2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554827 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

bizim şu öne geçtikten sonra topu tutamama hastalığımıza ilaç gibi adam aslında,alacağı fauller bile rahatlatır takımı.Türkiyede iş yapar fiziği iyi.
Ama kolpa haberdir %90 milliyet olduğuna göre.
6-7 'ye bırakıyorlarsa hemen alalım.
çok yetenekli, kesinlikle iş yapar.

Çevrimdışı ozan062

Benim için en büyük transfer   Holosko + Eneramo + Sezer + Süzen bu iisimlerin gönderilmesidir, birde bonservis alınırsa süper olur.
Beşiktaş resmen böbrek taşını döker.

10 numara ve sağbekte gelmezse gelmesin artık beklemiyorum, nolur 2. devreye doğru SOS verir sağbek kiralarlar öyle tamamlarız yılı, zaten Avrupa Ligine direk katılıyoruz ve maçlara çıkacaz . Bir türlü gider işte seneyede vodafone arena için 10 numara zaten alacaklar muhtemelen stoper falanda alırlar, diğer 2 renkli 4. yıldızı takınca mecburen yapacakklar yeni statda transfer.

bende senin gibiydim karamsardım,, hatta kısmen hala oyleyim,, bizimkiler ne zaman bazı eksiklikleri goruyorlar o zaman hemen oraya adam arıyorlar,, bence bir on libero sartın sartı ama kimin umrunda kimsenin:)) bosver takılma
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Kartal Ç

zaten ligin devre arasına kadar idare edebilirsek musa muhammed ekimde 18 yaşına gireceği için sözleşmeyi imzalatıp ligde 2. yarı oynatabiliriz.

Çevrimdışı TØLGA

izlemeyeniniz varsa diye şettirdim bizim oğuzhan demba bayı delirtmiş  :kop: :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

adel taarabt 10 numara falan degil, olamazda. tek özelligi calim atabilmek, ama topu nezaman ve nasil kullanmasini hic bilmiyor. uzak dursun.
:alala: Ben töreye benzettim gücüyle oynuyor kaptırıp gidiyor

Çevrimdışı Kemal

Ben şöyle düşünüyorum '' Para harcamadan para kazanamazsın - Yani tarlaya bişey ekmeden ekin biçemezsin ''

nasıl derseniz uzun etaplı düşünmek lazımdı , geçen sene gerçekten bulunmaz hint kumaşı- Şamda kayası vb. nasıl şekillendirirseniz öyleydi, Şampiyon adayı FB Avrupa yasaklı, GS 2. yarı çöküşü deplasmandan puan alamaması 2.nin direk 20m euro 60 trilyonu cukkalaması , bütün ibre Beşiktaşı gösteriyordu ama 60 trilyonu almak için tarlayı sürmek gerekiyordu nasıl dersen cümbür cemaat herkesin bas bas bağırdığı devre arası Sağbek transferi ve Forvet transferi ve nitekim bu 2 mevki yüzünden 2.lkten oldukBeşiktaş gol atamıyordu sorun buydu ,sağbek kulvarımız otoban olmuştu devşirme oyuncuları koymaya çalışıyodu BILIC ama ne yaptılar GS'den DANNY'ialdılar oda ipimizi çekiverdi. 60 trilyondan olduk , boru değil bu 60 trilyon.

2.yanlış transfer gecikmesi ;  Evet yenilmeyecek - geçilmeyecek takım yoktur bende biliyorum Real Madrid Barça çıksa yine eleyebiliriz ihtimaldir ama nasıl? bunun için gerekli çalışmaları yaparak. Mesela Beşiktaşın gerekli transfer yerleri nereleri 10 numara ve SAĞBEK , zaten bu sağbek olayını futbolla alakasız birine Beşiktaş - transfer deseniz SAĞBEK der duymuştur biyerden . Şuanda bende biliyorum bu transferler olsada maça yetişmeyeceğini, ama Feyenord maçıyla yada hemen öncesi bu işleri bitirsin takıma adapte olur ve çıkarsın işte o zaman geçilmeyecek takım yoktur. Şimdi biz tarlaya bişey ekmedik bekliyoruz ki mahsul versin, daha çok bekleriz arkadaşlar ... Biraz karamsar konuştum kusura bakmayın ama hepimiz armaya gönül verdik bunlarıda söyleyecez ki belki biyere ulaşır daha iyiye gideriz, yoksa pempe rüyalardan çok kötü şokla uyandırırlar adamı , bende bunu hiç yaşamak istemiyorum.

