2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558573 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Artık orta sahaya oyuncu konusu iyice gündeme oturdu..

bragadan ve interten göbeğe ouyuncu istediğimiz yazılıyor

demekki jones bizi kabul etmedi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Alıntı
Filip Holosko Çaykur Rizespor'la görüşüyormuş. Şifo Holosko'yu takımda görmeyi çok istiyormuş.
Gökhan Süzen Balıkesirspor'la görüşüyormuş. Anlaşma yakınmış.

Bryan Ruiz'le görüşmelere devam ediyormuşuz.
Braga'nın ortasaha oyuncusu Ruben Micael'i transfer etmek istiyormuşuz.
Inter'den stoper Matias Silvestre ve ortasaha Ruben Botta için 4.5 milyon euro teklif etmişiz. İlk etapta kabul etmişler ancak Silvestre'yi şuan Palermo, Genoa, Sampdoria ve Lazio'da istiyormuş.
Abola gazetesine göre sağ bek Joao Pereira bize yakınmış.
Sağ bek Allan Nyom bize yakınmış.

Mevcut transfer söylentileri bunlar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

yarınki maç için rahat olun gene 60.000ler civarında taraftar olur statta ben o söylenen rakamların nedense gerçekçi olmadığını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

xuz

• Ziyaretçi

Offff yönetimin beceriksizliği başımı ağrıtıyor

Çevrimdışı karakartalım

resmi rakamları bilen yada nerden bakıldını bilen varmı seyirci sayısı ne kadar olur acaba bi rekor kırılıp 76 bin yapılırmı yine
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı altan0348

ofansif orta saha gelmedi, sağ bek gelmedi, çift yönlü orta saha gelmedi...şampiyonluk başka bahara kaldı. kimse kendini kandırmasın. maalesef bu kadroyla fb ve gs ile  mücadele etmemiz pek mümkün görünmüyor. objektif olmak gerek..yönetim eline yüzüne bulaştırdı transferleri..geçmiş olsun...2015 sezonuna vodafone arena'ya şampiyon bir takımla girmek en büyük hayalimdi... :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :by2: :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı Tolga

ofansif orta saha gelmedi, sağ bek gelmedi, çift yönlü orta saha gelmedi...şampiyonluk başka bahara kaldı. kimse kendini kandırmasın. maalesef bu kadroyla fb ve gs ile  mücadele etmemiz pek mümkün görünmüyor. objektif olmak gerek..yönetim eline yüzüne bulaştırdı transferleri..geçmiş olsun...2015 sezonuna vodafone arena'ya şampiyon bir takımla girmek en büyük hayalimdi... :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :by2: :by2: :by2: :by2:
tabi daha transfer dönemi bitmedi ama geç kalındığı zaten bir gerçek hayır fb ve gsyın kendi içinde yaşadığı sorunlar varken 2 transfer bizi şampiyon yapar büyük ihtimalle yönetimin bunu görmesi lazım yoksa bu kadro ile yine 3. oluruz mutlaka takviye şart

Çevrimdışı Tolga

resmi rakamları bilen yada nerden bakıldını bilen varmı seyirci sayısı ne kadar olur acaba bi rekor kırılıp 76 bin yapılırmı yine

o kadar olur mu bilmiyorum ama 60-65.000 civarında olacaktır taraftar sayısı

Çevrimdışı karakartalım

o kadar olur mu bilmiyorum ama 60-65.000 civarında olacaktır taraftar sayısı
ben bi rekor daha bekliyodum 60 binde güzel rakam

Çevrimdışı ozan062

arsenal macına gelmiyenden cacık olmaz diyen bircok insan vardır ama bu  ihtimali bence sifresiz yayında destekliyor size soyleyim,, zulimpiyat zor geliyordur bircok insana haklılarda aslında

Çevrimdışı Tolga

arsenal macına gelmiyenden cacık olmaz diyen bircok insan vardır ama bu  ihtimali bence sifresiz yayında destekliyor size soyleyim,, zulimpiyat zor geliyordur bircok insana haklılarda aslında
maçın star tvden gösterilecek olması bilet satışını etkileyebilir ama bu çok büyük bir etki olmaz diye düşünüyorum arsenalle her zaman maç oynamıyoruz taraftarların bu maça ilgisi öyle az olmayacak bundan eminim ki gelen haberler de bunu teyit ediyor :)

Çevrimdışı ozan062

atiba oynayabilir haberleri geldi cok güzel amaaa ortasaha mutlaka alınacak yine bilic efendinin fikri değişmesinde

Çevrimdışı Tolga

atiba oynayabilir haberleri geldi cok güzel amaaa ortasaha mutlaka alınacak yine bilic efendinin fikri değişmesinde
atiba oynarsa orta saha veli-atiba-necip 3lüsü ile olur pektemek sağ kanat olcay sol kanat oynar o değilde ben olsam sağ bekte serdarın yerine mottayı orada oynatır sol bekte de ismaili oynatırdım en azından arsenalin hücum gücünü zayıflatabilirdik bu şekilde.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam dediklerin doğru da şunu anlamıyorum. Gs'nin nerde bizden üstün kadrosu var çözemiyorum bir türlü. Fener'de hem fikirim ama Gs'yi çözemiyorum. :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam ben Samsun'dan geliyorum. Bırakalım da İstanbul'daki Beşiktaş'lılar gitsin maça. Yayın olayı çok az bir kısmı etkiler bence.

