2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553320 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Var var Anıl river piyasa mı yapıyor acaba ?çünkü tam aç bir kulüp  Kafamda Deli Sorularr  :D :D
O transferde hala resmi olarak açıklanmadı. Oralar bizim gibi değil bittiği an hemen açıklanıyor. Bekleyelim bakalım  :iscrewy:

Çevrimdışı SDemirsoy

O transferde hala resmi olarak açıklanmadı. Oralar bizim gibi değil bittiği an hemen açıklanıyor. Bekleyelim bakalım  :iscrewy:
görecez bakalım...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yabancı sınırlamasının değişmesi için hafta başı federasyoına gidiyor kulüpler biliği

sahada 5

sonradan değişiklikle 1 oyuncu ile beraber 6 olmasını isteyecekler..

Yani oyuncu değişikliğinde yerli çıkarsa yabancı girebilecek
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bide Bu Veli-Atiba ikilisine çok aşırı neden güveniyor taraftar..

İkisi toplam senede 5 gol atamıyor..

Mutlaka o bölgeye sizin btb dediğiniz benim çift yönlü orta saha dediğim adam monte edilmeli..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Adam bugün İsviçre'ye gidip sözleşme imzalayacak hem dümen dönse ne olur adamlar satmasa bile biz alamayız Lanzini'ye 10 milyon dolar vermek aptallığın daniskasıdır.

Çevrimdışı TURKahvesi

Mutlaka o bölgeye sizin btb dediğiniz benim çift yönlü orta saha dediğim adam monte edilmeli..

aslında Veli'yi yanlış yerde oynatıyor Biliç

Veli'yi merkez orta sahanın solunda oynatması gerek

ön liberoda Atiba oynasın

neden böyle düşünüyorum çünkü Veli her iki ayağınıda iyi kullanan biri

ve gole Atiba'ya oranla daha yakın biri

uzaktan şutları çok iyi her iki ayağı ile de

ben böyle düşünüyorum sizler nasıl düşünürsünüz bilmiyorum ama...

Çevrimdışı Furkan Sarper

Abi veliden birak golu oyunu kurmasini bile beklemiyorum artik. Aşırı panik,iyi kesici ama aldigini veriyo.fey macinda sut cekti farkli sekilde disari gitti,benden bu kadar fazlasini beklemeyin bakisi atti yani.

Çirkef pislik Meloya bu yönden bayılıyorum..

Müthiş..

Galatasarayın bütün yükünü alan adam..

İleri geri hepsini yapıyor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Abi veliden birak golu oyunu kurmasini bile beklemiyorum artik. Aşırı panik,iyi kesici ama aldigini veriyo.fey macinda sut cekti farkli sekilde disari gitti,benden bu kadar fazlasini beklemeyin bakisi atti yani.

Veli 2 gün antremana çıkmadan Feyenoord maçında çıkıp kartal gibi oynadı bir şutu dışarıya gitti diye ne bu eleştiri? Sakat ayağına portekizde tatil yapan quaresmayıda gördük göbekli göbekli koşmaktan aciz.Veli'ye laf atan futbolu biliyorum demesin 4 teknik direktör geçti hepsi Veli'yi oynattı bir siz mi biliyorsunuz futbolu.Geçen sene Veli-Atiba'nın olmadığı maçlara bakın orta sahamız nasıl kevgir olmuştu.

Çevrimdışı berk_bjk

NtvSpor'da geçen altyzıya göre Serdar Taşçıyı kiralamak için klüple görüşmelere başlamışız. Hiç izlemedim nasıl bir oyuncudur bilgisi olan anlatabilir mi?

Çevrimdışı Furkan Sarper

Veli 2 gün antremana çıkmadan Feyenoord maçında çıkıp kartal gibi oynadı bir şutu dışarıya gitti diye ne bu eleştiri? Sakat ayağına portekizde tatil yapan quaresmayıda gördük göbekli göbekli koşmaktan aciz.Veli'ye laf atan futbolu biliyorum demesin 4 teknik direktör geçti hepsi Veli'yi oynattı bir siz mi biliyorsunuz futbolu.Geçen sene Veli-Atiba'nın olmadığı maçlara bakın orta sahamız nasıl kevgir olmuştu.

Kotu oyuncu demiyorum,kesmesi presi top kapmasi iyi ama hucuma katkisi olmuyor.kazandigi toplari ilk olarak uzaklastirmaya bakiyor yani oyun kurayim pas yapayim ozelligi yok.atiba oyle degil mesela adam gecebiliyo pas atabiliyo,veli dumduz giriyo aldigi topu uzaklastiriyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Kotu oyuncu demiyorum,kesmesi presi top kapmasi iyi ama hucuma katkisi olmuyor.kazandigi toplari ilk olarak uzaklastirmaya bakiyor yani oyun kurayim pas yapayim ozelligi yok.atiba oyle degil mesela adam gecebiliyo pas atabiliyo,veli dumduz giriyo aldigi topu uzaklastiriyor.
Hocam Veli'yi eleştirmek yersiz her takıma öyle bir oyuncu lazım. Veli'nin hücuma katkısı olmadığı çok belli olabilir ama onu yanına sağlam box to box oynayan bir oyuncu alındımı fazla göze batmaz Veli'nin hücuma katkı yapmaması.

Çevrimdışı Anıl

IŞİD'in başındaki adamın tuttuğu takım bir üst turda Al-Jazire ile eşlecekmiş. Al-Jazire'nin sahibini kaçırmışlar ve Lanzini transferine engel oluyorlarmış diye bir muhabbet var twitterda :lol: Abi yoksa... :kop::kop: @SDemirsoy

Çevrimiçi Samet Ç

IŞİD'in başındaki adamın tuttuğu takım bir üst turda Al-Jazire ile eşlecekmiş. Al-Jazire'nin sahibini kaçırmışlar ve Lanzini transferine engel oluyorlarmış diye bir muhabbet var twitterda :lol: Abi yoksa... :kop::kop: @SDemirsoy
Hocam böyle bir olay varsa skandal olur IŞİD bize kötülük yaptı o zaman :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çirkef pislik Meloya bu yönden bayılıyorum..

Müthiş..

Galatasarayın bütün yükünü alan adam..

İleri geri hepsini yapıyor..
iyide melo atiba ve velinin toplam ücretinin 2 katını alıyo biliyo muydun  gayet iyi bizimkiler fiyat/kalite olayına göre meloda yapmıyo skora katkı ilk sene dısında bak son 2 senede kac gol kac asist yapmıs

Çevrimiçi Samet Ç

Lanet olsun Arsenal çıktı bu kuraya kim gidiyor temsilci olarak  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ulan infentino arsenali ceken elin kırılsın :s20: :s20: :s20: :s20:

Ne şans var bizde ya. Çeke çeke Arsenalı çektik.  :s20: :s20:
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı Sarp

Arkadaş bu adamları kendi liginde deviriyorlar, kimse titremiyor! Yeniliyor bu adamlar ve yenilecekler de ....
Sıkıntı Yok Beşiktaş var...

Zor çok zor ama imkansız değil..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı tayfun

Arkadaş bu adamları kendi liginde deviriyorlar, kimse titremiyor! Yeniliyor bu adamlar ve yenilecekler de ....
Sıkıntı Yok Beşiktaş var...

Zor çok zor ama imkansız değil..

aynen öyle,daha kaybetmedik.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Samet Ç

Ümitsizliğe gerek yok bizim görevimiz kendi sahamızda oynanacak ilk maçta tribünleri doldurmak ve Arsenal' e karşı olimpiyatı cehenneme çevirmeliyiz.

Çevrimdışı tayfun

Ümitsizliğe gerek yok bizim görevimiz kendi sahamızda oynanacak ilk maçta tribünleri doldurmak ve Arsenal' e karşı olimpiyatı cehenneme çevirmeliyiz.
aynen öyle üstat,arsenal çıktı diye maça gitmeyecek halimiz yok,ilk maç orda olsa,5 yesek yine giderdim ve benim gibi düşünen bir çok Beşiktaşlı kardeşimin olduğundan da eminim.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ilhan mansız

İlk maçı kazanabilirsek turu da geçeriz. İnşallah başarırız

Çevrimiçi Samet Ç

aynen öyle üstat,arsenal çıktı diye maça gitmeyecek halimiz yok,ilk maç orda olsa,5 yesek yine giderdim ve benim gibi düşünen bir çok Beşiktaşlı kardeşimin olduğundan da eminim.
:claps: :claps: :claps: