2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561865 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

Gayet Palace gibi oynayalım tek bir pozisyopn vermediler ve tonla hata yaptı savunmada Arsenal  :bandit:

defans hatasıyla gol yediler stoper kaleciye bırakacam diye çıkmadı topa o boyla

Çevrimdışı onurt

Belhanda defteri kapanalı yıl oluyor söylemedi mi dergideki arkadaş?
Ya dergiye yeni yazar alıncak mı? Kalite artacak mı? Ondan haber versin  :D
 ergenliğe bile girmemiş veletler internette oyun oynuyor, sallamayacaksın.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 20:32:54 Çağrı ]
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı karakartalım

beşiktaş tekrar bi karışıklığa doğru gidiyo gibi duruyo yönetim bakımından hadi hayırlısı. atibanın yoklunda nasıl bi taktik oynatacak bilic hoca acaba 10 numarada gelmedi hala çok karamsarım bu aralar çokk  :s20: :s20: :s20:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ozan062

eskiden bu derece farklar olmuyordu bu takımlarla herkes heran süpriz yapıyordu ama arsenalin bi 17miydi ne hatırlamıyorum bir serisi var bu on elemelerden sonra cl ye katılma donemi yani adamlar bunu gelenekleştirince bizim bu eksiklerimizle işi cok zora soktugumuz bir gercek valla ben fazla gercekci olucam fark yemiyelimde baska birsey istemiyorum:))
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 20:58:28 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Ben Arsenali geçip gruplara kalacağımızı düşünmüyorum fakat İKAZ lambalarına kulak vermezsek araba maalesef yolda kalacak ;

Atiba Hutchinson'ın çekilen MR'ı sonrası sol üst adelesinde zar yırtığı tespit edildi. Atiba'nın Arsenal maçında oynamaması bekleniyor.

bu kadro Avrupa Kupası-Türkiye Kupası-Lig  sizce kaldırabilir mi? O derinlik var mı Beşiktaşta? birde tesislerin durumu belli , sakatlıklarımızı bilmeyen yok.  Çok üzülecez kimsenin bir tarafında değil ,inanılır gibi değil arkadaşlar.

Çevrimiçi murat

Her istediğin oyuncuyu türkiyeye getiremiyorsun.getirdiğinde muhakkak bir sorun oluyor ve getirmek için iki katı para veriyorsun.kulübün durumu ortada.ödeyemeyeceğin paraları saçarsan ne stadı yapabilirsin ne sezon sonu getirdiğini oyuncuyu görürsün.kimsenin umurunda değil doğru bir söylem değil.aslında çok umurlarında olduğu için bazı oyuncular getirilmedi.yoksa bas imzayı ver istedikleri paraları peki ödeyemeyince ne olacak.

Çevrimdışı Çağrı

3931312 kez yazdık belki en önemli öncelikli olay çift yönlü ortasahadır diye. Ama Bilic ortasahanın göbeğini sadece koşan çalışan yan top yapan oyuncudan ibaret gördüğü için yeterli gördü. Şimdi izleyelim bakalım Veli Necip ne yapacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

arkadaşlar bilen varsa ACİLL cevap verebilir mi bakırköy kartal yuvasında kuzey bileti ne durumda tükendi mi  ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı sağduyu

Biliçin orta sahadaki taktik anlayışını tolere eden tek futbolcu Attiba. Orta sahayı dengeleyin en önemli futbolcu Attiba. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Veli'ye kalırsak takım kevgire döner. Veli'ye presi yaptıkları gibi takımı kontrpiye düşürürler.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi Samet Ç

Kombine hariç 34 bin bilet satılmış Arsenal maçına.

Çevrimiçi Samet Ç

Biliçin orta sahadaki taktik anlayışını tolere eden tek futbolcu Attiba. Orta sahayı dengeleyin en önemli futbolcu Attiba. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Veli'ye kalırsak takım kevgire döner. Veli'ye presi yaptıkları gibi takımı kontrpiye düşürürler.
Hocam Atiba ilk maç yok.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kombine hariç 34 bin bilet satılmış Arsenal maçına.

Rakam iyi gerçekten kafadan 40bin var,pazartesi büyük bir bölümüde biter,kapalı gişe olacak sanırım Arsenal maçı öyle de olmalı zaten.

Çevrimdışı sağduyu

Kesinlikle katılıyorum, Sırp inadı olduğunu baştan beri yazıyorum, Fernandes Fernandes diye tutturdu adam adım atarken bile oynattı bize 10m euro kapak yaptırdı, Malmeida diye tutturdu Malmeida her topu ilk 65 dk kalecinin üzerine nişanladı sonra dışarı çıkıp yerini ilk devre Eneramo 2. devre Pektemeğe bıraktı,  Pedro yu uzun süre kullanmadı , Dannyi Özenle çok istedi, Kerim Frei 1 yıl oturttu şimdi kullanmaya başladı ,derbilere hep korkak başladı vb... şimdide 10 numara pozisyonu için ayak diretiyo , ama olsun Gitarı var ve sosyalistya Reyis yapılır bizde.

Biliç bu inatlarından vazgeçmiş olsaydı, stoper değil, Attibanın yanına veya backupına adam gibi, oyun kurucu özelliği olan bir ön libero isterdi.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ALI RIZA

Atiba Yoksa Sarı kart Necip vardır sorun olmaz

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Ramsey gol attı yine olay oldu Atiba sakatlandı bu adamın dünyaya garezi var galiba her gol attığında bir şey oluyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Ramsey gol attı yine olay oldu Atiba sakatlandı bu adamın dünyaya garezi var galiba her gol attığında bir şey oluyor.
:kop: :kop: :kop: Bize karşıda gol atarsa Demirören gider öteki dünyaya. :D

Çevrimdışı saricasi

Niye şaşırıyorsunuzki arsenal maçı rahat ful olur zaten.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Anıl

Mevkilere göre as ve alternatif oyuncularımız. Transfere ihtiyaç olan bölgeler net bir şekilde görülüyor burda da :)

Çevrimdışı Çağrı

Mevkilere göre as ve alternatif oyuncularımız. Transfere ihtiyaç olan bölgeler net bir şekilde görülüyor burda da :)

Sağ bekte hayalet gördüm sanki  :aman:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Sağ bekte hayalet gördüm sanki  :aman:
Oraya gelen direk as olucak zaten :kop:

Çevrimdışı frkndgnr

2 feyenord maçını sağ beksiz oynadık, yönetimin sağ beki arsenal maçlarına yetiştirememesi skandal

Çevrimdışı Çağrı

2 feyenord maçını sağ beksiz oynadık, yönetimin sağ beki arsenal maçlarına yetiştirememesi skandal

Çıkıp ben oynayayım diyeceğim amatör olarak bek oynadım ama ben de solağım  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

tura inanmadıkları için , transferin son anına kadar bekleyip tarık çamdalı sıkıştırmaya çalışıyolar olmassa LiNnes cepte görüyolar.

Çevrimdışı ozan062

bilmiyorum ama ben transferler olsa bile cok buyuk adamlar olmayacagı için bu sezonu kafamda sildim,, gs ve fbnin bu karısıklık değişikliklerine rahmen çnk biz bunu avantaja çevirecek cesareti, hareketi yapmadık....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

SON DAKİKA !! BRYAN Ruiz transferini bitirmek için 2 yönetici Ingiltereye gitti! Başka teklifler de olduğu için YILLIK ücret de sorun var !