Çevrimdışı ozan062

Hocam dediklerin doğru da şunu anlamıyorum. Gs'nin nerde bizden üstün kadrosu var çözemiyorum bir türlü. Fener'de hem fikirim ama Gs'yi çözemiyorum. :bandit:

hocam bence cok rahat çözmelisin,, sampiyonlus olmus kadroları var:)) bu nasıl cozulmicek birse?? bizde hangi oyuncu sampiyonluk gormus?? bu bile herseyi gosteriyor hocam bosver:)) bu dediği,me katılmayan cıkabilir ama gercek bu,,,

kimse sevmez ama ben hakan baltayı cok begenirim,,o bile kenarda durması ayrı bir sanstır,,

Çevrimdışı karakartalım

ah fernandes ah göndeermicektik seni ama yamuk yaptın 10 numara yok piyasada şimdi

Çevrimiçi Samet Ç

hocam bence cok rahat çözmelisin,, sampiyonlus olmus kadroları var:)) bu nasıl cozulmicek birse?? bizde hangi oyuncu sampiyonluk gormus?? bu bile herseyi gosteriyor hocam bosver:)) bu dediği,me katılmayan cıkabilir ama gercek bu,,,

kimse sevmez ama ben hakan baltayı cok begenirim,,o bile kenarda durması ayrı bir sanstır,,
Hocam valla Hakan Balta milli takım görmüş Avrupa kupasında oynama şansı bulmuş gs de şampiyonluk yaşamış ama benim için bir Serdar'dan fazlası değil. Keza Olcan Adın Töre'den iyi bir oyuncu değil Semih Kaya Ersan'dan bir tık üste Alex Telles Motta ile aynı kalitede Melo Veli'den 2-3 tık üstün  Sneijder tartışmasız Gsnin yıldızı karşılaştırabileceğim bir oyuncu yok Burak Yılmaz Ba'dan kötü Emre Çolak Olcay'dan kötü Sabri Serdar'dan iyi :D  Muslera'da medya çok popülizm yapıyor bence Chedjou performansını göremedik kaç senedir . Yani benim için iki kadroda birbirine yakın bizde eksik olan tek şey inanç. Fatih hoca bu oyuncuların çoğuyla şampiyonluk yaşadı şampiyon olmalarında en büyük pay ise inanmaktır. 

Çevrimiçi Samet Ç

ah fernandes ah göndeermicektik seni ama yamuk yaptın 10 numara yok piyasada şimdi
Hocam Fernandes hiç bir zaman 10 numara değildi ki bizim yönetim ve taraftar poh pohladı adamın 10 numaraya devşirdiler ve hiçbir performans alınamadı. Adam Valencia'da ön libero oynuyordu keza milli takımında da ön libero oynuyordu. Biz daha erken satmalıydık Fernandes'i hata yaptıysak satmamakla hata yaptık.

Çevrimdışı Tolga

Hocam Fernandes hiç bir zaman 10 numara değildi ki bizim yönetim ve taraftar poh pohladı adamın 10 numaraya devşirdiler ve hiçbir performans alınamadı. Adam Valencia'da ön libero oynuyordu keza milli takımında da ön libero oynuyordu. Biz daha erken satmalıydık Fernandes'i hata yaptıysak satmamakla hata yaptık.
fernandes kalıp onun önüne 10 numara alsaydık o zaman çok iyi bir orta sahamız olabilirdi

Çevrimiçi Samet Ç

fernandes kalıp onun önüne 10 numara alsaydık o zaman çok iyi bir orta sahamız olabilirdi
O adamı biz kaybettik aslında oynayamayacağı bir pozisyonda oynatarak maalesef.

Çevrimdışı Tolga

O adamı biz kaybettik aslında oynayamayacağı bir pozisyonda oynatarak maalesef.
aynen öyle fernandes hiçbir zaman 10 numara olmadı yokluktan o bölgede oynattık onu da gereksiz yere strese soktuk medya da üzerine çok geldi gece alemlerine sarmaya başladı takımdan koptu bedavaya gitmesi ayrı bir üzülme sebebi

Çevrimdışı karakartalım

aynen daha iyi olurdu. hocam 10 numara olarak gelmedi ön libero olarak geldi ferdi ama bileği yeteneği pas isabeti onu 10 numaradada oynattı sizin dediniz btb olarak çok rahat oynardı önüne yetenekli bi 10 numarayla şimdi oğushanda fernandes olmadan ortadan nasıl gelecek bu takıma oyun kuran pas yapan biri lazım bu gözle görülüyo takım ortadan atak yapamıyo top çeviremiyo uzun top sadece ba ve pektemek alıyoda nereye kadar bu sistem işler beşiktaş gibi bi takım uzun topla sadece şampiyon olamaz hücümda birden fazla varyasyon şart bunun içinde topu düzgün dağıtacak biri yönetim bunu görmüyomu elini çabuk tutması lazım yönetimin

Çevrimdışı ozan062

Hocam valla Hakan Balta milli takım görmüş Avrupa kupasında oynama şansı bulmuş gs de şampiyonluk yaşamış ama benim için bir Serdar'dan fazlası değil. Keza Olcan Adın Töre'den iyi bir oyuncu değil Semih Kaya Ersan'dan bir tık üste Alex Telles Motta ile aynı kalitede Melo Veli'den 2-3 tık üstün  Sneijder tartışmasız Gsnin yıldızı karşılaştırabileceğim bir oyuncu yok Burak Yılmaz Ba'dan kötü Emre Çolak Olcay'dan kötü Sabri Serdar'dan iyi :D  Muslera'da medya çok popülizm yapıyor bence Chedjou performansını göremedik kaç senedir . Yani benim için iki kadroda birbirine yakın bizde eksik olan tek şey inanç. Fatih hoca bu oyuncuların çoğuyla şampiyonluk yaşadı şampiyon olmalarında en büyük pay ise inanmaktır. 

tabiki katılıyorum coguna,, zaten benim dusunduklerimden biride takımı hocanın sampiyon yaptıgıdır,, o nasıl vasatsa en iyi kadro orada ezilir,, ama kıyaslamaya girince tabiki sisirilen cok var ama ben hala o fikirde değilim adamları ovecek gibi olucak diye yazmıyorum ama bizimkiler daha teknik ama bu yetmiyor birseyler eksik kalıyor,,, onlaırn yedekleride bizden daha nitelikli,, bizde hala o eksik var aman yok demeyin çnk gecen sene  ve ondan onceki sene neyden sikayetciydik?:)) unutmayalım herseyi,, biz hala cenk ve badan baska bir oyuncu almaıdk diğerleri zaten kadrodaydı:)) yani baya baya eksiğimiz var,,  birkere  iki senedir bir sene gs diğer sene fbile o fark olusmamalı biz iyiysek,, yani hocam ha birsey var biz 3 kulvarda gidince baya basarılı oluyoruz erken havlu atmıyoruz bunu ben baya takdir ediyorum kulturumuzde var,, bu sene bunun avantajını yasıcagımızı dusunuyorum bakalım zaman neleri gostericek

bu fırrsatta aslında bir sikaytetimi bildirmek istiyorum,,

kalecimiz tolganın karakteri değilde oyunculugunu begenmiyorum,, bir kalecinin hayatındaki butun penaltı tecrübelerinde hep aynı yere atlaması kadar ilginc bir **tesadüf olamaz,,ha oraya gelenide kurtarsa tamam dicem oda olmuyor,, sonrasında bize maç aldırdıgıda oldu ama ben hala kendim kalecimize guvenmiyorum o eski halimizi arıyorum ciddiyim helelki yedekler tam bir fiyasko  fenerin merti gibi bizimki daha iyi ama geliştirmiyor kendini o yuksek ozguven cok ilginc birsydir bazen seni kahraman ikinci gunde yerin dibine batırır,, bu fırsatta bunuda yazmıs oldum eyv:))
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 15:47:27 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

aynen daha iyi olurdu. hocam 10 numara olarak gelmedi ön libero olarak geldi ferdi ama bileği yeteneği pas isabeti onu 10 numaradada oynattı sizin dediniz btb olarak çok rahat oynardı önüne yetenekli bi 10 numarayla şimdi oğushanda fernandes olmadan ortadan nasıl gelecek bu takıma oyun kuran pas yapan biri lazım bu gözle görülüyo takım ortadan atak yapamıyo top çeviremiyo uzun top sadece ba ve pektemek alıyoda nereye kadar bu sistem işler beşiktaş gibi bi takım uzun topla sadece şampiyon olamaz hücümda birden fazla varyasyon şart bunun içinde topu düzgün dağıtacak biri yönetim bunu görmüyomu elini çabuk tutması lazım yönetimin
aynen öyle artık bir şekilde 10 numara transferi bir an evvel halledilmeli ve tabi sağ bek