2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568705 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Şimdi radyoda dinledim ruizle her konuda anlaşılmış hayırlı olsun diyelim heran uçağa binebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı saricasi

Ruiz daha çok sağ kanatta oynamış önceki külüplerde şöle olabilirmi,
Tolga
Sağ bek ersan Pedro ismail

Ruiz oğuzhan atiba
Töre.                                          olcay
                                Baba
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı berk_bjk

Marko Marin mi Bryan Ruiz mi? Marin daha teknik sanki?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Tolga

Ruiz oğuzhan atiba
                                Baba

Böyle bir orta saha kurgusuyla başarılı olamayız,Oğuzhan 2 yönlü oynayacak kadar fizik kalitesi yüksek bir oyuncu değil daha mantıklısı Veli-Atiba ikilisinin bozulmamasıdır zaten geçen yıl bu ikili'nin olmadığı tüm maçlarda sıkıntı çektik Veli-Atiba önlerinde Oğuzhan ve ya Ruiz daha oturaklı ve sağlam bir orta saha kurgusu oluşturur diye düşünüyorum İnşallah Ruiz bayramdan sonra imzayı atar,Gökhan Töre konusunda çözülürse bu yıl şampiyon oluruz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı salih

Böyle bir orta saha kurgusuyla başarılı olamayız,Oğuzhan 2 yönlü oynayacak kadar fizik kalitesi yüksek bir oyuncu değil daha mantıklısı Veli-Atiba ikilisinin bozulmamasıdır zaten geçen yıl bu ikili'nin olmadığı tüm maçlarda sıkıntı çektik Veli-Atiba önlerinde Oğuzhan ve ya Ruiz daha oturaklı ve sağlam bir orta saha kurgusu oluşturur diye düşünüyorum İnşallah Ruiz bayramdan sonra imzayı atar,Gökhan Töre konusunda çözülürse bu yıl şampiyon oluruz diye düşünüyorum.
atiba sağ bek veli ortaya geçer transferde biter tahminim

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi radyoda dinledim ruizle her konuda anlaşılmış hayırlı olsun diyelim heran uçağa binebilir
Hangi radyo hocam o ?

xuz

• Ziyaretçi

Diego'ya imza parası vermeyip 2 ay sonra aşağı yukarı aynı miktarda parayla Diego'dan çok daha düşük profilli bir futbolcu alan başkanımız olması canımı yakıyor.

Çevrimdışı Tolga

Diego'ya imza parası vermeyip 2 ay sonra aşağı yukarı aynı miktarda parayla Diego'dan çok daha düşük profilli bir futbolcu alan başkanımız olması canımı yakıyor.
bende hep bundan bahsediyordum bir de çıkıp fb bizden daha fazla para verdi diyorlardı sadece ayakta uyutuyorlar milleti
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EagleForce

Ruzgar Sagnak'in yazdiklari dogruysa yine birileri Besiktas uzerinden cebini doldurma derdinde. Bitmediler bir turlu.

Çevrimdışı hic2222

Ruize 5 milyon euro bonservis verirlerse ben bunların akıllarından şüphe duymaya başlayacağım. Arkadaş ozaman diegoya imza ücreti verip alsaydınız aynı paraya gelirdi. En azından ruiz değil diego gelmiş olurdu. :s20:
Bence Ruiz Ribastan daha iyi.Fizik gücü daha yüksek.İki yönlü bir oyuncu. Ribas teknik kabiliyeti belki daha yüksek ama Ruizde olan yüksek fizik gücü, iki yönlü oynama, genç bir takıma abilik edebilme kabiliyetleri yok.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı canU

Bence Ruiz Ribastan daha iyi.Fizik gücü daha yüksek.İki yönlü bir oyuncu. Ribas teknik kabiliyeti belki daha yüksek ama Ruizde olan yüksek fizik gücü, iki yönlü oynama, genç bir takıma abilik edebilme kabiliyetleri yok.

Ruiz bize gelsin karşılaştıralım görelim diego ve ruizi. Diego çok net daha başarılı olacaktır. 29 yaşında bir 10 numara ve çıkabildiği maksimum nokta fulham. Hem aynı parayı vetip hem de forma kobine satışını olumlu etkileyebilecek diego mu yoksa birçok kişi için sadece dünya kupası performansı ile tanınan ruiz mi. Para yok da vs demesin bu yönetim. Fernandesi bedavaya kaçırıp sonra fernandese vereceği imza parasından çok bonservis odeyecek bir bakış açısı var bu yönetimde. Rüzgar sağnak ı hiç sevmem hep adalının adamı gibi sallıyor ama bugünkü yazısı güzel olmuş bir okuyun derim.

Çevrimdışı brci

Ruiz bize gelsin karşılaştıralım görelim diego ve ruizi. Diego çok net daha başarılı olacaktır. 29 yaşında bir 10 numara ve çıkabildiği maksimum nokta fulham. Hem aynı parayı vetip hem de forma kobine satışını olumlu etkileyebilecek diego mu yoksa birçok kişi için sadece dünya kupası performansı ile tanınan ruiz mi. Para yok da vs demesin bu yönetim. Fernandesi bedavaya kaçırıp sonra fernandese vereceği imza parasından çok bonservis odeyecek bir bakış açısı var bu yönetimde. Rüzgar sağnak ı hiç sevmem hep adalının adamı gibi sallıyor ama bugünkü yazısı güzel olmuş bir okuyun derim.

Fernandes de sorun sadece para değildi Fernandesin bizzat kendisi idi takıma vermediği şeylerdi .. Fernandesin çıkıpta oynadığı onun sayesinde kazandığmız bir tane büyük maç yok .. büyük maçı geçtim küçük maçlarda bir elin parmaklarnı geçmez .. hele geçen sene .. olaylı gs maçında daha maçın başında muslerayla karşı karşıya atamadı .. Adın fernandes ise ATACAKSIN !

Çevrimdışı Efe

Hangi radyo hocam o ?

radyoyu şimdi hatırlayamadım ama ntv spor ve bi kaç sitede yazmış son alternatif olarak ruiz kaldı diğer 2 oyuncuyu elediler diye düşünüyorum feyenord maçından sonra açıklama yapılabilir bu transferle ilgili :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hic2222

Bencede Ribas daha iyi futbolcu buna itirazım yok hocam.
Lakin Ribasın oynayacağı takımda Fabian Ernst tarzı bir kaç tane fizik gücü yüksek oyuncu lazımki Ribas teknik kabiliyetlerini sergileyebilsin. Bu adama hem rakip kovala hem teknik oyna diyemezsinki. Birde bizim takım genç. Ribasta kanaaten söylüyorum bunu bir abilik bir takımı organize etme hali yok gibi duruyor.Ama Ruiz bu bakımdan da önde gibi.Bu açılardan bakınca Bizim takımın yapısı itibariyle ruiz daha faydalı olabilir gibi geliyor. Yoksa Tekrar belirteyim tabiki Diego Ribas Brayn Ruizden daha kalifiye bir oyuncu şartlar işte

Fernandes konusunda da yönetimi eleştiremem. Hem maraton oyuncusu değil, uzun süreli ve sürekliliği yoktu. Büyük maçlarda kayıpları oynuyordu.Önceki sezon satmalıymışlar ama satsalar ben dahil bir çoğumuz yönetime kızardık muhtemelen.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2014, 00:35:07 hic2222 ]

Çevrimdışı hic2222

radyoyu şimdi hatırlayamadım ama ntv spor ve bi kaç sitede yazmış son alternatif olarak ruiz kaldı diğer 2 oyuncuyu elediler diye düşünüyorum feyenord maçından sonra açıklama yapılabilir bu transferle ilgili :)
Yok hocam biz Ruizin menejerine teklif iletmişiz, Ruizin kendi açıklaması bu teklifleri almanyada menejerimle görüşüp değerlendireceğim diye. Kısacası daha işin başındayız. Ha beklentiler örtüşür bir anda kabul eder bilemem ama daha birebir görüşme dahi yok ortada

Çevrimdışı Efe

Yok hocam biz Ruizin menejerine teklif iletmişiz, Ruizin kendi açıklaması bu teklifleri almanyada menejerimle görüşüp değerlendireceğim diye. Kısacası daha işin başındayız. Ha beklentiler örtüşür bir anda kabul eder bilemem ama daha birebir görüşme dahi yok ortada

bakalım inşallah hayırlısı olur marin olsaydı keşke iyi futbolcu ama ruiz olacak gibi görünüyor başka bi alternatifleri vardır muhakkak ama onu kimse bilmiyor tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hic2222

Tolga

Ruiz oğuzhan atiba
                                Baba
Bu kadroyla ancak
               Tolga
                   atiba
              Ruiz   oğuzhan
                       Baba
böyle çıkılır hocam.
4.1.2.2.1 gibi filan

Çevrimdışı Kemal

siz Ruizi mi alalım Marini mi alalım diyosunuzda, heybeden çok abuk subuk bir adam çıkarsa hiç üzülmeyin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2014, 00:54:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolga

Ruiz oğuzhan atiba
                                Baba

Ruiz mecburiyetten Fulham'da sağda oynadı sadece yoksa 10 numara Twente'de çok iyidi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2014, 00:56:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Saçmasapan sağ bek almak yerine ,

Tolga

Motta Ersan Pedro İsmail

Veli Atiba

Töre Ruiz Frei

BA

Şöyle oynasak ligi kaldırır kadro.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

siz Ruizi mi alalım Marini mi alalım diyosunuzda, heybeden çok abuk subuk bir adam çıkarsa hiç üzülmeyin.
Haklısın.Sanırım Robinhoya teklif yapmışız  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2014, 01:01:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Hala ortasha göbek çok zayıf Atiba ile çok zor bu sen ortashada topu alıp oyunu sakinleştirecek ayağa sakince oynayıp diagonal pas atacak oyuncu yok.

NOBOA
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2014, 01:04:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Ruzgar Sagnak'in yazdiklari dogruysa yine birileri Besiktas uzerinden cebini doldurma derdinde. Bitmediler bir turlu.

Rüzgar Sağnak sürekli atar tutar hiçbir zaman kanıt da koyamaz kendini de bir halt zanneder Güntekin kadar olamamanın verdiği eziklikle malum siteye kadar düştü artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Şimdi bulamadım 2-3 gun once FEYENORD maçının ilk 11 iyle ilgili yazı yazmıstım ve sonrasında yine Ba ve Bilic gerginliğiyle ilgili, alıntı yapabilirsiniz bulursanız. Buyrun haber ;

BİLGİ | Slaven Bilic, Feyenoord maçında forvette Mustafa Pektemek'e görev verecek. Demba Ba ise maça yedek kulübesinde başlayacak. (NTVSPOR)

idda ediyorum bu adam bu takımın basından gıtmeden basarı yasayamayız, bu adam kadar inat ınsan yoktur, egerki Yunan Mitrou gelseydi hatta listelerin verildiği gun gelseydi şuan ilk 11 deydi, ama Dem BA yı istemedi , yine olay çıkartacak takımda. Ve yine iddaa ediyorum ne kariyer ne yetenek nede maça müdahale konusunda BILIC 10 uzerınden 5 puan uzerı alamaz. ama bızım halkımıza maçta sigara yak , atla zıpla poz ver, hele bıde bızım gruba aykırı tip ol elektro gıtar çal sosyalist falan ol omuzlarda reyis ilan edilirsin.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2014, 01:10:53 Kemal ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2014, 01:17:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi bulamadım 2-3 gun once FEYENORD maçının ilk 11 iyle ilgili yazı yazmıstım ve sonrasında yine Ba ve Bilic gerginliğiyle ilgili, alıntı yapabilirsiniz bulursanız. Buyrun haber ;

BİLGİ | Slaven Bilic, Feyenoord maçında forvette Mustafa Pektemek'e görev verecek. Demba Ba ise maça yedek kulübesinde başlayacak. (NTVSPOR)

idda ediyorum bu adam bu takımın basından gıtmeden basarı yasayamayız, bu adam kadar inat ınsan yoktur, egerki Yunan Mitrou gelseydi hatta listelerin verildiği gun gelseydi şuan ilk 11 deydi, ama Dem BA yı istemedi , yine olay çıkartacak takımda. Ve yine iddaa ediyorum ne kariyer ne yetenek nede maça müdahale konusunda BILIC 10 uzerınden 5 puan uzerı alamaz. ama bızım halkımıza maçta sigara yak , atla zıpla poz ver, hele bıde bızım gruba aykırı tip ol elektro gıtar çal sosyalist falan ol omuzlarda reyis ilan edilirsin.

Abi sakin yalnız Mustafa'yı izledik inanılmaz formda. Ba ise daha geleli 1 hafta oldu son derece normal bu kadar üstelik deplasmana gidiyoruz Mustafa defansif forvet yani deli gibi basıyor ileride hemen asmayın adamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli