2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555270 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

10 numarasız kaldık geçmiş olsun auron hunt dedik yok roni yok ruiz yok marin yok belhanda yok adel taarabt bizim yönetim gider şunu alırda diyemiyorum kimi alacaklar artık  ayıp atıp !!!
bu saatten sonra kimseyi almayacaklar adım kadar eminim belki bir tane ucuz sağ bek alırlar transferi kaparlar sonra gene şampiyon olamadık diye üzülür dururuz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Şampiyonlar liginden elenirsek korkarım 10 numara almayacak yönetim. Sağ bek alıp transferi kapatacak Oğuzhan sakatlandığında çift forvete döneceğiz diye kuvvetlice hissediyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonlar liginden elenirsek korkarım 10 numara almayacak yönetim. Sağ bek alıp transferi kapatacak Oğuzhan sakatlandığında çift forvete döneceğiz diye kuvvetlice hissediyorum.
aynen öyle olacak hayır zannediyorlarki feyeneoordu bu kadroyla eledik bütün sezon böyle her maçı kazanırız çok kaliteli takımımız var ya bir de transfer yapmıyorlar iyi bir 10 numara ve sağ bek transferi olmadan şampiyonluğu falan unutun çok açık ve net söylüyorum ön liberoyu söylemiyorum bile

Çevrimdışı Sedat

Sağ bek İsmail Sol bek Motta. - Atakan Kurt
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş Mustafa Pektemek gibi oyunculara güvenip 4 42 oynayaksa yandık

Pektemek için 5 hfta sonra demediğimiz kalmaz..

ozzy ye güvenip iş olmaz..

Koca seneyi yiyecekler.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

bence mantıklı zaten bu maçta karşı kaleye en fazla 3-4 defa gideriz öncelikli hedef gol yememek olmalı.

Çevrimdışı TURKahvesi

kendimce şöyle bir araştırdım 10 numara transferi için

http://www.transfermarkt.com.tr/spieler-statistik/wertvollstespieler/marktwertetop?ausrichtung=Mittelfeld&spielerposition_id=10&altersklasse=23-30&yt0=Anzeigen

Michu olabilirdi mesela en azından kiralanabilirdi ama bu sezon maalesef Napoli'ye kiralik gitti 1.250.000 euro'ya

Alexandru Iulian Maxim bu oyuncu nasıl arkadaşlar hani  Belhanda'ya önerilen paraya bu rumen alınabilirmiydi  :alala:

Sebastián Marcelo Blanco var arjantinli 2011 yılında ağır sakatlık geçirdi ama o sakatlığı tam anlamıyla atlattı formda görünüyor

özellikle rumen oyuncu çok dikkat çekmekte duran toplarda da çok etkili.

Çevrimdışı Özgür K.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BOYUNCA KAFAMIZIN RAHAT OLACAĞI SADECE İKİ BÖLGE VAR: KALE VE MERKEZ FORVET (4-2-3-1 OYNAMAK KAYDI İLE) DİĞER BÖLGELERDE SAKATLIK FORMSUZLUK TECRÜBESİZLİK GİBİ NEDENLERLE CİDDİ SIKINTILAR YAŞAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM. 10 NUMARA SAĞ BEK İLE İYİ BİR TAKIM OLACAKTIK ANCA. DERİNLİKLİ, KALİTELİ VE ÜÇ KULVARDA YARIŞACAK TAKIM İÇİN İSE STOPER KANAT VE BTB İHTİYAÇ VARDI AMA TÜM BUNLARA OLDUKÇA UZAK GÖRÜNÜYORUZ. SORUNUN PARA OLDUĞUNU HEPİMİZ TAHMİN EDİYORUZ BUDA İNSANI ÖNÜMÜZDEKİ BİR DEĞİL İKİ SEZON İÇİN UMUTSUZLUĞA SEVK EDİYOR.

BENCE TARAFTAR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR DESTEK OLMAK İÇİN ÇÜNKÜ YÖNETİME HATALARINA RAĞMEN İNANIYOR. ŞİMDİ İŞ BİRAZ YÖNETİCİLERE DÜŞÜYOR, HERŞEYİN İÇ YÜZÜNÜ BİLMEMEKLE BERABER ŞARTLARIN BİRAZ ZORLANMASI GEREKTİĞİ KANISINDAYIM. ÖZELLİKLE 10 NUMARA İÇİN.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

xuz

• Ziyaretçi

Bu sene de kendi ellerimizle şampiyonluğu veriyoruz anlaşılan.
Stad bitse de yönetim gitse ya, vallahi sıkıldım

Çevrimdışı pascal26

Evet transferde akşam pazarına kaldık. Bence büyük takımların kamplar sonrası elde tutmaktan vazgeçebileceği oyunculara yöneliriz artık. Bu kötü bişey de değil. İngiltere de özellikle çok oyuncu var bu şekilde. 5 lik oyuncuyu 2 ye alabilirz böylece. Ama hedefleri iyi seçmiş olmak gerek. Önder Hoca olsa daha rahat olabilirdim.

Ayrıca Eskişehir hocası Ertuğrul, Sivok ve Holoskoyu her zaman çok beğenir. Bence onlar da bizim bu futbolculara mutlaka talip olacak. Stoper haberleri de bu yüzden çıkıyo bence. Yeni stoper + Tarık takası sürpriz olmaz.

Çevrimdışı Tolga

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BOYUNCA KAFAMIZIN RAHAT OLACAĞI SADECE İKİ BÖLGE VAR: KALE VE MERKEZ FORVET (4-2-3-1 OYNAMAK KAYDI İLE) DİĞER BÖLGELERDE SAKATLIK FORMSUZLUK TECRÜBESİZLİK GİBİ NEDENLERLE CİDDİ SIKINTILAR YAŞAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM. 10 NUMARA SAĞ BEK İLE İYİ BİR TAKIM OLACAKTIK ANCA. DERİNLİKLİ, KALİTELİ VE ÜÇ KULVARDA YARIŞACAK TAKIM İÇİN İSE STOPER KANAT VE BTB İHTİYAÇ VARDI AMA TÜM BUNLARA OLDUKÇA UZAK GÖRÜNÜYORUZ. SORUNUN PARA OLDUĞUNU HEPİMİZ TAHMİN EDİYORUZ BUDA İNSANI ÖNÜMÜZDEKİ BİR DEĞİL İKİ SEZON İÇİN UMUTSUZLUĞA SEVK EDİYOR.

BENCE TARAFTAR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR DESTEK OLMAK İÇİN ÇÜNKÜ YÖNETİME HATALARINA RAĞMEN İNANIYOR. ŞİMDİ İŞ BİRAZ YÖNETİCİLERE DÜŞÜYOR, HERŞEYİN İÇ YÜZÜNÜ BİLMEMEKLE BERABER ŞARTLARIN BİRAZ ZORLANMASI GEREKTİĞİ KANISINDAYIM. ÖZELLİKLE 10 NUMARA İÇİN.
taraftarın daha ne yapmasını bekliyorlar feyenoord maçı stad fulle yakındı bu akşamda öyle olacak geçmiş senelere göre forma satışında da artış var taraftar elinden geldiğince inanmadığı yönetime rağmen takıma katkı sağlıyor herşeyi de taraftardan beklemeyecekler sen 1 adım at taraftar sana 5 adım atar
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 20:16:34 burhanaltıntop1903 ]

xuz

• Ziyaretçi

Gerçekten, bu sene pek bahaneleri de yok. Stad olmamasına rağmen iyi bir kombine rakamı, full oynanan avrupa maçları ve geçen seneden bile yüksek forma satışı var. Bütün bunlara rağmen sadece tek bir bölgede iyileştirme yapıldı. Kanayan yaralar kanamaya devam ediyor.  :s20:

Çevrimdışı ALDENYX

mottayı sol bekten kesmez , sancez tam mottaya göre,bence önlü arkalı oynarlar motta önünde ismail..sağda necip oynar önündede olcay.bence :D
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ozan062

kendimce şöyle bir araştırdım 10 numara transferi için

http://www.transfermarkt.com.tr/spieler-statistik/wertvollstespieler/marktwertetop?ausrichtung=Mittelfeld&spielerposition_id=10&altersklasse=23-30&yt0=Anzeigen

