2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554656 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu Raul Jimenez Atletiko'da yıldız olur da 30 milyona filan giderse Önder Hoca bütün yönetimin hatrını soracaktır. Depay'ı istedi alamadık şimdi Tottenham 19 milyon teklif etti. Adam kimi işaret ettiyse kapışıyor Avrupa şuanda.
Önder Özen begenmedik :) dizlerimize vururuz...! sağlık olsun futbol bilgisi çok iyi olan kişiler var..:!

Çevrimdışı Çağrı

Lucescu'nun takımın sabote edilişi gib iolmaz umarım Önder hoca olayı da. O zaman İlhan'ı sat Ahmet ve Nouma'yı gönder Ilie'nin ayağına bak sonra utanmadan adamı kov. burada yapılan da aynı hesap.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Lucescu'nun takımın sabote edilişi gib iolmaz umarım Önder hoca olayı da. O zaman İlhan'ı sat Ahmet ve Nouma'yı gönder Ilie'nin ayağına bak sonra utanmadan adamı kov. burada yapılan da aynı hesap.
o sezon şampiyonluk pisi pisine gitti hem kendi içimizdeki hatalarla hemde saha dışı faktörlerle çok iyi giden takım birden çöküşe geçti ve ligi 2. bile bitirememiştik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

holosko gidiyo diyolar ne iş  :sevinc :bye:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

süpriz 10 numarayla anlasılmıs acaba kim bu bak işte boyle seylerle gelin bana belhandada tıkılıp kalmamak lazım ruiz belliki hedefler içinde yok gzl gzl :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

süpriz 10 numarayla anlasılmıs acaba kim bu bak işte boyle seylerle gelin bana belhandada tıkılıp kalmamak lazım ruiz belliki hedefler içinde yok gzl gzl :ok:
o kimmiş ki :)

Çevrimdışı KARTAL ADAM

Çevrimdışı Tolga

Adel Taarabt adı geçiyor  :bandit:
evet onu bende gördüm şimdi yönetime önerilmiş galiba yönetimde sıcak bakıyormuş diyenler var ne kadar doğrudur bilinmez tabi :)

Çevrimiçi Samet Ç

evet onu bende gördüm şimdi yönetime önerilmiş galiba yönetimde sıcak bakıyormuş diyenler var ne kadar doğrudur bilinmez tabi :)
Serdar Sarıdağ'ın haberi geç yalandır. Adel'in bonservisi transferkmaktta 8 milyon Euro ama kulübü en az 12-13 ister.

Çevrimdışı Tolga

Serdar Sarıdağ'ın haberi Adel'in bonservisi transferkmaktta 8 milyon Euro ama kulübü en az 12-13 ister.
eee gene belhanda kadar maliyeti var yalan haberdir aynen

Çevrimiçi Samet Ç

eee gene belhanda kadar maliyeti var yalan haberdir aynen
Aynen hocam bu adamın takımı bu sene alt ligden Premier lige çıktı adamlar satar mı sence ? Satarlarsa güç kaybederler bunlar klasik Serdar Sarıdağ haberleri. Prim yapmaya çalışıyorlar aklın sıra.

Çevrimdışı ozan062

baktım simdi hiç bonservis verilmemiş birine neden biz para dokelim aynı ferrari gibiD hiç gerek yok uzak dursun

Çevrimdışı Volkan Başaran

Adam ne topçu be :D

4.32 deki gole eriyip bittim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

topla çok oynuyor tamam adam yetenekli ama gerektiği yerde gerektiği pasları atmıyor

Çevrimdışı AvrupaKartalı

adel taarabt 10 numara falan degil, olamazda. tek özelligi calim atabilmek, ama topu nezaman ve nasil kullanmasini hic bilmiyor. uzak dursun.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ozan062

keske sag tarafa stephan lichtsteiner ı alsak soyle bi 11 teklif etsek alsak:))   :iscrewy:
sola adam almasaydık pablo armero bunlarla arsenali yıkardık işte

o değilde size en can alıcı soruyu soruyorum

arsenal maçı için hangi mevkiye oyuncu alınsın isterdiniz?? sebebiyle beraber yazınız

-10
-sag bek
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 19:42:58 ozan062 ]

Çevrimdışı A_Aydin

Arsenale karşı hücüm oynamayacağımıza göre hücüma katkı veren,süratli,iyi bir sağ bek alınması taraftarıyım.Bundan dolayı takımda hala Holoskonun duruyor ama Hilbertin gönderilmiş olmasını anlamış değilim.

