Biraz veryansın edecem kusura bakmayın ;
Şimdi sayfalarca geri dönüp alıntı yapmak istemiyorum ama '' Motta iyi transfer değil '' dediğimde, saçmalama - '' Olcay bizim sol açık kanadımızda iyi değil sadece istikrarı var dediğimde - bana sol açık isim isim yaz bakalım Türkiyedeki en iyi sol açık Olcay '' - '' burda 10 numara ve sağ bek için ağır yazılar yazarken - abi dur daha maç var hemen giydirmişsin maç geçsin bol bol küfredecek zamanımız olacak '' - '' daha gerisi Danny transferleri , forvet alınmaması yüzünden bu Arsenalle Gs yerine biz oynuyoruz derken - yine laflarımı yerden yere vuran '' kardeşlerim olmuştu , siz zaten maçtan sonra ki sorunları yazmışsınız, birde ben tekrar etmeyecem , bugün bu Arsenali ( bitik Arsenali diyelim ) geçememişsek , bunun tek sorumlusu '' Beşiktaş Transfer Yetkilileridir ''.
Bunuda olup biten olay arkasından neden yazıyorum , yine dejavu , bu seferde Lig ve AL gitmesin diye, bu takımın kadro derinliği 0 dır , bu takıma sağbek - orta saha hatta önlibero alınmazsa , havlu atarız, diyosunuzya , bu takım ligi süpürür AL için lazım diye, bu takım ligi falan süpüremez, geçen yıl ilk 5 haftayı hatırlayın şampiyon ilan edenler oldu , sonra Gs maçıyla çöküş yaşandı, ha olaylar saha kapatma- BILIC cezası etken midir evet ama bana göre daha sonraki çöküş kadro derinliği olmayışıydı , sakatlıklarla çöktük .
Özet geçersem ; Bakarsan Bağ olur bakmazsan Dağ, alırsan iyi sağbek ve skorer - akıllı(bunu Çağrı yukarda tanımlamış) orta saha, Veli-Atiba yedekleyecek önlibero . Devre arasında da Sivokla durumu kotarma durumuna göre stoper değerlendirmesi yaparsın , sol açık değerlendirmesi yaparsın . Bence Şampiyonluğun en büyük favorisi olur ve AL de çok ilerler.
***Birde ben şunu haala savunuyorum , en başından beri yazdığım , PEKTEMEK yükseldiğinde yani şu sıra yüksek bonservisle Türk Forvet sıkıntısı yaşayan Fenere satacaktık, onun yerine Khouma BABACAR olsaydı şu maçta , birde akılı ortasaha arkalarına eklenseydi, inanın sağbekte Acun Ilıcalı oynasa biz bu turu güle oynaya yine geçerdik. Ligdede İsmail solbek olunca onun ikamesi (yabancı sınırı) satılan Pektemek yerine Khouma BABACAR - Demba BA ile ilerde oynayabilir.
Kendimide böyle yazınca içki masasında Devlet kurtaran tipler gibi hissediyorum, hani konuşursun konuşursun bi halt değişmez, aynı o hesap, yine bildiğini okuyacak Yönetim ...