2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546051 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

o zaman tamam sag bek olsunda nasıl olursa olsunD

yalnız bizim birde su veli ve atibaya alternatif oalcak birine ihtiyacım var aslında cok güzel bir benzetmem varda buyuk sıkıntı yaratır:D t deyim siz anlamaya calısın,,o sekilde birine ihtiyacımız var çnk bu soma için duzenlenen maçta kocaman bir abi eksiği hissettim en azından sakinlik kazandıracak bir babaya ihtiuyac var gibi,, ruiz gelirse ne kadar yapar  bilemem ama bence boyle bir eksik var keske cambiasso olsaD
cambiassoyu istemedi biliç flen deniyordu bi ara halen boşta galiba ama ortasahaya transfer düşünülmüyo nedendir bilmiyom
sakatlandımı ceza aldımı sıkıntı büyük olucak bu arada gary medel 12.5 milyon karşılıgında interde  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ali ece ne dedi ki bu konuda

Ali Ece Beşiktaş'ın 4-4-2 de oynayabileceği için Ruiz diyor. 4-4-2 oynadığımız zaman Ruiz i 9 hatta 8 numaraya hatta kanatlara bile çekip kullanabilir Beşiktaş diyor. Benim de kafama baya yattı  :D 4-4-2 de oynarız diyorsak Ruiz daha iyi gibi...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ZEKI

fikrinizi almak icin soruyorum, eger gelirse belhanda alexin fenere, haginin gs'ye yaptigi katkiyi bize yapabilir mi ?

Ali Ece Beşiktaş'ın 4-4-2 de oynayabileceği için Ruiz diyor. 4-4-2 oynadığımız zaman Ruiz i 9 hatta 8 numaraya hatta kanatlara bile çekip kullanabilir Beşiktaş diyor. Benim de kafama baya yattı  :D 4-4-2 de oynarız diyorsak Ruiz daha iyi gibi...
belhandada oynar ama ali ece diyorsa bi bildiği vardır  :) belhanda yatırım için daha iyi tabi

Çevrimdışı Çağrı

Sağ bek portekiz li olucak gibi.

O adam da iyi ama sanmıyorum bence Linnes olacak
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

fikrinizi almak icin soruyorum, eger gelirse belhanda alexin fenere, haginin gs'ye yaptigi katkiyi bize yapabilir mi ?

Bu zamanla olabilecek bisey abi ayak uydurursa yapmamasi icin bir neden yok ama zamana ihtiyac vat oğuzhanin oynamadigi lig maclarinda kitleniyoruz resmen en azindan onu bu sene cozer belhanda oda yeter zaten mac kazanmaya gelsinde bi daha net yorum yapariz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

belhandada oynar ama ali ece diyorsa bi bildiği vardır  :) belhanda yatırım için daha iyi tabi

Orası ayrı tabi :D Gerçi Belhanda da yatırım olmaktan çıktı.Adam kendini kanıtladı Avrupa'ya. Lanzini ile de bu yüzden aynı kefeye bile koymadım bugüne kadar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Anıl

Kanatlar ve Demba Ba ile uyumuna bağlı bence Zeki abi, 10 gol 10 asist işten bile değil bence :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Kanatlar ve Demba Ba ile uyumuna bağlı bence Zeki abi, 10 gol 10 asist işten bile değil bence :ok:

Aynen katılıyorum

Yalnız bence ligde Ruiz Belhanda'dan çok daha fazla skor yapar Ruiz Avrupa maçlarında Belhanda'ya göre etkisiz kalabilir
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

modern bir ortasaha oyuncusu,, birkaç arkadasında kabul ettiği gibi hazardla aynı donemde parladı ve ayrı yerlere gittiler ama birseyleri ispat ederek,,, artık futbolda ben fiziğe cok cok onem vermem ozellikle bu mevkilerde almanların hepsine bak cop gibi ayaklar ama yaptıkları akıllara zarar:))  maliyet olarak uygun olursa gelsin,, ama hiçbirsekilde 10 numaranın bizde bıraktıgı o tadı veremez diye dusunuyorum... bize frikik atıp hem skor yapıcak ve ara pası atıcak adam geldiğinde o tadı alırız bu cocuk o kadar kapsamlımı değil bence
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Bu zamanla olabilecek bisey abi ayak uydurursa yapmamasi icin bir neden yok ama zamana ihtiyac vat oğuzhanin oynamadigi lig maclarinda kitleniyoruz resmen en azindan onu bu sene cozer belhanda oda yeter zaten mac kazanmaya gelsinde bi daha net yorum yapariz
Tabiki zamanla olacak bir sey, kimyasi tutarda bizede en az onlar kadar katki saglar. Sali gunune kadar bekleyecegiz bakalim sapkadan ne cikacak