Çevrimdışı ALI RIZA

biz bundan 10 kat daha iyi oyuncuyu yolladık...! bunu da beğenmeyiz...!

Çevrimdışı ozan062

ilginc gozlerden kacmıs

TRANSFER | Beşiktaş, Odense Boldklub'ın 17 yaşındaki Türk asıllı Danimarkalı stoperi Hasan Kuruçay'ı denemeye aldı.

Çevrimdışı forzatunga

bizim şu öne geçtikten sonra topu tutamama hastalığımıza ilaç gibi adam aslında,alacağı fauller bile rahatlatır takımı.Türkiyede iş yapar fiziği iyi.
Ama kolpa haberdir %90 milliyet olduğuna göre.
6-7 'ye bırakıyorlarsa hemen alalım.

Çevrimdışı murat

eneramo,holosko,g.süzen,uğur boral,oynatılmayacaksa sezer bunların hepsi az buz para da almıyorlar kulüp için tam bir külfetler bir an evvel elden çıkartılmaları gerek
uğur boral hariç katılıyorum.

Çevrimdışı ozan062

bizim şu öne geçtikten sonra topu tutamama hastalığımıza ilaç gibi adam aslında,alacağı fauller bile rahatlatır takımı.Türkiyede iş yapar fiziği iyi.
Ama kolpa haberdir %90 milliyet olduğuna göre.
6-7 'ye bırakıyorlarsa hemen alalım.

sanki bu işleri bizim kerim yapabilir

Çevrimdışı forzatunga

sanki bu işleri bizim kerim yapabilir

ilk feyenord maçında sanki Kerimin daha fazla zamana ihtiyacı varmış gibi durdu birde boyu biraz kısa kalıyor dikkat ettiysen Taarabt topla rakibi arasına devamlı vucudunu sokarak saklıyor , Kerim pek ufak tefek fizik olarak dezavantajlı.

Çevrimdışı ozan062

ilk feyenord maçında sanki Kerimin daha fazla zamana ihtiyacı varmış gibi durdu birde boyu biraz kısa kalıyor dikkat ettiysen Taarabt topla rakibi arasına devamlı vucudunu sokarak saklıyor , Kerim pek ufak tefek fizik olarak dezavantajlı.

yapabilir diye yazdım bende senin gibi dusunuyorum zaten geleceğini bu yonde yonlendirirse baya faydalı olur çnk inanılmaz tabiri caizse beyinsizce oynuyor aynı tore gibi boyle iki adam sadece topa bakıp suursuzca  ilerlemekle topcu olunmuyor işte:D
biraz değil baya agır oldu bu sozlerim bakmayın bana:))))

Çevrimdışı Kemal

Benim için en büyük transfer   Holosko + Eneramo + Sezer + Süzen bu iisimlerin gönderilmesidir, birde bonservis alınırsa süper olur.
Beşiktaş resmen böbrek taşını döker.

10 numara ve sağbekte gelmezse gelmesin artık beklemiyorum, nolur 2. devreye doğru SOS verir sağbek kiralarlar öyle tamamlarız yılı, zaten Avrupa Ligine direk katılıyoruz ve maçlara çıkacaz . Bir türlü gider işte seneyede vodafone arena için 10 numara zaten alacaklar muhtemelen stoper falanda alırlar, diğer 2 renkli 4. yıldızı takınca mecburen yapacakklar yeni statda transfer.