Çevrimdışı ozan062

izlemeyeniniz varsa diye şettirdim bizim oğuzhan demba bayı delirtmiş  :kop: :sevinc

cenk tosunun ne kadar dar bakıslı oldugnu gordum bu aynı seyi bizim kaleci tolgadada goruyorum dikkatinizi çekerim tolga her penaltıda suana kadar hep aynı koseye yatmıstır:)) ts bjk fark etmiyor,,tosunda hep aynı vurusla hep aynı yere vuruyor:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben şöyle düşünüyorum '' Para harcamadan para kazanamazsın - Yani tarlaya bişey ekmeden ekin biçemezsin ''

nasıl derseniz uzun etaplı düşünmek lazımdı , geçen sene gerçekten bulunmaz hint kumaşı- Şamda kayası vb. nasıl şekillendirirseniz öyleydi, Şampiyon adayı FB Avrupa yasaklı, GS 2. yarı çöküşü deplasmandan puan alamaması 2.nin direk 20m euro 60 trilyonu cukkalaması , bütün ibre Beşiktaşı gösteriyordu ama 60 trilyonu almak için tarlayı sürmek gerekiyordu nasıl dersen cümbür cemaat herkesin bas bas bağırdığı devre arası Sağbek transferi ve Forvet transferi ve nitekim bu 2 mevki yüzünden 2.lkten oldukBeşiktaş gol atamıyordu sorun buydu ,sağbek kulvarımız otoban olmuştu devşirme oyuncuları koymaya çalışıyodu BILIC ama ne yaptılar GS'den DANNY'ialdılar oda ipimizi çekiverdi. 60 trilyondan olduk , boru değil bu 60 trilyon.

2.yanlış transfer gecikmesi ;  Evet yenilmeyecek - geçilmeyecek takım yoktur bende biliyorum Real Madrid Barça çıksa yine eleyebiliriz ihtimaldir ama nasıl? bunun için gerekli çalışmaları yaparak. Mesela Beşiktaşın gerekli transfer yerleri nereleri 10 numara ve SAĞBEK , zaten bu sağbek olayını futbolla alakasız birine Beşiktaş - transfer deseniz SAĞBEK der duymuştur biyerden . Şuanda bende biliyorum bu transferler olsada maça yetişmeyeceğini, ama Feyenord maçıyla yada hemen öncesi bu işleri bitirsin takıma adapte olur ve çıkarsın işte o zaman geçilmeyecek takım yoktur. Şimdi biz tarlaya bişey ekmedik bekliyoruz ki mahsul versin, daha çok bekleriz arkadaşlar ... Biraz karamsar konuştum kusura bakmayın ama hepimiz armaya gönül verdik bunlarıda söyleyecez ki belki biyere ulaşır daha iyiye gideriz, yoksa pempe rüyalardan çok kötü şokla uyandırırlar adamı , bende bunu hiç yaşamak istemiyorum.

Kemal hocam yazdığın herşey doğru olsa bile geçmiş geri gelmez. Ancak gaçmişten ders almak önemlidir. Umut edelim istenilen transferler makul fiyata transfer edilsin. Ben bu yıl şampiyonlukta en güçlü aday olduğumuzu düşünüyorum. Tek sorun yapacağımız avrupa kupası maçlarını da düşünerek kadroyu derinleştirebilmekte.

Çevrimdışı ilhan mansız

Mesela geçen yıl 6 maç sahamız kapandı. Milyoonlarca lra gelirden olduk. Sürekli farklı stadlarda oynadık. Sayısız sakatlık yaşandı. Takımın sözde yıldızı resmen takımı sabote etti. Bunlar da tüm camianın hataları var. Ben hatadan çok kasıtlı davranışlara kızarım. Dün kap a yapılan bildirimler Beşiktaşın doğru yolda gittiğini açıkça gösteriyor. cincon ise ateşe düşmek üzere. Aslında bizim için umut günden güne alevleniyor. İnan gelir olarak en büyük olma şansımız var artık

Çevrimdışı Tolga

Kemal hocam yazdığın herşey doğru olsa bile geçmiş geri gelmez. Ancak gaçmişten ders almak önemlidir. Umut edelim istenilen transferler makul fiyata transfer edilsin. Ben bu yıl şampiyonlukta en güçlü aday olduğumuzu düşünüyorum. Tek sorun yapacağımız avrupa kupası maçlarını da düşünerek kadroyu derinleştirebilmekte.
10 numara ve sağ beke kaliteli transferler yapılırsa şampiyon oluruz buralara takviye olmazsa bu sezonda hüsran yaşarız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

