2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551668 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tayfun

Şöyle bir durum var. Linnes zaten olmaycağı için iyice pazarlık yapılıyordur. Belhanda ise muhtemelen gelse bile ilk maç Pektemek çıkacak Ba'nın arkasında.

Ama şu atlanıyor. Pektemek gücüyle varolan forvet Arsenal defansına karşı oynamak ile Feyenoord'a oynamak aynı iş değil adım attırmayacaklar ve koyduğu zaman omzu uçacak mustafa. İnce iş yapacak adam lazım o yüzden artık gelmeli.

Bekler zaten solda İSMAİL Sağda MOTTA Olacak bence.
bencede.tamam pektemek çok yürekten oynuyor ama arsenal defansına karşı çok zor işi.kalede ospina olur inşallah seviyorum o herifi.serdar oynamasın kanattada isterse bilic oynasın.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Çağrı

bencede.tamam pektemek çok yürekten oynuyor ama arsenal defansına karşı çok zor işi.kalede ospina olur inşallah seviyorum o herifi.serdar oynamasın kanattada isterse bilic oynasın.

Aunen Ospirik oynasın Ba Mertesacker'den kurtulursa gömer kafayı  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

Gruplara kalırsak hepsi transfer olabilmek için sıraya geçerde

Çevrimdışı karakartalım

aynen belhandayı çok bekledik bizi zora sokacaksa hiç gereği yok güç gösterisinin biz beşiktaşın büyüklüğünü biliyoruz ruizde açıkçası kötü bi oyuncu değilşuan form tutması biraz uzun placak o kadar  2 belki 3 sene bizi götürür götürür dedime bakmayın  15 gol 15 asist gibi rakamlarla götürür rahat olun ondan sonrada madi durumumuz düzelir zaten daha kıralını alırız sıkıntı yok yönetim bu sene iyi transfer planlaması yapmış teknik trektörle iyi iş çıkardılar. fereira da gelirse güzel olur illa linnes olcak diye bişey yok bi 2 sene en az idare etsin yeter.(not ben belhandacıyım ama kimse beşiktaştan büyük değildir q7ler geldi delgado düşünülmeden harcandı bu takımda en büyük kara kartal gerisi teferruat futbolcu gelir geçer)bu arada ruiz delgadoyu andırıyo acayip  :icool: :icool:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı mehmetthedum

Gelecek 10 numara nasıl olsa bu seride direk oynatılmaz.  Acaba gruplara kalana kadar bekleyip, yanlışlıkla cl olursa o parayla belhanda , el olursa ruiz mi yapacak acaba bizim sabırlı ve pazarlıksever yönetim.

Yine de ruiz derim. 4 sene için 20 m ero bağlamak ve riske etmek hiç bana göre değil. Stada harcasınlar.

Sponsor veya fon katkısı ile alınacaksa okey..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Anıl

Yine birşeyler dönüyor :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

Bugünden itibaren Arsenal maçı ile ilgili her şeyi buradan devam edelim  :ok:

http://besiktasarena.com/index.php?topic=494.0
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

şu ntv sporda 11 de çıkan proğramda mehmet demirkol falan varya kaç seneden beri var orda ama beşiktaşı hiç konuşmuyolar şeref abideleri arıyorum bi bulsam mail atma yerini meil atıcam kaydırcam onlara  :icool:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle bir durum var. Linnes zaten olmaycağı için iyice pazarlık yapılıyordur. Belhanda ise muhtemelen gelse bile ilk maç Pektemek çıkacak Ba'nın arkasında.

Ama şu atlanıyor. Pektemek gücüyle varolan forvet Arsenal defansına karşı oynamak ile Feyenoord'a oynamak aynı iş değil adım attırmayacaklar ve koyduğu zaman omzu uçacak mustafa. İnce iş yapacak adam lazım o yüzden artık gelmeli.

Bekler zaten solda İSMAİL Sağda MOTTA Olacak bence.
Hocam İsamail Motta işine %100 katılıyorum. Ama Mustafa'nın etkili olacağını düşünüyorum. Arsenal savunmasını çök önde kuruyor  yapılacak baskı çok önemli. Defansta Mertesacker ve Koscienly oynuyor bunlar yavaş oyncular bunların arkalarına atılan toplarla sonuca gitmemiz lazım. Yani bir nevi uzun toplarlara İngiliz futbolu oynamamız lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Gelecek 10 numara nasıl olsa bu seride direk oynatılmaz.  Acaba gruplara kalana kadar bekleyip, yanlışlıkla cl olursa o parayla belhanda , el olursa ruiz mi yapacak acaba bizim sabırlı ve pazarlıksever yönetim.

Yine de ruiz derim. 4 sene için 20 m ero bağlamak ve riske etmek hiç bana göre değil. Stada harcasınlar.

Sponsor veya fon katkısı ile alınacaksa okey..
Ruiz elden kaçabilir o zamana kadar benim korkumda bu fazla bekletiyoruz adamı. Belhanda ısrarı iyi de elinde tak diye verebileceğin o kadar para yok. Bana kalırsa Ruiz'e 4 milyon Euro ver sonra 2-3 Noboa'yı veya Nathko'yo al , stopere de Serdar'ı kirala bitir transferi.

Çevrimdışı KARTAL ADAM

Şu fulya projesi ile ilgili bir şeyler bakıyordum bu başlığa tesadüfen geldim, mesajları güncel görünce hemen üye olup yazayım dedim. Üye olma amacım yokta başta  :evillol:

Akşam ya da yarın sabah transfer haberi gelmezse üyeliğimi silebilirsiniz  :D Demba ba transferini de önceden öğrenmiştim bu arkadaşımdan, güveniyorum.
Senin üyelik gitti gibi saat 11:45 oldu haber yok  :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

Ersun Diego'yu istememiş Aziz zorla almış. Olaya gel de yanma şuan aranmıyor olacaktık bu kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ersun Diego'yu istememiş Aziz zorla almış. Olaya gel de yanma şuan aranmıyor olacaktık bu kadar.
Aynen hocam şu Aziz'in inatçılığı işimize yaramadı. Sonra da Süleyman Seba'yı örnek alıyorum der. Biz anlaşmışken gitti Diego'ya teklif verdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün içinde Belhanda negatif veya pozitif olarak sonuçlanabilir.

Çevrimdışı Çağrı

Bugün içinde Belhanda negatif veya pozitif olarak sonuçlanabilir.

Hiç sanmıyorum hocam 1-2 gün daha sürer bence
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bize oyunun temposunu ayarlayacak, pas alisverisini saglayacak bir ortasaha lazim, belhanda bence aradigimiz adam degil. Tabi Bilic de bir seyler düsünmüstür yoksa istemezdi bu adami.

Futbol artık yavaş oynanmıyor. Koşu mesefeleri felan hep arttı..

Ben ruizi izlemedim ama gözlemlediğim kadarı eski tip 10 numaralardan..

Artık yeni futbolda hızlı , dikine giden adamlar iş yapıyor..

Belhanda zaten kalite olarakta  Fransadan bildiğimiz kadarı ile çok daha üst düzey Ruizden..

Ruizin dediğim gibi ilgi çekici tek yanı biraz daha yakışıklı durması sanırım. Oda bizi çok alakadar etmez.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç sanmıyorum hocam 1-2 gün daha sürer bence
Hocam adamlar tok satıcı zaten Belhanda'yı satmak istemiyorlar. 10.5 milyon Euro luk rakamdan aşağıya ineceğini sanmıyorum Kiev'in. Satmaya niyetleri olsa dün şöyle bir teklif yapıldı Kiev'e 8 milyon Euro + başka takıma giderse %25 bonus Kiev'e verilecek teklifini kabul ederlerdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Futbol artık yavaş oynanmıyor. Koşu mesefeleri felan hep arttı..

Ben ruizi izlemedim ama gözlemlediğim kadarı eski tip 10 numaralardan..

Artık yeni futbolda hızlı , dikine giden adamlar iş yapıyor..

Belhanda zaten kalite olarakta  Fransadan bildiğimiz kadarı ile çok daha üst düzey Ruizden..

Ruizin dediğim gibi ilgi çekici tek yanı biraz daha yakışıklı durması sanırım. Oda bizi çok alakadar etmez.
Hocam çok güzel söylemişinde artık yeni dünya futbol sisteminde 10 numara diye bir şey kalmadı ki bir Araplar da bir de bizde var bu 10 numara olayı. Bence bize Ruiz çok faydalı olur. Oyunu takımla birlikte görebilen bir oyuncu.

Çevrimdışı Çağrı

Dehşet tekniği var dehşet.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada klipteki şarkının adını bilen yazsın lütfen  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ortashada oyunu yönlendirmediğini düşünenler bunu izlesin Ruiz bu.  ALır verir oyun kurar ceza sahasına dalar her şey var.

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 12:20:03 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Topu aldığı yerlere  dikkat edin takım hep Ruiz ile çıkıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

belli ki belhanda olmayacak bari ruiz elden kaçırılmasa yoksa alınacak başka adam bulamayacaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...