2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552207 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

@Kesh ; olur kardeşim olur sen bana güven, hatta @ozan062 'nin yazdığı forvete de bir reçete yazayım ; transfer sezonunun başından beri barım barım bağırdığım isim Khouma BABACAR , al Khoumayı 5 sene forvet hattına bakma sonra fahiş fiyata sat, cumhuriyet altını gibi.

'' Bu arada reçetenin ilk ilacı geldi galiba, Holoşko Rizeye gidiyomuş, Rabbim dualarımı kabul etti sonunda.

Çevrimdışı Kemal

Arkadaşlar UEFA'dan play-off lara kaldığımız için 2.1 m euro almışız, gruplara kalırsak 11.7 m euro daha gelecek deniyo.
Allah korusun Arsenale elenip, Avrupa Ligine gidersek ortalama ne kadar alacaz bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı TURKahvesi

Arkadaşlar UEFA'dan play-off lara kaldığımız için 2.1 m euro almışız, gruplara kalırsak 11.7 m euro daha gelecek deniyo.
Allah korusun Arsenale elenip, Avrupa Ligine gidersek ortalama ne kadar alacaz bilgisi olan var mı?

yarın arsenal'i elediğimiz takdirde ki (bol bol dua edelim arkadaşlar yeterki Beşiktaşımız gruplara kalsın) toplam 10.7 m.euro alacak 11.7 değil düzeltelim Kemal

avrupa ligi para ödülleri çok çok düşük maliyetler vermekte

avrupa liginde şampiyon olsan bile hemen hemen 10 m.euroyu bulmaz (tabi şampiyon olana dek tüm maçları kazanırsan 10 m.euroyu rahatlıkla geçersin)

Çevrimdışı ozan062

@Kesh ; olur kardeşim olur sen bana güven, hatta @ozan062 'nin yazdığı forvete de bir reçete yazayım ; transfer sezonunun başından beri barım barım bağırdığım isim Khouma BABACAR , al Khoumayı 5 sene forvet hattına bakma sonra fahiş fiyata sat, cumhuriyet altını gibi.

'' Bu arada reçetenin ilk ilacı geldi galiba, Holoşko Rizeye gidiyomuş, Rabbim dualarımı kabul etti sonunda.

bir donem konusulmustu,, boyle hamle oalbilir ama bu cocuk bildiğim italya 2ciligde patlama yapmıs bir arkadastı oyle kalmıs aklımda,,, holosko fenaa gitsin artık nasıl gidiyorsa gitsin kurtulalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

İnşallah yarın turu geçeriz, hem para - hem prestij - hem marka değeri-hem forma , kombine satışı - hem rakibine (Gs) dünyanın parasını kazandırmamak ...  biz biyerden alıp biryere koyacak. Şu GS sittin sene gruplara kalamazdı şu formsuzluğuyla , direkt 2. olsak çok büyük para indirmiştik kasamıza ama işte hayırlısı ,inşallah Allah yarın yediğimizi ofsayt attığımızı Gol eyler.

Çevrimdışı Kemal

bir donem konusulmustu,, boyle hamle oalbilir ama bu cocuk bildiğim italya 2ciligde patlama yapmıs bir arkadastı oyle kalmıs aklımda,,, holosko fenaa gitsin artık nasıl gidiyorsa gitsin kurtulalım

Evet acayip bir forvet , şuan 7-8 civarı alınabilir diye düşünüyorum ben, 5 teklif etmiştik ama vermemişlerdi, üzerine düşülmedi hiç.Bu ligi sallar öyle diyeyim . Sakatlık falan yaşamazsa değerini katlar bizim vitrinimizde 20 lere falan Avrupaya uçar.

Çevrimdışı Efe

holosko gitmiş bonservisini vermiş yönetim alacaklarına karşılık 4-5 yabancıyla bizim ligde şampiyon olmamız lazım :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Holosko = 1.100.000 euro ( 2m euro alacağı silinecek denıyor ) = 3m euro
Toraman = 630.000 euro
Eneramo = 1.200.000 euro (bu mutlaka gıtmeli,bedava Karabuke vermedıler)
-------------------------+
                2.930.000 m euro + 2m euro = 5m euro kazancımız burdan var.

sezer öztürk + Gökhan süzen de giderse = 900 + 550 = 1.450.000m euro da burdan gelir

7m euro yapıyor, sanki CL de gruplara kalmış gibi bütçe rahatlıyor, bu safralardan kurtulmak gerçekten bütçemiz için çok ama çok önemli, yönetim şunu sağlasa + RUİZ VE LİNNES 'i alsa ben şahsen ayakta alkışlarım.

Çevrimdışı Tolga

holoskoya karşılık korayı alsak ya rizeden en azından sağ beke alternatif oyuncu almış oluruz  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KAP

3 yabancı alabiliriz bu durumda :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Tolga

arkadaş özellikle şu gslıların kendilerini en büyük kulüpmüş gibi görme çabaları yok mu adamı sinir ediyorlar valla :s20:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Holosko,Çaykur Rizespor ile anlaşmış umarım doğru haberdir 5 yıldır bu takıma verdiği hiç bir katkı yok gönderilsin artık.

Çevrimdışı Çağrı

Şöyle oluyor abi tek katılsak 9 milyon euro para geliyor ortalama gruplardan çıkmayı başaran takıma. Aama 3 takım gidersek 3 e böleceğiz onu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Elensekte sıkıntı yok, doğru transferlerle AL de en az çeyrek final oynarız :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Çok iyimser olacak ama sağ bek 10 numara bittikten sonra transferin son gününe doğru genç bir ortasaha oyuncusu bekliyorum  kiralık satın alma opsyionu ile
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Elensekte sıkıntı yok, doğru transferlerle AL de en az çeyrek final oynarız :ok:

Çeyrek yetmez artık  :utan
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çok iyimser olacak ama sağ bek 10 numara bittikten sonra transferin son gününe doğru genç bir ortasaha oyuncusu bekliyorum  kiralık satın alma opsyionu ile
holoskonun gidişiyle belki bir ihtimal olabilir

Çevrimdışı Çağrı

arkadaş özellikle şu gslıların kendilerini en büyük kulüpmüş gibi görme çabaları yok mu adamı sinir ediyorlar valla :s20:

Beşiktaş ; Fener ve gs üstü bir takımdır. Yeter ki kimlik kaybetmesin ikisini de şımarık çocuğu tokatlar gibi kanırttığımız zamanlar çok uzak değil henüz. 2004 yılınca ağlaşıyorlardı Beşiktaş napıyor böyle 40 maç namağlup olunur mu diye. Bir tane derbi vermiyorduk onu bırak5 derbi gol yememişti bu takım. Yeter ki stad bir an önce bitsin ve yıldız manyağı olmayalım takım olaım.

Biz Atletico madrid onlar barca real havası veriyorlar böyle bir şey yok Türkiye'de. En başta bütçeler bu kadar uçuk değil. Stad bitince Beşiktaş gs senede 350 fener 300 civarı kazanır. Biz bu paralara alışık değiliz onlar gibi saçma adamlar almayız gerçekçi bir yönetimle tozunu atarız ligin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Ben herkes kadar çok istemiyorum Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı, 2. torbada PSG, 3. torbada Live ayarı takımlar var. 1. torbadan bahsetmiyorum bile. Allah korusun kadromuz bu takımlarla yarışacak seviyede değil. Ben onun yerine AL finaline çıkıp kupayı almayı daha çok istiyorum. Fikret Başkan'da en büyük hedefinin bu olduğunu söylemişti :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Fikret Orman'ın çok önemli bir tespiti var bu takım stad için 10 yıl genç kaldı. Sonuçları da ortada. Fener stadı yapınca yıldızları getirdi getirdikçe şampiyon oldu oldukça onunla başetmek isteyen biz ve gs ödeyemeyeceği paraları harcadı biraz durdurdu ama çok borçlandı. Biz 700 onlar milyarlık oldular fener sadece 300. Aslında fener ne transfer ne para anlamında bu 10 yılı iyi kullanamadı çok daha arayı açmalıydı.

2016'dan itibaren biz yılda çok rahat 15-20 milyon euro harcayaacak seviyeye geleceğiz ve Ozi töre gibi oyuncular gelişmiş olacak. Umutlu bakmıyorum gerçekten realite bu bkaliteli yabancılarla nokta atışlar yaparsak gelecek bizim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş ; Fener ve gs üstü bir takımdır. Yeter ki kimlik kaybetmesin ikisini de şımarık çocuğu tokatlar gibi kanırttığımız zamanlar çok uzak değil henüz. 2004 yılınca ağlaşıyorlardı Beşiktaş napıyor böyle 40 maç namağlup olunur mu diye. Bir tane derbi vermiyorduk onu bırak5 derbi gol yememişti bu takım. Yeter ki stad bir an önce bitsin ve yıldız manyağı olmayalım takım olaım.

Biz Atletico madrid onlar barca real havası veriyorlar böyle bir şey yok Türkiye'de. En başta bütçeler bu kadar uçuk değil. Stad bitince Beşiktaş gs senede 350 fener 300 civarı kazanır. Biz bu paralara alışık değiliz onlar gibi saçma adamlar almayız gerçekçi bir yönetimle tozunu atarız ligin.
yav zaten bu medyanın şişirmesi hayır arada gerçekten bu kadar fazla fark olsa birşey demiyecem de neyse şu stadımıza şampiyon olarak dönersek bu sezon ş.liginde olmasak bile gelecek sezon ş.liginde iyi işler yapacağımıza inanıyorum 2003 ile başlayan muhteşem gidişimize taş koydular ama bu sefer izin vermemeliyiz buna

Çevrimdışı forzatunga

Ben herkes kadar çok istemiyorum Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı, 2. torbada PSG, 3. torbada Live ayarı takımlar var. 1. torbadan bahsetmiyorum bile. Allah korusun kadromuz bu takımlarla yarışacak seviyede değil. Ben onun yerine AL finaline çıkıp kupayı almayı daha çok istiyorum. Fikret Başkan'da en büyük hedefinin bu olduğunu söylemişti :ok:

gruplara kalıp parayı alıp ,grupta 3. olup avrupa liginde devam etmek lazım.
CL'de şansın yaver gitse bile en fazla görebileceğin çeyrek final gerçekci olmak lazım şu an için ama EL'de birazcık şans ile final çok zor değil.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

haklisin hocam. ama bir gercekde varki son 18 yilda sadece 2 sampiyonluk görmüs bir takimiz. yani bu bütce farki son 6-7 yilda olmus birsey, bundan önce bukadar bütce farki yokduki, ama yinede bi türlü her sene sampiyonluga oynayan takim olamadik. yani hatayi birazda kendimizde aramamiz lazim. kim nederse desin, sampiyonluklarla büyürsün, hep büyük kalirsin. renklilerden biri 4. yildizi takarsa bi düsün bizi nasil görürler. malesef taraftar olarakda cok seyirci kaldik bu olaylara, ve cok sustuk, hep simdi olacak, biraz daha sabredelim, her yil yeniden yapilanma falan filan. bakkal bile yönetemiyecek adama 8 yil kockoca camiayi yönetmesine izin verdik. bakin gs'ye, sampiyon olamayinca hemen ortaligi yikiyorlar, ikincilige bile kabullenemiyorlar. adnan polati nasil gönderdiler? demek istedigim Besiktas taraftarinda son yillardaki cöküsün cok büyük payi vardir. sampiyonluklar yasamazsak renkliler dahada kücümseyecek bizi, buda bir gercek.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

haklisin hocam. ama bir gercekde varki son 18 yilda sadece 2 sampiyonluk görmüs bir takimiz. yani bu bütce farki son 6-7 yilda olmus birsey, bundan önce bukadar bütce farki yokduki, ama yinede bi türlü her sene sampiyonluga oynayan takim olamadik. yani hatayi birazda kendimizde aramamiz lazim. kim nederse desin, sampiyonluklarla büyürsün, hep büyük kalirsin. renklilerden biri 4. yildizi takarsa bi düsün bizi nasil görürler. malesef taraftar olarakda cok seyirci kaldik bu olaylara, ve cok sustuk, hep simdi olacak, biraz daha sabredelim, her yil yeniden yapilanma falan filan. bakkal bile yönetemiyecek adama 8 yil kockoca camiayi yönetmesine izin verdik. bakin gs'ye, sampiyon olamayinca hemen ortaligi yikiyorlar, ikincilige bile kabullenemiyorlar. adnan polati nasil gönderdiler? demek istedigim Besiktas taraftarinda son yillardaki cöküsün cok büyük payi vardir. sampiyonluklar yasamazsak renkliler dahada kücümseyecek bizi, buda bir gercek.
bakkal bile yönetemiyecek adama 8 yil kockoca camiayi yönetmesine izin verdik. bakin gs'ye, sampiyon olamayinca hemen ortaligi yikiyorlar, ikincilige bile kabullenemiyorlar. adnan polati nasil gönderdiler?
özellikle bu konuda çok haklısın aynı şey fbde de var gsyın kongre yapısı o açıdan daha iyi başarısız oldukları zaman o başkanın kellesini kesiyorlar yeni bir başkanla yola çıkıyorlar biz de hep başkanlara sabretme zorunluluğu var arkadaş ortada bir başarısızlık varsa bunun sorumluları o koltukta oturmamalılar o yüzden bizdeki bu kongre yapısı değişmedikçe işimiz hiç kolay değil başkan olan istifa edip ben başkan olmayacam diyene kadar ne yaparsa yapsın başkan oluyor bunun değişmesi şart.

Çevrimdışı Efe

Alacak arkadaşlar
indirimli kombineler için son 2  gün ... .
Şampiyon Beşiktaş JK