2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548992 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

İlk mesajdan da böyule topa girilmez ki ya rezil ya vezir oldun hadi bakalım  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

bende nedense cem dizdara oldum olası soğuk bakarım sürekli eleştirmek için yer arayan biriymiş gibime geliyor ne olursa olsun mutlu olmayan biri izlenimi veriyor bana o yüzden çok önemsemiyorum onun yorumlarını

+1903
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

1 mesaj atmam pek güvenilir olmadığım anlamına geliyor haklısın :D Yok gerçek ama bu akşama görürsünüz.

Buraya şimdi geldim çünkü beşiktaş fulya projesini araştırıyordum.
hocam inş doğrudur da bugün bu iş biter bizde sana verdiğin bilgi için teşekkür ederiz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı karakartalım

Kaynak direkt kulüpten arkadaşım. Beşiktaş dergisi çalışanıdır. Anlaşma sağlanmış.
inşallah ilk iletini belhanda geldi diyerek atınca insan bi düşünüyo gerçekmi deilmi diye  :)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Kemal

1 mesaj atmam pek güvenilir olmadığım anlamına geliyor haklısın :D Yok gerçek ama bu akşama görürsünüz.

Buraya şimdi geldim çünkü beşiktaş fulya projesini araştırıyordum.

İnşallah kaynağın sağlamdır ve bizi keklemiyosundur da sabaha kadar hepbirlikte meşale yakarız burda  :busted_cop:

Çevrimdışı Özay

Şu fulya projesi ile ilgili bir şeyler bakıyordum bu başlığa tesadüfen geldim, mesajları güncel görünce hemen üye olup yazayım dedim. Üye olma amacım yokta başta  :evillol:

Akşam ya da yarın sabah transfer haberi gelmezse üyeliğimi silebilirsiniz  :D Demba ba transferini de önceden öğrenmiştim bu arkadaşımdan, güveniyorum.

Çevrimdışı scape_bjk

köybaşının mottadan iyi olduğuna kesinlikle katılmıyorum ismail belli bir seviyede kaldı ve maalesef gelişemiyor hala daha ondan çok büyük beklentiniz varsa hüsran yaşarsınız en azından şu aşamada motta ismailden çok daha iyi bir sol bektir.
İsmail'in tek eksiği biraz defansif yönü sadece ilerde her türlü motta'dan daha iyi. Motta ismail kadar ileride etkili olamıyor.

Çevrimdışı Tolga

İsmail'in tek eksiği biraz defansif yönü sadece ilerde her türlü motta'dan daha iyi. Motta ismail kadar ileride etkili olamıyor.
açıkçası bir bekin öncelikli işi savunmadır sonra hücum gelir ayrıca mottanın hücumda zayıf olduğunu da kabul etmiyorum bir bekin olması gereken gibi dengeli bir oyuncu pozisyon bilgisi üst düzeyde canerden sonra türkiyedeki en kaliteli sol bektir.

Çevrimdışı Kemal

Arkadaş ne görüştüler be, Özay senin eleman nerden biliyo görüşmenin içeriğini adamlar daha odadan çıkmamışlar  :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

İmkanı varmı Ukraynalı olup ta içmeyi bilmeyeni görmedim başkan içiriyim derken kendi gider sonra 15 milyon euroya imza artırıp peşin alırlar maşallah bu plan tutmaz. :evillol: :evillol: :bandit: :bandit:
bunlar kesin yattadırlar başkan anlaşamazsa kesin denize atar bunları yatın arkasından yüzdüre yüzdüre getirir :D

Çevrimdışı Kemal

bunlar kesin yattadırlar başkan anlaşamazsa kesin denize atar bunları yatın arkasından yüzdüre yüzdüre getirir :D

bi Türk filminde vardı Nuri Alçoyu gemi direğinde getiriyodu kadın, anlaşmazlarsa Başkanda bunları direkte getirsin

Çevrimdışı ozan062

yalnız besiktas kap"lıyor her yeri paso bildiriler yayınlıyor umarım sonu transferle biter bugunun:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı scape_bjk

açıkçası bir bekin öncelikli işi savunmadır sonra hücum gelir ayrıca mottanın hücumda zayıf olduğunu da kabul etmiyorum bir bekin olması gereken gibi dengeli bir oyuncu pozisyon bilgisi üst düzeyde canerden sonra türkiyedeki en kaliteli sol bektir.
artık bek'in öncelikli kısmı diye bişey yok eskidendi o ayrıca defansta o kadar kötü değil çok hızlı olsmasıda avantajı çalım yese bile tekrar yakalıyor. İlerde motta ile kıyaslanamayacak kadar iyi şu anda eskisine göre değerlendirme son maçlarda kendini geliştirdiği çok bariz şekilde görülüyor.

Çevrimdışı Çağrı

Belki de çoktan anlaştılar şuan beraber 2 tek atıyorlar sözleşmeler hazırlanırken  :acim:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

bu kadar saat nasıl pazarlık yapıyorlar anlamadım :D acaba Fikret başgan adamları yattan çıkarmayıp bıktırma politikasıyla ucuza mı kapatmaya çalışyıor işi :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ozan062

abboovvv yeni haberlerle geldim yattan son durumları aktarıyorum

Çevrimdışı Tolga

artık bek'in öncelikli kısmı diye bişey yok eskidendi o ayrıca defansta o kadar kötü değil çok hızlı olsmasıda avantajı çalım yese bile tekrar yakalıyor. İlerde motta ile kıyaslanamayacak kadar iyi şu anda eskisine göre değerlendirme son maçlarda kendini geliştirdiği çok bariz şekilde görülüyor.
öncelikli diye birşey var tabikide fakat hücumu olmayan bir bekte büyük takımlar için yeterli değil ayrıca hazırlık maçları kimseyi yanıltmasın herşey sezon başlayınca belli olacaktır ismail biraz toparlanırmış gibi görünebilir fakat gerçek maç temposu çok farklıdır ben ismaile şuan için pek güvenmiyorum umarım gerçektende üzerine koymuştur.

Çevrimdışı ilhan mansız

gelen yok galiba henüz

Çevrimdışı Çağrı

vallahi sinir krizleri gecirdim yeminle,,

https://twitter.com/kap_spor

burada parca parca yazıyor hocam bi bakmak lazım cnk bu inanılmaz bir fark

neyse konuyu bolmeyelim aslında yanlıs yerde paylastım ama

Hocam bunları finans başlığına kopyalar mısın kopyaladıktan sonra silersin buradan yoksa her şeyi burada konuşacağız çok dağılacağız.  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Hocam bunları finans başlığına kopyalar mısın kopyaladıktan sonra silersin buradan yoksa her şeyi burada konuşacağız çok dağılacağız.  :ok:

silindi orayada paylasıldı :)))

konu için surda bekleşiyorum sizleri

http://besiktasarena.com/index.php?topic=367.150
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2014, 21:58:51 ozan062 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

silindi orayada paylasıldı :)))
varsa gelir tablolarını da atabilir misin oraya

Çevrimdışı ilhan mansız

gördüm konuyu dağıtmdan son kez yazayım. cinconun hasılatı 275 milyon bizim ise 142 milyon. eğer hasılatımız yani toplam gelirimiz onları yakalar veya üzerine çıkarsa onlardan daha güçlü olabiliriz. :)

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Şimdi açıklama yaparlarmış '' Demba Ba 20m euroya Ukraynaya satıldı'' diye