2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552415 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

R10'u alırsak nasıl da kahkaha atarım ama var ya  :)

arsenal R10'u transfer ettiğimizi görürse yüzlerinin rengi değişir şekilden şekile girerler  :evillol:

basında lanzini,ruiz,belhanda gibi isimler dolaşıyor ama hiç belli olmaz bir bakmışsınız R10 İstanbul'da.

Arsenal R10'u aldığımız duyarsa 4-5 oyuncusunu oynatmaz Premier lige odaklanır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

10 numara kiralik olur herhalde? Iki oyuncuya biçilen fiyatlar bütçemizi aşiyor, zaten kac kaldigini da anlamadim bütçemizden

Sanmıyorum hocam Ruiz bonservisiyle alınacak bütçe çok harcanmadı vadeli şuana kadar tüm transferler
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

ntvspor da altyazı toruoğulları: sağbek transferinde sona geldik yazdı
linnes mi?

Ali Ece'nin tavrından Linnes olduğunu anladım ben de
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Thuggie

Peki hocam izledin mi Linnes'i? UEFA maclarinda izleme firsati bulmussundur belki, fikrin nedir bu oyuncu hakkinda? Serdar'in kac gömlek üstü (izlediysen)?

Çevrimdışı Çağrı

Peki hocam izledin mi Linnes'i? UEFA maclarinda izleme firsati bulmussundur belki, fikrin nedir bu oyuncu hakkinda? Serdar'in kac gömlek üstü (izlediysen)?

Hocam çok az izleme şansım oldu birkaç izlenimim var sadece.

Hızı iyi çabukluk olarak Gökhan Gönül ayarında sürekli hücum düşünen bir bek bu yüzden geri dönüşleri sıkıntılı geldi bana. Motta'ya benzettim tarz olarak. Serdar'dan 2 gömlek üstündür en az Serdar gerçekten çok vasatın altında
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fikret Orman 10 numara dışında 2 transfer daha yapacağız dedi. Sağ bek ve stoper mi sağ bek ve ortasaha mı olacak bu  acaba?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ya inanamıyorum Balanta gibi adam 5 milyon euroya Lazıo'ya gidiyor. Çok büyük balık kaçıyor şuanda çok.
Gerçek mi bu haber hocam ?

Çevrimdışı Çağrı

Vadeli ödüyoruz o yüzden bütçe diye bir şey yok önümüzdeki senelerin bütçelerini kullanıyoruz dedi.

İşte sen e başı bunu diyordum şimdi al alacağını risk al. Seneye sadece Dede , bir ortasaha ve fir sol açık al kapat transeferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar Taşçı stoper de birinci önceliğimiz değil dedi Fikret Orman.

Çevrimdışı Thuggie

Elimizde patlamaz umarim. Hic izlemedim ama sanki biraz overrated bir oyuncu oldugu hissine kapildim, yanilan ben olurum insallah

Çevrimdışı Çağrı

Gerçek mi bu haber hocam ?

Gerçek malesef hocam. River yokluktan satıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Elimizde patlamaz umarim. Hic izlemedim ama sanki biraz overrated bir oyuncu oldugu hissine kapildim, yanilan ben olurum insallah

Yok hocam yaşı genç yeteneği var potansiyeli baya var ölüsü para eder ama önemli olan bizim açığımızı kapatması. Büyük maçlarda nasıl olur bilmiyorum ama bindirmelerini çok seveceksin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Norveçli sağ bek izlediğim kadarı ile dayanıklı bir oyuncu

zaten iskadinavya bölgesinin futbolcuları fiziki olarak hani tabiri caizse taş gibidirler

yani öyle kolay kolayda sakatlanmazlar

kısa kesmek gerekirse özellikle arsenal maçında çok lazim olacak

tabi çok kısa bir zaman var maça o zamana dek hazır olur mu bilemem

ama uefa maçlarında o koridor top geçer adam geçmez tarzında olacaktır

elimizdekilerden daha iyi iş yapacağına eminim

izlenimlerim bunlardır

bu arada Çağrı Musa Muhammed konusu ne oldu hala bizim futbolcumuz mu  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Gerçek malesef hocam. River yokluktan satıyor.
Hocam biz almaya kalksak bize 10 milyon Euro fiyat çeker River başkanı :D

Çevrimdışı TURKahvesi

Serdar Taşçı stoper de birinci önceliğimiz değil dedi Fikret Orman.

bunu dediğine göre başkanımız Atınç'a güveniyor demek ki.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Musa Muhammed bizim oyuncumuz hala ekim ayı bekleniyor 18 yaşına bastığı an takıma dahil olacak.

