Hocam valla Hakan Balta milli takım görmüş Avrupa kupasında oynama şansı bulmuş gs de şampiyonluk yaşamış ama benim için bir Serdar'dan fazlası değil. Keza Olcan Adın Töre'den iyi bir oyuncu değil Semih Kaya Ersan'dan bir tık üste Alex Telles Motta ile aynı kalitede Melo Veli'den 2-3 tık üstün Sneijder tartışmasız Gsnin yıldızı karşılaştırabileceğim bir oyuncu yok Burak Yılmaz Ba'dan kötü Emre Çolak Olcay'dan kötü Sabri Serdar'dan iyi
Muslera'da medya çok popülizm yapıyor bence Chedjou performansını göremedik kaç senedir . Yani benim için iki kadroda birbirine yakın bizde eksik olan tek şey inanç. Fatih hoca bu oyuncuların çoğuyla şampiyonluk yaşadı şampiyon olmalarında en büyük pay ise inanmaktır.
tabiki katılıyorum coguna,, zaten benim dusunduklerimden biride takımı hocanın sampiyon yaptıgıdır,, o nasıl vasatsa en iyi kadro orada ezilir,, ama kıyaslamaya girince tabiki sisirilen cok var ama ben hala o fikirde değilim adamları ovecek gibi olucak diye yazmıyorum ama bizimkiler daha teknik ama bu yetmiyor birseyler eksik kalıyor,,, onlaırn yedekleride bizden daha nitelikli,, bizde hala o eksik var aman yok demeyin çnk gecen sene ve ondan onceki sene neyden sikayetciydik?

) unutmayalım herseyi,, biz hala cenk ve badan baska bir oyuncu almaıdk diğerleri zaten kadrodaydı:)) yani baya baya eksiğimiz var,, birkere iki senedir bir sene gs diğer sene fbile o fark olusmamalı biz iyiysek,, yani hocam ha birsey var biz 3 kulvarda gidince baya basarılı oluyoruz erken havlu atmıyoruz bunu ben baya takdir ediyorum kulturumuzde var,, bu sene bunun avantajını yasıcagımızı dusunuyorum bakalım zaman neleri gostericek
bu fırrsatta aslında bir sikaytetimi bildirmek istiyorum,,
kalecimiz tolganın karakteri değilde oyunculugunu begenmiyorum,, bir kalecinin hayatındaki butun penaltı tecrübelerinde hep aynı yere atlaması kadar ilginc bir **tesadüf olamaz,,ha oraya gelenide kurtarsa tamam dicem oda olmuyor,, sonrasında bize maç aldırdıgıda oldu ama ben hala kendim kalecimize guvenmiyorum o eski halimizi arıyorum ciddiyim helelki yedekler tam bir fiyasko fenerin merti gibi bizimki daha iyi ama geliştirmiyor kendini o yuksek ozguven cok ilginc birsydir bazen seni kahraman ikinci gunde yerin dibine batırır,, bu fırsatta bunuda yazmıs oldum eyv:))