2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551042 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

aynen öyle üstat,arsenal çıktı diye maça gitmeyecek halimiz yok,ilk maç orda olsa,5 yesek yine giderdim ve benim gibi düşünen bir çok Beşiktaşlı kardeşimin olduğundan da eminim.
liverpooldan 8 yedikten 3 gün sonra buz gibi havada İnönü'de Sivas maçına gitmiştim. Biz takımın yanında olalım gerisi Allah kerim

Çevrimdışı tayfun

liverpooldan 8 yedikten 3 gün sonra buz gibi havada İnönü'de Sivas maçına gitmiştim. Biz takımın yanında olalım gerisi Allah kerim
güzel yağmur yemiştik o maç yeni açıkda,1-0 dan kaybettiğimiz,paf takımını beklediğimiz maç..
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Samet Ç

Hey gidi günler hey bizim sevgimiz karşılıksız bir sevgi hocam 8 değil 10 da yesek o tribünleri bırakmam.

Çevrimdışı ilhan mansız

güzel yağmur yemiştik o maç yeni açıkda,1-0 dan kaybettiğimiz,paf takımını beklediğimiz maç..
evet 1-0 öne geçtik 2-1 kaybettik. Taksimden İnönü'ye yürümüştüm. Buz gibiydi. Ben de yeni açıktaydım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hey gidi günler hey bizim sevgimiz karşılıksız bir sevgi hocam 8 değil 10 da yesek o tribünleri bırakmam.
aynen simdi full olur stad %100 futbol sansıda yanımızda olursa 1 0 yensek müthis  :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Turu geçmek istiyorsak en az 2-0 yenmemiz gerek.İmkansız diye bir şey yok akıllı oynayıp turu geçersek çok büyük damga vururuz Avrupaya.

Çevrimiçi Samet Ç

aynen simdi full olur stad %100 futbol sansıda yanımızda olursa 1 0 yensek müthis  :D
Hocam biz Barcelonayı 3-0 Chelsea'yi deplasmanda 2-0 Psg'yi 3-1 Manchester United'ı Old Trafford'da 2-1 yendik. Ruhumuzu futbolcu ve taraftar olarak ruhumuzu sahaya ve tribünlere yansıtırsak elememek için bir neden yok.

Çevrimdışı Çağrı

Infantino'nun elinin ayarını..

Arsenallileri korkutuyoruz Twitter'da gelmeyin keseriz diye şimdiden 10-15 tane vazgeçen var  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Hocam biz Barcelonayı 3-0 Chelsea'yi deplasmanda 2-0 Psg'yi 3-1 Manchester United'ı Old Trafford'da 2-1 yendik. Ruhumuzu futbolcu ve taraftar olarak ruhumuzu sahaya ve tribünlere yansıtırsak elememek için bir neden yok.

Düzeltme Manchester United'ı 1-0 yendik.Çıkıp Beşiktaş gibi oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok.

Çevrimdışı Çağrı

Bu kura bir bakımdan iyi oldu.

Artık en iyi oyuncuları alacağız 10 numara ve sağ beke. Turu geçemesek bile kadro kalitesi ciddi anlamda artacak. Serdar'a karşı Alexis Sanchez rezilliğini göze alamayacaklarına göre iyi oyuncu gelecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Düzeltme Manchester United'ı 1-0 yendik.Çıkıp Beşiktaş gibi oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok.
katılıyorum hocam United'ın skorunu unutmuşun kusura bakma.

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal hakkındaki yorumları buradan devam edelim.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=493.0
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu akşam ki 45 dakikalık Ghelsea maçı çok önemli Arsenal maçı öncesi prova gibi bir şey .

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi Linnes'a de acıdım gelirse ilk maçtan sağlam eleştirilebilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Thuggie

Selam beyler, simdi Arsenal macina kadar bütün transferleri gerceklestirirsek hepsini listeye ekleyebiliyor muyuz? Bir degisiklik yapma sansimiz var herhalde? ŞL listesine

Çevrimiçi Samet Ç

Selam beyler, simdi Arsenal macina kadar bütün transferleri gerceklestirirsek hepsini listeye ekleyebiliyor muyuz? Bir degisiklik yapma sansimiz var herhalde? ŞL listesine
11 ağustosa kadar yaparsak hepsini ekliyebiliyoruz. Yetişmezse maça kadar 1 değişiklik yapıyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi olacak olan belli. Linnes 1 gün içinde biter 10 numara için de liste zamanına kadar. Artı stoper ya da ortasha alırsak kontenjandan da o eklenir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Thuggie

Cagri hocam 10 numara icin kimi düsünüyosun sen? Süpriz bir isim alirlar mi? Veya Ruiz mi gelir?

Çevrimdışı Çağrı

Ya inanamıyorum Balanta gibi adam 5 milyon euroya Lazıo'ya gidiyor. Çok büyük balık kaçıyor şuanda çok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Cagri hocam 10 numara icin kimi düsünüyosun sen? Süpriz bir isim alirlar mi? Veya Ruiz mi gelir?

Hocam Kagawa'yı yokladılar olmadı Lanzi zaten gitti artık Belhanda'ya son kez giderler bugün olmazsa Yarın Ruiz'î duyarız bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan Süzen ve Sezer hala bu takımda ve kalırlarsa seneye 2 milyon euroya yakın israf demek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

R10'u alırsak nasıl da kahkaha atarım ama var ya  :)

arsenal R10'u transfer ettiğimizi görürse yüzlerinin rengi değişir şekilden şekile girerler  :evillol:

basında lanzini,ruiz,belhanda gibi isimler dolaşıyor ama hiç belli olmaz bir bakmışsınız R10 İstanbul'da.

Çevrimdışı Thuggie

10 numara kiralik olur herhalde? Iki oyuncuya biçilen fiyatlar bütçemizi aşiyor, zaten kac kaldigini da anlamadim bütçemizden

Çevrimdışı FARUK

ntvspor da altyazı toruoğulları: sağbek transferinde sona geldik yazdı
linnes mi?