2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561968 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

fulhama 4 adama yıllık 2 diye iddaa var, biz 1.5 'a el sıkmaya çalışıyoruzdur.
:friendship: anlaştık desene

Çevrimdışı ozan062

10 senede 500 milyon tl oldu, şuan ise 590 milyon tl. 1 senede üstüne bir 400 milyon tl daha mı eklenecek yani ? Aynı anda 2-3 stad yaparsak belki  :alala:
yok suan 700den fazla,, 150de stadı ekle gelecekten kırdırılanları ekle dayanıyor zaten sponsorluk ve stadla bunun onune gecilir ama baksanıza kısa donem kredi borcumuz 80milyon bunu nasıl odicez cok ilginc seyler var detaylar cok,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Bilic Ruiz'i istemiyor, Ruiz'in olmama sebebi o. Yoksa istediğimiz anda alırız Ruiz'i  :ok:

kimi istiyo Bılıc ?

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ın divan kurulunda ilginç bir gelişme yaşandı. Aralarında Yıldırım Demirören, Rahmi Koç ve Serdar Bilgili'nin de olduğu 283 üye, divandan ihraç edildi.

Yıldırım Demirören, Erdoğan Demirören, Nevzat Demirören, Rahmi Koç, İsmail Ünal, Metin Keçeli ve eski başkan Serdar Bilgili de olmak üzere toplam 283 üye divandan ihraç edildi.

Buna gerekçe olarak da Beşiktaş Kulübü'nün tüzüğünde yer alan "Divan Kurulu toplantılarına 3 defa mazeretsiz katılmayanların üyeliği düşer" maddesi gösterildi.

Çevrimdışı sağduyu

Bu belhanda işi nasıl bir iştir. Bir aydır ismi geçen futbolcunun fiyatı şimdi mi öğrenildi? Bu 10 numara işinde biraz da Biliç ipe un seriyor. Biliç bu kafayla Veli yi kesmez. Attiba da zaten hakkıyla oynar. Onun kafasındaki 10 numara yönetim kimi alamayacaksa o.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı sağduyu

kimi istiyo Bılıc ?

Biliçin derdi alınan 10 numarayı oynatacak futbol anlayışı olmaması. O yüzden olma ihtimali olan topçuya burun kıvırcık, olmayacak isimleri, o da iş olsun diye yönetime söylemekten. Lanizin yi istemez, Ruizi beğenmez... Onun anlayışında 10 numara Veli.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı manyak1903

transfer süresi boyunca işinize yarayabilir.

Günde 1 KAP

http://besiktasarena.com/index.php?topic=518.0

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Özay

Bu derinbeşiktaş isimli derin ergen kimse inanılmaz kaypak birisi. Fikret Orman'ın velet diye bahsettiği ergenler işte bu tip insanlar. Beşiktaş'ta bu malları görmeye dayanamıyorum.

Şu an karşımda olsa ana avrat dümdüz giderim. Sen kimsin lan böyle ağzını yaya yaya konuşuyorsun. Başka taraftarın yapamadığı saygısızlığı iki üç dangalak yapıyor şu hale bak.

Çevrimdışı Çağrı

Yöneticilerimizin uyarılarını lütfen dikkate alalım. Borç konusunun linkini vermiş yöneticimiz buradan devam edin demiş oradan devam edelim. Burası transfer bölümü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bu belhanda işi nasıl bir iştir. Bir aydır ismi geçen futbolcunun fiyatı şimdi mi öğrenildi? Bu 10 numara işinde biraz da Biliç ipe un seriyor. Biliç bu kafayla Veli yi kesmez. Attiba da zaten hakkıyla oynar. Onun kafasındaki 10 numara yönetim kimi alamayacaksa o.

demekki söyle dusun,, bizimkiler soylendiği gibi teknelerde oralarda buralarda gorusme yapmadılar:)) yalnız bir baska seyde ben ogrendim dun baya geçmişe gittim bu fb belhandayı alıcagı donemde bunların baskanı surekli rakamlarda oynama yapmıs ve sonrasında fener emre ve weboyu alarak yola devam etmişler,,, demekki bize ozel tarife değil bu fiyat dengesizliği

Çevrimdışı Kemal

Bu derinbeşiktaş isimli derin ergen kimse inanılmaz kaypak birisi. Fikret Orman'ın velet diye bahsettiği ergenler işte bu tip insanlar. Beşiktaş'ta bu malları görmeye dayanamıyorum.

Şu an karşımda olsa ana avrat dümdüz giderim. Sen kimsin lan böyle ağzını yaya yaya konuşuyorsun. Başka taraftarın yapamadığı saygısızlığı iki üç dangalak yapıyor şu hale bak.

+1903 , bende yazdığı şeylerden rahatsız oldum , her ne kadar transferde batırdığını düşünsemde , bu kadar ağır cümleler beni rahatsız etti.

Çevrimdışı Çağrı

demekki söyle dusun,, bizimkiler soylendiği gibi teknelerde oralarda buralarda gorusme yapmadılar:)) yalnız bir baska seyde ben ogrendim dun baya geçmişe gittim bu fb belhandayı alıcagı donemde bunların baskanı surekli rakamlarda oynama yapmıs ve sonrasında fener emre ve weboyu alarak yola devam etmişler,,, demekki bize ozel tarife değil bu fiyat dengesizliği

Dostum fener montpellier'den almaya çalışıyordu biz Kiev'den almaya çalışıyoruz aynı başkan ve aynı takım değil  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı frkndgnr

Çarşamba gününe kadar transferde herhangi bi gelişme olacağını düşünmüyorum

Çevrimdışı Çağrı

Şuan Arsenal'i izliyorum Palace gibi oynayabilirsek transfere filan gerek yok yeter ki sakin ve sert oynayalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Biliçin derdi alınan 10 numarayı oynatacak futbol anlayışı olmaması. O yüzden olma ihtimali olan topçuya burun kıvırcık, olmayacak isimleri, o da iş olsun diye yönetime söylemekten. Lanizin yi istemez, Ruizi beğenmez... Onun anlayışında 10 numara Veli.

Kesinlikle katılıyorum, Sırp inadı olduğunu baştan beri yazıyorum, Fernandes Fernandes diye tutturdu adam adım atarken bile oynattı bize 10m euro kapak yaptırdı, Malmeida diye tutturdu Malmeida her topu ilk 65 dk kalecinin üzerine nişanladı sonra dışarı çıkıp yerini ilk devre Eneramo 2. devre Pektemeğe bıraktı,  Pedro yu uzun süre kullanmadı , Dannyi Özenle çok istedi, Kerim Frei 1 yıl oturttu şimdi kullanmaya başladı ,derbilere hep korkak başladı vb... şimdide 10 numara pozisyonu için ayak diretiyo , ama olsun Gitarı var ve sosyalistya Reyis yapılır bizde.

Çevrimiçi Samet Ç

Şuan Arsenal'i izliyorum Palace gibi oynayabilirsek transfere filan gerek yok yeter ki sakin ve sert oynayalım.
+1903 Arsenal Mesut olmadan organize olamıyor. Sert savunma yeter Arsenal'i yenmek için.

Çevrimdışı Çağrı

Bilicîn özellikle kanatta oynayabilen 10 numara istemesinin sebebi Oğuzhan sakatlanana kadar Oziyi 10 numarada yeni gelen adamı sol kanatta oynatacak olması. Olcay'ı kesecek aslında gelecek olan 10 numara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ahanda çaktı Palace. Bilicîn tam olarak oynatması gereken bu işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bilicîn özellikle kanatta oynayabilen 10 numara istemesinin sebebi Oğuzhan sakatlanana kadar Oziyi 10 numarada yeni gelen adamı sol kanatta oynatacak olması. Olcay'ı kesecek aslında gelecek olan 10 numara.
Hocam Bilic'in kafasında böyle bir düşünce varsa buna en uygun oyuncu Taarabt'tır.

Çevrimdışı ozan062

Dostum fener montpellier'den almaya çalışıyordu biz Kiev'den almaya çalışıyoruz aynı başkan ve aynı takım değil  :)

ha o zaman cok iyi,, ona dikkat etmedim boyleyse o zaman bizimkiler hiç gorusmedi anlamı cıkıyor:))

Çevrimdışı Özay

Arsenal pek iyi görünmüyor. Formda bir belhanda ile şansımız eşit olur tur için.

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal pek iyi görünmüyor. Formda bir belhanda ile şansımız eşit olur tur için.

Belhanda defteri kapanalı yıl oluyor söylemedi mi dergideki arkadaş?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Atiba ilk maçta yokmuş sanırım, bas bas bağırdık btb diye. Hadi şimdi ayıkla pirincin taşını  :akuma:

Çevrimdışı ozan062

efendim palace gibi oynayalım diyenler olmustu?:D:D yahu sanogoyu adamlar forvette oynatsınlar ben baska birsey istemiyorum biz biz gibi oynayalım bilic sablon inadından vazgeçsin en azından bizim burada onları zorlarız burası net

anaaaammmm atiba gitmiş gelsin maçın kesin yenilgisi vay anasını bee olduk bittik havasına ben girdim:((
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 20:20:49 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

efendim palace gibi oynayalım diyenler olmustu?:D:D yahu sanogoyu adamlar forvette oynatsınlar ben baska birsey istemiyorum biz biz gibi oynayalım bilic sablon inadından vazgeçsin en azından bizim burada onları zorlarız burası net

Gayet Palace gibi oynayalım tek bir pozisyopn vermediler ve tonla hata yaptı savunmada Arsenal  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli