2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555668 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Selam arkadaşlar, haberde okudum. Holosko rizeye, gökhan süzen balıkesire gidecekmiş. Hayırlısı :)

Çevrimdışı Tolga

Selam arkadaşlar, haberde okudum. Holosko rizeye, gökhan süzen balıkesire gidecekmiş. Hayırlısı :)
gitsinler tabi bu adamlar bizim için ciddi külfetler darısı eneramoya
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bilet konusunda rahat olun geçen maç sadece stadyumda maç saati 15 bine yakın bilet satıldı yarın 80.000 olacaktır
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Güney ve Kuzey tribünleri bitmiştir.

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 18:13:44 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon aldığı oyunculara 21 milyon euro bonservis vermiş sattıklarından  ise 11 milyon euro bonservis almış yani sadece 10 milyon euroya kurdular bu takımı. Hacıosman'dan nefret ediyorum ama iyi bir planlama var kutlamak gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Trabzon aldığı oyunculara 21 milyon euro bonservis vermiş sattıklarından  ise 11 milyon euro bonservis almış yani sadece 10 milyon euroya kurdular bu takımı. Hacıosman'dan nefret ediyorum ama iyi bir planlama var kutlamak gerek.
mesele o takımı oynatacak hoca da bence halilodzic o seviyede bir hoca değil bunu da ilerleyen haftalarda görürüz

Çevrimdışı Volkan Başaran

Trabzonspor 120 milyon lira kredi çekti transfer dönemi öncesi..

Futbolculara vereceğin paraların hepsini bu krediye bağlattı..

Trabzonspor batma aşamasında.

Başarıızı olursa seneye teneke bağlarlar Hacıosmanın Peşine

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Bamba'nın da sözleşmesini fesih ettiler. Yarın Kolo Toure gelir transferi kapatırlar.

Çevrimdışı Tolga

Hocam Bamba'nın da sözleşmesini fesih ettiler. Yarın Kolo Toure gelir transferi kapatırlar.
onu da alırlarsa ellerinde yabancı 3 stoper olacak bence  5 yabancının ilk 11de oynatılacağı yerde gereksiz he belki birini ön libero falan oynatırlarsa orası ayrı tabi

Çevrimiçi Samet Ç

onu da alırlarsa ellerinde yabancı 3 stoper olacak bence  5 yabancının ilk 11de oynatılacağı yerde gereksiz he belki birini ön libero falan oynatırlarsa orası ayrı tabi
Medjani ön libero olur büyük bir ihtimalle. Watford'da ön libero da oynuyordu Medjani.

Çevrimdışı Tolga

Medjani ön libero olur büyük bir ihtimalle. Watford'da ön libero da oynuyordu Medjani.
büyük ihtimal öyle bir planları var

Çevrimdışı Çağrı

Krediden haberim yoktu ama bonservis anlamında sadece 10 milyon euro zarardalar bu 30 milyon lira yapar. Kalan 90 milyon oyuncu ödemelerine gidecekse yeni stadtan gelecek gelirlere baya bel bağlamışlar demektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

o değilde bizim transfer görüşmeleri nasıl gidiyor acaba kaç gündür haber falan yok :s20:

Çevrimdışı ozan062

stadları hizli ilerliyor onlarınkide seneye hazır olur oderler yani :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Asıl Ruiz bi takım ile imzalarsa biz asıl kaos nedir o zaman göreceğiz.

olacağına bak

Çevrimdışı Necmi

tabiki katılıyorum coguna,, zaten benim dusunduklerimden biride takımı hocanın sampiyon yaptıgıdır,, o nasıl vasatsa en iyi kadro orada ezilir,, ama kıyaslamaya girince tabiki sisirilen cok var ama ben hala o fikirde değilim adamları ovecek gibi olucak diye yazmıyorum ama bizimkiler daha teknik ama bu yetmiyor birseyler eksik kalıyor,,, onlaırn yedekleride bizden daha nitelikli,, bizde hala o eksik var aman yok demeyin çnk gecen sene  ve ondan onceki sene neyden sikayetciydik?:)) unutmayalım herseyi,, biz hala cenk ve badan baska bir oyuncu almaıdk diğerleri zaten kadrodaydı:)) yani baya baya eksiğimiz var,,  birkere  iki senedir bir sene gs diğer sene fbile o fark olusmamalı biz iyiysek,, yani hocam ha birsey var biz 3 kulvarda gidince baya basarılı oluyoruz erken havlu atmıyoruz bunu ben baya takdir ediyorum kulturumuzde var,, bu sene bunun avantajını yasıcagımızı dusunuyorum bakalım zaman neleri gostericek

bu fırrsatta aslında bir sikaytetimi bildirmek istiyorum,,

kalecimiz tolganın karakteri değilde oyunculugunu begenmiyorum,, bir kalecinin hayatındaki butun penaltı tecrübelerinde hep aynı yere atlaması kadar ilginc bir **tesadüf olamaz,,ha oraya gelenide kurtarsa tamam dicem oda olmuyor,, sonrasında bize maç aldırdıgıda oldu ama ben hala kendim kalecimize guvenmiyorum o eski halimizi arıyorum ciddiyim helelki yedekler tam bir fiyasko  fenerin merti gibi bizimki daha iyi ama geliştirmiyor kendini o yuksek ozguven cok ilginc birsydir bazen seni kahraman ikinci gunde yerin dibine batırır,, bu fırsatta bunuda yazmıs oldum eyv:))
gs iki sene üst üste şampiyon olmadı yapıldı geçen senede ikinci olmadı gene yapıldı yoksa kadroları çöp geçen sene deplasmanda galibiyet alamadılar
onları ikinci yapmak için bütün gizli güçler çalıştı en iyi oyuncuları bile isterse oynuyor deplasmanlarda hiç yok

