2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545176 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Hocam tam bilgim yok ama bitecek gibi Belhanda :D

başkan gitti ise alır gelir töreye gitti aldı demba baya gitti aldı belhandayıda alacak bence yarın birlikte dönerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

başkan gitti ise alır gelir töreye gitti aldı demba baya gitti aldı belhandayıda alacak bence yarın birlikte dönerler
Hocam olması gereken de o zaten. Eğer bir kulüp başkanı bir oyuncu transferi için oyuncunun kulübüyle görüşmeye gidiyorsa o oyuncuyu takımına getirmesi lazım itibar açısından. Fikret başkan bunu şimdiye kadar başardı Töre ve Ba transferlerinde umarım bunda da başarılı olur.

Çevrimiçi Necmi

8.5a aldılar hep demeclerde sunu diyordular aldıgımız paranın altına satmayız,, bizde onun yarım milyon arttırarak teklif ediyoruz:)) ama ne bileyim 7.5 sneijder belhanda 9 daha bircok kıyas ytapabiliriz fazla ben acırım o paraya valla:)) o parayı sanmam baskan vermez verirsede yakar kieviD
o parayı verirse bonus olarak kievi de alır iyi yatırım kuralarda zırt pırt karşımıza çıkıyorlar :evillol:

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle en azından o işi halletmiş olurduk çoktan takıma adapte olmuş olurdu işte böyle yönetiliyoruz.
ikisi aynı şeymi her oyuncunun bir ederi vardırne yapalım almak için ederinin üzerindemi verelim
lanziniye verseydik 10 M$ a gitti 12-13 M dolar gibi ediyor seve seve verirlerdi ona çok istedikleri halde vermediklerine
göre her oyuncuya ederini teklif ediyorlar demektir. Ben pek istemiyorum ama bir gerçekte var daha 24 yaşında
olgunluk döneminde çok daha iyi bir oyuncu olacağı kesin

Çevrimdışı Tolga

Arsenal feye maclarini kacirdiktan sonra ne anlami olucak?

Yanlis hatirlamiyorsam sen degilmiydin transferler gelmeden, feynord bizle top diye oynar adamlar sistem takimi diyen?
top diye oynar demedim ama sistem takımlarını elemek çok zor olur dedim bu konuda haksız da değildim çok müthiş oynayarakta elediğimiz söylenemez ayrıca diegonun bizde de kesin sakatlanacağının garantisi var mıydı ki
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle en azından o işi halletmiş olurduk çoktan takıma adapte olmuş olurdu işte böyle yönetiliyoruz.
gayette güzel yönetiliyor iyi yönetici olmak için bir an önce alayım diye fazla paramı vermekmi gerekiyor
Beşiktaş şu anda Türkiyenin en iyi yönetilen kulübü ve her günde 1 adım ileri gidiyor

Çevrimdışı TØLGA

Yüksek ihtimal belhanda besiktasda hayirli oldun :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

gayette güzel yönetiliyor iyi yönetici olmak için bir an önce alayım diye fazla paramı vermekmi gerekiyor
Beşiktaş şu anda Türkiyenin en iyi yönetilen kulübü ve her günde 1 adım ileri gidiyor
önce almak değil eksiklerini çabuk gidermek önemli bundan bahsediyorum ayrıca diego yu da geçtim 2 ay boyunca lanzinin peşinden koşacağımıza belhanda pazarlığı yapılabilirdi ya da ruiz için bunlardan dolayı eleştirmeyecek miyim yani

Çevrimdışı Anıl

Camiamıza hayırlı olsun :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Anil da gormus :D vatana millete hayirli olsun
Aciklanir bi kac gune ama baskan ucak biletini bedavaya getirir alir sabah ilk ucakla gelir baskanla birlikte :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Camiamıza hayırlı olsun :bandit:
kimden aldınız bilgiyi özelden atar mısın kardeşim ?

Çevrimiçi Necmi

9 milyon euro teklif etti yazıyordu ntvspor da
şimdi söylediler 7 M€ teklif edilmiş tabiki bir miktar daha arttırabilirler

Çevrimdışı pelops

kim ne derse dersin oyuncunun biraz kendini geliştirmesi gerekiyo

paramı alıyım o yeter derse hiçbişi olmaz.genç adam kendini geliştiricek o kadar.aldığımız ya da altyapıdan kendini geliştiren kimse yok.ibrahim üzülmez bile 33 yaşında öğrendi orta yapmayı

Çevrimdışı ilhan mansız

:ok: Beşiktaşın kötü yönetildiğini düşünmek çok saçma

Çevrimdışı erdem

Merhaba arkadaslar.internette heryere  baktim bulamadim.sayin fikret orman in kieve gittigi bilgisini nerden aliyorsunuz.kaynak yada net bir bilgi verirmisiniz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Başkan Belhandaya 9 milyon euro verirse 24 saat çalıştırır, stadyumda bile  çalışır belhanda. o parayı da en az 36 takside böler.  :D

