2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548489 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray ve Fenerbahçe ile kadro kalitesi olarak arada yüzde 20-25'lik fark kaldı. Geçen sene yüzde 50'ye yakın fark vardı.

Belhanda , Linnes ve Taşçı gelince bu fark kapanmış olacak kimse onlar daha iyi diyemez şanslar eşit olacak bu 3 transferden sonra.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şu Belhanda gelse iki büyük oyuncumuz olacak yabancı olarak..

Geçen sene malesef hiç yoktu. Almeida da Fernandeste böyle değildi.

Keşke Franco yerine iyi bir savunmacımızda olsaydı ama yapacak bişey yok her sene heryer düzelmiyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Trabzonspor:
Kap açıklaması: Profosyonel futbolcu Sefa Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda Kayserispor kulübü ile anlaşılmıştır.

:)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Şu Belhanda gelse iki büyük oyuncumuz olacak yabancı olarak..

Geçen sene malesef hiç yoktu. Almeida da Fernandeste böyle değildi.

Keşke Franco yerine iyi bir savunmacımızda olsaydı ama yapacak bişey yok her sene heryer düzelmiyor

Franco bu sene de gelişirse seneye kendi büyük oyuncu olacak bence onun yanına bir büyük oyuncu bakmamız lazım DEDE gibi. Yeni Zago. Kemikkıran.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Hollanda ligi gol ve asist değ er lerini fazla ciddiye almayın.normal bir üst düzey ligin 2 ile çarpılmış hali.alt yapıları kuvvetli olduğu için gittikleri lige adapte olmakta zorlanıyorlar.bu arada hazard ı pek beğenmiyorum oyun içinde çok kayboluyor.belhanda bence daha iyi.bize her daim oyunun içinde gol atan asist yapan top kapan adam geçen komple bir oyuncu lazım.bu kriterler bence ruize de uymuyor.gol atar ama klasik bir ortasaha bin verebilecek yerini veremez.ileriye top aktaramazsak oyunda da gö

Çevrimdışı Çağrı

Trabzonspor:
Kap açıklaması: Profosyonel futbolcu Sefa Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda Kayserispor kulübü ile anlaşılmıştır.

:)

Bu iyi haber Linnes kesinleşti artık.

Trabzon bu sene Sivas ve Paşa'nın arkasından 6. bitirir ligi. Bizim Bosque zamanına benzediler toplama takım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hollanda ligi gol ve asist değ er lerini fazla ciddiye almayın.normal bir üst düzey ligin 2 ile çarpılmış hali.alt yapıları kuvvetli olduğu için gittikleri lige adapte olmakta zorlanıyorlar.bu arada hazard ı pek beğenmiyorum oyun içinde çok kayboluyor.belhanda bence daha iyi.bize her daim oyunun içinde gol atan asist yapan top kapan adam geçen komple bir oyuncu lazım.bu kriterler bence ruize de uymuyor.gol atar ama klasik bir ortasaha bin verebilecek yerini veremez.ileriye top aktaramazsak oyunda da gö

Murat abi Nistelrooy , Suarez , Van Persie , Bony.

Bence Hollanda'da atan her yerde atar çünkü çok üst düzey hücum taktiği öğrenerek ezberleyerek geliyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Oyunda da gözükmez.bize lazım olan baskı yapacak top taşıyacak asist yapacak bir oyuncu.ruiz biraz ikinci golcü tanımına yakın bir oyuncu.

Çevrimdışı Çağrı

3.5 milyon euro vermişler tamamiyle aptallık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Murat abi Nistelrooy , Suarez , Van Persie , Bony.

Bence Hollanda'da atan her yerde atar çünkü çok üst düzey hücum taktiği öğrenerek ezberleyerek geliyorlar.
Bende farklı birşey söylemedim.sadece gol ve asist sayıları çarpı 2.altyapı iyi olduğu içindiğer liglerdede genelde sorun yasamiyorlar.ama bu genelde kendi yetiştirdiklerioyuncularda dışardan getirdikleri ççoğuzaman olmayabiliyor.30 kkusur gol atan bir oyuncu vardı kayboldu gitti.

Çevrimiçi murat

Ruiz i seyretiyseniz bir değerlendirin nasıl bir oyuncu.benimde beğendiğim bir oyuncu ama sanki bizim sisteme ve aradığımız mevkiye uygun değil gibi geliyor.

Çevrimdışı Kemal

Gözüm kulağım KAP ta kaldı , hadi artık gelsin Belhanda, hallet şu olayı Başkanım hallet ver sonrada forma bedenlerini Kartal Yuvalarına 1 günde tükenişini seyret.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Ersun Yanal istifa etmiş  :D

Sefa yılmaza 3,5 mil. euro çok fazla izim piyasa artık iyice cozuttu.
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimiçi Samet Ç

Ersun Yanal istifa etti. ( Lig Tv ) Ne dedim ben :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Ersun Yanal istifa etti. ( Lig Tv ) Ne dedim ben :D

Aziz Yıldırımla çalışmak kolay değil adam kök salmış kulübe geleni gideni atıyor  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Aziz Yıldırımla çalışmak kolay değil adam kök salmış kulübe geleni gideni atıyor  :D
Hocam baştan beri söylüyorum febe bu sezon asla geçen sezonki gibi olmayacak büyük karışıklıklar olacak dedim. Bunların 1.'si Ribas'ın alınması 2.'si Ersun Yanal'ın istifası tek tek oluyor dediklerim :D . Sırada Aziz Yıldırım var. Gese içinde söyleyeyim bir şeyler sezon sonuna saçma sapan yardım kampanyaları başlatabilirler. :D

Bu Aziz Yıldırım tam diktatör ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Aziz Yıldırım tam diktatör ya
Aynen hocam adam bu kulüpte herkes gider bir ben kalırım mantığında ama benim düşüncem onunda sonunun geldiği kanaatindeyim ben.

Çevrimdışı Anıl

Bu sene bizim için çok büyük şans, GS nin kadrosu bizden çok iyi değil. Fenerbahçe karışıcak Ersun Yanal giderse. Bu sene birlik olalım ve Vodafone Arena'ya 3. yıldız için çıkalım  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sene bizim için çok büyük şans, GS nin kadrosu bizden çok iyi değil. Fenerbahçe karışıcak Ersun Yanal giderse. Bu sene birlik olalım ve Vodafone Arena'ya 3. yıldız için çıkalım  :bandit:
Hocam Belhanda ve sağ bek gelirse seneye iyi bir sol açık ve stopere Dede transferiyle bu lige uzun bir süre damgamızı vururuz açık ve net.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada fenerin başına Mustafa Denizli gelebilir.

Çevrimdışı saricasi

Arsenal maçı için kadro ne zamana kadar bildiriliyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenal maçı için kadro ne zamana kadar bildiriliyor.
12 Ağustos gece 00:59' a kadar bildirmemiz gerekiyor hocam.