Çağrı mümkünse Ruiz'in sadece asistlerinin bulunduğu bir video varsa, paylaşırsan sevinirim.
Çok fazla sayıda Ruiz vs ... tarzında video var ve bunları izlerken insan sıkılıyor. O kadar çok pas hatası, top kaybı yapıyor ki videonun sonunu getirmek için kendimi ekstradan kasıyorum. Bizim ligimizde Ruiz'in sırtı dönük oynayamadığını gören her takım çok kolay marke edecektir kendisini. Golleri güzel, yüzünü dönebilirse kolay adam geçiyor, lakin öncelikli olarak baskı altındayken topu saklayıp, boştaki arkadaşlarına servis yapıp hem oyunu genişletecek hem de takımı rahatlatacak oyuncu lazım bize, duran toplarda da iyi olması, aralara servis yapabilmesi lazım, Ruiz bunda çok başarılı olacak potansiyelde biri gibi gözükmedi bana. Aslında bizim takıma cuk oturacak adam ne Belhanda ne de Ruiz, hele Lanzini hiç değil (bu üç isim arasında lanzini en yeteneklisi bence, yalnız Quaresma'yı çok bireysel oynadığı için eleştiren kesim daha ilk maçtan Lanzini'yi yuhalar benden söylemesi). Kim bu derseniz benim fikrim ilk ismi geçtiğinde de söyledim Marko Marin'dir. Herhangi sakatlık durumu falan yoksa komple bir oyuncu kendisi, bu yukarıda söylediğim özelliklerin hemen hepsini 10 üzerinden 7 seviyesinde oynayabilecek kapasite var adam da aslında, ya ciddi bir sakatlığı var yada Biliç istemiyor, bu oyuncuyu son alternatif olarak düşünmenin başka bir açıklaması olamaz.