Michu olabilirdi mesela en azından kiralanabilirdi ama bu sezon maalesef Napoli'ye kiralik gitti 1.250.000 euro'ya

Alexandru Iulian Maxim bu oyuncu nasıl arkadaşlar hani  Belhanda'ya önerilen paraya bu rumen alınabilirmiydi  :alala:

Sebastián Marcelo Blanco var arjantinli 2011 yılında ağır sakatlık geçirdi ama o sakatlığı tam anlamıyla atlattı formda görünüyor

özellikle rumen oyuncu çok dikkat çekmekte duran toplarda da çok etkili.

listedekilerin bir cogu bizi seçmez onu soyleyim

bugun tolganın performansına bakınız,, ben onu hep soyluyorum begenmiyordum performansını aldık oynatıyoruz ama buyuk macların kalecisi değil o maclarda bana guven vermiyor,, umarımki bugun beni ve bu sezon bolca yanıltır
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 18:26:37 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

KEmal hocam sende bizim başkana taktın. Sana iki sorum var geçen yıl sahamız 6 maç kapatan gizli güç Fikret Orman mıydı 2. si takımı batırıp transfer yapamayacak hale getiren gizli güç kimdi? Fikret Orman mı? El insaf hocam cincon bizim durumumuzdayken küme düşmemeye oynuyordu. Bizim gizli güç başkan ise bu durumdayken bir de üstüne stad yapmaya kalktı. Tabi ki bazı hataları var bundan sonra da hata yapacaklar ancak verdikleri savaşı görmezden gelmek vicdansızlıktır.

Hocam ben Beşiktaşı kötü duruma düşüren herkese takarım ve yazarım. Sorularına cevap vereyim kusura bakma geç okudum yazını

1) Geçen yıl sahamızı kapatan gizli güç siyasiydi, Gezi Parkı Olayları yüzünden ismi ön plana çıkan Beşiktaş ve Çarşıya kesilmiş faturaydı. Fikret Ormanın hiçbir suçu yok hatta ceremesini çekti.

2)Takımı batırıp transfer yapamayacak hale getiren UEFA dan tedbir ihbar yedirten, hatta maddi sıkıntıdan MEN yiyecek hale getiren , Yıldırım Demirören- Serdar Bilgili tayfasıdır. Özellikle Demirörenin yargılanıp burnundan fitil fitil getirilmesi lazım.

Hocam sen benim yazımı yanlış anlamışsın, ben şunu demedim ''sezonun başından beri Fikret Orman gizli güç bizi engelledi'',  ben şunu dedim '' tabii ki dışardan köstek vardır ama 2. devre başlarken , herkes dediki FORVET ve SAĞBEK MUTLAKA LAZIM, ALMEİDA la SERDAR la O-L-M-A-Z. Yönetim ne yaptı, gitti Danny'i getirdi, gol atamadık ve sağbekimiz devşirme oldu Danny'de sırtımızdan vurdu, 2.likten olduk ve 20m euro şimdi Arsenal maçlarına kaldı. Bu Yönetimin suçudur, ha Gizli Güçler bizle uğraşıyorsa, onların EKMEĞİNE şu yazdıklarımı yapmak YAĞ SÜRMEKTİR.

yoksa ben Başkana stad konusunda destek veriyorum, Allah Razı olsun ,adı tarihe geçecek.Demba BA'yı getirdi, kanayan yaramızı sardı , nazar değmesin yıllar sonra santrafor izledik Ama gerisinide getirmediler geçen yılki hataya düşmeye başladılar, bunu düzeltmeleri içinde heryerden yazacam belki 1 çığlık yerine ulaşır. Şu takıma şimdiye 10 numara ve sağbek monte edilmeliydi. Bari iyice geç kalmayalım, şu 3. yıldımızı takalım renkliler birazda bizi izlesin.