Çevrimdışı Kemal

gs iki sene üst üste şampiyon olmadı yapıldı geçen senede ikinci olmadı gene yapıldı yoksa kadroları çöp geçen sene deplasmanda galibiyet alamadılar
onları ikinci yapmak için bütün gizli güçler çalıştı en iyi oyuncuları bile isterse oynuyor deplasmanlarda hiç yok
abi öyle diyorsan gizli güçlerin başında bizim Fikret Orman Başkan , Önder Özen var. Bizim 2. olamamızın en önemli nedeni gol atamamamız , beraberlik maçlarımızın çoğu son dakikalarda yediğimiz goller 1-0 dan 1-1  ler , çünkü maçları koparamıyorduk malmeidamızla,zaten 65 dk oynar çıkardı. Forvetsiz Beşiktaşta Ozi-Veli-Atiba kısa paslarla içri girmeye çalışıp tek tük gol atardı. Bunu hem basın hem biz hep yazdık sorun belliydi ne oldu devre arası forvet almadılar. Sağbek Sağbek hep söylendi ne yaptılar devre arası almadılar ,stoperde truva atını milyonlarca taraftarın istemediğini bile bile aldılar, kramponlarını alıp gelecek dendi, geldi gelmesine ama GS 'ye 3 puan aldırdı bize 3 puan kazanılmasına engel oldu derbide. Ana sebepleri bunlar direk gruplara katılıp 20 m euroyu cukkalayamamızın, o zaman en büyük gizli güç Yönetimimiz içimizdeki İrlandalı oluyolar, çünkü teşhisi konmuş sivilceye merhem sürmeyip çıban olmasına sebep oldular.

Çevrimdışı saricasi

Geçtiğimiz sezonun özetini çıkarırsam fbyi şampiyon yapmak için elinden geleni yaptılar özellikle ilk yarıdaki 4-5 maçta. Gsya ise orta ayar VerDiler bazen aleyhlerine bazen lehine hakem hataları yapıldı.bize ise en az 7-8 maç önümüzü kestiler çok bariz.Türkiyede malesef şampiyonluk sezon başı belli oluyor
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

ben de bunları söylüyorum da peki bunun önüne kim geçecek bu kulübün başkanı ve yöneticileri tabiki de.onlar bunları görüp hakkını sonuna kadar arayamıyorsa o zaman boşu boşuna kimse demesin gsyı şampiyon yaptılar yok fbyi şampiyon yaptılar diye.bunlara dur diyecek koca camia da bir kişi bile yoksa kulübü kapatıp gidelim.

he ayrıca sadece onları birileri şampiyon yapmadı biz de yardım ettik eğer devre arası 2 tane kaliteli oyuncu alsaydık bugün ş.ligi gruplarındaydık
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 21:36:22 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

Doğrudur bunlar ama ben bunları kabul etmiyorum. Bunlar hep vardı biz kendi ipimizi kendimiz çektik geçen sene. Ondan önceki sene sorun belliydi. Maçı 2-0'a getirip tutamıyorsun ya da maç 0-0'a kitleniyor. Olay çok belli ortasahada oyun tutumıyorduk.

Bunu göre göre bile bile Fernandes kumarı , göre göre bile bile ortasahaya sadece Atiba transferi , olacağı bu. Ve bunun bu sene de yapıyoruz. Yani kılpayı kaçarsa bir şeyler yine kendi kendimize yapmış olacağız.

Hala takım bas bas 10 numara yetmez oyun yönlendirecek ortasaha lazım diye bağırırken almamak sezonu intihar etmektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cinque

Fernandes gitti Jones gitti yerlerine gelen yok bu yönetimin kafasını anlamak çok güç.

Çevrimdışı Kemal

Doğrudur bunlar ama ben bunları kabul etmiyorum. Bunlar hep vardı biz kendi ipimizi kendimiz çektik geçen sene. Ondan önceki sene sorun belliydi. Maçı 2-0'a getirip tutamıyorsun ya da maç 0-0'a kitleniyor. Olay çok belli ortasahada oyun tutumıyorduk.

Bunu göre göre bile bile Fernandes kumarı , göre göre bile bile ortasahaya sadece Atiba transferi , olacağı bu. Ve bunun bu sene de yapıyoruz. Yani kılpayı kaçarsa bir şeyler yine kendi kendimize yapmış olacağız.

Hala takım bas bas 10 numara yetmez oyun yönlendirecek ortasaha lazım diye bağırırken almamak sezonu intihar etmektir.

+1903 , hep millete kulp buluyoruz lig başlıyo 10 numara-sağbek ne zaman adapte olacak şu takıma, geçen sene devrede forvet ve sağbek alınsa şu takım şimdi gruplardaydı , transferler parasını çıkarmış üzerine para kalmıştı.

Çevrimdışı Tolga

+1903 , hep millete kulp buluyoruz lig başlıyo 10 numara-sağbek ne zaman adapte olacak şu takıma, geçen sene devrede forvet ve sağbek alınsa şu takım şimdi gruplardaydı , transferler parasını çıkarmış üzerine para kalmıştı.
şu saatten sonra ruiz gelirse iş yapar onun haricinde gelecek oyunculardan pek ümidim yok umarım ben yanılırım.

Çevrimdışı A_Aydin

Bu gidişle lig başlar biter biz burada halâ sağ bek-10 numara diye sayıklarız.

Çevrimdışı Tolga

Bu gidişle lig başlar biter biz burada halâ sağ bek-10 numara diye sayıklarız.
hayır fb ve gs bu kadar sorunluyken elimize gelen fırsatı saçma sapan şeylerle kaçırırsak bunun hesabını taraftar soracaktır.