Çevrimdışı KAP

ben tam tersini düşündüm trasnfer yapacaz ama serdar ilk tercih değil demiştir bence
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Çağrı

Norveçli sağ bek izlediğim kadarı ile dayanıklı bir oyuncu

zaten iskadinavya bölgesinin futbolcuları fiziki olarak hani tabiri caizse taş gibidirler

yani öyle kolay kolayda sakatlanmazlar

kısa kesmek gerekirse özellikle arsenal maçında çok lazim olacak

tabi çok kısa bir zaman var maça o zamana dek hazır olur mu bilemem

ama uefa maçlarında o koridor top geçer adam geçmez tarzında olacaktır

elimizdekilerden daha iyi iş yapacağına eminim

izlenimlerim bunlardır

Henüz bizim olmadı Musa sadece protokol var Ekim'de 5 yıllık atacak hemen Belçika'ya kiralanacak  :ok:

Elimizdekilere gelirsek Necip veya Serdar Oynarsa sağ bekte 25 dakika için kırmızı kart çıkar ikinci sarıdan. Norveçlinin en kötü hali bizimkilerden iyidir orada.

Bence bir devre Norveçli kart görürse son yarım saat Necip oynasın anca kurtarırı  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Transferde birinci önceliğimiz değil dedi diğerleriyle de görüşülüyor Serdar ile de görüşülüyor. :D

Çevrimdışı Çağrı

ben tam tersini düşündüm trasnfer yapacaz ama serdar ilk tercih değil demiştir bence

Öyle dedi zaten alacağız ama Serdar öncelik değil dedi ama bu fiyat düşürme politikasıydı bence
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Olmaz biliyorum da şu Balanta'yı biz alsak var ya neler olur neler süper stoper.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle dedi zaten alacağız ama Serdar öncelik değil dedi ama bu fiyat düşürme politikasıydı bence
Hocam Nedum Onuaoha gündemde vardı bence gereksiz transfer olur. Serdar daha iyi oyuncu Onuaoha'dan.

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray'ın 5 milyon euroyu bile veremeycek durumda olması basketbolcularını dağıtması Almeida'ya dadanması nasıl bir kriz içinde olduğunu gösteriyor ama tabi ki medyaya göre ve bizim bazı arkadaşlara göre adamların kadrosu oturmuş o yüzden acele etmiyorlar :)

Adamların sağ beki , stoperi , sağ kanadı yedek sol beki yedek forveti yok.

Yabancı sıkıntısı var. Muslera Melo Telles Sneijder kesemezsin kaldı elinde 1 hak. Orada stopere gidecek mecbur yerli stoper yok. Ve ellerinde göndermeleri gereken bir ton adam var 38 futbolculuk kadro mu olur. Hadi stoperi de yabancı yaptın , Eboue , Ontivero , Chedjou , Dany gitmesi lazım önce. Bir de bir tarafına kaçan Hajrovic var  :biggrinking:

Sağ kanat yerli olmalı adam yok. Sağ bek yerli olmalı yok. En az bizim kadar ihtiyaçları var ama çaktırmıyorlar. Beter ol Gs.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 15:34:36 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ambrabat'ı unuttum 10 milyon euro kadar da o kaçtı  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Balantayı bir kaç maç izledim. Beğenmedim ben. Servet Çetin modelinde bir oyuncu..

Yönetici belirlenen bütçeyi aştık dedi ntvsporda ne aldıkta aştık anlamaım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net