Amacım-Gayem bu.

Çevrimdışı EagleForce

Goz gore gore Arsenal maclarina sagbek, 10 numara, ve ortasaha (Atiba ve Veli'nin alternatifi en azindan) transferleri olmadan cikacagiz. Bu 3.sene ve artik para yok laflari da kurtarmaz yonetimi. Paran yoksa Lanzini Belhanda pesinde kosmayacaksin aylardir. Bu takimin eksikleri gecen devre arasindan herkesin malumu. Onca aydir butcene gore planini yapip imza attiracagin futbolculari kamplara yetistireceksin. Olmayacak transferler pesinde kosup son dakika Eneramo gibi transferler yapmayin yine.  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Goz gore gore Arsenal maclarina sagbek, 10 numara, ve ortasaha (Atiba ve Veli'nin alternatifi en azindan) transferleri olmadan cikacagiz. Bu 3.sene ve artik para yok laflari da kurtarmaz yonetimi. Paran yoksa Lanzini Belhanda pesinde kosmayacaksin aylardir. Bu takimin eksikleri gecen devre arasindan herkesin malumu. Onca aydir butcene gore planini yapip imza attiracagin futbolculari kamplara yetistireceksin. Olmayacak transferler pesinde kosup son dakika Eneramo gibi transferler yapmayin yine.  :s20:
aynılarını ben de çok kez söyledim de söylememiz bir işe yaramıyor gene yönetim bildiğini okuyor şu takıma 2 sağlam transfer yapsalar şampiyon olacaz belki de ama bunu göremiyorlar ve her zamanki gibi transferleri geciktiriyorlar param yok deyip alamayacağın adamların peşinden koşmak kadar saçma birşey yoktur.hala demba bayı nasıl aldılar hayret ediyorum doğrusu zaten cenkle beraber yeni bir transfer yok şu ana kadar.benim korkum olur da arsenale falan elenirsek 10 numara transferi yapmama ihtimalinin olması maalesef böyle bir ihtimal var.

Çevrimdışı EagleForce

aynılarını ben de çok kez söyledim de söylememiz bir işe yaramıyor gene yönetim bildiğini okuyor şu takıma 2 sağlam transfer yapsalar şampiyon olacaz belki de ama bunu göremiyorlar ve her zamanki gibi transferleri geciktiriyorlar param yok deyip alamayacağın adamların peşinden koşmak kadar saçma birşey yoktur.hala demba bayı nasıl aldılar hayret ediyorum doğrusu zaten cenkle beraber yeni bir transfer yok şu ana kadar.benim korkum olur da arsenale falan elenirsek 10 numara transferi yapmama ihtimalinin olması maalesef böyle bir ihtimal var.

Benim de korkum o. "Kadromuz UEFA ya da Lig icin yeterli" sadece bizim yonetimin degil ligimizdeki cogu yonetimin kullandigi en buyuk yalanlardan.

Çevrimdışı Çağrı

Maç ile ilgili her şeye buradan devam edelim arkadaşlar.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=494.msg48135#new
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bugün tam anlamıylr rüştünü ispatladı. Yeni transferimiz Pektemek'tir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

sag beke de ismail transfer etmisiz  :super:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Burada haftalardır Noboa diye yırtınmamın sebebini bu maçta çok net gördük.

Maç 0-0 topu kapmışız soldan kontraya çıkıyoruz sağdan Pektemek bindiriyor ama sol ön libero Veli topu diagonal Pektemek'e atamıyor. Bu yüzden top 3 pasta gidiyor oraya atak ölüyor.

2 ön liberodan biri diagonal pas yapamazsa kontraya çıkmamız çok zor anca Ba'yı göbekten kaçırabiliriz Burak misali ama onu da her takım attırmaz.

Çare Noboa  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

eksiklerimiz cok geriden gelenler resmen kaliteyi sıfıra indirdiler,, yani 11e ve yedege oyuncular lazım

maca gelirsek  iyidik iyidikk,, onlar sayesinde macın skorundan memnun değilim saolsunlar varolsunlar
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 23:55:23 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi