2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558757 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

Hocam ordaki durum belli oldu diye biliyorum futbol oynanır kararı verdiler ama bazı futbolcular hala ayrılmak istiyor. Belhanda vs.

bende öyle biliyorum kiev de oynamaya karar verenler vardı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tüh kötü olmus o zaman dediğim olmaz :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Cardozo'yu Ronaldo gibi karşılıyorlar. Yıllardır taraftarlar ve gazetecilerin yaptığı en büyük hata.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Kemal

Demba Ba = Kronik Sakat ...bir süre gündemdışı....arada Mitrou anlaşıldı fısıltısı....NTVSPOR da gece haberi ertesi gün KAP VE uçak
Lanzini = Alsınlar Tepe Tepe Kullansınlar...gündem dışı....Belhanda kabul etti Ruiz imzaladı haberleri...NTVSPOR resmi teklif.....?

doğru orantıyla şu soru işaretini doldurursunuz kardeşler :D

Tek engel Feyenord maçı, zaten Allah korusun bir kazada Perşembe sabahı hepimiz kafamıza ters huni takarız.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Demba Ba = Kronik Sakat ...bir süre gündemdışı....arada Mitrou anlaşıldı fısıltısı....NTVSPOR da gece haberi ertesi gün KAP VE uçak
Lanzini = Alsınlar Tepe Tepe Kullansınlar...gündem dışı....Belhanda kabul etti Ruiz imzaladı haberleri...NTVSPOR resmi teklif.....?

doğru orantıyla şu soru işaretini doldurursunuz kardeşler :D

Tek engel Feyenord maçı, zaten Allah korusun bir kazada Perşembe sabahı hepimiz kafamıza ters huni takarız.

Cevap veriyorum hocam a şıkkı KAP ve uçak.Matematik her zaman doğrudur :D İnşallah maçtan sonra transferler yapılmaya başlar.

Çevrimdışı Kemal

Cevap veriyorum hocam a şıkkı KAP ve uçak.Matematik her zaman doğrudur :D İnşallah maçtan sonra transferler yapılmaya başlar.

+1903  :icool:

Çevrimdışı hic2222

Yine Lanzini deniliyor ya, öfff.Ben tecrübeli birisi lazım diye düşünüyorum ama işte :(

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-resmen-istedi--besiktas-1921478-skorerhaber/
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı canU

Milliyet haberi birebir arjantin basınından almış. Geçen sefer lanzini bitti denildiğinde arjantin basını villareal istiyor bizi hiç yazmıyorlar umarım doğrudur demiştim. Bu sefer arjantin basını bizi yazıyor resmi teklifin yapıldığını ve anlaşmanın yapıldığını yazmışlar. Galiba bu sefer lanzini oluyor beyler gecenin 2. Güzel haberi bence.

Çevrimdışı Sedat

Diğer illerden Olimpiyat Seferleri başladı  :tabe: yollar Beşiktaş'lı kardeşlerimle dolu Allah'ım kaza bela vermesin  :sofeer:

:guitar:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yine Lanzini deniliyor ya, öfff.Ben tecrübeli birisi lazım diye düşünüyorum ama işte :(

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-resmen-istedi--besiktas-1921478-skorerhaber/
lanzini hem genç tem tecrübeli böylesi daha iyi olur  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arjantin gazetelerine göre lanziniye 10 milyon dolar teklif etmisiz 7.5 m euro civarı cok etmişiz be  :evillol:

Çevrimdışı pelops

belhanda lanziniye göre daha garanti diye düşünüyorum.

Lanzini kapalı kutu  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Ben lanzinin dikine oyun tarzını seviyorum.Ama bir Arjantinli olarak ilk yarı fazla bir şey beklemiyorum ondan.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

ibrahim affaley'i istermisiniz ?

Transferde hız kesmeyen Beşiktaş, Demba Ba’nın ardından bu kez Barcelona’nın yıldızı Ibrahim Afellay için harekete geçti.

Katalan gazetesi Sport’un haberine göre, Barcelona teknik direktörü Luis Enrique’nin yeni sezon planları içerisinde yer almayan Afellay’ın Beşiktaş yolunda olduğu iddia edildi.

Çevrimdışı Zoro

Adam bize sallamış ama haklı çıkacak maalesef...

Hollanda ekibi Feyenoord teknik direktörü Fred Rutten, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda takım idmanı öncesinde Beşiktaş mücadelesi hakkında yorumda bulundu. İlk maçta taraftarları önünde şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen Rutten, bu akşamki karşılaşmada tur biletini almak için oyuncularının ellerinden geleni yapacağını söyledi. Rutten, Beşiktaş taraftarıyla ilgili olarak sorulan bir soruya ise, "Biz Hollanda'daki maçta stadımızı tamamen doldurduk. Buradaki mücadelede Türkler'in bunu başaramayacağını duyduk. Herhalde stat tamamen dolmayacak" dedi.

Tercüman rezaleti...

Bu arada basın toplantısı sırasında ilginç bir olay da yaşandı. Hollandalı teknik adamın basın toplantısında tercümanlığını yapan kişi, gazetecilerin sadece birkaç soru sormasına izin verdi. Ardından ise, "Şimdi Türkçe sorular bitti, Flemenkçe sorulara geçeceğiz. Siz bana diğer Türkçe soruları, daha sonra söylersiniz" dedi. Bu hareket, basın mensupları arasında hayretle karşılandı. Ayrıca Hollanda'nın ünlü gazetelerinden De Telegraaf da, 'Türkiye'de cehennem olmayacak' başlığını kullanıp, '80 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nda sadece 20 bin bilet alınmış ifadelerini kullandı.

'Tur umuduyla geldik'

Hollanda ekibi Feyenoord'un kaptanı Jordy Clasie, Beşiktaş'la bu akşam oynayacakları rövanş maçında tur için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Clasie, "Evimizde iyi bir sonuç alamadık. Ancak Türkiye'ye tur umuduyla geldik. Elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Taraftarımız önünde iyi bir futbol sergileyemedik ve hatta pozisyon bile bulamadık. Ancak son dakikalarda bulduğumuz penaltı golü bizim için bir umut oldu. Beşiktaş çok kaliteli bir takım. Ancak bizde son ana kadar savaşıp gol yada goller bulmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı hic2222

Malesef tribünleri dolduramayacağız :(
Oooooof of...

Çevrimdışı Çağrı

De Telegraaf da, 'Türkiye'de cehennem olmayacak' başlığını kullanıp, '80 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nda sadece 20 bin bilet alınmış ifadelerini kullandı.

Şunu kabullenemiyorum gerçekten de dolacağını sanmıyorum içimi en çok acıtan bu 2 gündür.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı smtcglr

Lazzini gelsin Lazzini iyidir  :tabe:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şunu kabullenemiyorum gerçekten de dolacağını sanmıyorum içimi en çok acıtan bu 2 gündür.

Ya bu kadar dert etmeyin..

Stadın büyük kısmı dolu gözükecektir..

Resmi kapasitesi zaten 75 bin kişilik bir stat..

Bunun 5 bin tanesi deplasman, basın, delege şu bu..

70 bin..

zaten oluruz 50-55 bin..

Full gibi görünecektir.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Sarp

70 bin..

zaten oluruz 50-55 bin..

Full gibi görünecektir.

:ok: Aynen

Çevrimdışı Çağrı

Ben orasında değilim ya gerçekten insaf. Bu kadar bahane üsreten bu kadar eleştiren ama iş yapmaya gelince bu kadar ortada olmayan bir taraftar grubu kendine Dünyanın en iyisiyim filan diyemez.

Şimdi de başlamışlar neden kredi kartı yok neden kombine alımı kapalı bugün şaka gibi. O ofis 2 aydır orada! Aklın neredeydi be adam! Sırf gelmemeye kılıf uydurmak bunlar. 5 milyon yerine 2.5 milyon hasılat girince Neden Balhanda değil de Marin geldi diyecek olan grup yine bunlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Lafa gelince hesap açın bağış yapalım demeyi bilir herkes. Ya gidemeyeceksen bile git al o zaman biletini al sana açık hesap!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

70 bin..

zaten oluruz 50-55 bin..

Full gibi görünecektir.

Usta nasıl dert etmezsinki
Stad full olmayacak bu işin şov kısmı
E kulübün her biletten elde edeceği gelire ihtiyacı var,
Sonrada çıkarız vay transfer vay cart vay curt. Ben kurumumdan, 2 gün izin aldım ya, sistem yöneticisiyim, yazılımcıyım, bilgi işlemde çalışıyorum, yıllık izinde ulaşılması şart olan biriyim ve yinede kayseriden istanbula geliyorum. El insaf ya el insaf, çok kızgınım zamanı ve gücü olupta gelmeyenlere,