10 numara ve sağ beke kaliteli transferler yapılırsa şampiyon oluruz buralara takviye olmazsa bu sezonda hüsran yaşarız.
bu sezon inşallah transferle birlikte şampiyonluğa gideceğiz. Dünkü kap bildrimleri bizi mükemmele yakın bir finansal yönetim yaptığımızı gösteriyor. Bunun sonucu mutlak başarıdır. Karamsar hava yaymaya çalışanlara sakın inanmayın. Tek yapmamız gereken desteği artırarak devam etmek. Çok büyük ihtimalle bir sonraki yıl çok güçlü bir bütçeye sahip olacağız.Zaten esasen taraftar desteği içimizdeki bazı irlandalıların olumsuz propagandasına rağmen azalmadığı gibi sürekli artıyor.

Çevrimdışı TØLGA

cenk tosunun ne kadar dar bakıslı oldugnu gordum bu aynı seyi bizim kaleci tolgadada goruyorum dikkatinizi çekerim tolga her penaltıda suana kadar hep aynı koseye yatmıstır:)) ts bjk fark etmiyor,,tosunda hep aynı vurusla hep aynı yere vuruyor:))
aynen abi tolga penaltı konusunda hiç geliştirmedi kendini birde son maçta feyenoord maçında bana güvensizlik verdi çok :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı onurt

Bodrum açıkalrında ayağına beton bağlanmış 2 ukraynalı bulunmuş.
Kesin bilgi. Dergide çalışan bir arkadaşım söyledi.  :s20:
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

aynen abi tolga penaltı konusunda hiç geliştirmedi kendini birde son maçta feyenoord maçında bana güvensizlik verdi çok :alala:

o pozisyon %10000 fauldu kardesım , tolganın sucu yoktu orda

Çevrimdışı karakartalım

adel taarabt işi nedir doğruluk payı varmı acaba varsa nasıl bi oyuncu acaba :alala:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Özay

Bodrum açıkalrında ayağına beton bağlanmış 2 ukraynalı bulunmuş.
Kesin bilgi. Dergide çalışan bir arkadaşım söyledi.  :s20:

:evillol: :evillol: 

Çevrimdışı TØLGA

o pozisyon %10000 fauldu kardesım , tolganın sucu yoktu orda
o pozisyonu demiyorum yaaa :D ona faul vermeyen hakemin bn zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Bugün çoksessiz buralar aacaba sessizligin sonunda bir bomba olur mu  :sevinc  :sevinc
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı Tolga

Bugün çoksessiz buralar aacaba sessizligin sonunda bir bomba olur mu  :sevinc  :sevinc
pek sanmıyorum 1-2 gün daha böyle sürecek gibi duruyor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Banada öyle geliyor ama bir süpriz olur mu diye düşünüyorum.  Belli bu sessizligin sonu güzel olabilir.
quote author=burhanaltıntop1903 link=topic=4.msg44184#msg44184 date=1407872890]
pek sanmıyorum 1-2 gün daha böyle sürecek gibi duruyor
[/quote]

En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı Çağrı

Taarbt yalan ama taarbt'ın yeteneği gerçek. Dehşet oyuncudur ama onun da bitiriciliği yok. Yani 10 numara değil ofansif ortasaha bildiğiniz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Taarbt yalan ama taarbt'ın yeteneği gerçek. Dehşet oyuncudur ama onun da bitiriciliği yok. Yani 10 numara değil ofansif ortasaha bildiğiniz.
bitiriciliği olsa senin fotoğrafındaki adama benzerdi. gerçekten çok yetenekli..

Çevrimdışı Çağrı

bitiriciliği olsa senin fotoğrafındaki adama benzerdi. gerçekten çok yetenekli..

Ona benzeyen gelmedi daha Dünya üzerine geldiği gün futbol çehre değiştirir  :)  Ronaldinholar Ronaldolar hepsi bilek hareketleri bu adamdan öğrendi o başlattı  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı altan0348

younes idi ruiz idi younes idi ruiz idi younes idi ruiz idi, çok beklersiniz dedi bjk yönetimi  :ebebe: :by2:

Çevrimdışı Efe

younes idi ruiz idi younes idi ruiz idi younes idi ruiz idi, çok beklersiniz dedi bjk yönetimi  :ebebe: :by2:
:lol:

güzel açıklamışsın ama ruiz istanbula gidebilirim diyormuş belhanda olmazsa ruiz tamam gibi
Şampiyon Beşiktaş JK