2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548875 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

tamam eyvallah ama. o zaman alacağımız 10 numarayı Bilic arsenal maçında oynatmaz olur biter. Yönetimin arsenal maçını düşünmediğini düşünmek çok ilginç gerçekten. Sonuçta 10 numarayı sadece bir maç için değil tüm sezon için düşünüyorlar.
Hocam bunu anlatmaya çalışıyorum zaten. Yönetim Arsenal maçını düşünmüyor demedim. Yönetimin kafasında sadece şu var eğer ki elenirsek Avrupa Liginde mücadele edeceğiz Avrupa Liginde başarılı olmamız içinde iyi bir kadroya gerek var. He eğer turu geçersek de Belhanda ile çok şey yapabiliriz diyorlar. Bu yüzden ilk tercih Belhanda.

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda alınırsa oynar gör bak,ilk maç yedek soyunur 2 maç ilk 11 çünkü hazır resmi maça çıkmış bir oyuncu bn olacağı soluyorum alınırsa.
Görüşürüz hocam adam hazır olabilir ama Bilic'in kafasında turu geçmek için yapılan planda 10 numara yok bence.

Çevrimdışı scape_bjk

Töre'yi oynatır Kerim'i oynatacağını sanmıyorum. Bilic Töre'ye oyuncular 2 gün izinliyken özel program verdi. Arsenal maçına hazırlıyor.
Bence kampta olan kerimi oynatır, bilic kim daha hazırsa onu oynatıyor genelde

Çevrimdışı ilhan mansız

oynaması veya oynamaması üzerine kararı Hoca verir. Belki 90 dk oynatılır belki de hiç oynatılmaz. Zaten henüz adamı resmi olarak bile transfer etmedik nihayetinde bu kadar peşinde koşulduğuna göre teknik heyetin gerçekten istediği anlaşılıyor.

Çevrimdışı Salih A.

ben size soyluyorum:)) arsenali gecebiliceğini dusunmuyor bizim yonetim ben bunu net sekilde anladım herkese geçmiş olsun  :s20: :s20:
ozan biz feyenoordu geçen senenin eksik kadrosu ile geçtik olay sadece takımın kendine inanıp ruh ile oynaması ruhsuz olduktan sonra messi yi alsan işe yaramaz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı scape_bjk

oynaması veya oynamaması üzerine kararı Hoca verir. Belki 90 dk oynatılır belki de hiç oynatılmaz. Zaten henüz adamı resmi olarak bile transfer etmedik nihayetinde bu kadar peşinde koşulduğuna göre teknik heyetin gerçekten istediği anlaşılıyor.
tabiki kararı hoca verirde geçen seneden az çok hocayı tanıyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

Bence kampta olan kerimi oynatır, bilic kim daha hazırsa onu oynatıyor genelde
Olabilir hocam. Aslında Töre maça kadar hazır olursa Olcay'ı kesip Töre ve Kerim'i de aynı anda oynatabilir.

Çevrimdışı Tolga

önce belhanda bir transfer edilsin de sonra tartışırız oynar mı oynamaz mı diye henüz ortada birşey yokken tartışmak anlamsız
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scape_bjk

Olabilir hocam. Aslında Töre maça kadar hazır olursa Olcay'ı kesip Töre ve Kerim'i de aynı anda oynatabilir.
arsenal karşısında ikisini oynatırsa takım savunması çok zayıflar olcay geriye çok yardım ediyor

Çevrimiçi Samet Ç

önce belhanda bir transfer edilsin de sonra tartışırız oynar mı oynamaz mı diye henüz ortada birşey yokken tartışmak anlamsız
Hocam ben Belhanda üzerinden tartışmıyorum 10 numara gelse bile oynatmayacaktır diyorum.

Çevrimdışı Melekcik

Benim aklıma takılan konu bizim başkan nereli. Şöyle birşey var pazarlama şirketim olsa başına hemen fikret başkanı geçiririm. Herhalde bbizimkiler zorla imzalatacaklar.birde erdem ulus tiwit de haftaya netleşirler kendini yarına netleşire bıraktı yazdı
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

Benim aklıma takılan konu bizim başkan nereli. Şöyle birşey var pazarlama şirketim olsa başına hemen fikret başkanı geçiririm. Herhalde bbizimkiler zorla imzalatacaklar.birde erdem ulus tiwit de haftaya netleşirler kendini yarına netleşire bıraktı yazdı
cimrilikte iskoçları cebinden çıkarır.  :D

Çevrimdışı scape_bjk

Şu anda elimizde olanlara zaten bilic gerekli uyarıları yapıyordur ve maçı ona göre çoktan kafasında oynamaya başlamıştır, transferlere bel bağladığını düşünmüyorum ben

Çevrimdışı Anıl

Belhanda açıklansa da buralar yıkılsa  :sevinc

Çevrimdışı scape_bjk

karadenizli :biggrinking:

Çevrimdışı Melekcik

cimrilikte iskoçları cebikarır.  :D
Bence baba İskoç anne kayserili bu kadar pazarlık adamı sıkar az kaldı dinamo başkani al git bedava diyecek  :kop: :kop:  :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

karadenizli :biggrinking:
Bu inad nerden geliyor anlaşıldı başkan onu almadan masadan kalkmaz

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence baba İskoç anne kayserili bu kadar pazarlık adamı sıkar az kaldı dinamo başkani al git bedava diyecek  :kop: :kop:  :kop:
iş hayatında  Başkanın da Ahmet Nur Çebinin de çok sıkı pazarlık yaptıklarını defalarca duymuştum ama bu kadarını hiç beklemiyordum

Çevrimdışı saricasi

Hocam ben Belhanda üzerinden tartışmıyorum 10 numara gelse bile oynatmayacaktır diyorum.
Oğuzhan oynamaz yeni geleni oynatır.taktik nasıl çıkacağı belli olmaz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı scape_bjk

Bu inad nerden geliyor anlaşıldı başkan onu almadan masadan kalkmaz
Dinamo kiev'i de pilot takım yapsa bari :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

konu dışı : Arkadaşlar Çanakkale Beşiktaşlılar Derneğinden Bana yardımcı olacak birileri var mı ?

Çevrimdışı Melekcik

Dinamo kiev'i de pilot takım yapsa bari :evillol: :evillol: :evillol:
aslında fena olmaz deli para var adamlarda.  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı okansosa

Maça şu 11 le çıkıcaz bence

TOLGA

NECİP              SİVOK               ERSAN            MOTTA

PEDRO                          VELİ
                                 ATİBA

FREİ                                                             ŞAHAN

BA

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı brci

Ruiz olur bana uyar diyorum ama Belhanda bekliyorum !! haydi Başkan herkes faik Belhanda gerçek olsun :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

Maça şu 11 le çıkıcaz bence

TOLGA

NECİP              SİVOK               ERSAN            MOTTA

PEDRO                          VELİ
                                 ATİBA

FREİ                                                             ŞAHAN

BA

töre daha iyi olur bence frei yerıne ve necip!
hayatta kaldıramaz o maçı bekte ismail yada motta oraya geçse daha iyi iş yaparız gibi. mottanın defansif özelliği daha iyi oynayabiliyorsa o oynamalı sağda