Çevrimdışı Çağrı

önce almak değil eksiklerini çabuk gidermek önemli bundan bahsediyorum ayrıca diego yu da geçtim 2 ay boyunca lanzinin peşinden koşacağımıza belhanda pazarlığı yapılabilirdi ya da ruiz için bunlardan dolayı eleştirmeyecek miyim yani

Dostum o kadar kolay olmuyor işte transfer süreci fırsat sürecidir Özen ayrılmasa belki Lanzini çoktan imzalamıştı çok faktör var o yüzden o olabilirdi bu olabilirdi demek biraz yanlış olur bence
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Arsenal maçları için 10 numara transferinden daha önemlisi sağ bek transferi.
Çağrı katılmıyorum buna 10 numara daha önemli Atiba çekilebilir sağ beke kerim ön libero oynar gibi geliyor
o çocuğun defansı iyi birde önünde sağlam bir orta saha olunca sıkıntı olmaz normalde Ruiz derim ama arsanel için
belhanda diyorum çok daha etkili olur Ruiz bileklerine çok hakim biri ama genel eleştiri oyundan çok sık koptuğu yönünde
ve düşüşte olduğu mantıklı olan Belhanda gibi genç takıma hızlı uyum sağlar kimyaya uyar gibi

Çevrimdışı Tolga

:ok: Beşiktaşın kötü yönetildiğini düşünmek çok saçma
madem çok iyi yönetiliyoruz neden önder özen varken bu transferlerin bir tanesi bile olmadı demba ba önder özen gittikten hemen sonra transfer edildi.bütçe 11 m euro dendi adamın eline verildi o da maliyeti düşük oyuncular aradı durdu o gittikten sonra 7-9 m eurolar konuşuluyor peki neden önder özen varken de aynı ücretler konuşulmuyordu

Çevrimdışı ilhan mansız

madem çok iyi yönetiliyoruz neden önder özen varken bu transferlerin bir tanesi bile olmadı demba ba önder özen gittikten hemen sonra transfer edildi.bütçe 11 m euro dendi adamın eline verildi o da maliyeti düşük oyuncular aradı durdu o gittikten sonra 7-9 m eurolar konuşuluyor peki neden önder özen varken de aynı ücretler konuşulmuyordu
dostum Önder Özen Beşiktaşa gereğince hizmet etti ve artık ayrıldı. Beni önder özen, ribas vs. isimler bağlamaz. bunlar üzerinden konuşmak akıl dışı. Herkes gelir geçer baki olan Beşiktaş.

Çevrimdışı ofcbjk

BJK.ORG ‏@bjkorg  25 dk.
SON DAKİKA! 10'DA MUTLU SON  BEŞİKTAŞ BELHANDA İÇİN DİNAMO KİEVLE ANLAŞTI!
Aç    Yanıtla  Retweetle  Favorilere eklendi   Daha fazla
 BJK.ORG ‏@bjkorg  2 dk.
*DİKKAT*
1. http://BJK.ORG  bir haber kaynağıdır. Kaynak sormayınız.
2. KAP tarihi vermedik. Yazılanlar çok açık ve net bilgilerdir.
Aç    Yanıtla  Retweetle  Favorilere ekle   Daha fazla

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı katılmıyorum buna 10 numara daha önemli Atiba çekilebilir sağ beke kerim ön libero oynar gibi geliyor
o çocuğun defansı iyi birde önünde sağlam bir orta saha olunca sıkıntı olmaz normalde Ruiz derim ama arsanel için
belhanda diyorum çok daha etkili olur Ruiz bileklerine çok hakim biri ama genel eleştiri oyundan çok sık koptuğu yönünde
ve düşüşte olduğu mantıklı olan Belhanda gibi genç takıma hızlı uyum sağlar kimyaya uyar gibi

Necmi Abi Alexis Sanchez  :aman: Atiba kesemez tam bir bek lazım bu kez şimdiye kadar idare ettiler iyi de ettiler ama tıkandık Arsenal'e sökmez 30 dakikada 10 kişi kalabiliriz. 10 numara tabi ki önemli hızlı hücuma çıkmamız için ama gelse bile ilk 11 çıkacağını pek sanmıyorum ben gelen oyuncunun. Bir de Atiba'nın yeri ile oynayacağını sanmıyorum Bilic'in çünkü çok fena bir pas trafiğine karşı oynayacağız çok lazım Atiba bize ortada
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 00:56:18 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hocam atladığın konu para olmadığı değil özen'in stratejisi farklıydı o para harcanmamasını istedi zaten. Hepsi genç potansiyelli oyuncular istedi Bilic ise hemen hazır adam istedi zaten sürtüşme buradan başladı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

kimden aldınız bilgiyi özelden atar mısın kardeşim ?
Daha önceki transferleri de takip ettiğim kaynak Belhanda Beşiktaş'ta diyor  :ok: