2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553474 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cartographer

Çağrı mümkünse Ruiz'in sadece asistlerinin bulunduğu bir video varsa, paylaşırsan sevinirim.

Çok fazla sayıda Ruiz vs ... tarzında video var ve bunları izlerken insan sıkılıyor. O kadar çok pas hatası, top kaybı yapıyor ki videonun sonunu getirmek için kendimi ekstradan kasıyorum. Bizim ligimizde Ruiz'in sırtı dönük oynayamadığını gören her takım çok kolay marke edecektir kendisini. Golleri güzel, yüzünü dönebilirse kolay adam geçiyor, lakin öncelikli olarak baskı altındayken topu saklayıp, boştaki arkadaşlarına servis yapıp hem oyunu genişletecek hem de takımı rahatlatacak oyuncu lazım bize, duran toplarda da iyi olması, aralara servis yapabilmesi lazım, Ruiz bunda çok başarılı olacak potansiyelde biri gibi gözükmedi bana. Aslında bizim takıma cuk oturacak adam ne Belhanda ne de Ruiz, hele Lanzini hiç değil (bu üç isim arasında lanzini en yeteneklisi bence, yalnız Quaresma'yı çok bireysel oynadığı için eleştiren kesim daha ilk maçtan Lanzini'yi yuhalar benden söylemesi). Kim bu derseniz benim fikrim ilk ismi geçtiğinde de söyledim Marko Marin'dir. Herhangi sakatlık durumu falan yoksa komple bir oyuncu kendisi, bu yukarıda söylediğim özelliklerin hemen hepsini 10 üzerinden 7 seviyesinde oynayabilecek kapasite var adam da aslında, ya ciddi bir sakatlığı var yada Biliç istemiyor, bu oyuncuyu son alternatif olarak düşünmenin başka bir açıklaması olamaz.

Çevrimiçi murat

Çağrı mümkünse Ruiz'in sadece asistlerinin bulunduğu bir video varsa, paylaşırsan sevinirim.

Çok fazla sayıda Ruiz vs ... tarzında video var ve bunları izlerken insan sıkılıyor. O kadar çok pas hatası, top kaybı yapıyor ki videonun sonunu getirmek için kendimi ekstradan kasıyorum. Bizim ligimizde Ruiz'in sırtı dönük oynayamadığını gören her takım çok kolay marke edecektir kendisini. Golleri güzel, yüzünü dönebilirse kolay adam geçiyor, lakin öncelikli olarak baskı altındayken topu saklayıp, boştaki arkadaşlarına servis yapıp hem oyunu genişletecek hem de takımı rahatlatacak oyuncu lazım bize, duran toplarda da iyi olması, aralara servis yapabilmesi lazım, Ruiz bunda çok başarılı olacak potansiyelde biri gibi gözükmedi bana. Aslında bizim takıma cuk oturacak adam ne Belhanda ne de Ruiz, hele Lanzini hiç değil (bu üç isim arasında lanzini en yeteneklisi bence, yalnız Quaresma'yı çok bireysel oynadığı için eleştiren kesim daha ilk maçtan Lanzini'yi yuhalar benden söylemesi). Kim bu derseniz benim fikrim ilk ismi geçtiğinde de söyledim Marko Marin'dir. Herhangi sakatlık durumu falan yoksa komple bir oyuncu kendisi, bu yukarıda söylediğim özelliklerin hemen hepsini 10 üzerinden 7 seviyesinde oynayabilecek kapasite var adam da aslında, ya ciddi bir sakatlığı var yada Biliç istemiyor, bu oyuncuyu son alternatif olarak düşünmenin başka bir açıklaması olamaz.
Her kelime ne katılıyorum.Marko Marin istenmiyor galiba yoksaşartlar uuygun.ayrıca marin olursa oğuzhan ile dönüşümlü oynarkenbir yandanda oLCay ve gökhan töreyi yedekler.ruiz on stili Alex gibi 9.5 numara diyebiliriz.golcü bir forvet arkası.biz oyun kurucuarayorsak ruiz yanlış tercih olur.ruiz Alexe göre  daha mücadeleci ama 2 tık eksik bir oyuncu.

Çevrimdışı onurt

Lanzini sadece parayı tercih etti yorumu çok doğru olmayabilir,
El cezirenin sahibi aynı zamanda manchester city ve NY City FCnin de sahibi.
Burda kendimi gösterip manchester citye geçerim diye düşünüyor olabilir.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Mansour_bin_Zayed_Al_Nahyan
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini sadece parayı tercih etti yorumu çok doğru olmayabilir,
El cezirenin sahibi aynı zamanda manchester city ve NY City FCnin de sahibi.
Burda kendimi gösterip manchester citye geçerim diye düşünüyor olabilir.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Mansour_bin_Zayed_Al_Nahyan
O da doğru olabilir hocam ama Arap ülkesinde istediği kadar kendini göstersin ordaki fizik kalitesiyle İngiltere'deki fizik kalitesi tartışılmaması gerekir bence İngiltere'den oynayacak bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı tayfun

---------------------------------------------------------------------------------------------
FUTBOLCU GOKHAN TORE'NIN TRANSFERI KONUSUNDA KULUBU VE OYUNCUNUN KENDISI ILE ANLASMAYA VARILMISTIR.

BUNA GORE RUBIN KAZAN'A 4.500.000 AVRO TRANSFER BEDELI ODENECEKTIR.

OYUNCUYA;

-2014-2015 SEZONU ICIN 1.400.000 AVRO GARANTI UCRET VE 10.000 AVRO MACBASI UCRETI,
-2015-2016 SEZONU ICIN 1.500.000 AVRO GARANTI UCRET VE 10.000 AVRO MACBASI UCRETI,
-2016-2017 SEZONU ICIN 1.600.000 AVRO GARANTI UCRET VE 10.000 AVRO MACBASI UCRETI,
-2017-2018 SEZONU ICIN 1.700.000 AVRO GARANTI UCRET VE 10.000 AVRO MACBASI UCRETI,
-2018-2019 SEZONU ICIN 1.800.000 AVRO GARANTI UCRET VE 10.000 AVRO MACBASI UCRETI

ODENECEKTIR.

---------------------------------------------------------------------------------------------
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Yakup

Şimdi kura öncesi 10 numara mı ? sağ bek mi ? ya da stoper mi? sonrası da olabilir kap açık bugün  :alala: :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı karakartalım

töre hayırlı olsun sıra 10 numarada sağ bek ve belki taşçıda  :D :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı SDemirsoy

Faik ortaya üçlü çektir KartaLa  :hiho:

Çevrimdışı Yakup

Oyuncumuz Muhammed Demirci, 2014-2015 sezonu sonuna kadar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübüne bedelsiz olarak kiralanmıştır. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücret, maaş, maçbaşı ve prim ödemeleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından yapılacaktır.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı smtcglr

muhammed in gitmesine sevindim en azından oynama fırsatı bulur kendini geliştirir belki  :D

Çevrimdışı TURKahvesi

hayırlı olsun Gökhan Töre camiamıza

çok sevindim mutlu oldum

üstelik 4.500.000 avro'ya transfer edilmiş çok iyi gerçekten  :ok:

hani 7.500.000 idi işte sıkı pazarlık yaparsan alırsın

ben başından beri hep diyordum Gökhan Töre 4-4,5 m.avro'dan fazlası değildir diye

helal olsun sn.Fikret Orman ve değerli yönetime

bu transferde emeği geçen herkese teşekkürler

şimdi 1 kaç transfer daha bekliyoruz

nokta transferlere devam etmek dileğimle...

Çevrimdışı Anıl

Minimum 3 transfer daha lazım; sağ bek, 10 numara, stoper. Hatta 4. olarak birde orta saha alalım ligde ve uefa'da şampiyonluğa yürüyelim :bandit:

Çevrimdışı AŞO

En sonunda Töre açıklandı hayırlı olsun.

Çevrimdışı onurt

Törenin alacağı ücret çok makul.
Burak yılmazın ya da selçuk İnanın yarısı.
Bence baya bir özveride bulunmuş o da.
Helal olsun Beşiktaşın çocuğuna.

Bence kuraya göre belhandayı zorlayacaklar ya da ruize imza attıracaklar.
Ondan daha acil sağ bek lazım aslında.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi geriye Belhanda veya Ruiz Martin Linnese ve alabilirsek Serdar Taşçı kaldı. Bunları da alalım 2002-2003 sezonunda ki gibi taş gibi kadromuz olur.

Çevrimdışı scape_bjk

Minimum 3 transfer daha lazım; sağ bek, 10 numara, stoper. Hatta 4. olarak birde orta saha alalım ligde ve uefa'da şampiyonluğa yürüyelim :bandit:
Ben açıkcası şimdilik sağ bek ve 10 numara transferi olsa yeterli diye düşünüyorum. Stoperde Sivok idare eder. Dönem arasına saklanabilir stoper transferi

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de kurada Zenit'i çekebilsek çok iyi olur ama bizde kura şansı yok gideriz Napoli veya Arsenal'i çekeriz.

Çevrimdışı Anıl

Ben açıkcası şimdilik sağ bek ve 10 numara transferi olsa yeterli diye düşünüyorum. Stoperde Sivok idare eder. Dönem arasına saklanabilir stoper transferi
Yerli alternatif gerekiyor ligde 5 yabancı kuralında zorlanmamak için. Serdar Taşçı kiralanırsa güzel bir hamle olur :ok:

Çevrimdışı TURKahvesi

bir de arkadaşlar kaç gündür düşünüp duruyorum

bugün gerçekleşeecek ş.ligi playoff kura çekiminde B.Leverkusen gelirse ki en çok onun gelmesini istiyorum

hadi diyelim Alman takımıyla eşleştik (eşleşirsek tur şansımız diğer takımlara oranla daha yüksek gibi bir hissiyat içindeyim) bu takımla olan ülkemdeki maçı ben olsam Ş.Saraçoğlu stadında oynatırdım tek bir maçlığına

böyle bir olasılık mevcut mu kurallar gereği bilmiyorum ama yinede neden olmasın diyorum.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 11:13:05 dbay41 ]

Çevrimdışı Çağrı

Arayacağım bugün :ok:

Yalnız şöyle bir durum var ben Marin'in gelmesine asla itiraz etmem Lakin10 numara pozisyonuna değil. Marin 10 numara değil birkaç kez anlatmıştım ben bu adamı 6-7 sene izledim çok da beğendiğim bir oyuncu ancak Ruiz sırtı dönük oynayamazsa Marin hiç oynayamaz. Marin'in bu konudaki artısı dönüşleri. Yani sırtı dönük alıp çok hızlı dönebilir ama bunu yapacak adam 10 numara pozisyonunda değğil 8 numara pozisyonunda gerek bize.

10 numara oynayacak oyunun gol sayısı hatrı sayılır derecede fazla olması gerek. Yoksa Delgado , Tabata , Guti bunların hiçbiri kötü oyuncu değildi Oğuzhan da değil ama gol sayıları çok düşük. Onların attığı golü milletin 8 numarası atıyordu biz bu yüzden çok kısır kalıyorduk. Ruiz 10 numara oynamayacak 9.5 numara oynayacak yani tabela yapması çok çok önemli. Marin'i bedava iken kiralasalar ve sol kanatta kullansak mükemmel olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

Beşiktaş Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi: 15 Ağustos'a kadar sağ bek, sağ kanat ve 10 numara transferini bitereceğiz

Çevrimdışı Çağrı

bir de arkadaşlar kaç gündür düşünüp duruyorum

bugün gerçekleşeecek ş.ligi playoff kura çekiminde B.Leverkusen gelirse ki en çok onun gelmesini istiyorum

hadi diyelim Alman takımıyla eşleştik (eşleşirsek tur şansımız diğer takımlara oranla daha yüksek gibi bir hissiyat içindeyim) bu takımla olan ülkemdeki maçı ben olsam Ş.Saraçoğlu stadında oynatırdım tek bir maçlığına

böyle bir olasılık mevcut mu kurallar gereği bilmiyorum ama yinede neden olmasın diyorum.

Stadyum ismi iki tane verdik sanırım Uefa'ya biri Vodafone arena biri Olimpiyat. Değiştirme şansımız yoksa malesef..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Beşiktaş Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi: 15 Ağustos'a kadar sağ bek, sağ kanat ve 10 numara transferini bitereceğiz

Samet sağ kanat için G.Töre'yi kastetti sanırım  :evillol:

geriye kaldı 2 transfer

yanlışmıyım  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Yetmez.. Ortasaha yetmez. Mutlaka çift yönlü ortasaha bakmalılar bir sakatlıkta çökecek o bölge.

Stoper de aynı şekilde. Bir sakat bir cezalı Avrupa maçına denk gelirse yine Necip kayacak oraya. Bu sezon 3 kupa var kiralık bile olsa almalıyız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli