2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550418 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı okansosa

TOLGA

MOTTA                        PEDRO                        ERSAN                  İSMAİL

NECİP                                  VELİ

ATİBA

FREİ                                                                                                ŞAHAN

BA

böyle de olabilir ama gökhanı yedek başlatır daha yeni başladı takımla çalışmalara
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı scape_bjk

Maça şu 11 le çıkıcaz bence

TOLGA

NECİP              SİVOK               ERSAN            MOTTA

PEDRO                          VELİ
                                 ATİBA

FREİ                                                             ŞAHAN

BA

Pedro orta sahada oynayamıyor oğuzhan her ne kadar kötü performans göstermiş olsada oynaması lazım

Çevrimdışı capo di capi

Ben olsam 3-6-1 çıkarım
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı okansosa

Pedro orta sahada oynayamıyor oğuzhan her ne kadar kötü performans göstermiş olsada oynaması lazım
oğuzhanın bu maç için yedek başlaması lazım motta sağ beke geçer necip ortaya sert bir orta saha lazım bize
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben olsam 3-6-1 çıkarım
4-4-2 oynar bence. Gökhan da kerimin yerine ilk 11 çıkabilir. sağ ve sol bekleri tahmin etmek biraz zor. ismail mottayı kesebilir.

Çevrimdışı berk_bjk

Necip yerine Atiba geçer liberoya önlerinde Mustafa oynar Mustafanın preslerine ihtiyacımız var bu maçta

Çevrimdışı scape_bjk

oğuzhanın bu maç için yedek başlaması lazım motta sağ beke geçer necip ortaya sert bir orta saha lazım bize
tamamen defansifde oynayamayız bazen hızlı çıkmamız gerekecek ve oğuzhan güzel paslar atıyor. Pedroyu chealsea maçında orta sahada kayarak geliyor ve adamlar kurtardı mı affetmiyor.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Belhanda değil kralı gelse sistem yine değişmez benim tahminim ilk maç sert bir savunma anlayışıyla 4-4-2 şeklinde çıkacağımızdır.Mustafa Pektemek'in defansa katkısı zaten yüksek top rakipteyken 4-5-1 tarzında da oynayabiliriz.Tam saha press ve kontra ataklarla pozisyon arayacağız zaten yapmamız gereken de o.Bundan sonrası taktik savaşıdır böyle kalibresi yüksek takımlara 10 numara 100 numara sökmez.Doğru ve garanti oynayacaksın,hızlı hücum ve bulduğun pozisyonu değerlendireceksin,Chelsea ile oynadığımız hazırlık maçı gibi bir oyun tarzında olacağız.

Çevrimdışı Sedat

Yine aklıma takıldı Eneramo nerde arkadaşlar? 1.2 milyon euro'yu indircek Nijerya'dayken heralde  :dry:
Sezer'de kimseyle anlaşamıyo oda 1 milyon euro. Oynamak istemiyo ki gitmiyo?
Kafamda deli sorular  :ranting2:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ilhan mansız

Belhanda değil kralı gelse sistem yine değişmez benim tahminim ilk maç sert bir savunma anlayışıyla 4-4-2 şeklinde çıkacağımızdır.Mustafa Pektemek'in defansa katkısı zaten yüksek top rakipteyken 4-5-1 tarzında da oynayabiliriz.Tam saha press ve kontra ataklarla pozisyon arayacağız zaten yapmamız gereken de o.Bundan sonrası taktik savaşıdır böyle kalibresi yüksek takımlara 10 numara 100 numara sökmez.Doğru ve garanti oynayacaksın,hızlı hücum ve bulduğun pozisyonu değerlendireceksin,Chelsea ile oynadığımız hazırlık maçı gibi bir oyun tarzında olacağız.
işte bu kadar  :ok: belki töre kerimin yerine oynar. aynen katılıyorum. Bazı arkadaşlar Mustafanın savunma yapmadığını falan düşünüyor galiba ama çok yanılıyorlar

Çevrimdışı mehmetthedum

Necip rakip sol açığını kilitler. Serdar gömülü sağ bek oynar. Atiba ve veli göbekte, sivok ve ersan stoperde, motta sol bekte, mustafa ba'nın arkasında, olcay sağda kontratak elemanı:

_______________________Tolga_______________________
_____Serdar______Sivok________Ersan_______Motta____
___________Necip___________________________________
__________________Atiba________Veli____ Olcay________
______________________Mustafa_______________________
_________________________Ba________________________

Yedekler :
Cenk gönen
Cenk tosun
töre
Oğuzhan
Pedro
İ.köybaşı
Kerim frei

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 09:50:35 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı capo di capi

4-4-2 oynar bence. Gökhan da kerimin yerine ilk 11 çıkabilir. sağ ve sol bekleri tahmin etmek biraz zor. ismail mottayı kesebilir.

Koşan adamlarla deli eder yorardım önce. Tek forvet koşan Mustafa. Orta saha Töre,Frei,Olcay,Necip,Atiba,Veli off diyorum top göstermem şut bile çekemezler. Defans Ersan,Sivok,Motta. Hücüm yok kontra atak, al gülüm ver gülüm, full pres ve şut. İkinci devre işi bitiririm. Frei yerine Oğuzhan ama 8 numara olarak. Ba girer Mustafa yeter. Diğeri zaman kazanma,sakatlık skor'un durumuna göre. Çılgınca oldu ama inanın başka türlü olmaz. Hücüm başlar 4-4-2 oynarsan geçen sene fenere yaptığını yapar en 3 sallarlar.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Çağrı

Yüzde 90 böyle çıkarız.

TOLGA

Motta Pedro Ersan İsmail

Veli Atiba

Töre Belhanda Olcay

KOBRA
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

O zaman avro yoktu ki. Dolar olacak o.
Euro vardı,transfermarkt dan bakabilirsin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Yüzde 90 böyle çıkarız.

TOLGA

Motta Pedro Ersan İsmail

Veli Atiba

Töre Belhanda Olcay

KOBRA
belhandayı yazmasan daha iyiymiş bence olmayacak gibi duruyor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

işte bu kadar  :ok: belki töre kerimin yerine oynar. aynen katılıyorum. Bazı arkadaşlar Mustafanın savunma yapmadığını falan düşünüyor galiba ama çok yanılıyorlar

Mustafa'nın savunma yapmadığını söyleyen arkadaşlarla bir maça gidelim bizede göstersinler  :)..Ayrıca bir de çok yanlış bir yanılgı var çift forvetli sistem her zaman hücum futbolu diye düşünülüyor buna çok gülüyorum gerçekten.Takım dizilişleri,oyun felsefesinde çok değişiklik göstermezler özellikle de 4-4-2 varyasyonları arasında pek bir fark yok sadece bloklar arası mesafeyi kısaltıp daha dar alanda oynanan bir futbol anlayışı görebiliriz.Takımdaki malzemeye göre dizilişini yaparsın futbol manteliten hücumsa hücumdur çok forvetle çok gol atılmaz.Bu yıl 4-2-3-1 ve 4-4-2 sistemini beraber oynacağımızı düşünüyorum ve değişken taktiksel dizilişle oynamak hem rakiplerin ezbere alacakları önlemleri bozmak ve rakibin zayıf noktalarını daha kolay şekilde ekarte etmekte yararlı olacaktır.Bilic'e geçen yıl taktiksel manada zayıf diyenler bu sene çok pişman olacaklar.Bir teknik direktöre ne kadar zaman verirsek o kadar iyi olacaktır,adam geçen yıl elindeki kadroyu tanıdı bu yıl ise hamuru yoğuruyor,istediği oyun tarzını yansıtacaktır.Bir de savunma yapan takımlar hep zayıf takım düşünceside var taraftarlar arasında ama Real Madrid'de sert savunma yapıp hızlı kontra atağa çıkıyor onlarda mı zayıf takım? Bayern Münih-Real Madrid maçında Bayern %60-70'lerde topla oynuyordu ama kendi evinde 4 gol yedi.Önemli olan doğru mantıkla oynamak bulduğunu atmaktır.

Çevrimdışı brci

belhandayı yazmasan daha iyiymiş bence olmayacak gibi duruyor

aynen Belhanda hakkında sağlam bilgisi olan  biri varsa bizi aydınlatabilirmi eli kulağında diyordu ntvspor birden gündemden düştü haber açık saatlerdir ntvspor hiçbir gelişme yok olumlu yada olumsuz ?? :alala:

Çevrimdışı ilhan mansız

Koşan adamlarla deli eder yorardım önce. Tek forvet koşan Mustafa. Orta saha Töre,Frei,Olcay,Necip,Atiba,Veli off diyorum top göstermem şut bile çekemezler. Defans Ersan,Sivok,Motta. Hücüm yok kontra atak, al gülüm ver gülüm, full pres ve şut. İkinci devre işi bitiririm. Frei yerine Oğuzhan ama 8 numara olarak. Ba girer Mustafa yeter. Diğeri zaman kazanma,sakatlık skor'un durumuna göre. Çılgınca oldu ama inanın başka türlü olmaz. Hücüm başlar 4-4-2 oynarsan geçen sene fenere yaptığını yapar en 3 sallarlar.
bizim takımın hücum anlayışı biraz farklı. zaten en fazla 4 oyuncu hücum ediyor. 2. feyenord maçızı izlediniz mi? orada attığımız 3 gol de orta sahada çok geri çekilmeden yapılan presin neticesidir. yine aynı şekilde oynayacağız aslında. üstelik bizim tzkımın tamamı koşuyor. bazı maçlarda 12 km nin üzerine çıkıyorlar. burada mesele tek başına koşmak değil topu ayağında tutup hızlı bir şekilde çıkabilmekte. mustafayı tek bırakırsanız atop tutmakta çok zorlanırsınız. ayrıca defansta sivok olmaz çünkü tekniği çok zayıf ve başlangıç paslarında sürekli hata yaıyor. franco çok daha iyi. zaten üç defans oynayacak olsak pedro sivok ve ersan olur. kanat defans konmaz ama bunu tartışmak bile yersiz. Bilic bugüne kadar hiç üçlü defans oynatmadı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Mustafa'nın savunma yapmadığını söyleyen arkadaşlarla bir maça gidelim bizede göstersinler  :)..Ayrıca bir de çok yanlış bir yanılgı var çift forvetli sistem her zaman hücum futbolu diye düşünülüyor buna çok gülüyorum gerçekten.Takım dizilişleri,oyun felsefesinde çok değişiklik göstermezler özellikle de 4-4-2 varyasyonları arasında pek bir fark yok sadece bloklar arası mesafeyi kısaltıp daha dar alanda oynanan bir futbol anlayışı görebiliriz.Takımdaki malzemeye göre dizilişini yaparsın futbol manteliten hücumsa hücumdur çok forvetle çok gol atılmaz.Bu yıl 4-2-3-1 ve 4-4-2 sistemini beraber oynacağımızı düşünüyorum ve değişken taktiksel dizilişle oynamak hem rakiplerin ezbere alacakları önlemleri bozmak ve rakibin zayıf noktalarını daha kolay şekilde ekarte etmekte yararlı olacaktır.Bilic'e geçen yıl taktiksel manada zayıf diyenler bu sene çok pişman olacaklar.Bir teknik direktöre ne kadar zaman verirsek o kadar iyi olacaktır,adam geçen yıl elindeki kadroyu tanıdı bu yıl ise hamuru yoğuruyor,istediği oyun tarzını yansıtacaktır.Bir de savunma yapan takımlar hep zayıf takım düşünceside var taraftarlar arasında ama Real Madrid'de sert savunma yapıp hızlı kontra atağa çıkıyor onlarda mı zayıf takım? Bayern Münih-Real Madrid maçında Bayern %60-70'lerde topla oynuyordu ama kendi evinde 4 gol yedi.Önemli olan doğru mantıkla oynamak bulduğunu atmaktır.
%100  :ok:

Çevrimdışı scape_bjk

Sağ bekte eğer ismail veya mottadan biri oynamayacaksa serdar oynamalı neciple de olmuyor bence

Çevrimdışı ilhan mansız

neredeyse Bilicin yanından mesaj attığını düşüneceğim  :)

Çevrimdışı forzatunga

Sivok la çıkmak intihar olur pedro franco varken

Çevrimdışı Tolga

Sivok la çıkmak intihar olur pedro franco varken
bilic pedro-ersan ikilisini kolay kolay bozmaz gene onlarla çıkacaktır arsenal maçlarına.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mehmetthedum

Sağ bekte eğer ismail veya mottadan biri oynamayacaksa serdar oynamalı neciple de olmuyor bence

Serdar gömülü sağ bek, necip rakip sol açıklarına pres yapıp yapışmak üzere sağ ön libero ve Serdara destek  Şeklinde gorev verebilir.

Bu durumda kesilen pektemek değil kerim olmalıdır, çünkü gol atmamız da lazım olcay-pektemek-ba üçlüsü kazanılan toplarla yapılacak kontrataklarla gol bulabilirler. Bunu ispatladılar.

Öte yandan töre, tosun, kerim, oğuzhan,köybaşı,yeni transfer 10 numara , gönen ve pedro hamle oyuncularımız olarak kenarda bekler. Necip-töre değişikliği ile sadece oyuncu değişikliği değil, sistem değişikliği ile ilerde daha da çoğalan bir oyuna sahip oluruz.

Defans göbeğinde daha tecrübeli ve  hava toplarında hem geride hem ilerde etkili olabilecek sivok-ersan ikilisi ingiliz futboluna daha uyumlu olabilir.

İşimiz hiç kolay veya normal değil... bayağı zor... mücadele, pres, sabır... belki gol için bir veya 2 şansımız olacak, buna karşılık defans ve kalecimizin gününde olması lazım..
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 10:26:27 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı forzatunga

bilic pedro-ersan ikilisini kolay kolay bozmaz gene onlarla çıkacaktır arsenal maçlarına.
yani pişmiş aşa su katmaya gerek yok bu ikili gayet stabil