2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545993 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Adam sakat oynayamiyor ?
ne alakası var ki görende sezonu kapattı sanacak adam yakında antremanlara başlayacak
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı saricasi

:D fenerbahçeyide az çok takip ediyorum adam 1 hafta önce sakatlandı   4 5 güne antremanlara başlıyo
gene sakatlık bu ne zaman kim sakatlancağı belli olmuo kardeşim
Ribas sakat iyileşsede, o sakatlığı ciddi lig maratonunda fb yi çok yanlız bırakacak demedi demeyin.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

boşverin diegoyu falan ya biz işimize bakalım

Çevrimdışı Çağrı

aklımda 8 kusur kalmıstı baktım evet senin dediğin gibiymiş hem yuzde 30 gibi bir oranıda montpelere gidicek 9ada tamam demiyebilirler

Hayır dostum senin hatırladığın doğru 8.5 milyon euroya aldılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sıkıntı şu adamlar yüzde 30 Montpellier'e verecekler bu durumda şöyle bir şey olabilir. Bize 9'a verirler ama birdahaki satıştan onlar da yüzde 25 isteyebilirler.

Haber doğru bu arada ve anlaşmaya çok yakınız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Furkan Sarper

ne alakası var ki görende sezonu kapattı sanacak adam yakında antremanlara başlayacak

Arsenal feye maclarini kacirdiktan sonra ne anlami olucak?

Yanlis hatirlamiyorsam sen degilmiydin transferler gelmeden, feynord bizle top diye oynar adamlar sistem takimi diyen?

Çevrimdışı karakartalım

belhandayı 9 a alırsın en az 5 satarsın oda en az adam 25 yaşında satarken en fazla 29 yaşında olur ama ribası bedavaya elinden çıkarman gerek en basiti bide
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı TØLGA

biz ribası almayız bu saatten sonra zaten bn sadece onu almadın buda aynı maliyet kıyaslaması yaptım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Ribas ile neden kıyasa girdiniz ki? Olmuş bitmiş olay artık önümüze bakalım.

İyi yönü Ruiz de gelse Belhanda da gelse içimize sinecek ikisi de sağlam tabela yapacak artık beklemek kolay. Bu arada Linnes bitse iyi olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

xuz

• Ziyaretçi

Arsenal feye maclarini kacirdiktan sonra ne anlami olucak?

Yanlis hatirlamiyorsam sen degilmiydin transferler gelmeden, feynord bizle top diye oynar adamlar sistem takimi diyen?

Yaw bu adam geldiğinde sakat değildi ki, sonradan sakatlandı. Biz alsaydık belki şu sakatlığı yaşamayacaktı ve maçlara hazır olacaktı. Nasıl bahaneler buluyorsunuz anlam veremiyorum ya

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı abi teklifle ilgili ne düşünüyorsun ? Bana biraz fazla gibi geldi :alala:

Yedlin olsa çok iyi olacaktı ama adamın piyasası çok iyi ingiltereye gitmiş 2M pound a

Çevrimdışı ozan062

içimden birses diyorki yine sagbek almadan arsenal macına cıkacagımızdır:(( ha maç gunune kadar bir adam daha bildirebiliyorsak oncekinde var o zaman sorun yok,, birtransferi simdi diğerinide maç gunune kadar ama bu seferde takıma uyumu anlısması bilmiyorum deli sorular var umarım pazartesi salı gunu herseyi bitirirler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı abi teklifle ilgili ne düşünüyorsun ? Bana biraz fazla gibi geldi :alala:

Normal @anilt adam değerini kaybetmedi çünkü orada aslında satmak istemiyorlar adam bizi istiyor diye tok satıcılar. Bence 10 milyona kadar bile çıkılabilir ama oradan fazlası abartı olur çünkü çok daha iyi oyuncular alınır fazlasına.

Ben nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum bence onların da kafası karıştı bu teklifle. Duyduysa ki duymuştur Belhanda da baskı yapacaktır şimdi beni 8'e aldınız alın size 9 diye
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

içimden birses diyorki yine sagbek almadan arsenal macına cıkacagımızdır:(( ha maç gunune kadar bir adam daha bildirebiliyorsak oncekinde var o zaman sorun yok,, birtransferi simdi diğerinide maç gunune kadar ama bu seferde takıma uyumu anlısması bilmiyorum deli sorular var umarım pazartesi salı gunu herseyi bitirirler

Dün sap bekte son aşamaya geldik dedi Torunoğulları  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Normal @anilt adam değerini kaybetmedi çünkü orada aslında satmak istemiyorlar adam bizi istiyor diye tok satıcılar. Bence 10 milyona kadar bile çıkılabilir ama oradan fazlası abartı olur çünkü çok daha iyi oyuncular alınır fazlasına.

Ben nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum bence onların da kafası karıştı bu teklifle. Duyduysa ki duymuştur Belhanda da baskı yapacaktır şimdi beni 8'e aldınız alın size 9 diye

Şimdi burda Bilicin isteği önemli olucaktır. Oda Belhanda'yı istiyor sanırım  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi burda Bilicin isteği önemli olucaktır. Oda Belhanda'yı istiyor sanırım  :tabe:

Bilic Lanzini hariç ikisine de ok verdi Özen istiyordu Lanzini'yi. Kim gelse mutlu olacaktır ama öncelik tabi ki Belhanda. Adam daha 25 yaşında  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Haldun

bizim yönetim 8 e alınmış topçu için 9 vermez yanlışınız var en fazla 6.5 -7 teklif ederler

fırtına öncesi sessizlik var sanki transferde yani umarım fırtına öncesidir

Çevrimdışı Haldun

belhanda mı lanzini mi diye sorarsasınız futbolu bilen 10 kişiye 8 i belhanda der

Çevrimdışı saricasi

Dün sap bekte son aşamaya geldik dedi Torunoğulları  :ok:
Sağ bek portekiz li olucak gibi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

şöyle bakınca belhanda fizik olarak oğuzhana benziyor gibi ama bilek gücü oğuzhandan çok çok iyi o yüzden belhanda tam bizlik

Çevrimdışı ozan062

o zaman tamam sag bek olsunda nasıl olursa olsunD

yalnız bizim birde su veli ve atibaya alternatif oalcak birine ihtiyacım var aslında cok güzel bir benzetmem varda buyuk sıkıntı yaratır:D t deyim siz anlamaya calısın,,o sekilde birine ihtiyacımız var çnk bu soma için duzenlenen maçta kocaman bir abi eksiği hissettim en azından sakinlik kazandıracak bir babaya ihtiuyac var gibi,, ruiz gelirse ne kadar yapar  bilemem ama bence boyle bir eksik var keske cambiasso olsaD
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence de Belhanda iyi topçu ama ben daha çok Ruiz'in gelmesini istiyorum. Tabi bu fikrimin oluşmasında Ali Ece'nin de payı büyük  :D Beşiktaş ımız için hayırlısı ne ise o olsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bence de Belhanda iyi topçu ama ben daha çok Ruiz'in gelmesini istiyorum. Tabi bu fikrimin oluşmasında Ali Ece'nin de payı büyük  :D Beşiktaş ımız için hayırlısı ne ise o olsun...
Ali ece ne dedi ki bu konuda