2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545552 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

vay anasını bee raul jimenez atl madride gitmiş ah beeee lanzini gibi bu arkadasada cook uzuluyorum((

biar haberde ben vereyim joel campell normalde dk baslamadan bize kiraya verilecekti olmadı sonrasında tekrar denedikmi bilmiyorum ama oda onder hocanın ugrasları arasındaydı oda patladı gitti valla bunlarda 3 adamı aslaydık aynı dortmund gibi oalcaktık yeminle
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 17:07:54 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Jimenez süperstar olursa Önder Özen selamını bırakır 2 sene sonra  :tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Jimenez süperstar olursa Önder Özen selamını bırakır 2 sene sonra  :tabe:
hatırla gecen senede emra can için baya ugrastık adam liverpoola gitti,,onder hoca bos adam değildi kesinlikle bunlar bile yeter vizyonu için herneyse geçmiş geçmişte kaldı ama bu olaylardan sonra insan uzuluyor be:(((

Çevrimdışı Çağrı

Linnes yine asist yaptı.

Sağ taraftan çok fena bindiriyor. Maçı izlemenizi tavsiye ederim.

Linnes'in orada son assitleri  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Haldun

ayhan yeşilbaş twitter adresinde iki klüp arasında anlaşma sağlanırsa belhanda gelecek demiş :lol: :lol: bilgiye bak harikulade bir cümle gerçekten

Çevrimdışı Sedat

Linnes yine asist yaptı.

Sağ taraftan çok fena bindiriyor. Maçı izlemenizi tavsiye ederim.
Bu saatten sonra her asist bizim için +200 bin euro   :bur2:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Haldun

yalnız linnes avrupada oynayamayacak niye ille de linnes anlamadım :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

yalnız linnes avrupada oynayamayacak niye ille de linnes anlamadım :alala:
Linnes oynayabiliyor hocam UEFA'da ön eleme oynadı Şampiyonlar Ligi'nde oynayabiliyor. Eğer elenirsek UEFA'da gruplarda da oynayabiliyor.

Çevrimdışı ilhan mansız

biryerde okumustum,, yasanmıs bir hikayedi,,delgado imza attıktan sonra ona evini gostermeye gidiyorlar ve bu tabiki villa oluyor ve bizim delgado diyorki burası takımın kaldıgı yermi :)) yani durum hayli vahim:))
:D kesinlikle doğrudur. ben de şunu merak ediyorum ı zaman ki yönetim bu adamın bir yıldız olduğuna gerçekten inanmış mıdır acaba yoksa???

Çevrimdışı Haldun

Linnes oynayabiliyor hocam UEFA'da ön eleme oynadı Şampiyonlar Ligi'nde oynayabiliyor. Eğer elenirsek UEFA'da gruplarda da oynayabiliyor.
oynayabiliyorsa sıkıntı yok o zaman futbolcuyu tanımıyoruz ama yönetim bu kadar arkasına düşüyorsa bi bildigi var diyelim :ok:

Çevrimdışı capo di capi

Linnes gelirse 15 yıl kimse kesemez.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı okansosa

arsenal 2 m.city 0 ilk yarı skoru
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

arsenal 2 m.city 0 ilk yarı skoru
Adamlar oynuyor bizim Edin Terzic'de  maçta :D

Çevrimdışı capo di capi

2 değil 4 adam da alsak Arsenal'i geçemeyiz.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi Samet Ç

2 değil 4 adam da alsak Arsenal'i geçemeyiz.
Ümitsizliğe kapılmayın daha maç oynanmadı. Ben bu bizim Türkleri anlamıyorum. Çok karamsarız bir planımız olursa Arsenal'i geçeriz ben bu kadar söylüyorum. Bundan 2 sene önce elin Kıbrıs takımı Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadı.Karamsar olmayın lütfen oluyorsanızda içinizde kalsın bu düşünceler ben takımıma güveniyorum.

Çevrimdışı capo di capi

Ümitsizliğe kapılmayın daha maç oynanmadı. Ben bu bizim Türkleri anlamıyorum. Çok karamsarız bir planımız olursa Arsenal'i geçeriz ben bu kadar söylüyorum. Bundan 2 sene önce elin Kıbrıs takımı Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadı.Karamsar olmayın lütfen oluyorsanızda içinizde kalsın bu düşünceler ben takımıma güveniyorum.

Saygı duyuyorum sana ama görünen köy kılavuz istemez. Ben herşey den çok isterim tur atlamamızı ama gerçekçi yaklaşıyorum sadece.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

bjk gibi takımlar şampiyonlar ligine alınmamalı sözünü arsen wenger e   yutturmak lazım. fikret ormanın dediği gibi camianın tüm unsurlarıyla savaşacağız.

Çevrimdışı okansosa

burda yenebiliriz arsenali ama ingiltere deplasmanları hep sıkıntı oluyor
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

Abi önce kerimi şimdi mustafayi ön liberoya devsirelim diyorsun heyecan mı arıyorsun abi :kop:
Bence ön libero için fanteziye gerek yok veli atiba bu sene götürür devre arası da gelecek sene için tecrübeli üst düzey bir orta saha baglariz olur biter  :super:
Neden  :alala:  Gökhan Keskin de forvetten ön liberoya devşirilmişti ve Beşiktaş tarihinin en iyi ön liberolarından biriydi hücum oyuncularından iyi ön libero çıkartabilirsin
Mustafanın da pres ve top çalma saklama özellikleri iyi bir ön libero olacağının göstergesi hemde geriden oyun kurabilen bir ön libero olur ve yanında veli gibi bir savaşçı varken
bu sene bence denenmeli Mustafa çok büyük bir yetenek ve 10 numara gelirse ilerde kendisine yer bulması zor birde yerli kimi alacaksın kontenjandan dolayı yabancı alamazsın

Çevrimdışı ozan062

Neden  :alala:  Gökhan Keskin de forvetten ön liberoya devşirilmişti ve Beşiktaş tarihinin en iyi ön liberolarından biriydi hücum oyuncularından iyi ön libero çıkartabilirsin
Mustafanın da pres ve top çalma saklama özellikleri iyi bir ön libero olacağının göstergesi hemde geriden oyun kurabilen bir ön libero olur ve yanında veli gibi bir savaşçı varken
bu sene bence denenmeli Mustafa çok büyük bir yetenek ve 10 numara gelirse ilerde kendisine yer bulması zor birde yerli kimi alacaksın kontenjandan dolayı yabancı alamazsın

bildiğim kadarıyla dembabada 20 yasına kadar on liberoymus ve sonrasında forvete evrildiğinde herif kahraman oldu demekki dediğin gibi seyler olabilir ama ne bileyim gunumuz sartlarında aldıgı alt yapıya gore oluyor bu işler mesela almanlar defans oalrak yetişiyorsa her bolgede oynuyabiliyorlar ama bizimkiler oyle değil mesela :))
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 18:32:05 ozan062 ]

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı capo di capi

hayırdır Anıl, belhanda yattı mı?  :alala:

Bence tur gitti diyor  :D
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence tur gitti diyor  :D
ben umutsuz değilim. iyi savunma yapıyoruz. tempomuz da gayet yüksek. etkili hücum yapabilirsek mutlaka şansımız olacaktır. Burada kazanırsak turu geçebiliriz