Çevrimdışı karakartalım

belhanda süratli dikine giden bi 10 numara oyun kurması falan bi alex haci olabilirmi onu zaman gösterir ama alexden haciden çok farklı bi sitili var  zaten alex haci gibi 10 numara kalmadı günümüz futbolunda.@Çağrı hocam eger mümkünse bi sayfa aç avrupadaki 10 numaralar ve fiyatları diye her arkadaş bi isim yazar daha kapsamlı değerlendiririz belhanda ruizi yada 10 numara meziyetlerini
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı MUSTAFA_

Manuel Lanzini resmen Al Jazira'de

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ZEKI

BİLGİ |
Transfer listemizdeki BRYAN RUİZ Fulham'ın lig maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı.

Derinbesiktas twitter hesabindan

Bilgi |
Belhanda Dinamo Kiev'in lig maçında ilk 11de.

Transfer için kasadan 5 milyon bile çıkmadı daha.
Vadeli ödemeler olduğu için.

Belhanda 9 milyon euro haberi doğru.

Çevrimdışı Çağrı

belhanda süratli dikine giden bi 10 numara oyun kurması falan bi alex haci olabilirmi onu zaman gösterir ama alexden haciden çok farklı bi sitili var  zaten alex haci gibi 10 numara kalmadı günümüz futbolunda.@Çağrı hocam eger mümkünse bi sayfa aç avrupadaki 10 numaralar ve fiyatları diye her arkadaş bi isim yazar daha kapsamlı değerlendiririz belhanda ruizi yada 10 numara meziyetlerini

Scouting kısmı var hocam orada isteyen yazabilir konuya şablon da hazır  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Transferi bir de şu açıdan değerlendirelim.

Belhanda hazır gelecek Ruiz ise kamp görmedi henüz. Yani Belhanda Arsenal'e karşı oynayabilir ama Ruiz oynayamaz. Ama Arsenal'e karşı acaba 10 numara oynayacak mı? 4-5-1 mi oynayacağız bunlar da önemli
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Başkanın Belhanda'yı almak için Ukrayna'ya gittiğini söyleyen kaynaklar var. Daha önce tahminleri doğru çıkan kaynaklar. Pazartesiye kadar orada kalıp alıp gelmek istiyormuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Scouting kısmı var hocam orada isteyen yazabilir konuya şablon da hazır  :ok:
tamam hocam görmemişim demekki eyvallah  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal maçları için 10 numara transferinden daha önemlisi sağ bek transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim Belhanda için Kiev'e 7 milyon Euro teklif etmiş en salı günü Ruiz veya Belhanda'yı bitirecekmiş.

Kaynak : Ntvspor

Çevrimdışı okansosa

Yönetim Belhanda için Kiev'e 7 milyon Euro teklif etmiş en salı günü Ruiz veya Belhanda'yı bitirecekmiş.

Kaynak : Ntvspor
9 milyon euro teklif etti yazıyordu ntvspor da
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

9 milyon euro teklif etti yazıyordu ntvspor da
Dha demin bültende 7 dediler hocam. Ama bir şey garanti başkan Ukrayna'da .

Çevrimdışı karakartalım

Dha demin bültende 7 dediler hocam. Ama bir şey garanti başkan Ukrayna'da .
sabah ilk uçakla belhandayla dönse ne güzel olur  :icool:

Çevrimdışı Efe

Tabiki zamanla olacak bir sey, kimyasi tutarda bizede en az onlar kadar katki saglar. Sali gunune kadar bekleyecegiz bakalim sapkadan ne cikacak

belhanda bitti diyor bazı hesaplar taksitle alıyormuşuz yine tabi yalan doğru onu bilmiyoruz eğer belhanda olmazsa ruize imzalatacakmışız  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

belhanda bitti diyor bazı hesaplar taksitle alıyormuşuz yine tabi yalan doğru onu bilmiyoruz eğer belhanda olmazsa ruize imzalatacakmışız  :icool:
Hocam tam bilgim yok ama bitecek gibi Belhanda :D