2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562075 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

Kiralı oyuncu bulunabilirse kiralık gelir gelmezse transfer kapanır Ozi sakatlandığında Mustafa ile çift forvete döner takım olacağı bu.
hayırlısı olsun çağrı hocam da düşünüyorum kiralıcak mantıklı adamda yok şaşılacak adam düşünüyorum yok bakalım yönetim ne yapıcak görce elin çok çabuk tutması lazım
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

oldu da bişey oldu peki ya ruiz gelmezse ne olacak bilen varmı ??
Taarabt kiralanır ama faydalı olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı karakartalım

Bu arada borç 595 milyon. 300'ü Demirin çektiği kredi. 100'ü kendi verdiği para. 400 yapar. Düşün borçtan 195. Yani nasıl küfretmem ya nasıl!
hergece yatmadan önce 5 posta küfretsek az (Hakaret Yasak)₅ maf etti takımı

Çevrimdışı Kemal

Kiralı oyuncu bulunabilirse kiralık gelir gelmezse transfer kapanır Ozi sakatlandığında Mustafa ile çift forvete döner takım olacağı bu.

+1903 aynen böyle olacak , Oğuzhan'a kalacak ,sakatlandığında Olcay-Veli-Atiba-Töre +  Ba - Pektemek  şeklinde 4-4-2 diamond şekline geçecekler. Hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı Volkan Başaran

17 milyon euro yalanını bulurken biraz fazla abarttık, bu taraftar bu kadar salak değil diyen bir kişi çıkmadı mı acaba ?

Yada bunu yazdıran yönetim yukardakini hiç kendisine sormadı mı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Bundan sonra da rica ediyorum Ntvspor'u kimse kaale almasın. Fotomaçtan farkı yoktur gözümde. Diego , Mitroglou şimdi Belhanda. AT bol kesede tutarsa önce ben haber yaptım tutmazsa sessizce gündemden düşür haberi. Belli ki transfer konusunda yönetimden su sızmıyor dışarı en azıdan anlaşmalar konusunda o yüzden kim yazarsa yalan yazıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Benim kızgınlığım kaçırılması filan değil kaçtığı yok benim kızdığım getirsen şuan Ruiz hazırdı. En az 3 hafta Ruiz'in adapte olmasını bekleyeceğiz iyi ki derbi yok o ara Oğuzhan efendinin keyfine kaldık ilk 6 maç canı isterse hırslanır canı istemezse..
Nasıl hazır olacaktı ki Çağrı abi ? Ruiz bildiğim kadarıyla sezon öncesi hazırlık kampı falan geçirmemiş. Şuan bile gelse ligin 2. veya 3. haftasına ancak hazır olur :tabe: Belhanda ise tamamen hazırdı geldiği anda oynayabilecek durumdaydı. Ki kendi açımdan Belhanda düşüncesini çok cesurca ve doğru buluyorum. Bizim böyle adamları kovalamamız lazım. Neyse belki Ukrayna'da ki oyuncular için bir karar çıkarda Belhanda bonservisi elinde bir şekilde gelir bize  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Aslında şöyle bir şey de var. Bu transferin olmaması hayırlı da olabilir. Elimizde 3 tane forvet var. 10 senedir 10 numara sevdasından Delgadolar Tabatalar üstümüzden geçti hiçbiri verimli olamadı. Belki de ilaç 4-4-2'dir. Pektemek formda olmazsa Cenk var buradaki tek sıkıntı 4-4-2'nin göbeği zayıf. Ne atiba ne veli ofansif olarak iyi değil. Yani çok ıkınarak gol buluruz oyunu kanatlara yıkarsak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Nasıl hazır olacaktı ki Çağrı abi ? Ruiz bildiğim kadarıyla sezon öncesi hazırlık kampı falan geçirmemiş. Şuan bile gelse ligin 2. veya 3. haftasına ancak hazır olur :tabe: Belhanda ise tamamen hazırdı geldiği anda oynayabilecek durumdaydı. Ki kendi açımdan Belhanda düşüncesini çok cesurca ve doğru buluyorum. Bizim böyle adamları kovalamamız lazım. Neyse belki Ukrayna'da ki oyuncular için bir karar çıkarda Belhanda bonservisi elinde bir şekilde gelir bize  :lol:

İşte tam bir ölücü  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

takvim Gourcuffu  yazmış bilgisi olan varmı

Çevrimdışı Çağrı

Gourcuff 10 numara değil ki. Box to box'a evrileli yıllar oluyor ama 4-4-2 oynayacak alınsın o zaman çok iyi olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

4-4-2 oynayacaksak bize iki tane box to box oynayan oyuncu lazım. Atiba ve Veli ile 4-4-2 oynanmaz.

Çevrimdışı Çağrı

4-4-2 oynayacaksak bize iki tane box to box oynayan oyuncu lazım. Atiba ve Veli ile 4-4-2 oynanmaz.

Atiba yedek kalır başka oyuncu gelirse o yüzden o da yaş gibi anca zorunluluktan. Ne yapıp ne edip alacaklar Ruiz'i.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Gourcuff 10 numara değil ki. Box to box'a evrileli yıllar oluyor ama 4-4-2 oynayacak alınsın o zaman çok iyi olabilir.
liyonda as oynuyosa liyon kolay kolay vermeyebilir pahalıda galiba. senin nobao nun maliyeti ne kadar hocam yönetime aslında onu meil mi atsak napsak  :)

Çevrimdışı Çağrı

liyonda as oynuyosa liyon kolay kolay vermeyebilir pahalıda galiba. senin nobao nun maliyeti ne kadar hocam yönetime aslında onu meil mi atsak napsak  :)

Yönetim onu 20 defa görmüştür belli ki istemiyor Bilic hocam. Şuan alsan 2 milyon euroya biter Noboa çünkü sözleşmesi Aralık'ta bitiyor  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Atiba yedek kalır başka oyuncu gelirse o yüzden o da yaş gibi anca zorunluluktan. Ne yapıp ne edip alacaklar Ruiz'i.
Hocam Ruiz'i almak zorundayız. Eğer 10 numara alamazsak ligin en az gol atan takımlarından biri oluruz.Geçen Karagümrük'le yaptığımız hazırlık maçını izledim. Hücumu yönlendirebilecek oyuncu olmadığı için neredeyse hiç pozisyona giremedik. Bu arada Töre'de yarım saat oynadı ama hazır durumda olduğunu belli etti baya baya.

Çevrimdışı karakartalım

Yönetim onu 20 defa görmüştür belli ki istemiyor Bilic hocam. Şuan alsan 2 milyon euroya biter Noboa çünkü sözleşmesi Aralık'ta bitiyor  :icool:
kim gelecekse gelsin artık kafa yora yora bi hal olduk  :icool: sende baya iyi takip ediyosun çağrı hocam bu arada  oyuncuları bi transfer için beşiktaş dergisinden tanıdığın biri eksik :tabe:

Çevrimdışı brci

Çağrı abi Roni mi gelecek acaba  :bandit: :bandit:

Roni gelse Anıl sponsor olacak Beşiktaşa :D

Çevrimdışı Tolga

hala söylüyorum lanzini için 2 ay peşinden koşarak zaman kaybettik sonra belhanda'nın peşinden koşup zaman kaybettik elimizdeki ruiz'i de başkalarına kaptırmak üzereyiz hem param yok diyorsun hem de alamayacağın oyuncuların peşinde koşuyorsun merak ediyorum gerçekten kim gelecek
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Özay

Derin Beşiktaş @DerinBesiktasJK  ·  14 Ağu
O hayatını Beşiktaşa adadı. Beşiktaş yüzünden evlenmedi  Şimdi bazı kişiler karı kız peşinde koşuyor, sonra Beşiktaşla ilgileniyor.

Bu ne ya

Çevrimdışı Tolga

O yazdığımın arkasındayım. Demba ba transferini 1 hafta önceden söyleyen arkadaşımdı bu. Geçen gün bitecek demişti ama sorun tam olarak ne bilmiyorum dedi. Ben inanıyorum kendisine

Bekleyip görelim.
adamlar 17 m euro istemiş neyi bekleyip görecez  :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Derin Beşiktaş @DerinBesiktasJK  ·  14 Ağu
O hayatını Beşiktaşa adadı. Beşiktaş yüzünden evlenmedi  Şimdi bazı kişiler karı kız peşinde koşuyor, sonra Beşiktaşla ilgileniyor.

Bu ne ya
malesef birilerine laf çakmaya çalışmış ama kendisininde sebadan öğrenecek çok şeyi olduğunun farkında değil.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK Borçla alakalı konuya alttaki linkten devam edelim dostlar
http://besiktasarena.com/index.php?topic=517.msg46211#new

Çevrimdışı karakartalım

10 numaraya ROMAN EREMENKO veya MICHU hakkında yorumlarınızı bekliyorum