2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548099 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Listeyi gönderdik UEFA'ya.

Çevrimdışı Kemal

Listeyi gönderdik UEFA'ya.

Yine avuçladık diyosun yani, transfer yerine BABA yı aldık , ulan forvette bile ismini bulup Dem BABA yı verdiler bize.

Çevrimiçi Samet Ç

Yine avuçladık diyosun yani, transfer yerine BABA yı aldık , ulan forvette bile ismini bulup Dem BABA yı verdiler bize.
Hocam 10 numara önemli değil Arsenal maçları için, Belhanda gelecek olsa bile listeye dahil edilir ama Bilic oynatmaz. Belhanda transferi bize turu getirecek olay değil bize iyi bir savunma kurgusu lazım.

Çevrimdışı Kemal

Hocam 10 numara önemki değil Arsenal maçları için Belhanda gelecek olsa bile listeye dahil edilir ama Bilic oynatmaz. Belhanda transferi bize turu getirecek olay değil bize iyi bir savunma kurgusu lazım.

sağbek ne olacak , Arsenalin sol açık kanadına Serdar la veya Neciple mi çıkacaz?

Çevrimiçi Samet Ç

sağbek ne olacak , Arsenalin sağ açık kanadına Serdar la veya Neciple mi çıkacaz?
Hayır sağ da Motta sol da İsmail oynayacak %90 .

Çevrimdışı Kemal

Hayır sağ da Motta sol da İsmail oynayacak %90 .

ooo tamam o zaman adamlar kilit  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

gelmedi bari şhopla getirelim bu gece için  :D

Çevrimiçi Samet Ç

gelmedi bari şhopla getirelim bu gece için  :D
Yakışmış siyah forma  :super: Umarım bir gün gerçekten bu formayla görürüz. :D

Çevrimdışı ozan062

ben size soyluyorum:)) arsenali gecebiliceğini dusunmuyor bizim yonetim ben bunu net sekilde anladım herkese geçmiş olsun  :s20: :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Vallaha psikolojıkman yorulduk yaz başından beri o geldimi geliyor son dakikalar aha gelmedi vs.. vs... yetti ne olacaksa olsun , gelecek mi gelmeyecek mi , adamlar belki Bodrumda teknede bişey üzeri fındık kırıyo, biz burda kafayı kırıyoruz.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yakışmış siyah forma  :super: Umarım bir gün gerçekten bu formayla görürüz. :D
evet abi güzel oldu  :D

Çevrimiçi Samet Ç

ben size soyluyorum:)) arsenali gecebiliceğini dusunmuyor bizim yonetim ben bunu net sekilde anladım herkese geçmiş olsun  :s20: :s20:
Bence mantıklı yapıyorlar zaten Arsenal maçlarını düşünseler Belhanda ile hiç uğraşmazlardı 1 hafta önce Ruiz gelmişti ve oynayabilecek durumda idi. Daha çok  UEFA'da , ligde ve Türkiye kupasında başarı yakalamayı hedefliyor yönetim.

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

gelmedimi hala  : :s20: :s20:
Yarını bekleyeceğiz içimden bir ses yarın bizi iki KAP bekliyor diyor sadece his. Biri Linnes diğeri de ya Belhanda ya Ruiz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence mantıklı yapıyorlar zaten Arsenal maçlarını düşünseler Belhanda ile hiç uğraşmazlardı 1 hafta önce Ruiz gelmişti ve oynayabilecek durumda idi. Daha çok  UEFA'da , ligde ve Türkiye kupasında başarı yakalamayı hedefliyor yönetim.
Yönetim neden arsenal maçlarını düşünmesin ki? bence bazı arkadaşlar arsenal maçlarını düşünmüyorlar onlara göre biz çoktan elendik. Transfer yapsak ta yapmasak ta tabi ki arsenal maçını düşünüyorlardır. Sonuçta bu turu geçmek bize paradan çok daha değerli şeyler katacak.

Çevrimdışı scape_bjk

transferler yapılsa bile ilk maçta bilic oynatmaz bence 2. maçta bile kısa süre falan oynatır diye düşünüyorum. Beni en çok korkutan sağ bek 10 numara bence şu anda çokta önemli değil

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim neden arsenal maçlarını düşünmesin ki? bence bazı arkadaşlar arsenal maçlarını düşünmüyorlar onlara göre biz çoktan elendik. Transfer yapsak ta yapmasak ta tabi ki arsenal maçını düşünüyorlardır. Sonuçta bu turu geçmek bize paradan çok daha değerli şeyler katacak.
Arsenal'i eleyeceksek 10 numara ile eleyemeyiz hocam. Arsenal'e hücum yaparsan bir Liverpool faciası daha olur. Bu adamlara kompakt savunma yapamacaksın kanat oyuncunla bek oyuncun arasında en fazla 6-7 metre olacak ki beklerin zorlanmasın keza orta sahada Veli- Atiba ikilisine de çok iş düşüyor.Bu dediğim gibi oynarsak Arsenal'i burda gol yemeden yeneriz.

Çevrimdışı karakartalım

Yarını bekleyeceğiz içimden bir ses yarın bizi iki KAP bekliyor diyor sadece his. Biri Linnes diğeri de ya Belhanda ya Ruiz.
hayırlısı bakalım beklemekteyiz hocam  :)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

transferler yapılsa bile ilk maçta bilic oynatmaz bence 2. maçta bile kısa süre falan oynatır diye düşünüyorum. Beni en çok korkutan sağ bek 10 numara bence şu anda çokta önemli değil
Hocam aynen dediğin gibi Bilic bu maçlara asla 10 numara ile çıkmaz. Ayrıca sağ bek konusuna da gelince Bilic'in sağ da Motta sol da İsmail ile oynayacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı scape_bjk

Hatta ilk maçta Töre'yi bile oynatmaz bilic

Çevrimdışı saricasi

Belhanda alınırsa ilk maçta yedek olur 2.maçta ilk 11de oynar.ruiz ise ilk maçta oynamaz,2 maçta yedek olur çünkü takımıyla resmi maç oynamadı
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2014, 22:57:45 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Hatta ilk maçta Töre'yi bile oynatmaz bilic
Töre'yi oynatır Kerim'i oynatacağını sanmıyorum. Bilic Töre'ye oyuncular 2 gün izinliyken özel program verdi. Arsenal maçına hazırlıyor.

Çevrimdışı ilhan mansız

Arsenal'i eleyeceksek 10 numara ile eleyemeyiz hocam. Arsenal'e hücum yaparsan bir Liverpool faciası daha olur. Bu adamlara kompakt savunma yapamacaksın kanat oyuncunla bek oyuncun arasında en fazla 6-7 metre olacak ki beklerin zorlanmasın keza orta sahada Veli- Atiba ikilisine de çok iş düşüyor.Bu dediğim gibi oynarsak Arsenal'i burda gol yemeden yeneriz.
tamam eyvallah ama. o zaman alacağımız 10 numarayı Bilic arsenal maçında oynatmaz olur biter. Yönetimin arsenal maçını düşünmediğini düşünmek çok ilginç gerçekten. Sonuçta 10 numarayı sadece bir maç için değil tüm sezon için düşünüyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda alınırsa ilk maçta yedek olur 2.maçta ilk 11de oynar.ruiz ise ilk maçta oynamak,2 maçta yedek olur çünkü takımıyla resmi maç oynamadı
Hocam çok yanlış düşünüyorsunuz. 10 numara transferi olsa bile Bilic oynatmaz. Bilic bu turu savunma ile geçmeyi düşünüyor. En mantıklı plan da bu zaten Arsenal'e karşı Arsenal gibi oynamaya kalkarsan fark yersin.

Çevrimdışı saricasi

Hocam çok yanlış düşünüyorsunuz. 10 numara transferi olsa bile Bilic oynatmaz. Bilic bu turu savunma ile geçmeyi düşünüyor. En mantıklı plan da bu zaten Arsenal'e karşı Arsenal gibi oynamaya kalkarsan fark yersin.
Belhanda alınırsa oynar gör bak,ilk maç yedek soyunur 2 maç ilk 11 çünkü hazır resmi maça çıkmış bir oyuncu bn olacağı soluyorum alınırsa.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!