Ben şöyle düşünüyorum '' Para harcamadan para kazanamazsın - Yani tarlaya bişey ekmeden ekin biçemezsin ''
nasıl derseniz uzun etaplı düşünmek lazımdı , geçen sene gerçekten bulunmaz hint kumaşı- Şamda kayası vb. nasıl şekillendirirseniz öyleydi, Şampiyon adayı FB Avrupa yasaklı, GS 2. yarı çöküşü deplasmandan puan alamaması 2.nin direk 20m euro 60 trilyonu cukkalaması , bütün ibre Beşiktaşı gösteriyordu ama 60 trilyonu almak için tarlayı sürmek gerekiyordu nasıl dersen cümbür cemaat herkesin bas bas bağırdığı devre arası Sağbek transferi ve Forvet transferi ve nitekim bu 2 mevki yüzünden 2.lkten oldukBeşiktaş gol atamıyordu sorun buydu ,sağbek kulvarımız otoban olmuştu devşirme oyuncuları koymaya çalışıyodu BILIC ama ne yaptılar GS'den DANNY'ialdılar oda ipimizi çekiverdi. 60 trilyondan olduk , boru değil bu 60 trilyon.
2.yanlış transfer gecikmesi ; Evet yenilmeyecek - geçilmeyecek takım yoktur bende biliyorum Real Madrid Barça çıksa yine eleyebiliriz ihtimaldir ama nasıl? bunun için gerekli çalışmaları yaparak. Mesela Beşiktaşın gerekli transfer yerleri nereleri 10 numara ve SAĞBEK , zaten bu sağbek olayını futbolla alakasız birine Beşiktaş - transfer deseniz SAĞBEK der duymuştur biyerden . Şuanda bende biliyorum bu transferler olsada maça yetişmeyeceğini, ama Feyenord maçıyla yada hemen öncesi bu işleri bitirsin takıma adapte olur ve çıkarsın işte o zaman geçilmeyecek takım yoktur. Şimdi biz tarlaya bişey ekmedik bekliyoruz ki mahsul versin, daha çok bekleriz arkadaşlar ... Biraz karamsar konuştum kusura bakmayın ama hepimiz armaya gönül verdik bunlarıda söyleyecez ki belki biyere ulaşır daha iyiye gideriz, yoksa pempe rüyalardan çok kötü şokla uyandırırlar adamı , bende bunu hiç yaşamak istemiyorum.