpı 2 maaş 3.4 milyon euro

6 milyon euro. Şaka değil gerçek bu. Kimse yönetimi kuruş hesabı yapıyor diye savunmasın daha anlatmadığım öyle giderler var ki aklınız durur.

Bu kulübün yönetici giderleri ( Maç giderleri ulaşım vs ) yılda 10 milyon tl. Bu mu kuruş hesabı. Koy üstüne 30 milyon tl yapıyor sustuk kombine aldık forma aldık alacğaız da aptal da değiliz. Kamuoyuna en göz önünde olan şey trasnferler diye 500.000 euero hesabı yapıyor göster ondan sonra iki sene 30 milyonu hiç et kimse konuşmasın.

İyi de bu hataları tekrarlamamak için ince eleyip sık dokuyorlar zaten.
Ama pazartesi elimiz boş kalırsak sezonda yaşanacak kayıpların maaliyeti de bu hesaba eklenecek  :akuma:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı manyak1903

sezer konusunda, egemeni göndermeleri beni çileden çıkarıyor.bugün türk ve kaliteli stoper olsa diyoruz , vardı hem de aynı paraya.hadi olmadı egemen gibi bir oyuncudan 1-2 bonservis kazan.sezere ayrı egemen gibi birini yollayana ayrı.

(egemen indirim yapmadı , siz paramızı ödeyemezsiniz dedi demeyin , egemen insan evladı ben 30 yaşındayım bundan sonra para kazanacak yaşı geçtim , feda edemem diyerek gitti , adam son hayatını kuracağı parayı hiç olmazsa 50 küsür maç oynayarak alıyordu.)

Çevrimdışı Çağrı

bütün ilgilendiğimiz oyuncuları alamayız zaten.biz almadık diyede ortada kalacak halleri yok elbet biryerlere gidecek.bakınız arsenalde demba ba yı istemiş alamamış sonra biz almışız.onlarda gidip başka oyuncu bulurlar.düyada en az sıkıntısı olan şey iyi futbolcu teksıkıntı bol para.para çok olduğunda alınacak oyuncu çok.takıma oyuncu önerirken veya bakarken neden noboa linnes ,ruiz vs bakıyoruz paramızın buna yeteceğini düşündüğümüzden yoksa marko marin yerine marko reus veya mario götze ye gideriz.(alıntı senden ama cevap sana değil)

Murat abi değil para sıkıntı inan bana. Ama illa para olacaksa ona cevap vereyim.

Senin scout ekibin 7 aydır izliyormuş Linnes'i. Sen neyi bekliyorsun imzaları atmak için o zaman? Neden Ağustos'a kalıyor? Kurumsallaşmadık mı biz? Çok profesyonel değil mi her şey? Alsaydın nisan ayında protoklü yapsaydın 2 milyondan adam coşmadan önce.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

benim anlamadıgım kısa vadede 170 kusur milyon tllik bir odememiz var,,

benim anlamadıgım sey transfer odemelerini ne güzel senelere yaydın,,

Simdide basına Sampiyonlugu baya baya dillendiriyorsun

Peki davranıslar hamleler bunu gostermiyor,, belki arkaplanda yapıyorsun bunun sonucunu gorucez ayın 1inde
ama neden bu kadar haberi ucuruyorsunuz?? hiçbir isim simdiye kadar yalanlanmadı hiçbir isim simdiye kadar bitmedi

suana kadar 2 forvet klübe katıldı gecen seden farklı oalrk sacmalıgın daniskası budur,,, 

kendim yaptım biliyorum,,
sezon bittikten sonra erdal torunogulalrının cihangir gokdoganla bjktvdeki programlarına ben bir soruyla karsılık vermiştim,,(o donem cok sıcak diego temasları vardı)
canlı yayında bu soru okundu soru neydi ,yeni transferlerimiz kampa yetişicekmi,, cihangir gokdogan dediki cok guzel bir soru,
bende actım 5duyu organımı dinledim dediki hepsi kampa yetişicek bundan emin olun,, bunu derken oyle bir dille anlattıki tamam dedik bu sene hersey on numara bes yıldız,,

peki sonuc?? :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı eski inönü

Hocam yıkmak istemiyoruz zaten ama akıllarını başlarına alacaklar çiftlik değil orası. Davaları icraları bitirdin düzene soktun diye böyle saçmalıklar yapamazsın o zaman senden sonra gelenler de aynı şeyleri söylerler. Geçiş dönemi bitti artık biraz daha geçiş dersek bizi komple transit geçecek diğer iki takım. Arsenal'e kafa tutmuşsun artık geçişi filan olmaz bunun oturmuş her şey. Zarar vermeyecekler kulübe hele Demirören'den sonra bu kadar hassasken 30 defa düşünecekler.
haklısın. butun olumsuzlukların ilacı takımın başarısı. takım başarılı olursa en cok yonetim rahatlar. onlar da farkındadır. kaliteli bir sag bek ve orta saha alınacak artık başka yolu kalmadı.  Alınmazsa takımımız yine sonuna kadar gider ama hep sonlarda kayberder. Gecen sene 2.ligi kaybettigimiz gibi arsenale kaybettigimiz gibi.

Çevrimdışı manyak1903

Hocam burda da espri yapmışsın sana helal olsun. :claps: Doğru birde Almanya'da barda bıçaklanma olayı vardı.
başka ne yapayım ki   :icool: sövsek yasak , burada yakışmaz başka türlü.

kafamda 1-2 düşünce daha var , onları pek yazmıyorum , belge bekliyorum.yoksa millet daha çılgına bağlar benim bildiğimi bilse.bildiğim de doğru mu diye bekliyorum işte.önümüzü göremiyorum da  :busted_cop: anlık yaşamaya başladık yine amaan boşver akşam maç var biraz kafa dağıtırız , inşallah kafanın dışı sağlam kalır  :ebebe:

Çevrimdışı eski inönü

Murat abi değil para sıkıntı inan bana. Ama illa para olacaksa ona cevap vereyim.

Senin scout ekibin 7 aydır izliyormuş Linnes'i. Sen neyi bekliyorsun imzaları atmak için o zaman? Neden Ağustos'a kalıyor? Kurumsallaşmadık mı biz? Çok profesyonel değil mi her şey? Alsaydın nisan ayında protoklü yapsaydın 2 milyondan adam coşmadan önce.
kesinlikle olay sadece para sıkıntısı degil. Plansızlık ve kaos var. ANÇ olmasa çoktan çökmüştü. Paran yoksa neden Hunt'ı almadın bonservisi elindeydi.

Çevrimdışı murat

7
bu işin başında profesyonel de vardı ama bir türlü profesyönelleşemedik.benimde beklentim sezon sonu imzaların atılacağı ve hazırlıklara tam takım başlanacağıydı ama malesef sorun önder özendemi yoksa yönetimdemi yada tek.dir ile fut.dir. arasındaki sorunmudur parasızlıkmıdır yine önceki sezonlar gibi son güne bıraktık işleri.yapılan işerden bende memnun değilim ama işin iç yüzünü bilmeden sallayamıyorum.kadro mühendisliğinde yine sınıfta kaldık.