2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554979 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kap bugün ts ye çalıştı bu kadar adam yollayıp 10 15 tane  transfer yapmak hic mantıklı degil hükümet destegi oldugunu düsünüyorum yoksa bu kadar nasıl yapılabilir ki ekonomik durumları iyi degil

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı okansosa

övünç özdem az önce 18 bin biletin satıldığını 6 bin kombinenin olduğunu toplam 24000 seyircinin feyenoord maçına izleyebileceğini söyledi şu an itibariyle hani 26000 bilet satılmıştı ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

övünç özdem az önce 18 bin biletin satıldığını 6 bin kombinenin olduğunu toplam 24000 seyircinin feyenoord maçına izleyebileceğini söyledi şu an itibariyle hani 26000 bilet satılmıştı ?
onlara bakma sen twitterda ahmet ateş var en doğru bilgileri o veriyor onu takip edebilirsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Beşiktaş'ın basın sözcüsü bağlandı Ntvspor yayınına 26 bin bilet satıldı dedi.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada şu anda tam takım çalışıyoruz. Veli, Oğuzhan , Serdar iyileşmiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada şu anda tam takım çalışıyoruz. Veli, Oğuzhan , Serdar iyileşmiş.
  serdar keşke iyileşemeseydi  :D

Çevrimiçi Samet Ç

serdar keşke iyileşemeseydi  :D
Aynen hocam ama zaten Necip sağ bek olur .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen hocam ama zaten Necip sağ bek olur .
hocam sırıtmadı gecen mac ama patlamaya hazır bomba adam kanayan yaramız acil transfer lazım  :)

Çevrimdışı okansosa

Veli oynayabilecek mi son durum nedir çünkü serdar oynamassa birinin sağ beke geçmesi lazım o da necip ya da atiba olacak ki son maçtan sonra bence necip geçer necip in yerini de birinin doldurması gerek tek alternatif veli daha şimdiden kadro derinliği açısından sıkıntı çıkmaya başladı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Veli oynayabilecek mi son durum nedir çünkü serdar oynamassa birinin sağ beke geçmesi lazım o da necip ya da atiba olacak ki son maçtan sonra bence necip geçer necip in yerini de birinin doldurması gerek tek alternatif veli daha şimdiden kadro derinliği açısından sıkıntı çıkmaya başladı
olcay ortaya geçer holosko kanada geçer sorun olmaz cenk tosun kanatta oynar veya uzun vadede sorun olur bu maclık halledilir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada son dk twitter river plate türkiyeye göre beşiiktaş manuel lanzini icin resmi teklif yapmış arkadasşalr :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı frkndgnr

Çevrimdışı Kemal

olcay ortaya geçer holosko kanada geçer sorun olmaz cenk tosun kanatta oynar veya uzun vadede sorun olur bu maclık halledilir

Aman Allah korusun bizde o zaman UEFAya dikey geçiş yaparız.

Çevrimdışı cinque

Passo.com.tr üyesi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=189.msg39261#msg39261

Çevrimdışı FARUK

D-Smart Destek @DSmartDestek  ·  1 sa.
@wisalias  D-Smart Spor ve daha üst paket kullanıcılarımız bu karşılaşma için herhangi bir ek ücret ödemeyecektir. Teşekkürler.

ücret yok üyelere arkadaşlar kuzenlerin eve yolum düştü yine :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aman Allah korusun bizde o zaman UEFAya dikey geçiş yaparız.
cok kötü degil hocam gecen sene elazıg macında sov yapmıstı olcay :D ama onlar elazıg bu maclık idare eder kanısındayım

Çevrimdışı Anıl

Lanzini için yeni teklif yapmışız ve River Plate'li bir yönetici teklifi değerlendiriyoruz demiş :ok:

Çevrimdışı Kemal

Tolga
Necip Ersan Pedro Motta
   Atiba  Veli
Kerim BaBa  Olcay
     Cenk T.

YD= Cenk-Sivok-Köybaşı-serdar-Oğuzhan-Holosko-Pektemek

böyle çıkar heralde gerçekten kadro bile kurulmuyo ne hallerdeyiz, şu 11 e sakatları düzelmiş gıbı koydum, maçta Allah korusun 2 kişi sakatlansa ne olacak? Yönetim transfer konusunda resmen rus ruleti oynadı inşallah kafasında patlamaz bu maç.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga
Necip Ersan Pedro Motta
   Atiba  Veli
Kerim BaBa  Olcay
     Cenk T.

YD= Cenk-Sivok-Köybaşı-serdar-Oğuzhan-Holosko-Pektemek

böyle çıkar heralde gerçekten kadro bile kurulmuyo ne hallerdeyiz, şu 11 e sakatları düzelmiş gıbı koydum, maçta Allah korusun 2 kişi sakatlansa ne olacak? Yönetim transfer konusunda resmen rus ruleti oynadı inşallah kafasında patlamaz bu maç.
sakatlık sorun ama pektemek ilk 11 de kesin bilic onu tuttu golde attı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lanzini için yeni teklif yapmışız ve River Plate'li bir yönetici teklifi değerlendiriyoruz demiş :ok:
yukarıda söylemistim gelmesini cok isterim o adamın :D

Çevrimdışı A_Aydin

Tolga
Necip   Sivok   Ersan   Motta
           Veli   Franco
    Kerim   Atiba     Olcay
              Mustafa

Çevrimdışı Anıl

yukarıda söylemistim gelmesini cok isterim o adamın :D
Lanzini zaten sürekli gündemdeydi, sanırım artık Ruiz, Belhanda ve Lanzini kaldı elde. Roniii :bawling: