2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548392 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Forumda gerçek veya tüzel kişilerin haklarını zedeleyecek, aşağılama, hakaret, küfür vs. içeren mesajları yazmak kesinlikle yasaktır.[/url]
Ben başkanın böyle bir konuşma yaptığını hatırlamıyorum ve en önemlisi haberin kaynağı fanatik bunlar çok uydurma haber yapan gazeteler internet sitelerinde günde 250 tane son dakika haberi geçiyorlar hepsi de asılsız.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 16:29:30 Necmi ]

Çevrimdışı Yakup

benim şöyle bir düşüncem var..

1. Turu geçemedik ve hemen transfer açıklandı. acıyı hafifletme politikası...

2. Turu geçtik ve kurayla beraber transfer açıklandı. padişahım çok yaşa politikası

:alala: :alala: :alala: :alala: yani kesin transfer yapılacak ama hangisine bağlı kalınarak yapılacak bekliyoruz... :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı cinque

Ben başkanın böyle bir konuşma yaptığını hatırlamıyorum ve en önemlisi haberin kaynağı fanatik bunlar çok uydurma haber yapan gazeteler internet sitelerinde günde 250 tane son dakika haberi geçiyorlar hepsi de asılsız.

Adım gibi eminim bu konuşmanın yapıldığına. Diyorum ya gözümün önüne açıklaması geldi diye. ntvspor linkini bulursam onu da koyacağım.

Çevrimdışı scape_bjk

Adım gibi eminim bu konuşmanın yapıldığına. Diyorum ya gözümün önüne açıklaması geldi diye. ntvspor linkini bulursam onu da koyacağım.
Önder Özen bi basın açıklamasında gerektiğinde basına yalan da söyleyeceğiz gibi açıklama yapmıştı yani transfer döneminde bazı taktikler gereği açıklamalara pek takılmamak gerek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önder Özen bi basın açıklamasında gerektiğinde basına yalan da söyleyeceğiz gibi açıklama yapmıştı yani transfer döneminde bazı taktikler gereği açıklamalara pek takılmamak gerek.

Yapmak da gerek böyle zaten yoksa oyuncuların fiyatları artıyor. pazarlık şansımız azalıyor  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cinque

Yapmak da gerek böyle zaten yoksa oyuncuların fiyatları artıyor. pazarlık şansımız azalıyor  :ok:

Pardon da hazirana transferleri yetişteceğiz deyip transfer sezonunun son haftasına iş bırakınca hangi futbolcunun değeri artıyor? Futbolcu ismi göremedim ben.

Çevrimdışı ozan062

yalnız bunu kendisi için soylemişti:D

yalanı bosverinde  su bir gercek joneste gittiğine gore holosko ve eneramonun gidicğei yerlerin olmasıylada bir süpriz on liberoda bekliyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

yalanı bosverinde  su bir gercek joneste gittiğine gore holosko ve eneramonun gidicğei yerlerin olmasıylada bir süpriz on liberoda bekliyorum
Bir ön libero bende bekliyorum hocam holosko ve enaramo her an gidebilir.

Çevrimdışı Tolga

arsenal maçını beklemek kadar mantıksız bir iş olamaz sanki arsenal maçını geçersek dünya yıldızları gelecekte alacağımız oyuncular belli eğer anlaşıldıysa beklemenin mantığı nedir her işimiz ters arkadaş
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

arsenal maçını beklemek kadar mantıksız bir iş olamaz sanki arsenal maçını geçersek dünya yıldızları gelecekte alacağımız oyuncular belli eğer anlaşıldıysa beklemenin mantığı nedir her işimiz ters arkadaş

maçtan önce getirip oyuncuların aklını karıştırmaya gerek yok bence oyuncu alınacağı biliniyor ama gelecek kişi belli olması daha farklı birşey
10 numara alıyorsun bu birini kesecek ilk 11 den sağ bek alıyorsun ismail yada motta yı kesecek 11 den bu şekilde düşünüyorm ben

Çevrimdışı cinque

maçtan önce getirip oyuncuların aklını karıştırmaya gerek yok bence oyuncu alınacağı biliniyor ama gelecek kişi belli olması daha farklı birşey
10 numara alıyorsun bu birini kesecek ilk 11 den sağ bek alıyorsun ismail yada motta yı kesecek 11 den bu şekilde düşünüyorm ben

Sizce ismailin, mottanın morali mi düşer yoksa eyvah yeni biri geldi şu arsenal maçında kendimi göstereyim de kolay lokma olmayayım mi derler?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pardon da hazirana transferleri yetişteceğiz deyip transfer sezonunun son haftasına iş bırakınca hangi futbolcunun değeri artıyor? Futbolcu ismi göremedim ben.

O konuda sonuna kadar haklısınız. Ben genel konuştum. Ama transferde çok yavaş olduğumuz zaten ortada   :by2:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı FARUK

Sizce ismailin, mottanın morali mi düşer yoksa eyvah yeni biri geldi şu arsenal maçında kendimi göstereyim de kolay lokma olmayayım mi derler?

gereksiz risk alma ihtimalide var ortamı karıştırmamak bence  en iyisi

Çevrimdışı scape_bjk

Önder özen zaten artık yok transfer politikası olarak söyledim ben. Gökhan Töre'yi alamayacağız dedi bir sürü kişi aldık işte şimdide transfer yapamayacağız deniyor bekleyelim görelim bence

Çevrimdışı manyak1903

maç çarşamba , transfer pazartesi bitiyor.rahat olun.olur ya da olmaz transfer.ama en az 1 tane daha olur diye düşünüyorum.kredi almışız(haber büyük ihtimal doğru)

bence sağ bek ve çift yönlü orta saha alıp 10 numarayı devre arasına da bırakabiliriz.ama sağ bek ve 10 numara gelirse de yine devre arası 1 transfer daha yaparız.yani zorlanmadan 2 transfer.zaten 2 den fazla yerimiz de yok yabancı için ,en azından şu an.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ozan062

zaten linnes bitmiş olma ihtimali yüksek mac sonunda bircok arkadası demiski artık onu haftaya goremeyebiliriz diye,, bircok takımla gorusuyor kararı o verecek diye,, zaten bizden baska ilgilenen yoktur diye umuyorum ve biz alıcaz onu inş yani coktan anlasmısızdır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

zaten linnes bitmiş olma ihtimali yüksek mac sonunda bircok arkadası demiski artık onu haftaya goremeyebiliriz diye,, bircok takımla gorusuyor kararı o verecek diye,, zaten bizden baska ilgilenen yoktur diye umuyorum ve biz alıcaz onu inş yani coktan anlasmısızdır
bizden başka ilgilenenler varsa işimiz zor zaten inş yoktur

Çevrimdışı scape_bjk

Yaw şu lig tv'nin süper lig için hazırladığı yeni reklamı beni çok rahatsız ediyor :akuma: Adamlar fb ve gs'yi ön plana almış sanki şampiyonluk onlara arasında geçecekmiş gibi bi hava yaratıyor. :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Yaw şu lig tv'nin süper lig için hazırladığı yeni reklamı beni çok rahatsız ediyor :akuma: Adamlar fb ve gs'yi ön plana almış sanki şampiyonluk onlara arasında geçecekmiş gibi bi hava yaratıyor. :akuma:
lig tvnin adetidir bu zaten daha geçen sene diyordum fb şampiyon olursa digitürk 4. yıldız üzerinden lig tv satmaya çalışacaktır diye o yüzden şaşırmamalısınız.bu oyuna dur demediğimiz sürece atı alan üsküdarı geçecek maalesef
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 13:56:05 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Takma hocam hep böyle zaten medya. Ortalığı karıştırıyorlar fenerle gs arasında kavgalar olsun da bizde reyting yapalım diye. Ama bu sene hepsini susturacağız Allah'ın izniyle. Herkes bizi konuşacak.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 13:58:08 Samo1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

İtalyan gazetesi Tuttosport sağ bek için Marco Motta'yı yazmış.

Çevrimdışı manyak1903

eğer anlaştıysak linnesi bence açıklamalıyız.ya da imzası resmi belgede olmalı ,üzülmemek için.sağ bek büyük sorun yani son anda böyle adamı üstelik genç de kaçırmamak lazım.zaten yavaştan parlıyor mu ne.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı scape_bjk

Bence transferler bitmiştir sadece sözleşme metni üzerinde çalışılıyordur.

Çevrimdışı enesbjk

Beşiktaş transferde son viraja girdi... Orta saha ve sağ bek transferleri için uzun süredir çaba sarf eden siyah beyazlı yönetim, bu hafta resmi imzaları attıracak.

Orta saha için Jose Sosa, sağ bekte de Martin Linnes konusunda son aşmaya gelen yönetim, her iki futbolcunun kulüpleri ile ödeme planlarında anlaşmya çalışıyor. Arjantinli 29 yaşındaki Sosa için Metalist Kharkiv ile yapılan son pazarlıklarda bonservis bedelini 3.6 milyon euroya indiren yönetim, futbolcuyla 3 yıllık mukavele imzalayacak.

Linnes için ise 2 milyon euroyu gözden çıkaran siyah beyazlılar, Molde ile ödeme planı konusunsa uzlaşma sağlanması halinde Norveçli sağ bek ile 4 yıllık kontrat yapacak.

27 Ağustos'da oynanacak Arsenal maçı öncesi en az 1 futbolcuya imza attırmayı hedefleyen Beşiktaş Yönetimi, cuma gününe kadar 2 oyuncuyu da kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.
KAYNAK : Ntv Spor

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ntvspor maşallah

her gün bir haber sallıyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net